ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عدم نصب وایرلس lenovo z500 تو ویندوز 7-64bit

Переклад не
09-09-2013, 19:31
سلام
تو ویدوز 8 درایور وایرلس کاملا نصب میشه اما تو 7 میشه همچین چیزی وجود نداره.چیکار کنم؟ یادمه درایورشو برای 7 دانلود کردم اما اونم نصب نشد

ممنون

NorthBridge
11-09-2013, 10:55
داخل Device Manager از راه Update Driver، درایور رو بصورت دستی معرفی کردید؟
اول خود درایور دانلودی رو extract کنید بعد
Update Driver>browse my computer>Let me Pic>Have Disk

Переклад не
11-09-2013, 15:33
ممنون .این درایورش مختص 8 هست و تو 7 نصب نمیشه. نسخه ی 7 اش رو هم دانلود کردم اونم نشد.گرافیکشم اینشکلی بود و باید از سایت انویدیا درایورشو میگرفتیم .الان اینم مثله مرحله ی گرافیکه یا نه روش دیگه ای داره؟

NorthBridge
11-09-2013, 16:04
مهم اینه که فایل inf. یا sys. رو به ویندوز بشناسونید. چه گرافیک باشه چه وایرلس و... و چه بصورت اجرای فایل اجرایی exe باشه و یا روش معرفی دستی که بالاتر گفتم
راه سختش هم اینه که دستگاه باز بشه و بر اساس نوع و مدل چیپست استفاده شده دنبال درایور براش گشت
فعلاً روشهای نرم رو استفاده کنید

Public Enemy
11-09-2013, 20:22
سلام
تو ویدوز 8 درایور وایرلس کاملا نصب میشه اما تو 7 میشه همچین چیزی وجود نداره.چیکار کنم؟ یادمه درایورشو برای 7 دانلود کردم اما اونم نصب نشد

ممنون

دوست عزیز کاش تو تاپیک مخصوص Lenovo z500 می گفتین .

فکر کنم قبلا گفتم ولی حالا چون دوست ندارین برین ، همین جا لینک دانلود می زارم خودتون تست کنین

اول از همه chipset ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

وایرلس

لینک برای Intel ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

هر چیزی غیر از intel ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اگر نمی دونین کدومو دانلود کنین جفتشو دانلود کنین ! البته تو تاپیک مخصوص Z500 در مورد Vendor ID که برای پیدا کردن شرکت سازنده سخت افزار بود ، یه خورده توضیح داده شده بود .

در ضمن شما تو بایوس چک کن فکر کنم گزینه ای برای فعال کردن وایرلس باشه . ( الان لپ تاپ روشنه خوب نمی تونم چک کنم خودم !!! )