مشاهده نسخه کامل
: مشاوره برای خرید لپ تاپ حرفه ای
sasan2333
09-09-2013, 09:32
با سلام خدمت دوستان
دوستان بنده یه لپ تاپ میخواستم بخرم که مناسب برای کارای گرافیکی باشه( برای رشته معماری و عمران).یعنی برنامه های 3dmax و cad و چندتای دیگه رو براحتی از پسش بربیاد.
قیمتم در حد 4میلیون باشه.با توجه به این شرایط من lenovo y500 رو اتنخاب کردم.امکانات خیلی جالبی داره.به نظرتون خوبه یا مدل بهتری توی این رنج قیمت هست؟
sasan2333
09-09-2013, 16:55
دوستان میشه جواب بدید؟
لپ تاپ ایسوس N550JV
وزن 2.6 کیلوگرم
Intel 4700HQ Core i7 2.40GHz up to 3.40 GHz - Cache 6 MB
8 GB DDR3
1024 GB 5400RPM
Nvidia GeForce GT 750M 4096 MB UpTo 6144 MB
15.6" - Bright LED فول اچ دی -تاچ اسکرین
DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
باتری 4 سلولی -
قیمت:بین3900 تا 4100
البته قیمت اولیه اش 3700بود
اصلاً لازم نیست حتماً 4 تومان خرج کنین z500 و N46jv هم جوابگو کارتون هست
لپ تاپ 8 تومانی هم نصف قدرت pc رو نداره پس از این بابت حساسیت به خرج ندین
راستش من هم شرایطم مشابه ایشون هست منتهی به علت مسافرت مداوم نیاز به لپ تاپ دارم و pc کارم رو راه نمی اندازه به علاوه با این وضعیت n550 دلم نمی خواد پول زور بابت این مدل بدم بنابراین دارم به n46jv فکر می کنم اما از یک طرف 14 اینچ بودن و مانیتور hd دو به شکم کرده و از یک طرف هم اینکه بعضی دوستان میگن چون سخت افزارش مشابه 15 اینچه و کوجکتر احتمال داغ کردنش خیلی بیشتره، ممنون می شم راهنماییم کنید.
راستش من هم شرایطم مشابه ایشون هست منتهی به علت مسافرت مداوم نیاز به لپ تاپ دارم و pc کارم رو راه نمی اندازه به علاوه با این وضعیت n550 دلم نمی خواد پول زور بابت این مدل بدم بنابراین دارم به n46jv فکر می کنم اما از یک طرف 14 اینچ بودن و مانیتور hd دو به شکم کرده و از یک طرف هم اینکه بعضی دوستان میگن چون سخت افزارش مشابه 15 اینچه و کوجکتر احتمال داغ کردنش خیلی بیشتره، ممنون می شم راهنماییم کنید.
حتی لپ تاپ های 15 اینچ هم سخت افزار pc دارن اما به اون اندازه قدرت ندارن پس برای 14 اینچ هم مشکلی به وجود نمیاد
میشه با یه کول پد گرما اضافی رو خارج کرد البته موقع استفاده سنگین
اون گرمایی که بر روی بدنه دستگاه احساس میشه به خاطر الومینیومی بودن بدنه و این که گرما رو جذب میکنه
sasan2333
09-09-2013, 18:03
z500 که من از خود لپ تاپ فروشی ها پرسیدم میگن اصلا خوب نیست و خرابیش زیاده همچنین باتریش 4 سلولیه.یکیشون y500 رو بهم پیشنهاد داد.امکانات جالبی هم داشت.Y500 خوبه؟
z500 که من از خود لپ تاپ فروشی ها پرسیدم میگن اصلا خوب نیست و خرابیش زیاده همچنین باتریش 4 سلولیه.یکیشون y500 رو بهم پیشنهاد داد.امکانات جالبی هم داشت.Y500 خوبه؟
خسته نباشید طرف زد500 نداشته میخواسته وای 500 خودش را بهتون بفروشه بخاطر همین از زد 500 بدی گفته.شما بهتره یه سر به تاپیک زد 500 بنزنید اکثر کسایی که این لپتاپ را خریدن ازش راضی بودند.
شما فرض کن لپ تاپ X رو 30 نفر بخرن لپ تاپ Y رو 5 نفر حالا از اون 30 نفر 10 تاش خراب میشه از اون 5 نفر هر پنچ تا پس دلیل نمیشه لپ تاپ X خرابیش بیشتره
مدل Y500 تموم شده به جاش Y510 اومده اگه میخواین این مدلو بگیرین زود تر بخرین که مثل سری قبل 2 ماهه تموم میشه
با سلام خدمت دوستان
دوستان بنده یه لپ تاپ میخواستم بخرم که مناسب برای کارای گرافیکی باشه( برای رشته معماری و عمران).یعنی برنامه های 3dmax و cad و چندتای دیگه رو براحتی از پسش بربیاد.
