مشاهده نسخه کامل
: کار کردن حرفهای با ابزار Pen به چه صورت؟
سلام
من همیشه تو استفاده از ابزار Pen به مشکل میخورم ، یعنی هیچ وقت نتونستم به راحتی با این ابزار اون خطوط یا طراحی که مدنظرم هست رو در بیارم
میدونم که اگه کار با این ابزار رو بشه خوب یاد گرفت کارای خیلی خوبی میشه باهاش خلق کرد ولی همیشه مشکل داشتم باهاش
برای مثال من لوگویی رو میخوام طراحی کنم که به غیر از استفاده از این ابزار راه دیگهای نداره
لوگو رو تو کاغذ به خوبی رسم میکنم و وقتی به طراحی دیجیتالش میرسم Pen رو به اون شکلی که دوست دارم روی اون حطوطی که میخوام رو نمیتونم بکشم
آموزش یا نحوه بهتر استفاده کردن با این ابزار رو جایی سراغ ندارید
یا اگر به صورت تجربی آموختید ممون میشم به اشتراک بزارید که حتماً به کار همه میاد
mohammadrm
12-09-2013, 23:16
سلام
بابت مشکلتون اینو میتونم بگم که یا تمرین نمیکنید و با کار با ابزار Pen رو خوب یاد نگرفتید و یا درک درستی از این ابزار ندارید .
این آموزش رو دانلود کنید و نگاه کنید .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rar
part gah
12-09-2013, 23:30
ســــلام
قابلیت های pen رو تمرین کنید .
1- نگه داشتن shift ترسیم خط مستقیم.
2- نگه داتشن ctrl جابه جایی نقطه ی ترسیمی.
3 - کلیک و سپس جرکت موس ایجاد خط با قوس .
5 - نگه داشتن space حرکت در فصای ترسیمی.
Saeed kmss-D
13-09-2013, 01:06
سلام....
توجه به انحنا هایی که با تغییر زاویه های نقاط انتهایی قابل دستیابیه !
استفاده از Ctrl برای کوتاه یا بلند کردن زاویه نقاط انتهایی و استفاده از ALt برای قطع اون ها از مهم ترین بخش هاییه که باید در موردشون خیلی دقت به خرج بدید.
موفق باشید♥♥♥
سلام
بابت مشکلتون اینو میتونم بگم که یا تمرین نمیکنید و با کار با ابزار Pen رو خوب یاد نگرفتید و یا درک درستی از این ابزار ندارید .
این آموزش رو دانلود کنید و نگاه کنید .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rar
این فایل رو شما خودتون تست کردید؟ 850 مگ بعد از دانلود خود این فایل شروع به دانلود میکنه
ابتدا یک فایل اگزه دانلود میشه و بعد از نصب اون شروع به دانلود میکنه دوباره
یکم به نظرم مشکوک اومد و کنسل کردم ، هر چند حجم 850 مگ هم ندارم
+
از همه دوستان ممنون
من تمرین میکنم ولی نمیدونم شاید اعصاب ضعیفی دارم که نمیتونم باهاش کار کنم ، یا این ابزار خیلی سخته باهاش کار کردن :دی
Saeed kmss-D
13-09-2013, 10:27
من تمرین میکنم ولی نمیدونم شاید اعصاب ضعیفی دارم که نمیتونم باهاش کار کنم ، یا این ابزار خیلی سخته باهاش کار کردن :دی
اگه خواستید، یک نمونه رو که خودتون کمی مشکل دارید بفرستید بنده با Pen رسمش می کنم و ویدیوی اون رو براتون می فرستم. شاید یکبار ببینید، بتونید با این ابزار ارتباط برقرار کنید : دی
موفق باشید♥♥♥
مرسی
این نمونه رو نگاه کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر میکنم اگه بتونم یه همچین چیزی رو درست طراحی کنم با این ابزار مطمئناً بقیه کاراش واسم ساده تر میشه
البته این طراحی نمونه تو ایلاستریتور انجام شده ولی خب طرز کار کردن با ابزار یکی هست
یه سوال هم داشتم در مورد همین نمونه , این کار الان جوین نشده درسته؟ یعنی از رو Path اول کپی گرفته نشده درسته؟
ممنون از کمکی که میکنید :)
mohammadrm
13-09-2013, 12:07
این فایل رو شما خودتون تست کردید؟ 850 مگ بعد از دانلود خود این فایل شروع به دانلود میکنه
ابتدا یک فایل اگزه دانلود میشه و بعد از نصب اون شروع به دانلود میکنه دوباره
یکم به نظرم مشکوک اومد و کنسل کردم ، هر چند حجم 850 مگ هم ندارم
+
از همه دوستان ممنون
از اینجا دانلود کنید .
-----------
شما وقتی با این ابزار کار کنی متوجه میشید که کار باهاش نیاز به تجربه داره .
مثلا برای ایجاد منحنی مورد نظر باید بدونی که نقطه دوم باید کجا بزارین تا یک منحنی خوب و قوی ساخته بشه و یا باید با هندل ها خوب کار کنید .
این آموزش حرفه ای کار با ابزار Pen هست .
معمولا آموزش های Corey Barker حرفه ای و آموزنده هست که من معمولا آموزش هاشو دنبال میکنم به شما هم پیشنهاد میکنم دنبال کنید .
موفق باشید ;)
از اینجا دانلود کنید .
-----------
شما وقتی با این ابزار کار کنی متوجه میشید که کار باهاش نیاز به تجربه داره .
مثلا برای ایجاد منحنی مورد نظر باید بدونی که نقطه دوم باید کجا بزارین تا یک منحنی خوب و قوی ساخته بشه و یا باید با هندل ها خوب کار کنید .
این آموزش حرفه ای کار با ابزار Pen هست .
معمولا آموزش های Corey Barker حرفه ای و آموزنده هست که من معمولا آموزش هاشو دنبال میکنم به شما هم پیشنهاد میکنم دنبال کنید .
موفق باشید ;)
مرسی
برادر این فایل پسوردش چیه؟ من 1 میزنم ولی دانلود نمیشه
mohammadrm
13-09-2013, 15:12
بزار امتحان کنم .
mohammadrm
14-09-2013, 10:12
قبلا پسورد نداشت نمیدونم چی شده . سیستم سایت هم تغییر کرده .
شما همون لینک Extabit که تو چندتا پست قبل گذاشتمو اگه اشتراک دارید مستقیم کنید و اگه ندارید اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) درخواست بدین که دوستان براتون مستقیم میکنن .
part gah
14-09-2013, 14:57
اینم آموزش بدی نداره .با تصویر و توضیحاتشم ساده است.دو تا شکل داره مثل تصویر اگه بتونید با pen دورگیری رو درست انجام بدین فک کنم 50 درصد کار رو پیش رفتین.
بهترین تمرینم هموینی که تو این سایت نشون داده.تصویر بردارین با pen دور گیری کنید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.