مشاهده نسخه کامل
: کمک برای خرید هارد یا فلش
مهدی.گیم
08-09-2013, 11:07
سلام.من بازم اومدم.:n02:
این دفه میخوام یه فلش یا هارد بگیرم.
دوربین ما فرمتش اینه
HVCHD
میخوام همه ی فیلمایی که تو بیرون یا عروسیا گرفتیمو بریزم تو یه فلش یا هارد بدم به بابامینا تو ال ای دی شون نگاه کنن.فکر کنم حجم همه ی فیلما بالای 150 گیگ باشه.
حالا میشه لطف کنید بگید من چی باید بگیرم.فلشه حجم بالا یا از اون هاردایی که کابل یو اس پی دارن.قیمتش زیاد مهم نیست.فقط چیزه خوبی باشه.چون این فیلما با ارزشن.نباید مشکلی واسشون پیش بیاد یا پاک بشن.
تا حالا تو کامپیوترم نگهشون داشتم حالا میخوام پاکشون کنم.هاردم پر شده.
از چه سایتی بخرم؟محله ما که پیدا نمیشه
ممنون:11:
ata.royalfalcon
08-09-2013, 16:41
سلام .
چون این فیلما با ارزشن.نباید مشکلی واسشون پیش بیاد یا پاک بشن.
فکر کنم حجم همه ی فیلما بالای 150 گیگ باشه.
با توجه به جمله فوق ، توصيه ميكنم همه آنها را روي DVD مرغوب و توسط رايتر و نرم افزارهاي مناسب رايت كنيد . مخصوصاً اينكه حجم زيادي هم ندارد .
گرچه فلش مموریها در مقابل ضربه و شوک نسبت به هاردهای اکسترنال مقاومترند ولی حجم محدود و قیمت بالاتری دارند . هارد دیسکها با توجه به اجزاء متحرک و ظریفی که دارند نیازمند دقت و مراقبت فراوان هست و باید با نحوه کارکردن و استفاده از آن آشنا باشید . در کل اگر میتونید از هارد اکسترنال با دقت نگهداری و استفاده کنید پس هارد اکسترنال بخرید که حجم بیشتر و قیمت مناسبتری دارند.
مهدی.گیم
11-09-2013, 21:29
سلام .
با توجه به جمله فوق ، توصيه ميكنم همه آنها را روي DVD مرغوب و توسط رايتر و نرم افزارهاي مناسب رايت كنيد . مخصوصاً اينكه حجم زيادي هم ندارد .
گرچه فلش مموریها در مقابل ضربه و شوک نسبت به هاردهای اکسترنال مقاومترند ولی حجم محدود و قیمت بالاتری دارند . هارد دیسکها با توجه به اجزاء متحرک و ظریفی که دارند نیازمند دقت و مراقبت فراوان هست و باید با نحوه کارکردن و استفاده از آن آشنا باشید . در کل اگر میتونید از هارد اکسترنال با دقت نگهداری و استفاده کنید پس هارد اکسترنال بخرید که حجم بیشتر و قیمت مناسبتری دارند.
بابت ضربه خوردن که خیالم راحت شد.هاردهای جدیدو نگاه کردم همشون ضد ضربه و ضد اب بودن.حجم بالا و قیمت مناسبی هم دارن.فقط یه سوالمو جواب ندادین.میشه یو اس پی این هارد هارو وصل کنی به ال ای دی خونگی فیلمارو تماشا کنی.مثله فلش.
ata.royalfalcon
11-09-2013, 21:50
بابت ضربه خوردن که خیالم راحت شد.هاردهای جدیدو نگاه کردم همشون ضد ضربه و ضد اب بودن.حجم بالا و قیمت مناسبی هم دارن.فقط یه سوالمو جواب ندادین.میشه یو اس پی این هارد هارو وصل کنی به ال ای دی خونگی فیلمارو تماشا کنی.مثله فلش.
هاردهای جدید همشون ضد ضربه و ضد آب هستند ؟؟؟ قطعاً درست نیست دوست عزیز . در درجه اول همه مدلها چنین خصوصیتی ندارند . دوم اینکه مدلهایی که به اصطلاح ضد ضربه و ضد آب هستند (اکثراً از برند ADATA و Silicon power و ...) فقط باکس ضد آب و ضد ضربه دارند و هارد اینترنال بکار رفته فرقی با انواع معمولی ندارند در نتیجه در زمانهایی که روشن هست نباید ضربه ای وارد بشه . در مورد سوال آخر ، بله میتونید مثل فلش مموری به TV متصل کنید .