قیمتم در حد 4میلیون باشه.با توجه به این شرایط من lenovo y500 رو اتنخاب کردم.امکانات خیلی جالبی داره.به نظرتون خوبه یا مدل بهتری توی این رنج قیمت هست؟
دوست عزیز من بر خلاف بعضی از دوستان همیشه نظرم این هست که ادم برای خرید در دنیای تکنولوژی تا میتونه باید پول خرج کنه چون شما حتی با یک لپ تاپ تو رنج 2700 هم کارتون راه میوفته اما از انجایی که در دنیای تکنولوژی همیشه همه محصولات به سرعت در حال پیشرفت هست پس باید یه چیزی خرید که تا چند وقت دیگه از اینکه پول بیشتر ندادین پشیمون نشین همچنین شاید بعده ها شما هم بخواین کارهای دیگه هم انجام بدید پس تو همین 4 تومان خرج کنید و در کل این نرم افزارهایی که شما نام بردین احتیاج به رندر گیری دارند که رندگیری هم احتیاج به پردازش بالا دارد تا کاراتون سریع تر انجام بشه و لپ تاپ هنگ نکنه و برای همین به نظر من تو این رنج n550jv و y510 بهترین هستند ودارای پردازنده خیلی خوبی هستند و دارای کیفیت ساخت بالای هستند و همچنین گرافیکشون 750M هست که اون هم خیلی خوبه.
sasan2333
09-09-2013, 21:43
دوستان آخه این y500 یه امکان جالبی که داره اینه که دی وی رامش در میاد و به جاش میشه گرافیک اضافه کرد.الآنم من دوباره کلی پرس وجو کردم از نمایندگی های بزرگ شهر y500 رو پیشنهاد دادن و گفتن زیاد تفاوت نداره.و همچنین از کسی که خودش توی گارانتی بود پرسیدم گفت که y510 چون تازه اومده نمیتونم قطعی بگم بگیر خوبه چون هنوز امتحانشو پس نداده اما y500 رو پیشنهاد میدم چون امتحانشو پس داده و لپ تاپ بسیار عالی هست.واقعا همه اینا منو دوباره به شک انداخت.
دوستان آخه این y500 یه امکان جالبی که داره اینه که دی وی رامش در میاد و به جاش میشه گرافیک اضافه کرد.الآنم من دوباره کلی پرس وجو کردم از نمایندگی های بزرگ شهر y500 رو پیشنهاد دادن و گفتن زیاد تفاوت نداره.و همچنین از کسی که خودش توی گارانتی بود پرسیدم گفت که y510 چون تازه اومده نمیتونم قطعی بگم بگیر خوبه چون هنوز امتحانشو پس نداده اما y500 رو پیشنهاد میدم چون امتحانشو پس داده و لپ تاپ بسیار عالی هست.واقعا همه اینا منو دوباره به شک انداخت.
دوست عزیز اگه اینطور باشه که همیشه باید دنبال لپ تاپ قدیمی تر بود چون که لپ تاپ های جدید هنوز تست نشده است.دوست عزیز اون کسی که همچین حرفی زده باید اینو هم در نظر میگیرفت که برندی مثل لنوو دارای کیفیت ساخت خوب هست اگر هم که میخواین برین سراغ همون n550jv که توسط دوستان هم تست شده و خیلی خوب هست و از لحاظ کانفیگ مثل y510 هست.
سلام من asus n53s دارم خیلی عالیه کشته مرده کارهای سنگینه و مال من core i7 هسته خودم هم رشته عمرانم ونرم افزار های مهندسی روش عالیه. بازم اگه سوالی داشتی بپرس
من اینو پیشنهاد میکنم:n19:
سلام من asus n53s دارم خیلی عالیه کشته مرده کارهای سنگینه و مال من core i7 هسته خودم هم رشته عمرانم ونرم افزار های مهندسی روش عالیه. بازم اگه سوالی داشتی بپرس
من اینو پیشنهاد میکنم:n19:
دیگه قدیمی شده درسته تو زمان خودش عالی بود اما وقتی لپ تاپ های جدید تر و با همون قیمت میاد دلیلی نداره برن سراغ همچین لپ تاپ هایی در ضمن لپ تاپ مثل گوشی نیست که بعد یه مدت از قیمتش بی افته
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.