مشاهده نسخه کامل
: ► چند سؤال در مورد Wi-Fi تلویزیون سامسونگ ◄
سلام دوستان.
یه چندتا سوال اساسی از تلویزیون دارم... ممنون میشم اگه جواب بدید...
- مدل تلویزیون: ES7770 (یا همون ES7500).
خب. حالا سوالاتمو می پرسم:
1- من از منوی تلویزیون "Soft AP" رو فعال کردم و حالا یه کانکشن جدید (وای فای) رو روی گوشیم می بینم که وقتی وصل میشم بهش هیچ اتفاقی نمیفته... اسم کانکشنش هم اینه: DIRECT-03[TV]SAMSUNG که اون SAMSUNG همون اسم تلویزیونه. حالا لطف کنید بگید که اصلا چه فایده ای داره؟ چه کاری باید باهاش بکنم؟!
2- توی گوشی سامسونگ S4 برای ارتباط با تلویزیون دوتا گزینه داریم دیگه: Wi-Fi Direct , All Share Play. وقتی هم تلویزیون و هم گوشی به مودم وای فای خونه وصله می تونم به راحتی از All Share Play استفاده کنم. ولی تا الان نتونستم از طریق Wi-Fi Direct یه فایل رو روی تلویزیون نشون بدم... لطفا راهنمایی کنید. برای استفاده از وای فای دایرکت چه کارایی لازمه؟
پیشاپیش متشکرم...:11:
silverbios
10-09-2013, 11:01
کار زیادی نمیخواد شما برای بخش محتوای رسانه کافیه برید تو گالری یا موزیک اون فایلی که میخواید بخش کنید رو انتخاب وسبس گزینه شبیه dlna یا شاید allshare داشته باشید بعدش اونو میزنید وبقیه کارها هم که معلومه درضمن اگر شما روتر دارید نیازی به هات اسبات کردن تی وی نیستش!
شما سوالای منو جواب ندادید!!!
1- Soft AP چیه؟ و چرا یه کانکشن وای فای درست می کنه؟ و چطور باید ازش استفاده کرد؟
2- با Wi-Fi Direct چطور کار کنم؟
silverbios
10-09-2013, 11:24
عزیز جان گفتم که!
soft ap همون hotspot هست!
دوم اینکه وای فای دایرکت در واقع بدرد کسانی میخوره که مودم وایرلس ندارن و میخوان یه جوری بین تی وی و گوشیشون ارتباط برقرار کنن!!!
اگر توضیحات تکمیلی خواستید یه سر به ویکی بدیا بزنید!
matinpour
10-09-2013, 11:32
شما سوالای منو جواب ندادید!!!
1- Soft AP چیه؟ و چرا یه کانکشن وای فای درست می کنه؟ و چطور باید ازش استفاده کرد؟
2- با Wi-Fi Direct چطور کار کنم؟
دوست عزیز
با استفاده از این عملکرد می توانید تلویزیون را به دستگاه های موبایل وصل کنید در صورتیکه دستگاه موبایل شما ازWi-Fi Direct پشتیبانی نمی کند. صفحه عملکرد Soft AP به شما امکان می دهد تا گزینش ها را برای اتصال دستگاه های. Wi-Fi تنظیم کنید
عملکرد: Soft AP عملکرد Soft AP را روشن یا خاموش می کند. هنگامیکه عملکرد Soft AP روی روشن تنظیم شده، دستگاه های موبایل نمی توانند اسم شبکه تلویزیون را در فهرست اتصال خود. Wi-Fi پیدا کنند
Wi-Fi Direct
منو ← شبکه ← Wi-Fi Direct
تلویزیون را برای اتصال به دستگاه های موبایل بی سیم تنظیم کنید. با استفاده از این عملکرد می توانید دستگاه های موبایل بی سیم را مستقیماً و بدون راتر به تلویزیون وصل کنید. برای استفاده از این عملکرد، دستگاه تلفن همراه شما باید توسط Wi-Fi Direct پشتیبانی شده باشد. برای LED سری4500- 5600 می توانید از این عملکرد هنگام اتصال Samsung Wireless LAN Adapter استفاده کنید. )ممکن است بستگی به کشور شما موجود نباشد.(
برای اتصال دستگاه موبایل به تلویزیون با استفاده از Wi-Fi Direct این مراحل را اجرا کنید: ،
. 1 دستگاه Wi-Fi Direct را روشن کرده و عملکرد . Wi-Fi Direct آنرا فعال کنید
. 2 به صفحه Wi-Fi Direct بروید ) . شبکه← Wi-Fi Direct) تلویزیون شروع به جستجوی دستگاه ها کرده و سپس دستگاه ها را در صفحه Wi-Fi Direct نمایش می دهد.
. 3 دستگاه . Wi-Fi مورد نظر را انتخاب کنید
. 4 در دستگاه:Wi-Fi برای PBC :دکمه WPS(PBC) را روی دستگاه Wi-Fi در ظرف 2 دقیقه فشار دهید. پاپ آپ در حال اتصال و سپس پاپ آپ وصل شد ظاهر می شود. هنگامیکه بسته می شود، بایستی دستگاهی که در
صفحه Wi-Fi Direct لیست شده را به عنوان وصل شده مشاهده کنید. – –برای کد: کد نشان داده شده را روی دستگاه وارد کنید. پاپ آپ در حال اتصال و سپس پاپ آپ وصل شد ظاهر می شود. هنگامیکه بسته می شود، بایستی
دستگاهی که در صفحه Wi-Fi Direct لیست شده را به عنوان وصل شده مشاهده کنید. اگر می خواهید دستگاه را قطع کنید، دستگاه Wi-Fi وصل شده را انتخاب کرده و سپس قطع اتصال را انتخاب کنید.
