PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش ضبط فیلم از تلویزیون روی فلش مموری

صفحه ها : 1 [2]

matinpour
01-05-2015, 21:54
سلام
مدل تلویزیونی که من ازش استفاده می کنم LG LY340C هست
فلش رو زدم و دکمه قرمز رو زدم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد.
باید چیکار کنم؟ ممنون
دوست عزیز
در برند ال جی معمولا برنامه ضبط روی حافظه داخلی ضبط می شود و یا هارد اکسترنال یا فلش با گیگ و دور بالا

mehran7880
02-05-2015, 19:10
دوست عزیز
در برند ال جی معمولا برنامه ضبط روی حافظه داخلی ضبط می شود و یا هارد اکسترنال یا فلش با گیگ و دور بالا

این مدلی که من گفتم دارای حافظه داخلی هست؟ من فلش رو وصل کردم و دکمه قرمز رو زدم هیچ اتفاقی نیوفتاد حتی نگفت سرعت فلشت کمه.
اگه میشه یکم راهنمایی کنین

matinpour
02-05-2015, 19:56
این مدلی که من گفتم دارای حافظه داخلی هست؟ من فلش رو وصل کردم و دکمه قرمز رو زدم هیچ اتفاقی نیوفتاد حتی نگفت سرعت فلشت کمه.
اگه میشه یکم راهنمایی کنین
دوست عزیز
این به این منظور است که این مدل ممکن است که قابلیت ضبط نداشته باشد.

mehran7880
02-05-2015, 21:51
دوست عزیز
این به این منظور است که این مدل ممکن است که قابلیت ضبط نداشته باشد.

همین امکانات جزیی گاهی خیلی بدرد می خوره.
واقعا مسخره اس برندی مثل ال جی این امکانات جزیی رو نذاره

مهدی حاج
05-05-2015, 11:46
سلام و عرض تشکر به خاطر سایت خوبتون
من یک ال سی دی ال جی مدل lb56 دارم لطفا نحوه ضبط روی فلش مموری را برام توضیح بدید
همه راههایی که دوستان مرحمت فرموده بودن را رفتم ولی وقتی فلش را وصل میکنم اصلا پیغام فرمت نمیده
اگه کسی اطلاعات داره ارشاد کنه
ممنون

matinpour
05-05-2015, 14:26
سلام و عرض تشکر به خاطر سایت خوبتون
من یک ال سی دی ال جی مدل lb56 دارم لطفا نحوه ضبط روی فلش مموری را برام توضیح بدید
همه راههایی که دوستان مرحمت فرموده بودن را رفتم ولی وقتی فلش را وصل میکنم اصلا پیغام فرمت نمیده
اگه کسی اطلاعات داره ارشاد کنه
ممنون
دوست عزیز
این فرایند فقط در تلویزیونهای سامسونگ کاربرد دارد. و برای الجی باید از هارد و یا فلش با دور و گیگ بالا استفاده کنید.

جواد66
22-05-2015, 12:25
سلام
وقتی فلشو به تلوزیون وصل میکنم اصن اگار نه انگار،دکمه ریکوردم میزنم ولی پیامی حاوی فرمت فلش نمیاد،اصن پیامی نمیاد
چ کنم؟

matinpour
22-05-2015, 13:30
سلام
وقتی فلشو به تلوزیون وصل میکنم اصن اگار نه انگار،دکمه ریکوردم میزنم ولی پیامی حاوی فرمت فلش نمیاد،اصن پیامی نمیاد
چ کنم؟
دوست عزیز
مدل تلویزیونتان را بطور کامل بنویسید.

