مشاهده نسخه کامل
: مشاوره برای خرید لپ تاپ تا سقف 2 الی 2.5 میلیون
ebrahimjan
11-09-2013, 21:04
سلام بچه ها قصد خرید لپ تاپ بین 2 تا 2.5 دارم و بیشتر برای کارهای روزانه و عادی میخواستم البته تا حدی هم میخوام برای گیم هم ازش استفاده کنم و گرافیکش هم بالا باشه. میخواستم ببینم تو رنج چه برنده هایی برام وجود داره؟
دوست عزیز تو این رنج قیمت مدل های متفاوتی وجود دارد اما چون لپ تاپ رو برای بازی هم میخواین پس باید لپ تاپی انتخاب کنید که دارای کارت گرافیک قویتری باشد که در حال حاضر Lenovo z500 و msi cx-61 دارای گرافیک قویتری هستند البته لپ تاپ های دیگه ای هم هستند که مثل لنوو z500 هم دارای گرافیک GeForce gt 740M باشند مثلا مثل K46CB اما باید بگم که این مدل ها دارای ضعف میباشند مثلا همین مدلی که نام بردم یعنی K46CB دارای پردازنده ضعیف از سری U اینتل هست که اصلا پیشنهاد نمیشه اما در کل برین سراغ Z500 چون MSI CX-61 CORE I7 هم دارای قیمت بالاتری هست که الان حدود 2800 میباشد و همچنین لنوو به نسبت MSI CX-61 بیشتر تایید میشه و لپ تاپ خیلی زیبایی هست.
ebrahimjan
13-09-2013, 07:59
بچه ها تو بعضی لپ تاپ ها زده حسگر اثر انگشت این چیه؟ و به نظر شما تو انتخاب رنگ لپ تاپ چه رنگی رو انتخاب کنم ؟ و فرق باتری شش سلولی با چهار سلولی در چیه؟
بچه ها تو بعضی لپ تاپ ها زده حسگر اثر انگشت این چیه؟ و به نظر شما تو انتخاب رنگ لپ تاپ چه رنگی رو انتخاب کنم ؟ و فرق باتری شش سلولی با چهار سلولی در چیه؟
دوست عزیز در مورد سوال اولتون باید بگم که حسگر اثر انگشت برای کسانی بیشتر مورد استفاده هست که دارای اطلاعات مهم مثل شرکت ها یا مثلا برای کسانی که میخوان امنیت رو بالا ببرن مثلا برای حفاظت از عکس های شخصی یا هر چیز مهم دیگری.. اما در کل فینگر پرینت یا همون حسگر اثر انگشت به جای رمز از اثر انگشت شما استفاده میکند و شما میتوانید برای حفاظت از اطلاعاتتون به جایی اینکه از رمز عبور که میشه هکش کرد از اثر انگشتتون استفاده کنید تا کامپیوتر یا همون لپ تاپتون با یک اسکن از انگشت شما اجازه دسترسی به اطلاعات را بدهد و در مورد سوال دوم باید بگم که برای انتخاب رنگ دیگه حق انتخاب با خودتون هست و در کل یک چیزه سلیقه ای هست و در مورد سوال سومتون حتما این مطلب رو بخونید که در مورد باتری خیلی چیزها رو میفهمید اینم لینکش: کلیک کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.