از همه متشکرم... ولی بازم هم از وای فای دایرکت نتونستم فابلب رو روی تی وی اجرا کنم... همه کارایی رو که گفتید کردم... به ترتیب.
یعنی هم از روی گوشی نوشت: Connected و هم توی منوی TV.
بعد وقتی می زنم تا یه فایل از طریق وای فای دایرکت منتقل شه... میگه در حال انتقاله و بعد از 1 دقیقه میگه Failed... وروی تلویزیون هیچ چیزی نمیاد، حتی پیام تایید!
بعد وقتی با گوشی به Soft AP وصل میشم، چطوری باید فایل منتقل کنم؟ یعنی نرم افزار می خواد؟؟؟؟
دیگه ببخشید... هِــی مزاحم میشم!!!
matinpour
10-09-2013, 12:43
از همه متشکرم... ولی بازم هم از وای فای دایرکت نتونستم فابلب رو روی تی وی اجرا کنم... همه کارایی رو که گفتید کردم... به ترتیب.
یعنی هم از روی گوشی نوشت: Connected و هم توی منوی TV.
بعد وقتی می زنم تا یه فایل از طریق وای فای دایرکت منتقل شه... میگه در حال انتقاله و بعد از 1 دقیقه میگه Failed... وروی تلویزیون هیچ چیزی نمیاد، حتی پیام تایید!
بعد وقتی با گوشی به Soft AP وصل میشم، چطوری باید فایل منتقل کنم؟ یعنی نرم افزار می خواد؟؟؟؟
دیگه ببخشید... هِــی مزاحم میشم!!!
دوست عزیز
آن ها وسیله ارتباط تلویزیون شما با کامپیوتر با نرم افزار allshera هستند به این تایپیک رفته و از این نرم افزار استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز
آن ها وسیله ارتباط تلویزیون شما با کامپیوتر با نرم افزار allshera هستند به این تایپیک رفته و از این نرم افزار استفاده کنید.
ای بابا... من چی می پرسم، شما چی میگی؟!!
بالاخره فهمیدم Soft AP چه میکنه!!!
ولی هنوز هم نمی تونم از Wi-Fi Direct چیزی منتقل کنم... لطفا راهنمایی کنید...
majed_001
10-09-2013, 13:33
ايا ال اي دي سامسونگ ua46f6400كه واي فاي داره فقط گيرنده هست يا پخش كننده هم هست مثلا ميتونم اينترنت پخش كنم و با گوشيم استفاده كنم!
matinpour
10-09-2013, 14:12
ايا ال اي دي سامسونگ ua46f6400كه واي فاي داره فقط گيرنده هست يا پخش كننده هم هست مثلا ميتونم اينترنت پخش كنم و با گوشيم استفاده كنم!
دوست عزیز
wifi در تلویزیون رابط بین تلویزیون با لب تاب - تبلت - موبایل - pc است که باید در این وسایل برنامه allshera نصب باشد تا بتوانید از آن برای پخش و اشتراک گذاشتن فیلم - عکس - موسیقی استفاده کنید و شما اگر می خواهید از اینترنت استفاده کنید اگر مودم وایرلس داشته باشید از طریق آن می توانید با موبایل و تلویزیون و تبلت ار مودم وایر لس برای استفاده از اینترنت استفاده کنید ولی بوسیله موبایل نمی توانید از طریق تلویزیون اینترنت استفاده کنید.
matinpour
10-09-2013, 14:13
ای بابا... من چی می پرسم، شما چی میگی؟!!
بالاخره فهمیدم Soft AP چه میکنه!!!
ولی هنوز هم نمی تونم از Wi-Fi Direct چیزی منتقل کنم... لطفا راهنمایی کنید...
دوست عزیز
در پست بالا توضیح دادم
:19: کمک.......
چطوری از وای فای دایرکت فایل بفرستم رو TV؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی با گوشی می زنم تا یه فایل از طریق وای فای دایرکت منتقل شه... میگه در حال انتقاله و بعد از 1 دقیقه میگه Failed... وروی تلویزیون هیچ چیزی نمیاد، حتی پیام تایید!
چه کنم؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
matinpour
10-09-2013, 17:39
وقتی با گوشی می زنم تا یه فایل از طریق وای فای دایرکت منتقل شه... میگه در حال انتقاله و بعد از 1 دقیقه میگه Failed... وروی تلویزیون هیچ چیزی نمیاد، حتی پیام تایید!
چه کنم؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز
مثله اینکه شما مطلب را متوجه نشدید وای فای دایرکت بخود خود نمی تواند فایل یا عملی را انجام دهد بلکه باید بوسیله نرم افزاری که فیلم -عکس -و موسبقی را در آن نرم افزار به اشتراک می گذارید و آن را ارسال می کنید در آن صورت است که وای فای آن را دریافت و در تلویزیون به نمایش در می آورد مثل این می مانند که شما انتظار دارید هیچ امواجی برای تلویزیونتان ارسال نشود ولی شما برنامه های تلویزیون را تماشا کنید. همانطور که قبلا هم گفتم به این تایپیک بروید و آن را مطالعه کنید.
