مشاهده نسخه کامل
: با عرض سلام: 7710 چه مزايايي داره و چه معايبي داره؟
Arash_XL7710i_207
16-08-2006, 06:31
هر كي ميدونه به من بگه چون اين نوع گوشي با قيمت عالي به پستم خورده
مزايا :
مزایا: صفحه نمایش بزرگ رنگی با وضوح بالا، صفحه نمایش لمسی با استفاده از قلم یا انگشت، تشخیص دستنوشته، دوربین مگاپیکسل با قابلیت ضبط ۱ ساعت فیلم، اتصال به اینترنت، ویرایش پروندههای مایکروسافت آفیس، بلوتوث، پخش فیلم و موسیقی، خيلي ميتوني باهاش حرف بزني (12 ساعت) و ...
معايب : دوربينش ضعيفه - فلاش نداره - زوم خودكار نداره - اينفرارد نداره
(از شاپ آي آر)
زوم خودكار نداره
منظورت اتو فوكوس هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مزايا :صداي خيلي خوب [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
metal_militia
16-08-2006, 11:05
البته صداش بد نیست و بزر گترین ایرادش وجود هنگ بسیار بالا که هیچ کس بهش اشاره نمیکنه
نبود اگزیت برای اپلیکیشن ها تا وقتی که گوشی ریستارت شه
من خودم 7710 دارم.فارسي نمي نويسه و نمي خونه.برنامهاش كم گير مياد.سرعتش خيلي پايينه .و...
Aminzikzak
16-08-2006, 12:13
آقا این گوشی اصلاً مشکل سیستم عامل داره ...
نرم افزاراش هم کمه ...
کیفیت پخش فیلمش هم پایینه ...
صداش حتی به پایه 6630 هم نمیرسه ...
من گوشی رفیقم رو ریست نرم افزاری کردم (برای اولین بار ) دیگه نیو.مد بالا ... تا رفت گارانتی .
همش معایب .
به نظر من اگه خیلی این جور گوشیها رو دوست داری برو p900 یا p910 بگیر.
پست امين تاييد ميشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به غير از صداش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امين جان صداش از 6630 كه هيچي از خيلي از گوشي هاي نوكيا بهتره....بقيه حرفاتم قبول دارمومن خودم چون گوشي معمولا از دستم مي افته سمت اين گوشي نرفتم.!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.