nabi395
30-05-2015, 14:44
دوستان گرامی اموزش شما کاملا درست من روی led 48h6400 انجام دادم حالا ظبط میکنه ولی فقط کانالهای دیجیتال را از مخواهید از طریق کابل اچ دی ام ظبط کنید usb را نمی شناسه ...یعنی اگر ماهواره وصل باشه به led ظبط نمی کنه

matinpour
30-05-2015, 18:39
دوستان گرامی اموزش شما کاملا درست من روی led 48h6400 انجام دادم حالا ظبط میکنه ولی فقط کانالهای دیجیتال را از مخواهید از طریق کابل اچ دی ام ظبط کنید usb را نمی شناسه ...یعنی اگر ماهواره وصل باشه به led ظبط نمی کنه
دوست عزیز
تلویزیون فقط توانایی ضبط از کانالهای دیجیتال خود را دارد و حتی کانلهای آنالوگ را پشتیبانی نمی کند چه برسد به اینکه از طریق hdmi و یا از دستگاههای دیگر این کار را انجام بدهد. شما باید برای اینکار از دستگاه های که خودشان قابلیت ضبط را دارد استفاده کنید.

hanikosar
13-06-2015, 13:27
سلام
من برنامه رو بعد از خارج کردن از حالت زیپ به تلویزیون وصل کردم...وقتی دکمه ضبط رو فشار دادم عین همیشه نوشت''موجودنیست''
مدل تلویزیون Samsung Smart TV serie4''UA40H4865AW''و فلش هم hp v165 w 16GB
چه کنم؟؟؟:n03:

hanikosar
13-06-2015, 14:10
سلام
پس چرا وقتی من دکمه ضبط رو میزنم که فرمت بشه،عین همیشه پیام میده''موجود نیست''
مدل تلویزیون هم UA40H4865AW سامسونگ

tamara94
16-07-2015, 10:00
سلام tv من LG LED 42LN54200 حالا هر چی داخل دفترچه اش گشتم چیزی نبود
پایینش هم دکمه هایی که داره اصلا دکمه قرمز rec نیست چون کار نمی کنه چیزی داخل دفترچه اش ننوشته :n13:. میشه اگه کسی از این مدل داره یا سر رشته داره یه راهنمایی بده ... مرسی :n40:

majid-n
16-07-2015, 13:25
سلام tv من LG LED 42LN54200 حالا هر چی داخل دفترچه اش گشتم چیزی نبود
پایینش هم دکمه هایی که داره اصلا دکمه قرمز rec نیست چون کار نمی کنه چیزی داخل دفترچه اش ننوشته :n13:. میشه اگه کسی از این مدل داره یا سر رشته داره یه راهنمایی بده ... مرسی :n40:

دوست عزیز پستی که شما اومدین سر زدین مخصوص تلویزیون های سامسونگه و این روش رو الجی جواب نمیده

tamara94
20-07-2015, 10:51
حالا برای این tv کسی نیست کار بلد باشه یه راهنمایی هم به ما بده مرسی :n18::n13:

matinpour
20-07-2015, 13:21
حالا برای این tv کسی نیست کار بلد باشه یه راهنمایی هم به ما بده مرسی :n18::n13:

دوست عزیز
برای این منظور شما باید از یک هارد اکسترنال و یا فلش با دور و گیگ بالا استفاده کنید.و از این سایت هم می توانید استفاده کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

majid-n
20-07-2015, 19:04
دوست عزیز
برای این منظور شما باید از یک هارد اکسترنال و یا فلش با دور و گیگ بالا استفاده کنید.و از این سایت هم می توانید استفاده کنید.

دوست عزیز این دو سایت چی میگه؟

tamara94
21-07-2015, 08:08
[والا انگلیسی ام زیاد خوب نیست ولی سایت اول در مورد زدن usb و چگونگی استفاده از meno است که حتما باید از بخش منو اول روی usb بزنید مثل کامپیوتر بعد اونو از تلویزیون خارج کرد و گفته فکر کنم باید usb از 40 گیگ باشه تا 2 ترا
در ضمن من هارد 1 ترا استفاده کردم فایده ای نداشت :n41:
ولی usb 8 گیگ استفاده کردم .