امیدوارم که دیگر مطلب را متوجه شده باشید.
دوست عزیز
مثله اینکه شما مطلب را متوجه نشدید وای فای دایرکت بخود خود نمی تواند فایل یا عملی را انجام دهد بلکه باید بوسیله نرم افزاری که فیلم -عکس -و موسبقی را در آن نرم افزار به اشتراک می گذارید و آن را ارسال می کنید در آن صورت است که وای فای آن را دریافت و در تلویزیون به نمایش در می آورد مثل این می مانند که شما انتظار دارید هیچ امواجی برای تلویزیونتان ارسال نشود ولی شما برنامه های تلویزیون را تماشا کنید. همانطور که قبلا هم گفتم به این تایپیک بروید و آن را مطالعه کنید.
امیدوارم که دیگر مطلب را متوجه شده باشید.
جناب مهندس ما رو دیگه خیلی پایین در نظر می گیری!!!
من می دونم که باید Share رو بزنم بعد Wi-Fi Direct رو انتخاب کنم و بعد از لیستی که میاره، TV رو انتخاب کنم...!
ولی بعد از همه ی این کار ها و در حالی که داره فایل رو به TV منتقل می کنه، اتصال قطع میشه... می نویسه Failed.
یعنی بعد از اینکه TV هم متصل میشه به گوشی، دیگه هیچی نمیشه و فایل روش اجرا نمیشه و Fail میشه...
حالا اگه ماجرا رو گرفتید، راهنمایی کنید... لطفاً. :n03:
hamedheidary
11-09-2013, 08:27
دوست عزیز برای استفاده از طریق وای فای دایرکت شما باید حتما گزینه soft app تلویزیون خود را خاموش کنید.:n01:
نکتش همینه.
دوست عزیز برای استفاده از طریق وای فای دایرکت شما باید حتما گزینه soft app تلویزیون خود را خاموش کنید.:n01:
نکتش همینه.
دستت واقعا درد نکنه...
به این میگن راهنمایی...:n01:
ممنون...
الان میرم امتحان کنمش...
majed_001
15-09-2013, 09:26
من يك سوال داشتم ايا ميشه اينترنت وايرلس رو به ال اي دي وصل كرد بعد با رسيور از طريق پخش واي فايش دريافت كرد
يعني رسيور ميتونه از واي فاي ال اي دي استفاده كنه؟
matinpour
15-09-2013, 14:13
من يك سوال داشتم ايا ميشه اينترنت وايرلس رو به ال اي دي وصل كرد بعد با رسيور از طريق پخش واي فايش دريافت كرد
يعني رسيور ميتونه از واي فاي ال اي دي استفاده كنه؟
دوست عزیز
wifi در تلویزیون کارش ارتباط با وسایلی مانند کامپیوتر - لپ تاپ - گوشی همراه و وسایلی از این دست است که به وسیله آن می شود از آن وسایلی که نام بردم اطلاعات مانند فیلم - عکس - و موسیقی را دریافت و در تلویزیون به نمایش در بیاورد پس در تلویزیون فقط می تواند دریافت کننده باشد نه ارسال کننده و در مورد آن دستگاهی که شما سوال کردید آن دستگاه هم از wifi می شود فقط برای ارتباط با اینترنت استفاده کرد ولی نمی توانید با دستگاه دیگری ارتباط برقرار کنید. ولی وقتی که شما از اینترنت وایر لس استفاده می کنید در یک زمان هم تلویزیون تان و هم ریسیور تان می توانند از آن استفاده کنند به شرطی که هردوی آنه دارای wifi و فعال باشد
Arash552
19-09-2013, 11:15
سلام من 6 ماهی هست که یک سامسونگ 55ES8880 خریدم و با اینترنت وایرلس آن تا یه هفته پیش مشکلی نداشتم . ولی از یه هفته قبل یکدفه وایرلس قطع شده و دیگه مودم رو نمی شناسه در صورتیکه لپ تاپ و موبایم هیچ مشکلی نداره و مودم دیگری رو نیز امتحان کردم ولی بازم نمی شناسه . رفتم قسمت تظیمات و اونرو از اول تنظیم کنم . اما اونجا هم نشناخت . از طریق کابل به مودم وصل کردم اینترنت وصل شد ولی همچنان قسمتهای WiFi Direct و Soft AP غیر فعال است و با مویل و لپ تاپ به آن وصب نمی شود . لطفاٌ راهنمایی فرمایید .
matinpour
19-09-2013, 13:56
سلام من 6 ماهی هست که یک سامسونگ 55ES8880 خریدم و با اینترنت وایرلس آن تا یه هفته پیش مشکلی نداشتم . ولی از یه هفته قبل یکدفه وایرلس قطع شده و دیگه مودم رو نمی شناسه در صورتیکه لپ تاپ و موبایم هیچ مشکلی نداره و مودم دیگری رو نیز امتحان کردم ولی بازم نمی شناسه . رفتم قسمت تظیمات و اونرو از اول تنظیم کنم . اما اونجا هم نشناخت . از طریق کابل به مودم وصل کردم اینترنت وصل شد ولی همچنان قسمتهای WiFi Direct و Soft AP غیر فعال است و با مویل و لپ تاپ به آن وصب نمی شود . لطفاٌ راهنمایی فرمایید .
