مشاهده نسخه کامل
: مشکل جدی هارد Western Digital
ali_phd71
09-09-2013, 15:02
سلام دوستان مشکل جدی با هارد دارم ممنون میشم راهنمایی کنید
مدتی هاردم دست برادرم بود با کامپیوتر باهاش فیلم میدیده بعد یه مدت بهم زنگ زد گفت هاردو وصل میکنه هیچی نشون نمیده:n28:
الان خودم بهش یه نگاهی انداختم خالی خالیه اومدم با نرم افزار Stellar.Phoenix.Windows.Data.Recovery.Pro.6.0.0.0 ریکاوری انجام بدم دیدم فرمت هارد exdat یه چی توی همین مایه ها بود.فرمت زدم و فایل سیستم رو nfts انتخاب کردم. قبلا که هارد سالم بود همین nfts بود.بعد۴ساعت ریکاوری ۱۲۰مگ فایل چرت که اصلا هیچی نبودن پیدا کرد:n29:.راستی بعد از فرمت یه تناقض اینجوری اطلاعات هارد پیدا کرده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قبل فرمت اون۲۰۰ گیگ که اصلا اینجا الکیه رو نداشت....یه مورد دیگه هارد اسمش وسترن دیجیتال بوده الان یه اسم الکی بصورت چند حرف و عدد بی معنی و قاطیه....
هارد۸۰۰گیگی اطلاعات داشته:n28::n30:دیگه نیمدونم این برادر ما چجور استفاده میکرده:n24::n24::n27:یه چیزی که مشخص شد رعایت نمیکرده توقف هارد و خروج امنشه.
اینم یه سری تست از هارد توسط برنامه hd tune pro من همه تستارو گرفتم فقط بگید چه معنی هایی میده مشکل از کجاست و من چیکار کنم؟:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
EaseUS Partition Recovery 5.6.1
کرک شده باشد
ضمنا اطلاعات جدید در هارد کپی نکنید تا اطلاع ثانوی
تا راهنمایی Extremeمنتظر بمانید(ناظر انجمن سخت افزار)
ali_phd71
09-09-2013, 16:28
بدسکتور گرفته؟
میشه حلش کرد؟
حالا ریکاوری رو بزنم یا هنوز صبر کنم؟
باشه فعلا عجله ای نیست صبر میکنیم
امروز را صبر کنید تا همه اساتید پاسخ دهند
بدسکتور گرفته؟
میشه حلش کرد؟
حالا ریکاوری رو بزنم یا هنوز صبر کنم؟
باشه فعلا عجله ای نیست صبر میکنیم
احتمالا هارد بدسکتور داره و دو تا بلاک این مشکل رو دارند
نرم افزار hdd regenartor رو دانلود کنید باهاش یک سی دی بوتیبل درست کنید و بوتش کنید و در مود scan and repair هارد رو اسکن کامل کنید
اگه مود هاردتون قبل از نصب ویندوز ahci بده باید برای اسکن هارد با این نرم افزار از طریق بوت مود هارد روی ata یا ide باشد
ali_phd71
09-09-2013, 18:06
نرم افزار hdd regenartor رو دانلود کنید باهاش یک سی دی بوتیبل درست کنید و بوتش کنید و در مود scan and repair هارد رو اسکن کامل کنید
اگه مود هاردتون قبل از نصب ویندوز ahci بده باید برای اسکن هارد با این نرم افزار از طریق بوت مود هارد روی ata یا ide باشد
با تشکر فراوان
از خط سوم چیزی حالیم نشد حالا مراحل رو تکی میرم نتیجه رو حتما همینجا میگم
ali_phd71
10-09-2013, 16:36
سلام دوست عزیز