مهدی.گیم
11-09-2013, 22:24
من نمیدونم.تو سایتش نوشته ضد اب و ضد ضربه.منم فکر کردم حتما همینطوره دیگه.بالاخره همه چی در حال پیشرفته .هیچ چیز غیر ممکن نیست.
به هر حال ممنون.واسه ضربه خوردنش یه فکری میکنم.نمیتونم همشو بزنم تو دی وی دی.خیلی زیاد میشه.تازه این حداقلش بود که گفتم.دقیق حساب کنم شاید 200 گیگ باشه.
فقط بی زحمت برندش هم بگید چی بگیرم. همین adata خوبه؟
ata.royalfalcon
11-09-2013, 22:47
من نمیدونم.تو سایتش نوشته ضد اب و ضد ضربه.منم فکر کردم حتما همینطوره دیگه.بالاخره همه چی در حال پیشرفته .هیچ چیز غیر ممکن نیست.
به هر حال ممنون.واسه ضربه خوردنش یه فکری میکنم.نمیتونم همشو بزنم تو دی وی دی.خیلی زیاد میشه.تازه این حداقلش بود که گفتم.دقیق حساب کنم شاید 200 گیگ باشه.
فقط بی زحمت برندش هم بگید چی بگیرم. همین adata خوبه؟
1. buffalo در مدل MiniStation Extreme که یک مدل ضد ضربه هست بوضوح تاکید کرده که این قابلیت فقط در حالت non-operating تست شده آنهم نه بر روی سطح سخت (نقل و قول زیر از سایت buffalo هست) .
Test conducted on an industrial carpet in non-operating mode. MiniStation™ offers extra shock protection as compared to conventional hard drives; however, it does not guarantee prevention from damage to the cases, the internal hard drives, or the data in all environments or circumstances. Please do not drop hard drive intentionally. BUFFALO does not offer any additional warranty coverage for dropped drives
2. اطلاعاتی که برای شما مهم هست باید در چند جا ذخیره بشه . رایت روی DVD و بلوری و حتی ذخیره روی دو هارد جداگانه .
3. به هر حال اگز ضد ضربه و آب میخواهید از برند ADATA میتونید مدلهایی مثل hd710 یا SH14 بخرید . از برند silicon power هم armor 80 میتونید انتخاب کنید .
مهدی.گیم
11-09-2013, 22:59
710 یو اس پی 3 داره. ال ای دیه ما یو اس پی 2 میخوره.
میشه یو اس پی 3 رو به 2 وصل کرد فیلمارو نگاه کرد؟؟
مهدی.گیم
11-09-2013, 23:01
حالا سعی میکنم قسمتای خیلی مهم رو جدا کنم روی دی وی دی رایت کنم بزارم کنار.بعد همشو بریزم تو هارد بزارم دم دست که هر موقع خواستن نگاه کنن
ata.royalfalcon
11-09-2013, 23:09
710 یو اس پی 3 داره. ال ای دیه ما یو اس پی 2 میخوره.
میشه یو اس پی 3 رو به 2 وصل کرد فیلمارو نگاه کرد؟؟
اصولاً usb2 و usb3 باهم سازگار هستند و جواب میده ولی پیشنهاد میکنم دفترچه راهنمای TV را مطالعه کنید تا درباره نوع فرمت پارتیشن ، حداکثر سایز هر پارتیشن و ... اگاهی پیدا کنید .
مهدی.گیم
17-09-2013, 23:13
اصولاً usb2 و usb3 باهم سازگار هستند و جواب میده ولی پیشنهاد میکنم دفترچه راهنمای TV را مطالعه کنید تا درباره نوع فرمت پارتیشن ، حداکثر سایز هر پارتیشن و ... اگاهی پیدا کنید .تو دفترچه قسمت یو ااس پی رو مطالعه کردم .چیزه خاصی ننوشته بود.فقط نوشته بود میتونید فلش یا هارد رو وصل کنید و به سادگی ویدیوها و عکس ها را تماشا کنید.همین........
حالا چه کنم.همینو بگیرم یا اونی که روش نوشته usb2-usb3 .......
رو این فقط نوشته usb3...........
رو بعضیاش هم فقط زده usb2
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.