دوست عزیز
با کنترول معمولی تان
دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
کد:
info > menu > mute > power
و وقتی وارد منوی مخفی شدید از قسمت
control---> sub option---> network را روی int-wifi وای فای داخلی بگذارید
Arash552
20-09-2013, 13:59
دوست عزیز
با کنترول معمولی تان
دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
کد:
info > menu > mute > power
و وقتی وارد منوی مخفی شدید از قسمت
control---> sub option---> network را روی int-wifi وای فای داخلی بگذارید
سلام دوست عزیز
امتحان کردم ولی در قسمت control---> sub option گزینه ای به نام network وجود ندارد
که عکس اونرو براتون گذاشتم .
matinpour
20-09-2013, 15:42
سلام دوست عزیز
امتحان کردم ولی در قسمت control---> sub option گزینه ای به نام network وجود ندارد
که عکس اونرو براتون گذاشتم .
دوست عزیز
منوی شما بطور کامل باز نشده باید با کنترول مخصوص منو را بطور کامل باز کنید بعد آن آیتم نمایان می شود.
mohsensh1990
24-09-2013, 09:46
سلام من تلویزیون سامسونگ 5960 دارم میخام به موم وایرلسم وصلش کنم وقتی شبکه رو جست وجو میکنم اسم مودمو پیدا میکنه - انتخاب میکنم - رمزو میزنم - مرحله بعد که میره میچرخه اما وصل نمیشه دیگه به مودم نمیدونم باید پیکار کرد به تنظیمات آی پی مربوط میشه روی TVمیزارمش رو حالت دریافت خودکار تنظیمات ...نمیدونم باید چیکار کنم تا TV به مودم وصل بشه واس همین که وصل نمیشه ALLSHARE هم دیگه کار نمیکنه لطفا کمک کنید ... با تشکر و دیگه این که این منوی مخفی دیگه چیه چه کارایی میشه انجام داد اینجا ؟ هرکسی نباید دست بزنه به این تنظیمات؟
Arash552
24-09-2013, 18:51
سلام دوست عزیز :
وقتی وارد منوی سرویس می شوم
بعد وارد منوی control شدم . عکس زیر
بعد وارد منوی sub option شدم . عکس زیر
این قسمت بنا به گفنه جنابعالی بایستی network رو تغییر دهم ولی گزینه ای بنام network وجود ندارد .
matinpour
24-09-2013, 20:31
سلام دوست عزیز :
وقتی وارد منوی سرویس می شوم
بعد وارد منوی control شدم . عکس زیر
بعد وارد منوی sub option شدم . عکس زیر
این قسمت بنا به گفنه جنابعالی بایستی network رو تغییر دهم ولی گزینه ای بنام network وجود ندارد .
دوست عزیز
با نشان دادن این عکسها معلوم که شما کنترول مخصوص را ندارید تا منوهایت تان بطور کامل باز شود برای همین هم شما آن آیتم را نمی توانید ببینید و تغییر دهید
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص می خواهد این تایپیک روشساخت را توضیح می دهد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
matinpour
24-09-2013, 20:43
سلام من تلویزیون سامسونگ 5960 دارم میخام به موم وایرلسم وصلش کنم وقتی شبکه رو جست وجو میکنم اسم مودمو پیدا میکنه - انتخاب میکنم - رمزو میزنم - مرحله بعد که میره میچرخه اما وصل نمیشه دیگه به مودم نمیدونم باید پیکار کرد به تنظیمات آی پی مربوط میشه روی TVمیزارمش رو حالت دریافت خودکار تنظیمات ...نمیدونم باید چیکار کنم تا TV به مودم وصل بشه واس همین که وصل نمیشه ALLSHARE هم دیگه کار نمیکنه لطفا کمک کنید ... با تشکر و دیگه این که این منوی مخفی دیگه چیه چه کارایی میشه انجام داد اینجا ؟ هرکسی نباید دست بزنه به این تنظیمات؟
دوست عزیز
هشدارها به هنگام کار کردن با شبکه های بی سیم
● ● این تلویزیون با پشتیبانی از پروتکل های IEEE 802.11a/b/g/n ارتباطات. سامسونگ استفاده از
IEEE 802.11n را می دهد. در غیر این صورت زمانی که شما بازی های ویدئویی بیش از یک اتصال به شبکه ویدئو داشته باشید، ممکن است بازی انجام نشود.
● ● برای استفاده از شبکه های بی سیم، تلویزیون باید به یک روتر بی سیم و یا مودم متصل شده باشد. اگر روتر بی سیم پشتیبانی از DHCP داشته باشد، تلویزیون می تواند یک DHCP و یا آدرس IP استاتیک به اتصال به استفاده از شبکه های بی سیم بدهد.
● ● انتخاب یک کانال که در حال حاضر در استفاده از روتر بی سیم نیست. این به این منظور است که روتربی سیم در حال حاضر توسط یک دستگاه دیگر استفاده می شود، نتیجه این است که معمولا دخالت و / یا شکست ارتباطات بوجود می آید.
● ● شبکه های بی سیم دارای یک سیستم امنیتی اختیاری است. برای فعال کردن امنیت شبکه های بی سیم سیستم، شما نیاز به ایجاد یک کلید امنیتی با استفاده از کاراکتر و اعداد دارید. این کلید امنیتی است و مورد نیاز برای اتصال به شبکه های بی سیم
● ● شبکه های بی سیم آداپتور سامسونگ با پروتکل های ارتباطی از IEEE 802.11a/b/g/n پشتیبانی میشود.