majid-n
21-07-2015, 14:39
[والا انگلیسی ام زیاد خوب نیست ولی سایت اول در مورد زدن usb و چگونگی استفاده از meno است که حتما باید از بخش منو اول روی usb بزنید مثل کامپیوتر بعد اونو از تلویزیون خارج کرد و گفته فکر کنم باید usb از 40 گیگ باشه تا 2 ترا
در ضمن من هارد 1 ترا استفاده کردم فایده ای نداشت :n41:
ولی usb 8 گیگ استفاده کردم .
یعنی شما هارد 1 ترا استفاده کردی باز نشد؟

tamara94
23-07-2015, 08:01
یعنی شما هارد 1 ترا استفاده کردی باز نشد؟
نه هارد هم وسترنه که فعلا بهترین مارکه

majid-n
23-07-2015, 11:57
نه هارد هم وسترنه که فعلا بهترین مارکه
چه ربطی به مارک سازنده هارد داره شما با یه هارد یک ترابایت هم نتونستی فیلم ذخیره کنی شاید باید خود تلوزیون اونو فرمت بکنه بعد

tamara94
25-07-2015, 09:53
چه ربطی به مارک سازنده هارد داره شما با یه هارد یک ترابایت هم نتونستی فیلم ذخیره کنی شاید باید خود تلوزیون اونو فرمت بکنه بعد

گفتم شاید داشته باشه اخه گفتن باید سرعتش خوب باشه:n06:

Mohsen.hmd2015
31-07-2015, 18:05
سلام من یه فلشه 8 گیگ Transcend داشتم زدم به TV و جواب نگرفتم.البته مدله تلویزیونه ما سری 8 سامسونگ هستش ولی هنوز نتونستم برنامه ای رو ضبط کنم.
اگه میشه لطفا راهنماییم کنین

- - - Updated - - -

سلام من یه فلشه 8 گیگ Transcend داشتم زدم به TV و جواب نگرفتم.البته مدله تلویزیونه ما سری 8 سامسونگ هستش ولی هنوز نتونستم برنامه ای رو ضبط کنم.

matinpour
01-08-2015, 11:14

- - - Updated - - -

دوست عزیز
در پست اول در قسمت پایین همان پست برای سری شما توضیح داده شده.

mohi_god
02-08-2015, 10:53
با سلام خدمت دوستان
من یک تلویزیون LG smart 3D LM67100 دارم.که حافظه داخلی نداره و برای فعال سازی قابلیت ضبط از تلویزیون و همچنین ماشین زمان نیاز به اتصال هارد داره.
من حدود یک سال پیش یک فلش sandisk cruzer blade 4G خریدم و به تلویزیون وصل کردم.قابلیت ماشین زمان فعال شد و تلویزیون فلش رو شناخت.اما پس از مدتی فلش سوخت.من از همون مدل فلش با ظرفیت بالاتر فلش خریدم اما تلویزیون نمیشناسه! حتی فلش USB3 هم خریدم اون رو هم شناسایی نمیکنه!
نمایندگی ال جی میگه که تلویزیون ال جی از فلش پشتیبانی نمیکنه و فقط از هارد پشتیبانی میکنه.!
میخواستم بدونم مشکل من چطوری حل میشه؟
کسی اگه راه حلی داره لطفا راهنمایی کنه.ممنون از لطفتون.

m&arash
09-08-2015, 16:03
دوستان من یه هارد 500 گیگ اکسترنال مارک سی گیت زدم به تی وی و موفق شدم ضبط کنم
ولی ایکاش نمیکردم
چون الان هارد از دسترسم خارج شدهبه لب اب که وصل میکنم پیغام فرمت میده
شما میخواهید تست کنید حواستون باشه
هارد هم برای دوستان بود
الان شرمندگیش فقط برای من مونده نمیدونم چی کار کنم

:n36:
پیشنهادی ندارید؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

sabzefosfori
11-08-2015, 16:14
سلام من وقتی فلش رو به تلويزيون وصل ميکنم و ميخوام ضبط کنم ميگه بايد فرمت بشه وقتی فرمت کرد راحت ضبط ميکنه از کنال های ديجيتال و همون رو هم راحت پخش ميکنه

