ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک برای تبدیل RJ45 به RJ11

hooman123i
11-09-2013, 23:49
سلام دوستان من یک مودم Adsl دارم که قبلا ازش استفاده می کردم اما بعد از تغییر مکان یعنی از وقتی که خونمون رو عوض کردیم دیگه نمی تونم ازش استفاده کنم و اینترنت و به صورت وایرلس شیر کنم چون این اینترنتی که گرفتم کابل ورودیش RJ45 هست ...می خواستم بدونم راهی هست که من اینو تبدیل کنم به RJ11 ....یعنی کابل اترنتو تبدیل کنم به کابل تلفن؟؟؟؟

شاهزاده خانوم
13-09-2013, 22:38
والا من دقیق متوجه نشدم خروحی خط تلفن که rj11 هست خروحی اترنت هم rj45
شما باید برای تبدیل از splitter استفاده کنید

khelane
13-09-2013, 23:47
سلام دوستان من یک مودم Adsl دارم که قبلا ازش استفاده می کردم اما بعد از تغییر مکان یعنی از وقتی که خونمون رو عوض کردیم دیگه نمی تونم ازش استفاده کنم و اینترنت و به صورت وایرلس شیر کنم چون این اینترنتی که گرفتم کابل ورودیش RJ45 هست ...می خواستم بدونم راهی هست که من اینو تبدیل کنم به RJ11 ....یعنی کابل اترنتو تبدیل کنم به کابل تلفن؟؟؟؟

دقیق میشه بگی یه یعنی چی
منبع اینترنتتون مگه از خط تلفن نیست؟
احیانا ورودی خونه شما از کابل شبکه استفاده شده؟
میشه بگید چه نوع سرویسی گرفتید باور کن چندبار متن رو خوندم یا من خوابم میاد:sq_11: یا دقیق مسئله رو نگرفتم:n02::24:

amir200812
14-09-2013, 12:00

بصورت تئوریک میشه از کابل تلفن با سوکت RJ11 در شبکه استفاده کرد، چون در کابل های شکبه معمولی که استفاده میکنید با سوکت RJ45 فقط 2 جفت سیم درگیرن و 2 تا دیگه بیکار هستند!ولی:

اینکه کابل شما سوکت RJ45 داره، بعیده کابل تلفن باشه! و اگه کابل تلفن نباشه، نمیتونید از مودم ADSL استفاده کنید.

*درضمن ممکنه در ساختمان کابل کسی شبکه انجام شده باشه!

khelane
15-09-2013, 16:02
عزیزبیشتر توضیح بدید
بنده خودم یه سیم تلفن خراب شده بود مال تلفن اصلی دو تا رشته بود ولی سیمی که خریده بودم 4 رشته داشت وقتی تلفن رو میزاشتم کار میکرد جدا هم مودم رو وصل میکردم وصل میشد ولی با هم هردو فقط تلفن کار میکرد
بعداز چند دفیقه با خودم فکر کردن 4 تا رشته رو کردم دو جفت بعد هر جفت رو به یکی از رشته های سیم بستم درست شد