سامسونگ با استفاده از IEEE 802.11n را بدهند. در غیر این صورت زمانی که شما بازی های ویدئویی بیش از یک اتصال به شبکه ویدئو داشته باشید، ممکن است بازی انجام نشود.
● ● برای استفاده از شبکه های بی سیم، تلویزیون باید به یک روتر بی سیم و یا مودم متصل شده باشد. اگر روتر بی سیم پشتیبانی از DHCP داشته باشد، تلویزیون می تواند یک DHCP و یا آدرس IP استاتیک به اتصال به استفاده از شبکه های بی سیم بدهد.
● ● انتخاب یک کانال که در حال حاضر در استفاده از روتر بی سیم نیست. این به این منظور است که روتربی سیم در حال حاضر توسط یک دستگاه دیگر استفاده می شود، نتیجه این است که معمولا دخالت و / یا شکست ارتباطات بوجود می آید.
● ● شبکه های بی سیم دارای یک سیستم امنیتی اختیاری است. برای فعال کردن امنیت شبکه های بی سیم سیستم، شما نیاز به ایجاد یک کلید امنیتی با استفاده از کاراکتر و اعداد دارید. این کلید امنیتی و مورد نیاز برای اتصال به شبکه های بی سیم است.
پروتکل های امنیت شبکه
تلویزیون تنها پشتیبانی از پروتکل های امنیتی شبکه های بی سیم زیررا دارد و قادر به اتصال به روترهای بی سیم غیر گواهی شده نیست:
● ● تایید مدلهای : WEP، WPAPSK، WPA2PSK
● ● انواع رمزگذاری WEP، TKIP، AES
اگر روتر بی سیم به توان بالا خالص سبز 802.11n و مد تنظیم شده باشد. نوع رمزگذاری WEP یا TKIP، تلویزیون های هوشمند سامسونگ اتصال در انطباق را با مشخصات جدید صدور گواهینامه Wi-Fi را پشتیبانی نمی کند. اگر روتر بی سیم از راه اندازی حفاظت شده WPS (Wi-Fi پشتیبانی کند ، برای اتصال به شبکه با استفاده از PBC آن را ممکن می سازد. دکمه پیکربندی را فشاریا PIN شماره شناسایی شخصی را وارد کنیدWPS). تنظیم SSID و WPA و کلید تنظیمات آن را به صورت خودکار انجام می دهد.
تنظیمات شبکه سیمی
صفحه منو <--- شبکه--- >تنظیمات شبکه
تنظیمات خودکار شبکه های سیمی
اتصال به شبکه سیمی تلویزیون به طور خودکار زمانی است که آن را به یک شبکه متصل پیکربندی شده که از DHCP پشتیبانی کند با شد.
1- تنظیم نوع شبکه سیمی و سپس اتصال را انتخاب کنید.
2- تلویزیون تلاش برای اتصال به شبکه. پیام تایید میدهد و سپس یک بار نشان داده می شود که اتصال برقرار شد است. انتخاب کنید OK به ادامه. اگرنشد، دوباره امتحان کنید یا دستی اتصال را برقرار کنید.
راهنمای تنظیمات شبکه سیمی
اگر شبکه نیاز به آدرس آی پی استاتیک، آی پی آدرس، ماسک زیر شبکه، دروازه و مقادیر DNS را دارد وارد کنید
برای اتصال به شبکه به صورت دستی. برای به دست آوردن آی پی آدرس، ماسک زیر شبکه، دروازه و مقادیر DNS،
تماس با ارائه دهنده سرویس(ISP) اینترنت شما. برای اطلاعات بیشتر به" IP پویا در مقابل استاتیک آدرسهای ". مراجعه کنید
1- تنظیم نوع شبکه سیمی و سپس اتصال را انتخاب کنید
.
2- زمانی که تلویزیون تلاش برای اتصال به شبکه توقف را انتخاب کنید. پس از آن اتصال به شبکه قطع می شود، تنظیمات IP را انتخاب کنید
3- از صفحه تنظیمات IP، تنظیم تنظیمات IPبه صورت دستی وارد کنید، وارد کنید آدرس آی پی، ماسک زیر شبکه،
دروازه، و ارزش DNS سرور، و سپس OK را بزنید
4- تلویزیون تلاش برای اتصال به شبکه با استفاده از تنظیمات مشخص شده می کند .تایید پیام و سپس نشان داده میشود یک بار اتصال برقرار شد .OK را به ادامه انتخاب می کنید
اتصال سیمی ناموفق
کابل شبکه پیدا نیست
اطمینان حاصل کنید که کابل شبکه وصل شده. اگر آن متصل است، مطمئن شوید که روتر روشن است. ، سعی کنید روتر را دوباره روشن و خاموش کنید.
تنظیمات خودکار IP ناموفق
موارد زیر را انجام یا تنظیم دستی آدرس IP از تنظیمات IP.
1- اطمینان حاصل کنید که DHCP سرور بر روی روتر فعال و روتر را تنظیم مجدد کنید.
2- اگر کار نمی کند، برای اطلاعات بیشتر با ارائه دهنده سرویس اینترنت تان تماس بگیرید.
ناتوان در اتصال به شبکه
موارد زیر را بررسی کنید:
1- بررسی تنظیمات IP.
