ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لب تابم دیگه روشن نمیشه

hamed_G
11-09-2013, 12:52
سلام پیشاپیش تشکر میکنم از همه دوستانی که نظر میدن.
دیشب لبتابم رو خیلی عادی خاموش کردم الان دیگه روشن نمیشه.
باتری انداختم روشن نشد. با 2تا شارژر هم امتحان کردم روشن نشد. حتی چراغ شارژ باتری هم روشن نشد که قبلا حتی اگهلب تاب روشن نبود چراغ شارژش اگه باتری وصل بود روشن میشد.
مدلش asus n53
ب مشکل خاصی برنخورده بودم توش. ولی ساعتش درست کار نمیکرد.جلو عقب میزد و تنظیم نمیشد .ساعت ویندوز منظورمه.
نمیخوام بدون اطلاعات ببرمش پیش تعمیرکار. من شهرستانم وتعمیرکار خبره سراغ ندارم. ی سری مشکلی داشت همه گفتن سخت افزاری هست بعدش فهمیدم نرم افزار بوده که با ویندزوز مشکل داشته و خدارو شکر کردم نزاشتم بازش کنن الکی.
2.5 دارمش و معمولا زیاد روشنه.
اگه باز اطلاعاتی لازمه بگم.
اه ممکنه کمکم کنید.که از چی میتونه باشه ای مشکل!:n28::n28::n28::n28:

hamed_G
11-09-2013, 13:35
کسی اطلاعاتی نداره!!:n30:

hasanoooooooo
11-09-2013, 23:40
با این تفاسیر شما همه راهها رو مطعن شدید ... خودتون میگید هم با باطری هم با 2 تا شارژر امتحان کردید پس خرابی باطری و شارژر منتفی میشه... 100 درصد مشکل از مادربرد هست ولی اگه باهاش بازی زیاد کردید میتونه از چیپ گرافیک هم باشه و تشخیصش با تعمیر کار یا گارانتی هست! متاسفانه دیگه مجبورید بسپارینش به دست تعمیر کار... شاید هم مشکل از سوکت شارژر باشه... برای مطعن شدن از اینکه از سوکت شارژر هست یا نه میتونی باطریتو بزاری رو یک دستگاه دیگه با اون شارژش کنید بعد بزاریش روی دستگاه خودت....

حقیقت من که شیراز هستم متاسفانه گارانتی رو بسیار حقیر و بیخود دیدم! یک مشکلی برای دستگاه من پیش اومده بود گارانتی تشخیص داد که مادربرد باید عوض بشه!!! یک تعمیر کار برام درستش کرد با 100 هزار تومن.... البته میگن نمایندگی سازگار در تهران خوب سرویس میده... کلا نا امید نشو......