ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گفت‌وگو با پولاد كيميايي كه با پدرش داربي را ديد

شاهزاده خانوم
10-09-2013, 19:01
اختصاصي90/ گفت‌وگو با پولاد كيميايي كه با پدرش داربي را ديد

پولاد كيميايي بعد ازپايان فيلمبرداري متروپل در حال استراحت است و روز جمعه مانند تمام فوتبالدوستان با انگيزه زيادي جلوي تلويزيون نشست تا شاهد يك داربي زيبا باشد.

90: پولاد كيميايي بعد ازپايان فيلمبرداري متروپل در حال استراحت است و روز جمعه مانند تمام فوتبالدوستان با انگيزه زيادي جلوي تلويزيون نشست تا شاهد يك داربي زيبا باشد. پولاد همراه پدرش مسعود كيميايي داربي 77 را تماشا كرد وانتظار داشت تيم محبوبش (استقلال) تيم پيروز ميدان باشد، اما... باقي ماجرا را از زبان اين بازيگر توانمند بخوانيد:
90: حتما داربي روز جمعه را ديديد؟
بله، مثل هميشه داربي را ديدم؟
90: چطور بود؟
(مي‌‌خندد) چه بگويم؟ واقعا متاسف شدم.
90: پس شما هم از داربي لذت نبرديد؟
اصلا... فقط تاسف خوردم. ببينيد داربي شرايط خاص خودش را دارد. نمي‌‌دانم چطور منظورم را برسانم و گفتنش برايم سخت است.
90: منظورتان نداشتن بار فني بازي بود؟
به نظر مي‌‌آيد قرار است بازي‌هاي پرسپوليس و استقلال همينطور باشد.
90: يعني مساوي تمام شود؟
شايد! نمي‌‌خواهم بگويم همه چيز از قبل معلوم است اما دو تيم محتاط بودند. پرسپوليسي كه با قدرت جلوي فولاد بازي مي‌‌كند چرا بايد اينطور باشد؟ يا چرا استقلال هيچ برنامه‌اي براي حمله كردن نداشت؟ مسئله‌اي كه خيلي من را متاسف كرد اين بود كه چرا بازيكنان همديگر را مي‌‌زدند؟
90: حتي خود بازيكنان دو تيم گفته بودند، بازي بيشتر شبيه جنگ بود؟ چرا فوتباليستي كه از ساق پايش پول درمي‌‌آورد اينطور بازي مي‌‌كند؟ اگر خداي ناكرده رباط صليبي‌اش پاره شود يا اتفاق ديگري بيفتد مي‌‌‌خواهد چه كار كند؟
90: شايد بخاطر حساسيت بالاي داربي اين اتفاقات مي‌‌افتد؟
مگر بازي‌هاي مهم اروپا حساسيت ندارد؟ نگاه ورزش و ورزشي‌ها بايد بر پايه سلامت بودن و تبليغ شادابي باشد. براساس قاعده انساني نبايد اين درگيري‌ها در زمين فوتبال بوجود بيايد. در بازي بايرن و چلسي كه حساسيت زيادي داشت مگر خوني ريخته شد؟!
90: قبول كنيد فوتبال ما با اروپا خيلي فاصله دارد؟
انسانيت كه فرقي ندارد! قاعده انساني چه مي‌‌شود؟ مگر اين بازيكنان ازهمه كينه دارند؟ يا با هم بد هستند؟ انگار مشكلات ريشه‌اي داشتند؟ ما داخل زمين مي‌‌رويم تا فوتبال بازي كنيم. به احترام انسانيت اين دو تيم ريشه‌دار بايد فوتبال بازي كنند. آنها الگوي مردم كشورشان هستند و حتي اين مسائل در زندگي خصوصي‌شان تاثير مي‌‌گذارد.
90: منظورت هر دو تيم است؟
بله، براي هر دو تيم متاسف شدم. بد بازي كردن قابل تحمل است و شايد يك تيم روز خوبش نباشد. ما داريم از يك خطي عبور مي‌‌كنيم كه ماجرا را غم‌انگيز مي‌‌كند. غم‌انگيز است وقتي مي‌‌بينيم بازيكني با استوك روي صورت بازيكن ملي‌پوش مي‌‌رود! داور هم بازي از دستش در رفته بود و مي‌‌ترسيد كارت قرمز نشان دهد. بايد چند بازيكن اخراج مي‌‌شدند.
90: انگيزه‌اي براي ديدن داربي بازگشت داريد؟
راستش نه، انگيزه‌اي ندارم. هر دفعه مي‌‌گويم ديگر داربي نمي‌‌بينم اما باز هم نمي‌‌توانم داربي را از دست بدهم. داربي يك اتفاق خيلي مهم است و در واقع شهرآوردي است براي كل فوتبال. ما مي‌‌خواهيم داربي را ببينيم كه لذت ببريم و حال كنيم اما از ديدن اين بازي احساس بدي داشتم و روزم خراب شد.
90: با پدرتان بازي را ديديد؟
بله، با هم ديديم.
90: براي همديگر كري نخوانديد؟
نه، من با اينكه استقلالي‌ام اما پرسپوليس را دوست دارم و نمي‌‌گويم از پرسپوليسي‌ها بدم مي‌‌آيد. پدرم هم اين احساس را نسبت به استقلال دارد. ما واقعيت‌ها را مي‌بينيم و دوست داريم 2 تيم زيبا فوتبال بازي كنند. حتي وقتي كه پرسپوليس بهتر بازي مي‌‌كرد و موقعيت گل داشت، پدرم به من گفت، قبول داري پرسپوليس بهتر بازي كرد؟
90: چه جوابي داديد؟
من هم قبول كردم چون پرسپوليس بهتر بود!
90: حتما كيميايي بزرگ هم از اين بازي راضي نبود؟
بله، پدرم هم دوست داشت فوتبال ببيند نه چيزهايي كه ديديم! در جريان بازي آقا مسعود گفت، قبول داري استقلال مي‌‌توانست بهتر بازي كند چون شرايط بهتري داشت. اما پرسپوليس با اينكه داربي اولي زياد داشت بازي قابل قبول‌تري ارائه داد. من هم قبول كردم چون حرفش منطقي است. متاسفانه اين بازي‌‌ها از لحاظ روحي روي پدرم تاثير منفي مي‌‌گذارد. اما چون فوتبالي قديمي است باز هم داربي را مي‌‌بيند.
90: قبل از بازي فكر مي‌‌كرديد كدام تيم برنده شود؟
من و پدرم هر دو معتقد بوديم استقلال حداقل روي كاغذ برنده است. چون آبي‌ها از لحاظ تجربه و بازيكن سرتر بودند و قبل از بازي گفته بوديم، استقلال مي‌‌تواند با يك گل پيروز شود.
90: حتي پدرتان هم فكر مي‌‌كرد استقلال 3 امتياز را مي‌‌گيرد؟
بله، گفتم كه بخاطر تجربه بالاي استقلال اين حرف را زده بود.