مشاهده نسخه کامل
: کمک برای برنامه جاوا که رمزگذاریه
iman reza
09-09-2013, 11:15
سلام دوستان
این برنامه جاواست که من نمیدونم چرا انفد عجیب غریبه ... حدس میزنم طرف رمزنگاریش کرده
که البته مربوط به هیدر یه قالب وبلاگه
اگه کسی بتونه سورس اصلی این برنامه رو بده ممنون میشم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.../// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یه کد جاوا اسکریپته// و همون طور که حدس زدید ممکنه رمزنگاری شده باشه../// بهتره این سوال رو تو بخش مربوط به خودش(طراحی وب) مطرح کنید تا دوستان بهتر راهنمایی تون کنند..//// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کدیه که من بهش رسیدم../// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از اجرا شدن کد HTML زیر رو تولید می کنه../// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمیدونم درست هستش یا نه/// (بهتره که از دوستان فعال در این زمینه سوال کنید//)../////[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
iman reza
09-09-2013, 16:16
مرسی دوست عزیز
کمک بزرگی کردی ... خودم تا حدی نتیجه ترو گرفته بودم
ما که برنامه نویسی بلد نیستیم (تازه شروع کردم ... یکم پاسکال و سی ++) ولی فعلا داریم با جاوا و html , css دستو پنجه نرم میکنیم
راستیش طرف کلا برنامه رو رمزی نوشته بود ... کلی ور رفتم تا اون قسمت جاوا اسکریپت رو پیدا کردم
البته انقد قالبش قششنگ و حرفه ای هست که ارزش داشته باشه انقد وقت براش گذاشت
اون قدیما تو این فرم دوستی به اسم عروسک کوکی بود همیشه تو پستا از این ایکونا استفاده میکرد یاد اون عزیز افتادم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.