من سی دی بوت درست کردم اسکن وتعمیر هم زدم الان هم در حال بررسی هستش فکر کنم یه خورده طول بکشه.فقط باز میگم در مورد خط سوم هیچ کاری انجام ندادم یعنی گزینه ای چیزی نبود بخوام مود هارد رو تغییر بدم....اول اسکن زد یه چی پیدا کرده زده 1 delays detected
جلوی نوار پیشرفت بررسی هم یه d بزرگ سفید زده
ali_phd71
10-09-2013, 16:48
بد بیاری پشت سرهم.:n14:
اقا کامپیوتر هم دچار مشکل شده نمیدونم سخت افزاریه نرم افزاریه مشکلو همین جا مطرح میکنم.ریشه این مشکلات نبود من در خونه بود زدن همه چی رو خراب کردن:n28:
ویندوز اکس پی داشتم عملکرد کامپیوتر بد شده بود توی فرجه ها اومدم خونه دیدم قبل بالا اومدن ویندوز اون صفحه ی ابی که بررسی میکنه میاد خلاصه انتی ویروس نصب کردیم بهینه ساز و اینا بازم نرفت.الان که برگشتم اون صفحه ابیه نبودش(نمیدونم با ای کامپیوتر چه میکردند)انتی ویروس از نو نصب کردم ویروس 9 تا گرفت4تاکشت:n27:دیدم عملکرد کلی کامپیوتر داغونه اصلا کند شدید حتی ویدیو رو نمی تونست درست پخش کنه هیچوقت اینقد گیر و هنگی نشده بود.ویندوزو عوض کردم 7 نصب کردم یعنی فقط موقعی که کامل نصب شد یکم خوب بود یه روز بعدش که هنوز هیچی هم نصب کردمه روش یه خورده گیر داشت حالا از صبح تا حالا ونیدوز روشن میشه ایکوناش بالا نمیاد!با همی برنامه بد سکتور بررسیش کردم مشکلی پیدا نکرد!
من خودم احساس میکنم از لحاظ سخت افزاری مشکل داشته باشه...والا 5 ساله داره کار میکنه.امکان تعویض قطعات هم فعلا اصلا ندارم...
یه مشکل که کامپیوترم خیلی وقته داره اینه که بعد چند ماه کار کردن ارور نخوندن هارد میده و سیستم بالا نمیاد من یه خورده هوا گیری میکنم جای فیشی که از هارد به مین نصب میشه رو عوض میکنم میاد بالا...حالا دیگه این کامپیوتر داره خیلی اذیت میکنه:n29:
بد بیاری پشت سرهم.:n14:
اقا کامپیوتر هم دچار مشکل شده نمیدونم سخت افزاریه نرم افزاریه مشکلو همین جا مطرح میکنم.ریشه این مشکلات نبود من در خونه بود زدن همه چی رو خراب کردن:n28:
ویندوز اکس پی داشتم عملکرد کامپیوتر بد شده بود توی فرجه ها اومدم خونه دیدم قبل بالا اومدن ویندوز اون صفحه ی ابی که بررسی میکنه میاد خلاصه انتی ویروس نصب کردیم بهینه ساز و اینا بازم نرفت.الان که برگشتم اون صفحه ابیه نبودش(نمیدونم با ای کامپیوتر چه میکردند)انتی ویروس از نو نصب کردم ویروس 9 تا گرفت4تاکشت:n27:دیدم عملکرد کلی کامپیوتر داغونه اصلا کند شدید حتی ویدیو رو نمی تونست درست پخش کنه هیچوقت اینقد گیر و هنگی نشده بود.ویندوزو عوض کردم 7 نصب کردم یعنی فقط موقعی که کامل نصب شد یکم خوب بود یه روز بعدش که هنوز هیچی هم نصب کردمه روش یه خورده گیر داشت حالا از صبح تا حالا ونیدوز روشن میشه ایکوناش بالا نمیاد!با همی برنامه بد سکتور بررسیش کردم مشکلی پیدا نکرد!
من خودم احساس میکنم از لحاظ سخت افزاری مشکل داشته باشه...والا 5 ساله داره کار میکنه.امکان تعویض قطعات هم فعلا اصلا ندارم...