ولی نميدونم با چه فرمتی اين کار رو انجام ميده که فلش رو وقتی به لپ تاب وصل ميکنم بالا نمياد و پيغام مياد که بايد فرمت بشه با گوشی هم تست کردم به هر شکلی که بشه وارد حافظه فلش شد اصلاً نميشناسه که بياد بالا
مورد ديگه فرمت fat32 رو تلويزيون فقط ميشناسه من الان ميخوام فيلم های 3d ببينم نميشه چون حجم ها بالای 4 گيگ هستن مدل تلويزيون hu9990
چکار کنم به مدير سايت vip3d گفتم گفت امکان نداره تلويزيون شما فرمت ntfc رو نشناسه :n36:

mg74
11-08-2015, 22:32
دوستان من یه هارد 500 گیگ اکسترنال مارک سی گیت زدم به تی وی و موفق شدم ضبط کنم
ولی ایکاش نمیکردم
چون الان هارد از دسترسم خارج شدهبه لب اب که وصل میکنم پیغام فرمت میده
شما میخواهید تست کنید حواستون باشه
هارد هم برای دوستان بود
الان شرمندگیش فقط برای من مونده نمیدونم چی کار کنم

:n36:
پیشنهادی ندارید؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

الان باید ریکاوری کنید. چون فرمت شده قبل از ضبط!
سعی کنید روش چیزی نریزید و ضبط نکنید. اینجوری امکان برگشت اطلاعات بالاتره.

matinpour
12-08-2015, 00:04
سلام من وقتی فلش رو به تلويزيون وصل ميکنم و ميخوام ضبط کنم ميگه بايد فرمت بشه وقتی فرمت کرد راحت ضبط ميکنه از کنال های ديجيتال و همون رو هم راحت پخش ميکنه

ولی نميدونم با چه فرمتی اين کار رو انجام ميده که فلش رو وقتی به لپ تاب وصل ميکنم بالا نمياد و پيغام مياد که بايد فرمت بشه با گوشی هم تست کردم به هر شکلی که بشه وارد حافظه فلش شد اصلاً نميشناسه که بياد بالا
مورد ديگه فرمت fat32 رو تلويزيون فقط ميشناسه من الان ميخوام فيلم های 3d ببينم نميشه چون حجم ها بالای 4 گيگ هستن مدل تلويزيون hu9990
چکار کنم به مدير سايت vip3d گفتم گفت امکان نداره تلويزيون شما فرمت ntfc رو نشناسه :n36:
دوست عزیز
در سری تلویزیون شما راه حل دیدن فیلم ضبط شده از تلویزیون در روی کامپیوتر وجود دارد ولی فعلاً این راه حل هزینه دار است و در سایت خارجی موجود است . درصورتی که راه حل را آزاد کردن حتما در یک تایپیک آن را قرار می دهیم.

sabzefosfori
12-08-2015, 13:55
پس اينجور که گفتين بايد يک فلش يا hard تهيه کنم مختص تلويزيون هروقت هم خواستم از رو خود تلويزيون بايد ببينم و بس

سوال ديگم رو جواب ندادين دوست عزيز

آيا واقعنا فقط فرمت fat32 رو ميشناسه اين تلويزيون يا طبق گفته اين دوست عزيز امکان نداره

اگر فقط fat 32 رو ميشناسه راه های ديدن يک فيلم 3d که حجمش کم کم 4,5 گيگ ميشه چيه :n16:

matinpour
13-08-2015, 11:20
پس اينجور که گفتين بايد يک فلش يا hard تهيه کنم مختص تلويزيون هروقت هم خواستم از رو خود تلويزيون بايد ببينم و بس

سوال ديگم رو جواب ندادين دوست عزيز

آيا واقعنا فقط فرمت fat32 رو ميشناسه اين تلويزيون يا طبق گفته اين دوست عزيز امکان نداره

