ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هارد رو نمیشناسه.... کمک

Abdollah112
11-09-2013, 09:10
یه مادربرد asus p4s8x دارم و یه سی پی یو 2.4 اینتل و یه رم 512. هارد 250 ساتا.
وقتی روشنش میکنم تا صفحه انتخاب حالت روشن شدن ویندوز ( حالت نرمال ، سیف مد و ...) میاد و بعد ریست میشه.
تو تنظیمات بایوس هارد رو میشناسه.
وقتی برای نصب ویندوز میرم تا مرحله شناسایی ویندوز قبلی میره و بعد میگه هارد رو پیدا نمیکنه.
موقع روشن شدن سیستم پیغام میده هیچ وسیله ساتا را پیدا نمیکنه.
اینم بگم که هارد سالمه و روی چند تا سیستم امتحان کردم.
حالا یکی کمکم کنه. خیلی واجبه....

EXTREME
11-09-2013, 09:18
وقتی روشنش میکنم تا صفحه انتخاب حالت روشن شدن ویندوز ( حالت نرمال ، سیف مد و ...) میاد و بعد ریست میشه.
وقتی برای نصب ویندوز میرم تا مرحله شناسایی ویندوز قبلی میره و بعد میگه هارد رو پیدا نمیکنه.

اگه هارد مطمئن هستین سالم است و مشکلی نداره اول از همه اتصالات هارد و کابل دیتا و کابل برقشو چک کنید و جای کابل دیتا رو عوض کنید
یک دور بایوس رو دیفالت کنید
درست نشد با یک پاور دیگه سیستم رو بررسی کنید و تست کنید

panther99
11-09-2013, 10:59
دقیقا همین مشکل رو من با یکی از سیستمام داشتم و همه چی رو امتحان کردم .فقط دو تا مورد به نظرم میاد : یا ممکنه از پاور باشه
یا از مادربرد که هارد ساتا رو نمیشناسه !!!! ( ینی ایراد پیدا کرده شاید ؟! ) منم هارد رو فعلا گذاشتم کنار داره گرد و خاک میخوره و از یه هارد IDE 40 استفاده مینمایم !

Abdollah112
11-09-2013, 14:42
اگه هارد مطمئن هستین سالم است و مشکلی نداره اول از همه اتصالات هارد و کابل دیتا و کابل برقشو چک کنید و جای کابل دیتا رو عوض کنید
یک دور بایوس رو دیفالت کنید
درست نشد با یک پاور دیگه سیستم رو بررسی کنید و تست کنید

من با تمام مواردی که شما فرمودید قبلا تست کردم. یعنی هم با چند نمونه کابل برق و کابل دیتا ( سالم) و هم با جابجا کردن کابل ها. پاور رو هم با چند نمونه امتحان کردم. بایوس رو هم چند بار با روشهای سخت افزاری و نرم افزاری دیفالت کردم ولی نشد که نشد.
تو رو خدا یکی کمک کنه.

Abdollah112
11-09-2013, 14:43
دقیقا همین مشکل رو من با یکی از سیستمام داشتم و همه چی رو امتحان کردم .فقط دو تا مورد به نظرم میاد : یا ممکنه از پاور باشه
یا از مادربرد که هارد ساتا رو نمیشناسه !!!! ( ینی ایراد پیدا کرده شاید ؟! ) منم هارد رو فعلا گذاشتم کنار داره گرد و خاک میخوره و از یه هارد IDE 40 استفاده مینمایم !

جایی دنبال علت و راه حل نگشتید؟ یا گشتید نشد؟

player13
11-09-2013, 16:58

احتمالا هارد بد سکتور شده با نرم افزار های ریپیر شاید بتونی مشکلت رو حل کنی

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk 4

EXTREME
11-09-2013, 18:10
من با تمام مواردی که شما فرمودید قبلا تست کردم. یعنی هم با چند نمونه کابل برق و کابل دیتا ( سالم) و هم با جابجا کردن کابل ها. پاور رو هم با چند نمونه امتحان کردم. بایوس رو هم چند بار با روشهای سخت افزاری و نرم افزاری دیفالت کردم ولی نشد که نشد.
تو رو خدا یکی کمک کنه.

اگه تنظیمات بایوس هم علاوه بر مواردی که گفتم بررسی کردید و درست بوده دو تا مورد میمونه یا مشکل از بایوس است برای تست بایوس مین رو آپدیت کنید درست نشد مشکل میتونه از طرف مین باشه چون هارد روی یک سیستم دیگه تست شده و سالم بوده و مشکلی نداشته

shahvarshop
15-09-2013, 15:36
:n13:////////////