یه مشکل که کامپیوترم خیلی وقته داره اینه که بعد چند ماه کار کردن ارور نخوندن هارد میده و سیستم بالا نمیاد من یه خورده هوا گیری میکنم جای فیشی که از هارد به مین نصب میشه رو عوض میکنم میاد بالا...حالا دیگه این کامپیوتر داره خیلی اذیت میکنه:n29:
خوب سیستم که ویروسی شده
الان در همین وضعیت از تب health نرم افزار hd tune عکس بدین
الان در تست hdd regenator سکتور delay دیگه نمیاد ؟
وقتی سیستم رو روشن میکنید هارد در بایوس دیتکت نمیشه ولی با ریستارت و روشن کردن مجدد هارد دیتکت میشه در بایوس ؟
ali_phd71
10-09-2013, 17:30
خوب سیستم که ویروسی شده
الان در همین وضعیت از تب health نرم افزار hd tune عکس بدین
الان در تست hdd regenator سکتور delay دیگه نمیاد ؟
وقتی سیستم رو روشن میکنید هارد در بایوس دیتکت نمیشه ولی با ریستارت و روشن کردن مجدد هارد دیتکت میشه در بایوس ؟
با تعویض ویندوز هم یعنی پپاک نشدن
الان کامپیوتر روشن میشه ایکونش نمیاد بالا اصلا نمیشه کاری باهاش انجام.ولی توی حالت سیف مود مشکلی نداره.اون نرم افزار رو روی پی سی ندارم تو لپ تاپ نصب بوده وبا لپ تاپ ازش تست گرفتم بخاطر سرعت بالا پورت یو اس بی 3
الان تست اچ دی دی برای هارد اکسترنالم در حال انجامه فعلا فقط یه دونه سکتور دیلای پیدا کرده 3گیگ هم فعلا بیشتر بررسی نکرده کو تا 900گیگ!
اون قضیه هارد واس قبلا هستش یعنی سه چهار باری اینجور شده فعلا مشکل از هارد نیست اونو گفتم مد نظرتون باشه در مورد سخت افزار...اگه هارد مشکل داشت اصلا همون اولش ارور میداد ولی الن سیف مود میره...
البته الان کامپیوتر مشغول بررسی هارد اکسترناله.چون لپ تاپه ویندوز 8 بود اصلا بوت سی دی برنامه رو بالا نمی اورد
ali_phd71
10-09-2013, 20:49
میگم یه لپتاپ دیگه هم دم دست هست ویندوز7 روشه که نرم افزار اچ دی دی جنریتور رو بالا اورد هاردو به اون وصل کنم بهتر نیست؟مدتش کمتر بشه الان به کامپیوتر وصله با یو اس بی 2 یه 10 ساعتی فک کنم طول بکشه
اگه بررسی الانو کنسل کنم مشکلی پیش نمیاد؟
میگم یه لپتاپ دیگه هم دم دست هست ویندوز7 روشه که نرم افزار اچ دی دی جنریتور رو بالا اورد هاردو به اون وصل کنم بهتر نیست؟مدتش کمتر بشه الان به کامپیوتر وصله با یو اس بی 2 یه 10 ساعتی فک کنم طول بکشه
اگه بررسی الانو کنسل کنم مشکلی پیش نمیاد؟
نه اسکن رو قطع کنید مشکلی پیش نمیاد
ali_phd71
11-09-2013, 12:17
آپدیت
هارد اکسترنال:
بررسی هارد رو بعد 10 ساعت که هیچی پیدا نکرد متوقف کردم و از لپ تاپی که سیستمش 7 هست استفاده کردم.به محض شروع بررسی بدسکتور پیدا کرد و ریکاوریشون هم کرد تو 5دقه 14 بدسکتور پیدا و درست کرد به 15 رسید همچی حتی زمان هم متوقف شد فقط میزد در حال بازیابی بعد کلی رفت 16 همین بدسکتور هم دید ولی بازیابی ها هنوز 14 هست چیزای دیگه از جمله زمان ثابتن.حجم بررسی هم تا الان 40 مگه!!!!!خدا به دادبرسه:n04:
خوب تا الان این مشکلی نداره؟
کامپیوتر خانگی:
توی حالت سیف مود برنامه اچ دی تیون رو نصب و چند بنچمارک گرفتم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حالا این کامپیوتره چشه؟درسته 5 ساله دارمش ولی تا الان اتفاق خواصی براش نیفتاده کارمم راه میندازه.این مشخصاتشه
سی پیو 2هسته ای 5200 رم 1 و گرافیک 1...تازه تصمیم داشتم رم 2 هم بهش اضافه کنم سرعتش بیشتر شه برای ویندوز7.
