ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل باطری لپ تاپ

Amin_0913
09-09-2013, 19:17
سلام
باطری من چند روزی اینطوری شده
کسی میدونه مشکل چیه؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

باطری رو روی یه لپ تاپ دیگه هم تست کردم مشکلی نداشت

saeed_azsh
17-09-2013, 18:25
دقیقا دو روزه من هم این مشکل رو دارم. چیکار کنیم؟ مال من دو سالی میشه کار میکنه. سه چهار روزی بود قبل از دادن پیغام پایین بودن شارژ لپتاب خاموش میشد. تو سایت های خارجی نوشته یکی از باگ های ویندوز 7 هست چون موقعی که به برق هم میزنیم این پیغام هست. اعصاب نذاشته دیگه :n03:

Amin_0913
17-09-2013, 19:12
دقیقا دو روزه من هم این مشکل رو دارم. چیکار کنیم؟ مال من دو سالی میشه کار میکنه. سه چهار روزی بود قبل از دادن پیغام پایین بودن شارژ لپتاب خاموش میشد. تو سایت های خارجی نوشته یکی از باگ های ویندوز 7 هست چون موقعی که به برق هم میزنیم این پیغام هست. اعصاب نذاشته دیگه :n03:

اتفاقا منم از وقتی ویندوز عوض کردم اینطوری شد

salar79
17-09-2013, 19:32
یه سوال داشتم باطری نگه میداره یا خالی میکنه زود؟؟؟

منم همین مشکل رو دارم 100 در صد میشه ولی 5 دقیقه شارژ نگه نمیداره همیشه توی شارژه!:n02:

khelane
17-09-2013, 19:53
والا من حدود دو هفته پیش بود یه مشتری اومده بود همین ارور رو میداد بهم هیچی نگفت که چطوری اینطوری شده باهاش یه کم حرف زدم گفت یه بار برق قطع و صل شد ویندوز بالا نیومد منم مجبور شدم ویندوز رو نصب کنم الان اورد پیشم گفت اینطوری شده منم وقت نداشتم ببینم مشکل چطوری هست و چگونه به وجود اومده فقط ازش پرسیدم شارژ نگه میداره طرف هم گفت مثل قبل کار میکنه منتها فقط یه کم زود تر شارژ خالی میکنه گفته بود خیلی زیاد نیست که اذیت کنه
بهش گفتم فعلا وقت ندارم اگه مشکلی نیست اینطوری سر کن بهش هم پیشنهاد دادم با یه ویندوز لایو و یا لینوکس و خلاصه برنامه های میزان سلامت باتری تست کنه مشکلی بود بیاره پیشم تا الان هم نیومده
شاید مشکل از ویندوز باشه
شما حدود 2 ساعت یا زیاد تر شارژش کن بعد ببین باتری زود خالی میشه خلاصه فول شارژش کن ببین زود خالی میشه یا نه
اعلام نتیجه رو یادت نره

salar79
17-09-2013, 19:57
من چی که 5 دقیقه هم نگه نمیداره حتما باید باطری عوض کنم اقا مهندس:n13:

saeed_azsh
17-09-2013, 21:28
من صددرصد شارژ کردم ولی حدود 60 - 70 دقیقه دووم آورد. خیلی سریع داره خالی میکنه. فقط گذاشتم رو برق. مال من چند روز بود یه جوری بود قبلا هم گفتم تو 10 درصد خاموش میشد. امروز هم تو ده درصد گذاشتم sleep اومدم روشن کردم دیدم داره ویندوز بالا میاد و میگه باتری کمه من هم شارژر و زدم و رفتم ویندوز این پیغام رو دیدم. این دوتاعکس رو هم ببینید (به ساعت های دسکتاپ و شارژ دقت کنین تو عرض 4 دقیقه 5 درصد خالی کرده) حدود هفتاد درصد ولی نوشته یک ساعت و ربع :n13::n13::n13:

khelane
17-09-2013, 21:49
من چی که 5 دقیقه هم نگه نمیداره حتما باید باطری عوض کنم اقا مهندس:n13:
خب 5 دقیقه هم نگه نمیداره از باتری هست و باید عوض شه
این که پرسش نداره میخوای معجزه بشه

من صددرصد شارژ کردم ولی حدود 60 - 70 دقیقه دووم آورد. خیلی سریع داره خالی میکنه. فقط گذاشتم رو برق. مال من چند روز بود یه جوری بود قبلا هم گفتم تو 10 درصد خاموش میشد. امروز هم تو ده درصد گذاشتم sleep اومدم روشن کردم دیدم داره ویندوز بالا میاد و میگه باتری کمه من هم شارژر و زدم و رفتم ویندوز این پیغام رو دیدم. این دوتاعکس رو هم ببینید (به ساعت های دسکتاپ و شارژ دقت کنین تو عرض 4 دقیقه 5 درصد خالی کرده) حدود هفتاد درصد ولی نوشته یک ساعت و ربع :n13:

عزیز شما میگی دو ساله این دستگاه رو داری اگه بزاریم رو حساب اینکه خوب ازش استفاده نکردید و بتونه واقعا 1.5 یا همون ربع دووم بیاره خوبه چون اکثر افراد دقیق نمیدونن چطوری باتری رو بهینه استفاده کنن
شما قبلا فیکس چند ساعت شارژ نگه میداشت
الان هم صدرصد بعد از چند دقیقه شارژ خالی میکنه
میتونید تنظیمات نور ال سی دی و یه سری تنظیمات رو انجام بدید که مصرف بهینه تر بشه

saeed_azsh
17-09-2013, 22:27
خب 5 دقیقه هم نگه نمیداره از باتری هست و باید عوض شه
این که پرسش نداره میخوای معجزه بشه

عزیز شما میگی دو ساله این دستگاه رو داری اگه بزاریم رو حساب اینکه خوب ازش استفاده نکردید و بتونه واقعا 1.5 یا همون ربع دووم بیاره خوبه چون اکثر افراد دقیق نمیدونن چطوری باتری رو بهینه استفاده کنن
شما قبلا فیکس چند ساعت شارژ نگه میداشت
الان هم صدرصد بعد از چند دقیقه شارژ خالی میکنه
میتونید تنظیمات نور ال سی دی و یه سری تنظیمات رو انجام بدید که مصرف بهینه تر بشه

اوایل سه ساعت میشد. دانلود شبانه هام نابودش کرد حالا شده این. نور ال سی دی هم زیر متوسطه. آخه مسئله اینجاست چرا یه دفعه ای اینجوری مصرف رفته بالا؟ همیشه باتری ها اینجوری میشن؟

linkinpark20
21-09-2013, 11:53
دوستان بنده لپ تاپ hp probook 4530 دارم وقتی باتری رو دستگاه هست و به برق وصل میکنم روشن نمیشه ولی وقتی که باتری رو در میارم و به برق مستقیم وصل میکنم روشن میشه اشکال از کجا میتونه باشه؟باتری اگه شارژ داشته باشه روشن میشه لپ تاپ ولی شارژ نمیشه باتری و از باتری تغذیه میشه با اینکه به برق متصل هست تو خود ویندوز هم فقط علامت باتری هست با اینکه آداپتور هم بهش وصل هست اساتید کسی هست کمک کنه ممنون میشم