اگر فقط fat 32 رو ميشناسه راه های ديدن يک فيلم 3d که حجمش کم کم 4,5 گيگ ميشه چيه :n16:
دوست عزیز
تلویزیون شما از فرمتهای NTFS وexFAT ، FAT و برای ضبط از تلویزیون از فرمت EXT4پشتیبانی می کند. پس شما می توانید به غیر از فرمت fat32 از فرمتهای ذکر شده هم استفاده کنید.
نکته مهم:هنگام اتصال يک ديسک سخت خارجی، از پورت USB HDD استفاده کنيد.ما توصيه می کنند که شما از يک ديسک سخت خارجی با آداپتور برق استفاده کنيد.
و اگر از فلش مموری استفاده می کنید از فلش با دور وگیگ بالا استفاده کنید.

sabzefosfori
13-08-2015, 16:55
دمت گرم داداش خوب جواب دادين متوجه شدم اينو مگن جواب
تلويزيون مدل c8000 منزل پدرم درگاه usb hdd داره
ولی اين مدل خودم که one canect داره 3 تا درگاه داره يکيش پورت usb3 هستش 2 تا ديگه هم usb2
منم فلش usb3 دارم سليکون پاور 32 گيگ fat32 رو باز ميکنه ولی فرمت ديگه نه نميشناسه تلويزيون:n03:

sarinaj
18-08-2015, 19:12
سلام تلوزیون ما LG مدل 47LB5820-TB هستش دکمه فرمت رو نداره که فلش فرمت کنم
حالا باید چیکارکرد؟

matinpour
19-08-2015, 10:47
سلام تلوزیون ما LG مدل 47LB5820-TB هستش دکمه فرمت رو نداره که فلش فرمت کنم
حالا باید چیکارکرد؟
دوست عزیز
از این لینک استفاده کنید.

hedayat291
22-08-2015, 18:05
سلام من فلش sliconpower 32G usb2 دارم روی تلویزیون h6390
خود ت که می خواد فرمت کنه ایراد به سرعت می گیره ولی با minitool partiaon که فرمت می کنی ایراد نمی گیره و ضبط میکنه (ext4 فرمت )
دوستانی که مشکل دارند می تونند امتحان کنند

tranceyou
31-08-2015, 19:38
آقا من هرکاری کردم وقتی بازم فلش رو به TV زدم و ضبط کردم و دوباره به PC زدم بهم پیغام فرمت رو داد!!!!

فلش من مارکش Transcend 8 G هستش

matinpour
31-08-2015, 19:49
آقا من هرکاری کردم وقتی بازم فلش رو به TV زدم و ضبط کردم و دوباره به PC زدم بهم پیغام فرمت رو داد!!!!

فلش من مارکش Transcend 8 G هستش

دوست عزیز
همانطور که در پست اول همین تایپیک نوشتم شما برای این منظور و اگر تلویزیونتان سری e ویا f سامسونگ است از این تایپیک استفاده کنید.

tranceyou
31-08-2015, 19:56
دوست عزیز
همانطور که در پست اول همین تایپیک نوشتم شما برای این منظور و اگر تلویزیونتان سری e ویا f سامسونگ است از این تایپیک استفاده کنید.

دوست عزیزم مشکل من درست در همون قسمت اول هست ، اصلا بعد از وصل کردن USB به PC باز نمیشه و مستقیم سریع میگه فرمت کن
و من فایلی رو نمیبینم که بخوام اون کارارو بکنم!!!!!11

matinpour
31-08-2015, 22:40
دوست عزیزم مشکل من درست در همون قسمت اول هست ، اصلا بعد از وصل کردن USB به PC باز نمیشه و مستقیم سریع میگه فرمت کن
و من فایلی رو نمیبینم که بخوام اون کارارو بکنم!!!!!11
دوست عزیز
مثل اینکه اصلاً شما آن تایپیک را مطالعه نکردید اصلاً نباید فلش را به pc وصل کنید باید از طریق همان تلویزیون به کامپیوتر ارتباط برقرار کنید.

