مشاهده نسخه کامل
: disk defragment
mohsensh1990
09-09-2013, 13:15
سلام نمیدونم چرا دیسک دیفرگمنت لپ تاپم هرچی روش کلیک کیکنم هیچ کاری نمیشه اصن باز نمیشه... من لپ تاپم sony f223 fxکانفیگش بالاست اما از سرعتش راضی نیستم چیکا کنم مثلا 3d max دارم کار میکنم هی یکم کارمیکنم میزنه not responding بسته میشه من فن هم ندارم از اینا ک زیر لپ تاپ میزارن... نمیشه کاری کرد سرعت لپ تاپم خوب بشه :(
saeed_136915
09-09-2013, 14:14
سلام
روی لپتاپ کار با 3D Max عمر لپتاپ رو به شدت کم میکنه (به خاطر گرمایی که سی پی یو و گرافیک ایجاد میکنن)... اصلا پردازنده و گرافیک لپتاپ هم قدرت این کار رو ندارن...
ولی اگه میخوایین هارد رو دیفرگ کنین services.msc رو اجرا کنین و Disk Defragmenter رو Start کنین. یا از برنامه ی دیگه مثل Diskeeper استفاده کنین
سلام نمیدونم چرا دیسک دیفرگمنت لپ تاپم هرچی روش کلیک کیکنم هیچ کاری نمیشه اصن باز نمیشه... من لپ تاپم sony f223 fxکانفیگش بالاست اما از سرعتش راضی نیستم چیکا کنم مثلا 3d max دارم کار میکنم هی یکم کارمیکنم میزنه not responding بسته میشه من فن هم ندارم از اینا ک زیر لپ تاپ میزارن... نمیشه کاری کرد سرعت لپ تاپم خوب بشه :(
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohsensh1990
09-09-2013, 16:48
سلام ممنون دوست خوبم من رفتم توی
services.mscدیسک دیفرگ منت زده disableروش دابل کلیک میکنم strat ایناش غیر فعالن بالاش نوشته servise stoppedچجوری startesh کنم این services.msc مال چیه توش یه عالمه برنامست....بعد یه چیز دیگه اینکه من هم زمان کار با3d maxبرنامه km player هم باز بود آموزش 3d نیگا میکردمو کار میکردم متوجه شدم اگه kmرو ببندم دیگه 3d max خود بخود not responding نمیشه ... دلیلش چیه :( حالا چیکا کنم من رو لپ تاپم برنامه های حرفه ایی مثل auto cad2011,photoshop cs5,ansys اینا نصبه 3d maxتو درایو d نصبه ک فضای خالیش 19Gو درایو cهم 16Gخالیه ... به نظرتون اینکه 3d max یکم ک باش کارمیکنم not responding میشه مال لپ تاپه؟ یا dvd ش مشکل داشته چون قشنگ رجیستر شد و اورجینال هم بود...
بعد به نظرتون ینی وقتی میخام با لپ تاپ مکس کار کنم حتما باید فن cooler بخرم چون میگین حرارت زیادو اینا تولید میکنه؟
از کمکت ممنونم دوست خوب
mohsensh1990
09-09-2013, 16:49
سلام
روی لپتاپ کار با 3D Max عمر لپتاپ رو به شدت کم میکنه (به خاطر گرمایی که سی پی یو و گرافیک ایجاد میکنن)... اصلا پردازنده و گرافیک لپتاپ هم قدرت این کار رو ندارن...
ولی اگه میخوایین هارد رو دیفرگ کنین services.msc رو اجرا کنین و Disk Defragmenter رو Start کنین. یا از برنامه ی دیگه مثل Diskeeper استفاده کنین
سلام ممنون دوست خوبم من رفتم تویservices.mscدیسک دیفرگ منت زده disableروش دابل کلیک میکنم strat ایناش غیر فعالن بالاش نوشته servise stoppedچجوری startesh کنم این services.msc مال چیه توش یه عالمه برنامست....بعد یه چیز دیگه اینکه من هم زمان کار با3d maxبرنامه km player هم باز بود آموزش 3d نیگا میکردمو کار میکردم متوجه شدم اگه kmرو ببندم دیگه 3d max خود بخود not responding نمیشه ... دلیلش چیه :( حالا چیکا کنم من رو لپ تاپم برنامه های حرفه ایی مثل auto cad2011,photoshop cs5,ansys اینا نصبه 3d maxتو درایو d نصبه ک فضای خالیش 19Gو درایو cهم 16Gخالیه ... به نظرتون اینکه 3d max یکم ک باش کارمیکنم not responding میشه مال لپ تاپه؟ یا dvd ش مشکل داشته چون قشنگ رجیستر شد و اورجینال هم بود...