1.به نظرتون برنامه های بهینه ساز برای کامپیوتر و هارد اکسترنال مفیدن و میتون تغییری ایجاد کنن؟(من خودم یه چند باری احستفاده کردم اولش خوب بود ولی بعد مدتی انگار بدتر میشد)اگه برنامه مفیدی در این زمینه که از همه بهتر باشه میشناسین و قبولش هم درید لطفا معرفی کنید.
2.نرم افزار های یکپارچه سازی هارد هم بنظرتون خوبه و کاربرد داره؟برای هارد اکسترنال چی؟در این مورد هم اگه برنامه ای رو میشناسید موثره ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
با تشکر فراوان بخاطر همیاری و پشتیبانی همیشگی:n16:
آپدیت
هارد اکسترنال:
بررسی هارد رو بعد 10 ساعت که هیچی پیدا نکرد متوقف کردم و از لپ تاپی که سیستمش 7 هست استفاده کردم.به محض شروع بررسی بدسکتور پیدا کرد و ریکاوریشون هم کرد تو 5دقه 14 بدسکتور پیدا و درست کرد به 15 رسید همچی حتی زمان هم متوقف شد فقط میزد در حال بازیابی بعد کلی رفت 16 همین بدسکتور هم دید ولی بازیابی ها هنوز 14 هست چیزای دیگه از جمله زمان ثابتن.حجم بررسی هم تا الان 40 مگه!!!!!خدا به دادبرسه:n04:
خوب تا الان این مشکلی نداره؟
کامپیوتر خانگی:
توی حالت سیف مود برنامه اچ دی تیون رو نصب و چند بنچمارک گرفتم:
حالا این کامپیوتره چشه؟درسته 5 ساله دارمش ولی تا الان اتفاق خواصی براش نیفتاده کارمم راه میندازه.این مشخصاتشه
سی پیو 2هسته ای 5200 رم 1 و گرافیک 1...تازه تصمیم داشتم رم 2 هم بهش اضافه کنم سرعتش بیشتر شه برای ویندوز7.
1.به نظرتون برنامه های بهینه ساز برای کامپیوتر و هارد اکسترنال مفیدن و میتون تغییری ایجاد کنن؟(من خودم یه چند باری احستفاده کردم اولش خوب بود ولی بعد مدتی انگار بدتر میشد)اگه برنامه مفیدی در این زمینه که از همه بهتر باشه میشناسین و قبولش هم درید لطفا معرفی کنید.
2.نرم افزار های یکپارچه سازی هارد هم بنظرتون خوبه و کاربرد داره؟برای هارد اکسترنال چی؟در این مورد هم اگه برنامه ای رو میشناسید موثره ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
با تشکر فراوان بخاطر همیاری و پشتیبانی همیشگی:n16:
خوب عکس که نشون میده هارد سالمه و مشکلی نداره اگه این عکس مال اون هارد است بدسکتورهاشم رفع شده
برنامه های بهینه ساز نیازی نیست استفاده کنید
برای یکپارچه سازی اگه منظورتون defragment است از خود ویندوز هم میتونید انجام بدین
ali_phd71
11-09-2013, 18:42
خوب عکس که نشون میده هارد سالمه و مشکلی نداره اگه این عکس مال اون هارد است بدسکتورهاشم رفع شده
برنامه های بهینه ساز نیازی نیست استفاده کنید
برای یکپارچه سازی اگه منظورتون defragment است از خود ویندوز هم میتونید انجام بدین
این اسکرین شات ها برای کامپیوتره مشکل هارد اکسترنال همچنان برقراره.