EHSANMOMENY1
05-09-2015, 20:03
با سلام خدمت تمامی دوستان
من نیز چون شما برای ضبط کردن فیلم بر روی فلش مموری با مشکل پایین بودن سرعت read , write در فلش های مختلف را داشتم برای حل این مشکل کافی است مراحل ذیل را با دقت انجام دهید من این مراحل را بر روی مدل ua40h6390 انجام دادم و به راحتی جواب گرفتم
1 – یک فلش تهیه نمائید مثلا 16 گیگ
2- نرم افزار پارتیشن بندی MiniTool Partition Wizard Professional Edition را از اینترنت دانلود نمائید حتما سریال نامبر هم داشته باشد تا رجیستر شود حدودا در حد 30 مگ فضا دارد
3- نرم افزار را نصب نمائید
4- فلش را به کامپیوتر وصل نمائید و نرم افزار MiniTool Partition Wizard Professional Edition را باز نمائید حال مشاهده می نمائید که در وسط صفحه سمت بالا درایو های هارد کامپیوتر خود را مشاهده می نمائید و در قسمت وسط به سمت پایین فلش را مشاهده می نمائید .
5- بر روی آیکن فلش رفته راست کلیک نمائید و گزینه delete partition را انتخاب نمائید
6-برای اعمال تغییرات گزینه apply را انتخاب نمائید به این طریق فلش شما دیگر هیچ پارتیشن استانداردی ندارد حال نرم افزار را ببندید کار ما با نرم افزار تمام شد
7-حال فلش را از کامپیوتر جدا نموده و به تلویزیون وصل نمائید
8- از روی کنترل تلویزیون دکمه قرمز رنگ مربوط به ضبط فیلم را فشار دهید – پیغام مربوط به اینکه می بایست فلش شما فرمت شود ظاهر می گردد با آن موافقت نمائید و اجازه دهید فلش شما فرمت گردد بعد از چند دقیقه پیغام ظاهر می گردد که شما می توانید کانال مورد نظر را ضبط نمائید
من برای 2 فلش یکی سلیکون پاور sp و نوع spacer این کار را انجام دادم و به همین راحتی در مدل نسبتا پیشرفته تلویزیون ua40h6390 مربوط به کارخانه سامسونگ جواب داد
برید حالش رو ببرید
دوستان اگه شما هم جواب گرفتید لطفا مدل تلویزیونتون را نام ببرید تا ببینیم این ترفند بر روی چه مدلهایی قابل اجرا می باشد .
موفق باشید
احسان مومنی

BEHNAM M
07-11-2015, 14:17
سلام. مدل تلوزیون من 47LA66 ال جی هستش:که خودش حافظه ی داخلی داره:اما وقتی میخوام برنامه ای رو با فلش ضبط کنم پیام میده که مقدار دهی اولیه انجام بدین.ولی وقتی روی گزینه ی مقدار دهی اولیه اوکی میکنم این گزینه اجرا نمیشه...لطفا راهنمایی کنید ممنون

matinpour
07-11-2015, 14:50
سلام. مدل تلوزیون من 47LA66 ال جی هستش:که خودش حافظه ی داخلی داره:اما وقتی میخوام برنامه ای رو با فلش ضبط کنم پیام میده که مقدار دهی اولیه انجام بدین.ولی وقتی روی گزینه ی مقدار دهی اولیه اوکی میکنم این گزینه اجرا نمیشه...لطفا راهنمایی کنید ممنون
دوست عزیز
برای این منظور از این سایت استفاده کنید.

majid-n
08-11-2015, 22:41
دوست عزیز
برای این منظور از این سایت استفاده کنید.