بعد به نظرتون ینی وقتی میخام با لپ تاپ مکس کار کنم حتما باید فن cooler بخرم چون میگین حرارت زیادو اینا تولید میکنه؟
از کمکت ممنونم دوست خوب
mohsensh1990
09-09-2013, 16:53
سلام
دمت گرم disk defragmentamک درست شد فقط مونده همین که وقتی km player بازه و با 3d max کار میکنم یهو not rsponding میشه 3d maxو بسته میشه :(
saeed_136915
09-09-2013, 16:54
سلام ممنون دوست خوبم من رفتم توی
services.mscدیسک دیفرگ منت زده disableروش دابل کلیک میکنم strat ایناش غیر فعالن بالاش نوشته servise stoppedچجوری startesh کنم این services.msc مال چیه توش یه عالمه برنامست....بعد یه چیز دیگه اینکه من هم زمان کار با3d maxبرنامه km player هم باز بود آموزش 3d نیگا میکردمو کار میکردم متوجه شدم اگه kmرو ببندم دیگه 3d max خود بخود not responding نمیشه ... دلیلش چیه :( حالا چیکا کنم من رو لپ تاپم برنامه های حرفه ایی مثل auto cad2011,photoshop cs5,ansys اینا نصبه 3d maxتو درایو d نصبه ک فضای خالیش 19Gو درایو cهم 16Gخالیه ... به نظرتون اینکه 3d max یکم ک باش کارمیکنم not responding میشه مال لپ تاپه؟ یا dvd ش مشکل داشته چون قشنگ رجیستر شد و اورجینال هم بود...
از کمکت ممنونم دوست خوب
شما روی سرویسش دابل کلیک کنین و Startup Type رو روی Auto بزارین بعد Start رو بزنین... اون ها سرویس های ویندوز هستن که اگه نمیدونین چکار میکنن بهتره تنظیماتش رو دست نزنین..
شاید سیستم همزمان 3DMax و KMPlayer رو نمیکشه (شاید)
فکر نکنم مشکل از دی وی دی و خود نرم افزار باشه ولی اگه میتونین آخرین نسخه رو دانلود کنین ببینین اون هم این مشکل رو داره یانه...
همونطور که گفتم حرارت عمر لپتاپ (کلا قطعات الکترونیکی) رو کم میکنه... کولپد هم زیاد اثری نداره ولی خیلی بهتر از هیچی هست.
mohsensh1990
09-09-2013, 17:01
شما روی سرویسش دابل کلیک کنین و Startup Type رو روی Auto بزارین بعد Start رو بزنین... اون ها سرویس های ویندوز هستن که اگه نمیدونین چکار میکنن بهتره تنظیماتش رو دست نزنین..
شاید سیستم همزمان 3DMax و KMPlayer رو نمیکشه (شاید)
فکر نکنم مشکل از دی وی دی و خود نرم افزار باشه ولی اگه میتونین آخرین نسخه رو دانلود کنین ببینین اون هم این مشکل رو داره یانه...
همونطور که گفتم حرارت عمر لپتاپ (کلا قطعات الکترونیکی) رو کم میکنه... کولپد هم زیاد اثری نداره ولی خیلی بهتر از هیچی هست.
ممنون دوست خوبم... 3d max 2014این dvd ک الان گرفتم ... نمیدونم چون km playero رو ک بستم مکس هنگ نکرد کانفیگ لپ تاپمم corei 7/ram4g/vga 1G nividia geforce....بازم از راهنمایی و کمکتون تشکر.
mohsensh1990
09-09-2013, 17:02
تشکر دوست من... :n16:
سلام ایا
دیسک دیفرگمنت برای خود درایو ویندوز هم قابل انجام هست ؟؟؟
ایا اطلاعات درایو های ویندوز را باید قبل دیسک دیفرگمنت بک آپ بگیریم یا فایل هایمان سالم و دست نخورده باقی می ماند؟؟؟ مرسی
سلام ایا
دیسک دیفرگمنت برای خود درایو ویندوز هم قابل انجام هست ؟؟؟
ایا اطلاعات درایو های ویندوز را باید قبل دیسک دیفرگمنت بک آپ بگیریم یا فایل هایمان سالم و دست نخورده باقی می ماند؟؟؟ مرسی
سلام
بله؛ برای درایو ویندوز هم قابل انجام است.
نیازی به بک اپ گیری نیست.فقط تا حد امکان هنگام defragment نباید از سیستم استفاده کنید.
