مشاهده نسخه کامل
: بازگرداندن اطلاعات هارد اکسترنال 1 ترا ( کمک ! )
joseph.n
10-09-2013, 22:04
خدمتتون عرض بشه یک هارد اکسترنال داریم که اطلاعات خیلی مهمی روش بود . این هارد پسورد داشت و بنده پسوردش از یادم رفت . دوبار پسورد رو اشتباه زدم و همون موقع پیامی داد و من که حواسم پرت بود بدون خوندن پیام yes رو زدم و دیدم داره اطلاعات رو فرمت می کنه منم فوراً از کامپیوتر جداش کردم اما همه ی اطلاعات پاک شده بود . بعد دادم دست چند تا متخصص ولی نتونستن کاری کنند . تو اینترنت گشتم یک شرکت پیدا کردم و زنگ زدم گفت که ما اطلاعاتشو ریکاوری می کنیم . خلاصه دادم دستشون اما اونا هم نتونستند . حالا آخرین امیدم شمایید . اگر کسی می تونه به من کمک کنه که اطلاعات رو برگردونم تا آخر عمر دعاتون می کنم :n28:
تا راهنمایی توسط Extremeاز هرگونه کپی فایل بر روی هارد خودداری کنید!
ata.royalfalcon
11-09-2013, 06:42
هارد اكسترنال وسترن بوده ؟ اين مدلها با توجه به اينكه قابليت hardware encryption دارند اگر پسورد را تا چندبار اشتباه وارد كنيد با تاييد كاربر هارد را فرمت ميكند و امكان اينكه اطلاعات قابل ريكاوري باشه خيلي كم هست .
میخواستم یک نرم افزار معرفی کنم که تا حالا دو بار هاردم رو نجات داده اما بعد از اینکه دیدم شما نوشتید متخصص ها هم نتونستند کاری کنند بعید دونستم که بتونه کاری کنه در هر صورت یه امتحانی بکنید شاید جواب داد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
joseph.n
11-09-2013, 10:11
هارد اكسترنال وسترن بوده ؟ اين مدلها با توجه به اينكه قابليت hardware encryption دارند اگر پسورد را تا چندبار اشتباه وارد كنيد با تاييد كاربر هارد را فرمت ميكند و امكان اينكه اطلاعات قابل ريكاوري باشه خيلي كم هست .
بله western هست . با این حال دیگه از دست رفته حسابش کنم ؟! یا میشه کاریش کرد ؟:n29:
ata.royalfalcon
11-09-2013, 11:01
بله western هست . با این حال دیگه از دست رفته حسابش کنم ؟! یا میشه کاریش کرد ؟:n29:
وقتي كه متخصصين نتونستند ريكاوري كنند پس چه كار ديگه اي ميتونيد انجام بديد ؟ يكي از مهمترين مزيت قابليت hardware encryption هاردهاي اكسترنال وسترن امنيت بالاي اطلاعات رمزگذاري شده هست اگر قرار باشه كه اطلاعات پس از فرمت شدن ريكاوري بشه پس چنين قابليتي كاملاً بي معني ميشد .
بله به صورت سخت افزاری است معمولا قبلیت ریکاوری هم به همین دلیل میاد پایین
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.