الان کامپیوتر همچنان فقط با حالت سیف مود میاد بالا
هارد اکسترنالمم که فعلا قطع شده
این اسکرین شات ها برای کامپیوتره مشکل هارد اکسترنال همچنان برقراره.
الان کامپیوتر همچنان فقط با حالت سیف مود میاد بالا
هارد اکسترنالمم که فعلا قطع شده
هارد که با توجه به عکس سالمه حالا اون گیر و هنگ از هر چیزی میتونه باشه چون با تعویض ویندوز هم درست نشه با fdisk کل هارد هم تست کنید یعنی هارد رو دوباره پارتیشن بندی کنید درست نشد باید رم سیستم و پاور سیستم رو هم بررسی کنید یعنی با یک قطعه سالم تست کنید
ali_phd71
13-09-2013, 11:23
خوب بلاخره اسکن هارد اکسترنال تمام شد.
اولش فکر میکردم باید حتما توی حالت boot باید هارد رو اسمن کرد با کامپیوتر به صورت معمولی تا 30 گیگ بررسی کرد که هم چیزی پیدا نکرد هم خیلی طول میکشید هارد رو جدا کردم و با لپتاپ رفتم بررسیش کنم اونم بازم از طریق بووت با نرم افزار اچ دی دی جنریتور اینم تو 40 مگ 16 تا بدسکتور پیدا کرد 14 تاشو برطرف کرد خلاصه رفت بالا تا به 57 بدسکتور و36 تا ریکاور شده رسید بعد ارور داد منم کامل نخوندم فکر کردم هارد قطع شده بار دوم هارد رو که بررسی کررد تا 300 مگ رفت بازم 14 بدسکتور پیدا کرد و ریکاوریشون کرد دوباره بدسکتورا بیشتر میشدن ک ارور داد باید مود هارد ide شه من تغییرش دادم اصلا اسکن نکرد.از مدیر محترم پرسیدم فرمودتن باید در محیط ویندوز هارد اکسترنال بررسی شه.
توی محیط ویندوز سرعت اسکن بالا بود فقط یه مورد داشت بعد یه مقدار اسکن ازت میخواست سیستم رو ریست کنی یه 5 باری سیستموریست کردم اینم نتیجه اسکن:
یه مورد که هست وقتی هارد رو وصل میکنم اسم اصلیش رو پایین نشون میده ولی توی مای کامپیوتر همون اسم الکیه!
خوب حالا مشکل چیه؟توی ویندوز انگار چیز کمی پیدا کرده ولی تو بووت بیشتر بود.من چیکار کنم الان؟
خوب بلاخره اسکن هارد اکسترنال تمام شد.
اولش فکر میکردم باید حتما توی حالت boot باید هارد رو اسمن کرد با کامپیوتر به صورت معمولی تا 30 گیگ بررسی کرد که هم چیزی پیدا نکرد هم خیلی طول میکشید هارد رو جدا کردم و با لپتاپ رفتم بررسیش کنم اونم بازم از طریق بووت با نرم افزار اچ دی دی جنریتور اینم تو 40 مگ 16 تا بدسکتور پیدا کرد 14 تاشو برطرف کرد خلاصه رفت بالا تا به 57 بدسکتور و36 تا ریکاور شده رسید بعد ارور داد منم کامل نخوندم فکر کردم هارد قطع شده بار دوم هارد رو که بررسی کررد تا 300 مگ رفت بازم 14 بدسکتور پیدا کرد و ریکاوریشون کرد دوباره بدسکتورا بیشتر میشدن ک ارور داد باید مود هارد ide شه من تغییرش دادم اصلا اسکن نکرد.از مدیر محترم پرسیدم فرمودتن باید در محیط ویندوز هارد اکسترنال بررسی شه.
