PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بازرسي لب تاب ارائه شده براي تعميير

ahmad20062
11-09-2013, 21:24
من يك لب تاب DELL n5010 دارم كه مشكل كارت گرافيك دارد اونو بيش تعميير كار بردم كه گفت بايد مادربرد عوض بشه كه اونم 560تا اب ميخوره

حالا گفتم كه نمي خوام مادربرد و عوض كنم يعني بولشو ندارم حالا فقط25تومن بابت باز كردن و تست دستگاه بايد بدم ايا ممكنه قطعه اي از دستگاه

كششش بره چطور ميتونم با روشن كردن دستگاه در محل تحويل بفهمم چيزي ازش كم نشده

G.O.Batistuta
14-09-2013, 06:47
system information در قسمت استارت سرچ کن:n13:

ahmad20062
16-09-2013, 01:46
Dell Inspiron 5010-N ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لپ تاپ دل اینسپایرون 5010 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Inspiron 5010 نوت‌بوکی 15.6 اینچی است که در Configuration‌های مختلفی موجود می‌باشد. این لپ‌تاپ که وزنی در حدود 2.8 کیلوگرم دارد مناسب افرادی می‌باشد که به لپ‌تاپی راحت بر روی پاهای خود و نیز به عنوان جایگزین رایانه‌ی خانگی احتیاج دارند. قیمت این لپ‌تاپ نسبت به توانایی‌هایی که دارد بسیار خوب می‌باشد و برای کاربران مختلف و از جمله برای دانشجویان و اساتید گزینه‌ی بسیار مناسبی می‌باشد. لپ‌تاپ Dell Inspiron N5010 از صفحه کلید بزرگی بهره می‌برد که کلیدهای آن مستحکم هستند و در ضمن در هنگام فشرده شدن عملکرد خوبی دارند.
مشخصات کلی :
مشخصات کلی:لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.8 کیلوگرم
پردازنده:Intel CFI i3 350M Core i3 2.26 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
حافظه:4 GB DDR3
هارد دیسک:500 GB 5400 RPM
کارت گرافیک:ATI Radeon HD 5470 DDR3 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش:15.6" - Bright LED
امکانات:DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - DOS

نام ها ديگر : Dell N5010

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]طراحی زیبا و منحصر به فرد نسبت به سایر مدل های دل
تجهیزات داخلی قدرتمند به همراه ساخت با کیفیت و محکم و قیمت مناسب
صفحه نمایش عریض و با کیفیت LED
کارآیی در محیط‌ها و شرایط مختلف
بهره‌گیری از پورت‌های متنوع و مفید
صفحه کلید بزرگ و کامل به همراه سری کلیدهای عددی در سمت راست
سیستم تهویه‌ی قدرتمند برای خنک نگه داشتن دستگاه
صدای بلند و نسبتا خوب اسپیکرهای استریو
شارژدهی مناسب باتری
پد لمسی راحت

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]عدم تجهیز به پورت 1394
بدنه می‌توانست یکپارچه‌تر و مستحکم‌تر باشد