2- اطمینان حاصل کنید که DHCP سرور بر روی روتر فعال است و آن وقت روترتان را جدا و سپس به برق وصل کنید.
3- اگر کار نکرد، برای اطلاعات بیشتر با ارائه دهنده سرویس اینترنت تان تماس بگیرید.
اتصال به یک شبکه محلی، اما نه به اینترنت
1- اطمینان حاصل کنید که کابل های شبکه اینترنت به پورت های خارجی شبکه روتر متصل شده است.
2- بررسی تنظیمات DNS در تنظیمات IP.
3- اگر مشکل همچنان ادامه دارد، با ارائه دهنده سرویس اینترنت تان تماس بگیرید.
تنظیمات شبکه کامل است، اما قادر به اتصال به اینترنت نیست
اگر مشکل ادامه یابد، با ارائه دهنده سرویس اینترنت تان تماس بگیرید.
mohsensh1990
24-09-2013, 20:56
دوست عزیز
هشدارها به هنگام کار کردن با شبکه های بی سیم
● ● این تلویزیون با پشتیبانی از پروتکل های IEEE 802.11a/b/g/n ارتباطات. سامسونگ استفاده از
IEEE 802.11n را می دهد. در غیر این صورت زمانی که شما بازی های ویدئویی بیش از یک اتصال به شبکه ویدئو داشته باشید، ممکن است بازی انجام نشود.
● ● شبکه های بی سیم دارای یک سیستم امنیتی اختیاری است. برای فعال کردن امنیت شبکه های بی سیم سیستم، شما نیاز به ایجاد یک کلید امنیتی با استفاده از کاراکتر و اعداد دارید. این کلید امنیتی است و مورد نیاز برای اتصال به شبکه های بی سیم
● ● شبکه های بی سیم آداپتور سامسونگ با پروتکل های ارتباطی از IEEE 802.11a/b/g/n پشتیبانی میشود.
سامسونگ با استفاده از IEEE 802.11n را بدهند. در غیر این صورت زمانی که شما بازی های ویدئویی بیش از یک اتصال به شبکه ویدئو داشته باشید، ممکن است بازی انجام نشود.
● ● شبکه های بی سیم دارای یک سیستم امنیتی اختیاری است. برای فعال کردن امنیت شبکه های بی سیم سیستم، شما نیاز به ایجاد یک کلید امنیتی با استفاده از کاراکتر و اعداد دارید. این کلید امنیتی و مورد نیاز برای اتصال به شبکه های بی سیم است.
پروتکل های امنیت شبکه
تلویزیون تنها پشتیبانی از پروتکل های امنیتی شبکه های بی سیم زیررا دارد و قادر به اتصال به روترهای بی سیم غیر گواهی شده نیست:
● ● تایید مدلهای : WEP، WPAPSK، WPA2PSK
● ● انواع رمزگذاری WEP، TKIP، AES
اگر روتر بی سیم به توان بالا خالص سبز802.11n و مد تنظیم شده باشد. نوع رمزگذاری WEP یا TKIP، تلویزیون های هوشمند سامسونگ اتصال در انطباق را با مشخصات جدید صدور گواهینامه Wi-Fi را پشتیبانی نمی کند. اگر روتر بی سیم از راه اندازی حفاظت شده WPS (Wi-Fi پشتیبانی کند ، برای اتصال به شبکه با استفاده از PBC آن را ممکن می سازد. دکمه پیکربندی را فشاریا PIN شماره شناسایی شخصی را وارد کنیدWPS). تنظیم SSID و WPA و کلید تنظیمات آن را به صورت خودکار انجام می دهد.
تنظیمات شبکه سیمیصفحه منو <--- شبکه--- >تنظیمات شبکه
تنظیمات خودکار شبکه های سیمی
اتصال به شبکه سیمی تلویزیون به طور خودکار زمانی است که آن را به یک شبکه متصل پیکربندی شده که از DHCP پشتیبانی کند با شد.
1- تنظیم نوع شبکه سیمی و سپس اتصال را انتخاب کنید.
2- تلویزیون تلاش برای اتصال به شبکه. پیام تایید میدهد و سپس یک بار نشان داده می شود که اتصال برقرار شد است. انتخاب کنید OK به ادامه. اگرنشد، دوباره امتحان کنید یا دستی اتصال را برقرار کنید.
راهنمای تنظیمات شبکه سیمی
اگر شبکه نیاز به آدرس آی پی استاتیک، آی پی آدرس، ماسک زیر شبکه، دروازه و مقادیر DNS را دارد وارد کنید
برای اتصال به شبکه به صورت دستی. برای به دست آوردن آی پی آدرس، ماسک زیر شبکه، دروازه و مقادیر DNS،
تماس با ارائه دهنده سرویس(ISP) اینترنت شما. برای اطلاعات بیشتر به" IP پویا در مقابل استاتیک آدرسهای ". مراجعه کنید
1- تنظیم نوع شبکه سیمی و سپس اتصال را انتخاب کنید
.