هر روز هم نباید از defrag استفاده کنید و ماهی یک بار کافی است.
SSDها و فلش ها نباید defrag شوند.
برای دفرگمنت کردن هارد آیا ابزار موجود برای این کار که در ویندوز موجود میباشد کفایت میکند یا بهتر است از نرم افزارهایی که این کار را انجام میدهند استفاده کرد؟؟ مرسی
roya.rashidi
03-09-2014, 04:29
برای دفرگمنت کردن هارد آیا ابزار موجود برای این کار که در ویندوز موجود میباشد کفایت میکند یا بهتر است از نرم افزارهایی که این کار را انجام میدهند استفاده کرد؟؟ مرسی
از این Auslogics نرم افزار استفاده کنید.
هم فضای خالی رو دفرگ میکنه . هم اطلاعات رو . و هم اینکه یه گزینه داره فایلا های ویندوز که دیفرگ نمیشن( چون ویندوز روشنه) . این فایلارو موقع بوت بعدی قبل از اینکه ویندوز لود بشه دیفرگ میکنه .
از این Auslogics نرم افزار استفاده کنید.
هم فضای خالی رو دفرگ میکنه . هم اطلاعات رو . و هم اینکه یه گزینه داره فایلا های ویندوز که دیفرگ نمیشن( چون ویندوز روشنه) . این فایلارو موقع بوت بعدی قبل از اینکه ویندوز لود بشه دیفرگ میکنه .
اسم دقیق نرم افزارش Auslogics رو لطفا بگید مرسی سرچ زدم کلی نرم افزار به همین اسم پیدا شد !
roya.rashidi
04-09-2014, 06:33
اسم دقیق نرم افزارش Auslogics رو لطفا بگید مرسی سرچ زدم کلی نرم افزار به همین اسم پیدا شد !
خواهش میکنم
دانلود نرم افزار | Auslogics Disk Defrag Pro 4.3.9.0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
رمز فایل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام تصویر زیر تصویر قسمت task scheduler ویندوز هست طبق این تنظیمات دیفالت خود ویندوز یعن هر هفته درایو ها دیفرگمنت می شوند ؟؟؟ مگر نمی گویید که موقع دیفرگ نباید ازدرایو ها استفاده کرد ؟؟ یعنی تا حال هر وقت ما در هر حال استفاده بودیم درایو ها در حال دیفرگمنت بودن؟؟ مال شما هم همینطور هست ؟؟ مرسی
roya.rashidi
07-09-2014, 00:56
منظورتون رو متوجه نشدم ! من با اسکچول ویندوز کار نکردم و از برنامه دفرگ خاموشش کردم.
ولی توصیه میشه موقع دفرگ نباید با برنامه یی کار کنید .
منظورتون رو متوجه نشدم ! من با اسکچول ویندوز کار نکردم و از برنامه دفرگ خاموشش کردم.
ولی توصیه میشه موقع دفرگ نباید با برنامه یی کار کنید .
دیروز که taskها ررو دیدم به عکس بالایی برخورد کردم و ظاهرا روی default تنظیبم بوده که هر هفته انجام بده ، من قبلا اصلا از دیفرگمنت استفاده نکردم و تنظیماتش دست نزدهم عجیب به نظر میومد سیستم های بقیه شما هم همین طوره تنظیمه؟ و اجرا می شده هر هفته ؟ مرسی
roya.rashidi
07-09-2014, 11:56
اره اسکچول فعاله بطور پیشرفت ، ولی دقت نکردم هرهفته بوده یا هر ماه.
سلام بچه ها این فرایند ایا مرتبط هست با دیسک دیفرگمنت؟؟
پس چرا در فولدر فلش پلیر هست!!؟؟؟؟
c:\documents and settings\administrator\application data\adobe\flash player\file cache\hddefrag.exe
یعنی این ویروسه؟؟
چه طوری می تونم این فرایند رو حذف کنم ؟؟ انتی ویروس نورتون 260 و antimalware که این پوشه رو اوکی تشخیص دادن !! چه طوری باید حذفش کنم پس ؟؟مرسی:n16:
ممکنه Malware باشه.این برنامه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو بگیرید و چک کنید...
پ.ن:تایید شد!اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0f81f19568bf97/analysis/) رو نگاه کنید!احتمال زیاد ویروسه.همچنین گفته که کدوم آنتی ویروس ها دیتکتش کردن.اگه شما یکی از این آنتی ویروس ها رو دارید و پیداش نمیکنه، حتما آپدیت کنید!!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.