مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای خرید لپ تاپ با قیمت 2 تا 2.5 میلیون
سلام.
خواستم چند مدل از بهترین مدل های لپ تاپ برای خرید معرفی کنید . قیمت هم بین 2 تا 2.5 میلیون . ( و میخوام کسی که در زمینه خرید لپ تاپ خوب اطلاعات کافی رو داره منو راهنمایی کنه ! )
خودم یه مدل رو انتخاب کردم :
Asus x550 c
cpu : i5
ram : 4
HDD : 750
vga : 7650 DDR5 2
باتری این مدل 4 سلولی هست !
---
لپ تاپی با همین مشخصات مدنظرم هست ! فقط میخوام باتری از 6 سلولی به بالا باشه !
ممنون
دوست عزیز اگه میشه کاراییتون رو از لپ تاپ بفرمایید تا بیشتر راهنماییتون کنم اما در کل تو این رنج قیمت بهترین مدل ها Lenovo z500 یا Fujitsu LifeBook AH-532-M یا Samsung NP350V5X-S03AE یا MSI CX61 i7-C یا 4540 core i7 هستند که البته از بین اینها هم برین سراغ مدل z500 که در اخر باز هم میگم که شما در کل کارایتون رو لطفا بفرمایید تا شاید اصلا لپ تاپ ضعیف تر و با قیمت پایینتر هم براتون کافی باشه ولی در کل من بهترین ها رو براتون نام بردم.
دوست عزیز اگه میشه کاراییتون رو از لپ تاپ بفرمایید تا بیشتر راهنماییتون کنم اما در کل تو این رنج قیمت بهترین مدل ها Lenovo z500 یا Fujitsu LifeBook AH-532-M یا Samsung NP350V5X-S03AE یا MSI CX61 i7-C یا 4540 core i7 هستند که البته از بین اینها هم برین سراغ مدل z500 که در اخر باز هم میگم که شما در کل کارایتون رو لطفا بفرمایید تا شاید اصلا لپ تاپ ضعیف تر و با قیمت پایینتر هم براتون کافی باشه ولی در کل من بهترین ها رو براتون نام بردم.
ممنون از راهنمایی. راستش کارایی خاصی باهاش ندارم. بیشتر برای کارهای روزانه و عادی و خانگی و همچنین فرصتی باشه که تو دانشگاه هم بتونم استفاده کنم !
و ایا لپ تاپ های Lenovo کیفیت و کارایی asus رو دارن ؟ شما Lenovo رو از نظر عمر و کیفیت پیشنهاد میکنید ؟
با همین کانفیگ مشابه و قیمت همرده میتونید Acer Aspire V3 بردارید که امتحانش رو پس داده
پیشنهاد من V3 هست که دیزاین مدرن به همراه کیبورد عالی و نمایشگر خوب و باتری 6 سلولی داره
با همین کانفیگ مشابه و قیمت همرده میتونید Acer Aspire V3 بردارید که امتحانش رو پس داده
پیشنهاد من V3 هست که دیزاین مدرن به همراه کیبورد عالی و نمایشگر خوب و باتری 6 سلولی داره
سلام. ممنون از راهنماییتون. منم کاملا این لپ تاپ رو قبول دارم ! و شایدم این انتخاب دومم باشه ! فقط تنها مشکلی که داره وزنش زیاده و بدنه براق باعث میشه که اثر انگشت رو کاملا جذب و نشون بده !
دقیق لپ تاپی تو همین مشخصات میخوام . بجز این دو مشکلی که گفتم ! ( لپ تاپی میخوام که وزنش به 2 کیلوگرم نرسه ! ).بازم اگه دوستان این دو مشکل رو مهم نمیدونن انتخاب ما این باشه !
و میشه لپ تاپ هایی که مجهز به هارد SSD معرفی کنید ! و همچنین معرفی اولترابوک ها .
ممنون
این لپ تاپ هم انتخاب کردم :
Sony VAIO SVF1521DCXW
این مدل از وایو هم خوبه
V3 ها هم خیلی خوبن
در کل تو این رنج قیمت ایسوس و ایسر لپتاپ های خوبی دارن
سلام. دوستان میخوام بدونم قیمت این مدل از لپ تاپ تو بازار الان چقدره ؟
Sony VAIO SVF1521DCXW
سلام. دوستان میخوام بدونم قیمت این مدل از لپ تاپ تو بازار الان چقدره ؟
Sony VAIO SVF1521DCXW
از 2550 تا 2650 میباشد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.