2- زمانی که تلویزیون تلاش برای اتصال به شبکه توقف را انتخاب کنید. پس از آن اتصال به شبکه قطع می شود، تنظیمات IPرا انتخاب کنید
3- از صفحه تنظیمات IP، تنظیم تنظیمات IPبه صورت دستی وارد کنید، وارد کنید آدرس آی پی، ماسک زیر شبکه،
دروازه، و ارزش DNS سرور، و سپس OK را بزنید
4- تلویزیون تلاش برای اتصال به شبکه با استفاده از تنظیمات مشخص شده می کند .تایید پیام و سپس نشان داده میشود یک بار اتصال برقرار شد .OK را به ادامه انتخاب می کنید
اتصال سیمی ناموفق
کابل شبکه پیدا نیست
اطمینان حاصل کنید که کابل شبکه وصل شده. اگر آن متصل است، مطمئن شوید که روتر روشن است. ، سعی کنید روتر را دوباره روشن و خاموش کنید.
تنظیمات خودکار IP ناموفق
موارد زیر را انجام یا تنظیم دستی آدرس IP از تنظیمات IP.
1- اطمینان حاصل کنید که DHCP سرور بر روی روتر فعال و روتر را تنظیم مجدد کنید.
2- اگر کار نمی کند، برای اطلاعات بیشتر با ارائه دهنده سرویس اینترنت تان تماس بگیرید.
ناتوان در اتصال به شبکه
موارد زیر را بررسی کنید:
1- بررسی تنظیمات IP.
2- اطمینان حاصل کنید که DHCP سرور بر روی روتر فعال است و آن وقت روترتان را جدا و سپس به برق وصل کنید.
3- اگر کار نکرد، برای اطلاعات بیشتر با ارائه دهنده سرویس اینترنت تان تماس بگیرید.
اتصال به یک شبکه محلی، اما نه به اینترنت
1- اطمینان حاصل کنید که کابل های شبکه اینترنت به پورت های خارجی شبکه روتر متصل شده است.
2- بررسی تنظیمات DNS در تنظیمات IP.
3- اگر مشکل همچنان ادامه دارد، با ارائه دهنده سرویس اینترنت تان تماس بگیرید.
تنظیمات شبکه کامل است، اما قادر به اتصال به اینترنت نیست
اگر مشکل ادامه یابد، با ارائه دهنده سرویس اینترنت تان تماس بگیرید.
یا خدا منکه نفهمبدم چی شد الان باید چیکا کنم ؟؟؟ مودم وایرلس روی حالت wpa2psk تنظیمه .... چقد اون صحبتای بالا پیچیدن....
matinpour
24-09-2013, 21:06
یا خدا منکه نفهمبدم چی شد الان باید چیکا کنم ؟؟؟ مودم وایرلس روی حالت wpa2psk تنظیمه .... چقد اون صحبتای بالا پیچیدن....
دوست عزیز
شما در تلویزیون تان WIFI داخلی دارید یا بوسیله دانگل با مودم تان در ارتباط هستید
mohsensh1990
24-09-2013, 21:12
دوست عزیز
شما در تلویزیون تان WIFI داخلی دارید یا بوسیله دانگل با مودم تان در ارتباط هستید
دانگل دیگه چیه ؟:n28: خب نمیدونم ... تلویزیون یه چی شبیه فلش داره اونو وصل میکنی شبکه های وایرلس رو پیدا میکنه ینی برا این که وایرلسش فعال بشه باید اونی که میگم شکل فلشه رو وصل کنیم شرمنده مهندس خب نمیدونم دانگل چیه :n29:
matinpour
24-09-2013, 21:23
دانگل دیگه چیه ؟:n28: خب نمیدونم ... تلویزیون یه چی شبیه فلش داره اونو وصل میکنی شبکه های وایرلس رو پیدا میکنه ینی برا این که وایرلسش فعال بشه باید اونی که میگم شکل فلشه رو وصل کنیم شرمنده مهندس خب نمیدونم دانگل چیه :n29:
دوست عزیز
بله همان که مثل فلش می ماند را به تلویزیون وصل کنید و از قسمت شبکه آن را نصب کنید و وقتی که مودمتان را شناخت و اگر مودمتان پسورد داشت از شما پسورد می خواهد که در قسمت تنظیمات وای فای دایرکت رمز را وارد و ادامه مسیر می دهید تا ارتباط مودم با تلویزیون و اینترنت تان بر قرار شود.
mohsensh1990
24-09-2013, 21:29
دوست عزیز
بله همان که مثل فلش می ماند را به تلویزیون وصل کنید و از قسمت شبکه آن را نصب کنید و وقتی که مودمتان را شناخت و اگر مودمتان پسورد داشت از شما پسورد می خواهد که در قسمت تنظیمات وای فای دایرکت رمز را وارد و ادامه مسیر می دهید تا ارتباط مودم با تلویزیون و اینترنت تان بر قرار شود.
همین دیگه مشکل اینجاست مودمو پیدا میکنه رمزو هم میزنم همه این مراحل که شما گفتی رو میرم تا اینجاش که منتهی اینکه failمیشه و به مودم وصل نمیشه نمیدونم باید تنظیمات آی پی خاصی وارد کنم واگه باید وارد بشه این تنظیمات آی پی واس مودم هم لازمه اگه لازمه کجا باید وارد کنم واس مودم .... چرا مودم چیدا میشه رمز اینا رو هم وارد میکنم اما بازم وصل نمیشه
matinpour
24-09-2013, 21:33
همین دیگه مشکل اینجاست مودمو پیدا میکنه رمزو هم میزنم همه این مراحل که شما گفتی رو میرم تا اینجاش که منتهی اینکه failمیشه و به مودم وصل نمیشه نمیدونم باید تنظیمات آی پی خاصی وارد کنم واگه باید وارد بشه این تنظیمات آی پی واس مودم هم لازمه اگه لازمه کجا باید وارد کنم واس مودم .... چرا مودم چیدا میشه رمز اینا رو هم وارد میکنم اما بازم وصل نمیشه
دوست عزیز
باید حتما از مطلبی که در پست بالا گفتم استفاده کنید ببینید مشگلتان کجاست چون با این روشی که گفتم خودم به راحتی با مودم واینترنت ارتباط دارم.
mohsensh1990
24-09-2013, 21:50
دوست عزیز
باید حتما از مطلبی که در پست بالا گفتم استفاده کنید ببینید مشگلتان کجاست چون با این روشی که گفتم خودم به راحتی با مودم واینترنت ارتباط دارم.
