مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای خرید هارد ۱ ترابایت برای مک
tintiryol
10-09-2013, 09:07
با سلام
من کاربر مک هستم، میخوام هارد ۱ ترا بگیرم ولی مک من usb3 ساپورت نمیکنه پس خیلی این واسم مهم نیست، واسم سرعت بالای نوشتن و خوندن و کیفیت خوب مهمه و همینطور بتونم پسورد بزارم یا اینکه پارتیشن خصوصی درست کنم.
قیمت هم تا ۳۰۰ تومن در نظر دارم.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید:n16:
ata.royalfalcon
10-09-2013, 10:15
با سلام
من کاربر مک هستم، میخوام هارد ۱ ترا بگیرم ولی مک من usb3 ساپورت نمیکنه پس خیلی این واسم مهم نیست، واسم سرعت بالای نوشتن و خوندن و کیفیت خوب مهمه و همینطور بتونم پسورد بزارم یا اینکه پارتیشن خصوصی درست کنم.
قیمت هم تا ۳۰۰ تومن در نظر دارم.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید:n16:
سلام .
با توجه به اينكه lock كردن هارد و يا encrypt كردن داده ها مورد نياز شماست ، توصيه ميكنم wd my passport ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را بخريد . البته ميتونيد مدلهاي محصوص mac را بخريد ولي با وجود كارايي يكسان قيمتش فكر كنم بيشتر باشه .
دو نكته :
1. اين هارد پيشفرض بصورت ntfs فرمت شده و براي استفاده در mac مجدداً بايستي فرمت بشه . يا اينكه از درايورهاي مناسب جهت مونت كردن درايوهاي ntfs در mac استفاده كنيد . ضمناً برنامه هاي قابل اجرا در mac را هم ميتونيد از سايت وسترن دانلود كنيد (لينك دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) .
2. دقت كنيد قابليت hardware encryption در اين مدلها كل درايو را lock و از دسترس خارج ميكند . بعبارت ديگه اگر ميخواهيد دو پارتيشن داشته باشيد كه يكي آزاد و ديگري رمزگذاري شده باشه ، امكانپذير نيست .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.