سلام اقای متین پور چرا هر کی این سوال رو مطرح میکنه این لینک رو معرفی میکینی اولا این لینک چی میگه ؟
دوما چرا با یه پاسخ سریع نمیگی که ال جی این قابلیت رو نداره و برای ظبط فیلم احتیاج به یه هارد بالای 40گیگ دارین

matinpour
09-11-2015, 17:09
سلام اقای متین پور چرا هر کی این سوال رو مطرح میکنه این لینک رو معرفی میکینی اولا این لینک چی میگه ؟
دوما چرا با یه پاسخ سریع نمیگی که ال جی این قابلیت رو نداره و برای ظبط فیلم احتیاج به یه هارد بالای 40گیگ دارین
دوست عزیز
در این سایت آنچه که کاربران ال جی نیاز به کاربری از سیستمشان لازم دارند موجود است.

mohammad0098drb
04-02-2016, 17:57
با سلام ببخشید تلویزیون LEDکه اسمارت نباشه هم قابلیت ضبط رو داره؟اگر داره پس چرا روی ریموت دکمهRECنیست؟؟؟؟؟؟

mohammad0098drb
04-02-2016, 18:33
این یه کنترل ال جی هست کجاست دکمهrec؟؟؟؟

لینک عکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ممنون میشم سریع تر پاسخ بدین

atabie
05-02-2016, 00:34
دوست عزیز
در این سایت آنچه که کاربران ال جی نیاز به کاربری از سیستمشان لازم دارند موجود است.
خب یکی لطف کنه به من وامسال من که تلویزیون lg دارن و انگلیسی دستپاشکسته میدونن لطف کنه
و بگه این سایت چی میگه و باید چیکار کنم؟؟؟؟
یکم توضیح لطفا ممنونم

matinpour
05-02-2016, 22:41
خب یکی لطف کنه به من وامسال من که تلویزیون lg دارن و انگلیسی دستپاشکسته میدونن لطف کنه
و بگه این سایت چی میگه و باید چیکار کنم؟؟؟؟
یکم توضیح لطفا ممنونم
دوست عزیز
این فایل فارسی و می توانید از مطلب آن بهره ببرید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _PER.pdf

matinpour
05-02-2016, 22:47
این یه کنترل ال جی هست کجاست دکمهrec؟؟؟؟

لینک عکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ممنون میشم سریع تر پاسخ بدین
دوست عزیز
اول اینکه مدل دستگاه تان را ننوشتید و بعد اینکه ممکن است تلویزیون شما این را قابلیت ندارد.

yadegarnia
24-03-2016, 10:19
لینک دانلود خرابه نمیتونم دان کنم

yadegarnia
24-03-2016, 10:26
لینک دانلودی که گذاشتین خرابه enable pvr with any USB.zip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نمیتونم دان کنم

matinpour
24-03-2016, 12:10
لینک دانلودی که گذاشتین خرابه enable pvr with any USB.zip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نمیتونم دان کنم
دوست عزیز
لینک مشگلی ندارد و عمل دانلود بدرستی انجام می شود.

M.Sadegh.M
24-03-2016, 15:59
سلام
آیا این روش برای تلویزیون 48JU6980 جواب می دهد؟
فکر کنم این تلویزیون از فرمت VFAT استفاده میکنه.

سوال بعدی :
این تلویزیون از چه نوع حافظه ها با چه سایزی پشتیبانی میکنه؟

matinpour
24-03-2016, 21:01
سلام
آیا این روش برای تلویزیون 48JU6980 جواب می دهد؟
فکر کنم این تلویزیون از فرمت VFAT استفاده میکنه.

سوال بعدی :
این تلویزیون از چه نوع حافظه ها با چه سایزی پشتیبانی میکنه؟
دوست عزیز
یک USB HDD را به درگاه اختصاصی HDD 5V 1A) USB) وصل كنید.از بیش از 2TB USB HDD پشتیبانی نمی شود.

M.Sadegh.M
29-03-2016, 11:15
دوست عزیز
یک USB HDD را به درگاه اختصاصی HDD 5V 1A) USB) وصل كنید.از بیش از 2TB USB HDD پشتیبانی نمی شود.

