PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : با کارت صدایی که تازه خریدم مشکل دارم



vahidrojroj
09-09-2013, 10:09
سلام
یه کارت صدای تقریبا حرفه ایی خریدم
اما صدا رو از طریق هدستم نمیتونم ضبط کنم یا با کسی حرف بزنم !!
از اونجاییکه زیاد تو کار صدا و اینجور چیزا نیستم نمیدونم باید چکار کنم آخه کارتشم دست دوم نبود که بگم مشکل از اونه
خروجی صدا مشکل نداره اما ورودیش مشکل داره

اگه نیازه از control panel کارت صدا اسکرین شات میذارم تا دوستان اهل فن راهنمایی کنن


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]




[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ehsan102
09-09-2013, 10:21
اول هدست رو به كارت صداي مادربورد وصل كن
بعد ميكروفن رو با نرم افزار sound recorder windows تست كن ببين مشكلي نداره

اگه مشكلي نداشت هدست رو مجدد به كارت صدا وصل كن
و جديدترين نسخه ي درايور كارت صدا رو دانلود و نصب كن

Erfandotm
09-09-2013, 11:52
اول باید مطمین باشید که هدست مشکل نداشته باشه

ASIO رو نصب کردید رو سیستمتون ؟

vahidrojroj
09-09-2013, 15:32
رفتم خونه تست میکنم
اما این ASIO چی هست که باید نصب کنم ؟

Erfandotm
09-09-2013, 17:01
من هم مشکل شمارو داشتم ماه ها پیش که کارت صدای حرفه ای خریدم و با نصب ASIO برطرف شد
______________
در مورد این برنامه :


ASIO چيست؟ شايد شما هم تاكنون اين تجربه نه چندان جالب را داشته‌ايد كه بعد از اتصال كيبوردتان به كامپيوتر، براي نواختن دچار تاخير در شنيدن صدا از طريق كامپيوتر شده‌ايد.
مشكل اساسي كارت صداي شماست كه از نوع حرفه‌اي نيست.
اما در اينجا تكنولوژي ASIO مي‌تواند تا حدودي چاره ساز باشد.

ASIO مخفف Audio Stream Input Output است كه در معنای لغوی به مجموع جريان صدای ورودی و خروجی اطلاق مي شود . همنگونه که جريان يک سيال از عناصر کوچک و دارای حرکت تشکيل شده،جريان صدا نيز به همين صورت شبيه سازی می شود. يعنی به جای سرازير کردن حجم بزرگی از داده ها به سوی CPU ابتدا اين حجم را به عناصر کوچک تقسيم کرده و سپس به شکل يک جريان دائمی و سبک آن را برای پردازش به پردازنده مرکزی سيستم ارسال می کنيم.

در واقع تکنولوپزی ASIO يک الگوريتم ساده برای اين مسئله در نظر گرفته و طراحی نمود و کاملا هم موفق شد.
به عبارتی ASIO به صورت يک درايو ثانويه روی کارت صدا تاثير می گذارد و باعث ارسال اطلاعات به صورت قطعات (Buffer) کوچک و دائمی به پردازنده مرکزی می گردد.
در نتيجه پردازش صدای ورودی وارسال نتيجه به کارت صدا با سرعت بالايی انجام مي شود.به طوری که شايد هر سه عمل فوق در کمتر از چند هزارم ثانيه انجام شود و نهايتا خروجی کار نوازنده در لحظه قابل شنيدن است.

کاربرد ASIO چيست؟
اين تکنولوژی اغلب در مواردی که به افکت گذاری روی صدای ورودی و يا اجرای ملودی توسط ميدی کنترلر به صورت زنده ((REAL TIME نياز باشد استفاده می شود.مثلا شما می توانيد کيبورد (سينتی سايزر)خود را به ورودی کارت صدا وصل کرده و از طريق نرم افزار های مخصوصی که موجود است به صورت لحظه ای افکت(های) خاصی را به ان اعمال کنيد و يا از طريق اتصال ميدی کنترلربه کامپيوتر به صورت زنده توسط سينتی سايزر های مجازی موجود در کامپيوتر نوازندگی کنيد و خروجی را که بسيار زيباتر از صدای ورودی است از طريق بلند گوها بشنويد.اين کار برای بيشتر سازهای موسيقی قابل اجرا است. ( همچنين در ضبط صدا توسط ميکروفون و مانيتورينگ اجري زنده)

به عنوان نمونه با داشتن نر م افزار Guitar RigياAmpli tube (که دستگاه افکت گيتار الکترونيک را در کامپيوتر به صورت نرم افزاری شبيه سازی می کنند.) و استفاده از تکنولوژی ASIO می توانيد کامپيوتر خود را به يکی از گران قيمت ترين ايجاد کننده های افکت های گيتار الکترونيک تبديل کنيد.مطمئن باشيد وقتی گيتار الکترونيک خود را به کامپيوتر وصل کرده و شروع به نواختن کنيد از کيفيت بالای صدای خروجی متعجب خواهيد شد !!!

عملکرد ASIO چگونه است؟
در کارتهای غير حرفه ای ،بيشتر حجم پرداش به دوش CPU يا همان پردازنده اصلی کامپيوتراست.در حالی که در يک کارت صوتی حرفه ای عمده پردازش در خود کارت انجام می شود و تنها دستورات نهايی از سوی برد اصلی سيستم به CPU صادر می گردد.
بطور کلی کارتهای صوتی اطلاعات ورودی خود را (از طريق ورودی ميکروفن يا line in ) به صورت قطعات (بافرهای) نسبتا بزرگی به مادر برد و در نهايت به پردازنده می فرستند.حال وقتی نياز به پردازش صدای ورودی داريم (مثلا در زمان استفاده از نرم افزارهای حرفه ای موسيقی و افکت های روی صدا)CPU بعد از در يافت اين بافر ها بزرگ آنها را مورد پردازش قرار می دهد و خروجی را به کارت صوتی بر می گرداند.حجم بالای اين قطعات ورودی از کارت صدا باعث ميشود که پردازش آنها به صورت Real time (يعنی آنی و لحظه ای) حتی به وسيله پردازندهای سريع نيز امکان پذير نباشد.
چون اگر دقت کنيد در اين فرايند در واقع سه عمل انجام می شود:
1-دريافت ورودی به صورت قطعات با حجم نسبتا بالا از کارت صدا
2-پردازش اين قطعا ت
3-ارسال نتيجه پردازش به کارت صدا
(برای پخش شدن از طريق خروجی speaker)
حال اگرتمامی اعمال فوق حتی با تاخير1 ثانيه اتفاق بيفتد باز هم کار نوازنده به صورت لحظه ای (Real time) برای او قابل شنيدن نيست.به عبارت ديگر نوازنده هر آنچه را بنوازد 1 ثانيه بعد از طريق بلند گو ها خواهد شنيد.کسانی که با موسيقی آشنايی دارند به خوبی می دانند که اين شرايط باعث می گردد تا نگاه داشتن ضرب قطعه موسيقی توسط نوازنده به کلی با مشکل مواجه شود.اما در کارتهای حرفه ای بيش از 90% اين پروسه سه مرحله ای در خودکارت صدا انجام ميشود.بنابراين خروجی نهايی به صورت لحظه ای برای نوازنده قابل شنيدن است.(يکی از عوامل گرانی کارتهای صوتی حرفه ای نيز وجود اين سيستم در اين نوع کارتهای صوتي می باشد.