ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کممممممممک یکی از درایوام مدام پاک میشه !

panther99
11-09-2013, 11:46
آقا من یه مشکلی با هارد IDE 40 پیدا کردم :
چند وقت پیش این هارد رو به 2 تا پارتیشن تقسیم کردم با برنامه MiniTool Partition Wizard Professional Edition !
بعد از تقریبا 2 روز دیدم تو MY COMPUTER درایو D نیست و پاک شده و بعد رفتم تو قسمت MANAGE و اونجایی که وضعیت هارد رو نشون میده دیدم اون درایو بصورت free space شده !!!!!!!و میتونم از اون فضا درایو بسازم . ( کاری که قبلا انجام داده بودم !!! )
دوباره درایو رو ساختم و خب چیزایی که توش بود همه به فنا رفت !!!!! ولی الان اومدم و درکمال شگفتی میبینم بازم پاک شده اون درایو و بازم بصورت free space در اومده !!!! :n04:
الان چی کار باید بکنم ؟؟؟؟ و آیا نرم افزاری هست که بتونم درایو رو با چیزایی که داشتم برگردونم یا هی این درایو پاک میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

EXTREME
11-09-2013, 11:51
آقا من یه مشکلی با هارد IDE 40 پیدا کردم :
چند وقت پیش این هارد رو به 2 تا پارتیشن تقسیم کردم با برنامه MiniTool Partition Wizard Professional Edition !
بعد از تقریبا 2 روز دیدم تو MY COMPUTER درایو D نیست و پاک شده و بعد رفتم تو قسمت MANAGE و اونجایی که وضعیت هارد رو نشون میده دیدم اون درایو بصورت free space شده !!!!!!!و میتونم از اون فضا درایو بسازم . ( کاری که قبلا انجام داده بودم !!! )
دوباره درایو رو ساختم و خب چیزایی که توش بود همه به فنا رفت !!!!! ولی الان اومدم و درکمال شگفتی میبینم بازم پاک شده اون درایو و بازم بصورت free space در اومده !!!! :n04:
الان چی کار باید بکنم ؟؟؟؟ و آیا نرم افزاری هست که بتونم درایو رو با چیزایی که داشتم برگردونم یا هی این درایو پاک میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ابتدا یک عمس از disk managment بدید
نرم افزار برای ریکاوری زیاد است مثل eases data recovery و acronis برای استفاده از این نرم افزارهای ریکاوری نیاز به حجم اضافه دارین

panther99
11-09-2013, 12:49
ابتدا یک عمس از disk managment بدید

ینی چی ؟؟؟؟؟ دقیقا چی کار باید بکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

EXTREME
11-09-2013, 18:15
ینی چی ؟؟؟؟؟ دقیقا چی کار باید بکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یک عکس از disk managment بدین برای ریکاوری هم گفتم چیکار کنید ؟

panther99
12-09-2013, 11:26
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم آخرین عکس . حالا دقیقا چیکار باید بکنم ؟؟؟؟

EXTREME
12-09-2013, 18:52
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم آخرین عکس . حالا دقیقا چیکار باید بکنم ؟؟؟؟

این پارتیشنی که همیشه میسازید از نوع primary درست میکنید ؟

panther99
13-09-2013, 22:28
باید کدوم باشه ؟؟؟؟؟؟ PRIMARY یا SECONDARY ؟؟؟؟
با چی میتونم ایا رو تغییر بدم ؟؟؟ منظورم چه برنامه ای ؟؟؟؟؟؟

EXTREME
14-09-2013, 09:14
باید کدوم باشه ؟؟؟؟؟؟ PRIMARY یا SECONDARY ؟؟؟؟
با چی میتونم ایا رو تغییر بدم ؟؟؟ منظورم چه برنامه ای ؟؟؟؟؟؟

با نرم افزار paragon partionاون پارتیشن رو ایجاد کردین بزارید رو logical و درستش کنید تغییرات در نرم افزار انجام شد حتما باید apply کنید ببینید با اینکار بازم این مشکل بوجود میاد یا نه

panther99
15-09-2013, 14:49
ممنون . من این نرم افزار رو دانلود کردم ولی بدبختی سریال یا کیجنی چیزی نداره !!!
ممنون میشم اگه دارید همینجا بذارید . خیلی گشتم .

shahvarshop
15-09-2013, 15:29
.............

EXTREME
15-09-2013, 15:53
.............

هدفتون از این نوع پست ها در چند تاپیک چیه ؟