مشاهده نسخه کامل
: در مورد فرق گوشي 6280 -6270 و 6111 ميخوام بدونم
سلام دوستان
من میخوام یه گوشی کوچیک ترجیحا کشویی بگیرم ، بین 6280 یا 6270 انتخاب می کردم که دیدم 6111 از اینها هم کوچیکتره به نظر تون کدوم یکی بهتره ؟ سیستم عاملش هم خیلی مهم نیست بیشتر میخوام سبک و کوچیک باشه .
Aminzikzak
16-08-2006, 12:09
حالا حتماً باید کشویی باشه ...
به نظر من سبک و کوچیکتر از K750 با این کیفیت پیدا نمیشه ...
اگه كشويي ميخواي و550 بگير
گوشي نوكيا مي خوام .نگفتم حتما كشويي گفتم كوچيك باشه و سبك
جديد هم باشه كه يه قابليت هايي از خودش نشون بده .
ببين 6270 خيلي بهتر از 61111 هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون 61111 مموري نميخوره و دوربينش 1 مگا هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي 6270 مموري ميخوره و دوربينش 2 مگا هست كه خدايي كيفيت خوبي داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6270 و 6280 فرق زيادي ندارن جز دوربين جلو كه تو ايران كاربرد نداره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از سامسونگ هم ميتوني انتخاب كني (چون بيشتر گوشيهاش اسلايدر (كشويي) هستن) مثل دي 600 كه فوق العادست
دي 500 و دي 800 و دي820 و.........ولي حيف كه نوكيا ميخاي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه سیستم عامل مهم نیست و700 بردار یا کا 750 که 90 گرمه
metal_militia
16-08-2006, 13:57
6270 عالی (هم دوربین وهم صدا) (جالبه همیشه گوشی های تحت جاوا دوربین وصدای بهتری نسبت به سیمبیان ها دارن)
ک750 عالی
د600 هم عالی
ولی فقط د600و 6270 کشویی هستند
Mohammad
16-08-2006, 13:58
این دوستمون راهنمایی در مورد سه تا گوشی خواستن!دوستان سونی اریکسون معرفی می کنن!!!!دوستان تاپیک رو در مسیر خودش راهنمایی کنن!
همونطور که دوستمون گفتن 6111 دوربین مگا پیکسل داره و تنها مزیتش صداشه!
در عوض 6270 و 6280 گوشی های خیلی خوبی هستن.دوربین 2 مگ.کیفیت فیلم برداری 6280 Vga هست یعنی آخرش!و شاید تنها عیبی که بهش وارد حافظه کم درونیه.
در بین این 3تا 6280 از همه بهتر.
6111 23 مگ حافظه داخلی داره و مموری نمیخوره
دوربینش مگاپیکسل هست و QCIF فیلم میگیره رادیو PPT و شماره گیر صوتی هم داره بلوتوث اینفرارد usb هم داره
و كلا یه گوشیه ساده و زنونست.فقط اسپیکر قوی داره. همين
در كل برو تو نخ اون دو مدل ديگه. 6280 دوربينش از ان 70 بهتره ولي فلاشش بدرد نميخوره ولي يادت باشه من چند تا 6280 ديدم كه يه مشكل منحصر بفرد داشتن. وقتي گوشيو روشن ميكردي بعد از چند ثانيه گوشي خود به خود خاموش ميشد و 2-1 بار بايد روشن ميكردي تا بياد بالا البته گاهي اوقات.
بعد از سوال فهميدم فرم ورش يكم مشكل داره اونم نه تو همه ي مدلها.
از قضيه ي بالا كه بگذريم اين گوشي + 6270 محشرن.
يا علي
حرف ها ی R@R#M@N metal_militia alir3za Mohammad کاملا تایید میشه . به نظر من تو این مایه ها و تو نوکیا ها 6270 از بقیه بهتره . البته یه پیشنهاد برات دارم اونم اینه که اگه گوشیه جاوا میخوای طرف سونی هم بری بد نیست .
تاييد ميشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
metal_militia
17-08-2006, 17:32
حرف ها ی R@R#M@N metal_militia alir3za Mohammad کاملا تایید میشه . به نظر من تو این مایه ها و تو نوکیا ها 6270 از بقیه بهتره . البته یه پیشنهاد برات دارم اونم اینه که اگه گوشیه جاوا میخوای طرف سونی هم بری بد نیست .
خاهش شما درست میبینی!!!!
خوب حالا اگه فقط نوکیا میخاد 6270 عالیترینه
خاهش :شما درست میبینی!!!!
خوب حالا اگه فقط نوکیا میخاد 6270 عالیترینه
متال جون چند تا غلط املایی داشتی برات مشخص کردم :tongue:
فردا باید با اولیا بیای تو کلوپ :blink:
عجب پس اون علاعدين رو نديدي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
metal_militia
17-08-2006, 22:06
عزیز اینجا که محیط رسمی و اداری و سر کلاس دانشکده نیست
خودم میدونم ولی.....
منم شوخي گفتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اينجوري نشو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متال جون ببخشی بابا شوخی کردم
خداییش من خیلی قبولت دارم
چاکرتم دربست
metal_militia
17-08-2006, 22:45
ما اصلا ....
(بزار خودمو بندازم جلو کامیون)
نه جان من فعلآ خودتو ننداز جلو کامیون چون فعلآ قیمتا تو میخوایم
metal_militia
17-08-2006, 22:55
فردا اه
فردا که جمعس
شنبه چشم
اصلا فکر 6111 رو از سرت بیار بیرون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.