توی محیط ویندوز سرعت اسکن بالا بود فقط یه مورد داشت بعد یه مقدار اسکن ازت میخواست سیستم رو ریست کنی یه 5 باری سیستموریست کردم اینم نتیجه اسکن:
یه مورد که هست وقتی هارد رو وصل میکنم اسم اصلیش رو پایین نشون میده ولی توی مای کامپیوتر همون اسم الکیه!
خوب حالا مشکل چیه؟توی ویندوز انگار چیز کمی پیدا کرده ولی تو بووت بیشتر بود.من چیکار کنم الان؟
با توجه به حرف های شما و عکس تعدادی سکتور delay است که با این نرم افزار درست نمیشه و تعدادی بدسکتور هست که تعمیر نمیشه اگه با فرمت سطح پایین هم درست نشد باید ببرید بیرون برای تعمیر چون دیگه نرم افزاری قابل حل نیست
ali_phd71
13-09-2013, 17:59
با توجه به حرف های شما و عکس تعدادی سکتور delay است که با این نرم افزار درست نمیشه و تعدادی بدسکتور هست که تعمیر نمیشه اگه با فرمت سطح پایین هم درست نشد باید ببرید بیرون برای تعمیر چون دیگه نرم افزاری قابل حل نیست
یعنی بعد فرمت سطح پایین هم یه دور دیگه اسکنش کنم؟
فرمت سطح پایین که اطلاعات رو کلا میپرونه الا نمیشه قبلش یه ریکاوری کرد؟
یعنی بعد فرمت سطح پایین هم یه دور دیگه اسکنش کنم؟
فرمت سطح پایین که اطلاعات رو کلا میپرونه الا نمیشه قبلش یه ریکاوری کرد؟
بله اطلاعات پاک میشه باید قبلش از اطلاعات بکاپ بگیرید
بعد از فرمت هم بهتره یک اسکن بکنید اگه دیدید بازم بدسکتور گرفت و بازم ریکاوری نمیشد باید ببرید بیرون هارد رو
ali_phd71
14-09-2013, 09:53
بله اطلاعات پاک میشه باید قبلش از اطلاعات بکاپ بگیرید
بعد از فرمت هم بهتره یک اسکن بکنید اگه دیدید بازم بدسکتور گرفت و بازم ریکاوری نمیشد باید ببرید بیرون هارد رو
خوب الان چیزی تو هارده نیست که بخوام بکاپ بگیرم...بحث اصلی همین بود دیگه که اطلاعات هاردم ناپدید شده علت بدسکتور بود حالا یه مقدارش برطرف شده ایا میتونم اطلاعاتمو برگردونم اگر که میشه یه نرم افزاری چیزی معرفی کنید
با تشکر
خوب الان چیزی تو هارده نیست که بخوام بکاپ بگیرم...بحث اصلی همین بود دیگه که اطلاعات هاردم ناپدید شده علت بدسکتور بود حالا یه مقدارش برطرف شده ایا میتونم اطلاعاتمو برگردونم اگر که میشه یه نرم افزاری چیزی معرفی کنید
با تشکر
بله ریکاوری میشه کرد اطلاعاتی گه میخواین برگردونین چی است ؟
ali_phd71
14-09-2013, 11:09
بله ریکاوری میشه کرد اطلاعاتی گه میخواین برگردونین چی است ؟
خوب به 800 گیگی بود کلی فیلم و سریال و مستند و عکس و کلیپانگلیش تودی و...
خوب به 800 گیگی بود کلی فیلم و سریال و مستند و عکس و کلیپانگلیش تودی و...
فکر کنم نرم افزار pc tools file recovery مناسب باشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.