ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با مرورگر کروم

l3izar
10-09-2013, 10:15
سلام دوستان من هنگام کپی کردن متن از بعضی سایتها با کروم مشکل دارم مثلا میخوام یه متنی رو کپی کنم به این صورت کپی میشه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چی کار کنم تا مثل فایرفاکس کپی کنه؟؟

دوستان نمیدونید چرا بیشتر پلاگینهای کاسپرکسی از جمله پسور منیجرش روی فایرفاکس نصب نمیشه؟؟؟

vissoto
10-09-2013, 10:48
اخرین نسخه را دانلود کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

l3izar
10-09-2013, 11:36
اخرین نسخه را دانلود کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از پاسختون
فکر کنم هم فایرفاکس هم کروم هر دوتا آخرین نسخشون باشه(کروم 29.0.1547.66 و فایرفاکس 23.0.1.Final)

ahmadeid1362
27-09-2013, 15:18
سلام دوستان من هنگام کپی کردن متن از بعضی سایتها با کروم مشکل دارم مثلا میخوام یه متنی رو کپی کنم به این صورت کپی میشه

چی کار کنم تا مثل فایرفاکس کپی کنه؟؟

دوستان نمیدونید چرا بیشتر پلاگینهای کاسپرکسی از جمله پسور منیجرش روی فایرفاکس نصب نمیشه؟؟؟
درمورد سوال دوم باید بگم که پلاگینهای کاسپر بیاد بااون ورژن فایرفاکس شما همخوانی داشته باشه..چک کن کاسپر باچه ورژنی از فایرفاکس همخوانی داره..تو قسمت ادد فایزفاکس معمولن مینویسه....

pc67
20-04-2018, 14:41
سلام رفقا
من یه مشکلی با مرورگر کروم ورژن Version 66.0.3359.117 (Official Build) (32-bit) دارم و اونم اینه که ویدئو ها رو نمیتونه نمایش بده یعنی با کلا تصویر سیاهه یا فقط صدا میاد و تصویر همچنان سیاهه؟؟؟:n30::n30:
هر چی هم سرچ کردم مشکلم حل نشد
خواهشن یکی بگه چه کار کنم ویندوزم 10 هستش 32 بیت