ممنون آخه اون خیلی تخصصیه منکه سر رد نیاوردم هیچی از اون توضیحات....
matinpour
24-09-2013, 22:14
ممنون آخه اون خیلی تخصصیه منکه سر رد نیاوردم هیچی از اون توضیحات....
دوست عزیز
مودم تان را با کابل ارتباط بدهید ببینید وصل می شود و دیکه اصلا آن مطالب تخصصی نیست بسیار راحت است تکه تکه بخوانید و هم زمان مشکلتان را با آن مطلب بررسی کنید تا ببیتید مشگل از کجاست و یا از یک نفر وارد به این امور کمک بگیرید
mobin555
26-08-2014, 07:43
من ميخوام تلويزيون سري 6 سامسونگ بگيرم كه در موردر wifi نوشته( wifi داخلي دارد)
تنها كاربري كه من ميخوام اينه كه بتونم براحتي مديا رو از روي گوشيم به تلويزيون انتقال بدم..حالا ميخواستم بدونم اين كه نوشته wifi داخلي يعني چي؟ و فرق اون با wifi معمولي چيست و چگونه ميتونم كارايي بالا رو از wifi داخلي بگيرم؟
با سپاس
alborz1355
26-08-2014, 10:15
ارزانترين مدل 40 اينچ led سامسونگ كه wifi جهت ارتباط موبايل داشته باشه چه مدليه؟
matinpour
26-08-2014, 10:24
من ميخوام تلويزيون سري 6 سامسونگ بگيرم كه در موردر wifi نوشته( wifi داخلي دارد)
تنها كاربري كه من ميخوام اينه كه بتونم براحتي مديا رو از روي گوشيم به تلويزيون انتقال بدم..حالا ميخواستم بدونم اين كه نوشته wifi داخلي يعني چي؟ و فرق اون با wifi معمولي چيست و چگونه ميتونم كارايي بالا رو از wifi داخلي بگيرم؟
با سپاس
دوست عزیز
اگر شما برنامه سامسونگ لینک را در موبایل تان داشته باشید می توانید به وسیله آن با WIFI تلویزیون ارتباط بر قرار کنید., و فرقی با wifi دیگر ندارد فقط این مثل موبایلتان داخل سیستم قرار دارد و برای خارجی آن باید به وسیله دانگل به سیستم ارتباط برقرار کند . بدین منظور از این تایپک استفاده کنید.
matinpour
26-08-2014, 10:37
ارزانترين مدل 40 اينچ led سامسونگ كه wifi جهت ارتباط موبايل داشته باشه چه مدليه؟
دوست عزیز
معمولا از سری 6 به بالا wifi داخلی دارند ولی سری 5 باید از دانگل برای این منظور استفاده کنید و اگر خواستید سری 5 را بخرید حتما چک کنید که انگل داشته باشد . چون دانگل برای سامسونگ یا نیست یا کمیاب است.به این سایت مراجعه کنید.
parisa_jon
01-08-2016, 23:55
حتما باید کنترل بسازیم؟
parisa_jon
01-08-2016, 23:58
بدون کنترل نمیشه؟
matinpour
02-08-2016, 18:05
بدون کنترل نمیشه؟
دوست عزیز
بعضی از آیتمها خاموش و یا پنهان هستند و برای این منظور کنترول مخصوص و یا دست ساز لازم است.
mohammadyunes
14-05-2017, 14:09
ببخشید من تلویزیون اسمارت تیوی هست ولی گزینه یwifi directکم رنگه و و وقتی کلیک می کنم میگه وافای دیرکت دردسترس نیست باید چکار کنم؟؟؟؟؟؟
ardeshir n
14-05-2017, 20:25
ببخشید من تلویزیون اسمارت تیوی هست ولی گزینه یwifi directکم رنگه و و وقتی کلیک می کنم میگه وافای دیرکت دردسترس نیست باید چکار کنم؟؟؟؟؟؟
درود بر شما.
وای فای داخلی داره تیوی؟
اگر نداره باید وای فای یو اس بی بخرید و وصل کنید بهش.
Sent from my Asus fonepad using Tapatalk
mohsenrhn
19-09-2017, 11:04
با سلام و احترام
تلویزیون من مدل es7770 به راحتی از طریق وای فای به اینترنت وصل می شد ولی چند ماهه که مودم رو نمیشناسه حتی دیگه نمیشه از طریق گوشی هم به اون وصل شد.
از طریق کابل مودم اتصال اینترنت داره ولی وای فای رو نمیشناسه یعنی هرچی می گرده مودم خودم رو یا امواج مودم دیگران رو پیدا نمیکنه میشه راهنمایی بفرمایید؟
- - - Updated - - -
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.