ممنون از شما
من دو تا فلش داشتم امتحان کردم میخواهد فرمتش کنه و وقتی تایید میکنم بعد چند ثانیه میگه دستگاه در تست عملکرد پذیرفته نشد.
چجوری میشه این مورد را رفع کرد؟

matinpour
29-03-2016, 18:07
ممنون از شما
من دو تا فلش داشتم امتحان کردم میخواهد فرمتش کنه و وقتی تایید میکنم بعد چند ثانیه میگه دستگاه در تست عملکرد پذیرفته نشد.
چجوری میشه این مورد را رفع کرد؟
دوست عزیز
از روش دوم که در پست اول هست استفاده کنید ببینید جواب می دهد.

simajoon70
28-05-2016, 14:01
سلام چرا موقع اجرای فایل خطای xfs میده؟

matinpour
28-05-2016, 18:52
سلام چرا موقع اجرای فایل خطای xfs میده؟
دوست عزیز
مدل تلویزیونتان چیست؟ در پست اول از مدلی که مطابق تلویزیونتان است استفاده کنید.

simajoon70
29-05-2016, 07:12
دوست عزیز
مدل تلویزیونتان چیست؟ در پست اول از مدلی که مطابق تلویزیونتان است استفاده کنید.

samsung led ua40h

matinpour
29-05-2016, 18:58
samsung led ua40h
دوست عزیز
در آخر پست اول سری تلویزیون شما و همچنین مطلب بالای آن که برای سری 8 ورژن F و یا هر سری که با فرمت EXT4 توضیح داده شده .
روی تلویزیون h6390
تلویزیون که می خواهد فرمت کند ایراد به سرعت می گیرد ولی با نرم افزار minitool partiaon که فرمت می کنید ایراد نمی گیرد و ضبط میکنه در (ext4 فرمت )
دوستانی که مشکل دارند می تونند امتحان کنند

sajjadm1
30-05-2016, 20:27
سلام
من یه تلویزیون الجی مدل 49LF540T (49LF54000GI) دارم و قابلیت ذخیره را داره ولی وقتی دکمه را میزنی پیغام میده که USB HDD را وصل کنید ضمنا این مدل معمولی هس و اسمارت نیس راهی وجود دارد که بشه روی فلش ذخیره کرد؟؟؟ یا باید حتما هارد خرید و ایا نوع هارد و حجم هارد مهمه برای خرید

matinpour
30-05-2016, 21:42
سلام
من یه تلویزیون الجی مدل 49LF540T (49LF54000GI) دارم و قابلیت ذخیره را داره ولی وقتی دکمه را میزنی پیغام میده که USB HDD را وصل کنید ضمنا این مدل معمولی هس و اسمارت نیس راهی وجود دارد که بشه روی فلش ذخیره کرد؟؟؟ یا باید حتما هارد خرید و ایا نوع هارد و حجم هارد مهمه برای خرید
دوست عزیز
روی فلش نمی شود ذخیره کرد باید از هارد استفاده کنید تا یک ترابایت می توانید استفاده کنید.

amin nrk
02-06-2016, 13:37
سلام من یه تلوزیون الجی ال ای دی 49lf54 دارم تحقیق کردم نوشته یه برنامه رو دان کنید و بعد فلشو پارتیشن بندی کنید میخام کمکم کنید ببینم تلوزیون من قابلیت داره یانه که ظبت کنه درظمن فلشم ۱۶گیگ تری هستش

فرستاده شده از H60-L04ِ من با Tapatalk

matinpour
02-06-2016, 15:19
سلام من یه تلوزیون الجی ال ای دی 49lf54 دارم تحقیق کردم نوشته یه برنامه رو دان کنید و بعد فلشو پارتیشن بندی کنید میخام کمکم کنید ببینم تلوزیون من قابلیت داره یانه که ظبت کنه درظمن فلشم ۱۶گیگ تری هستش

فرستاده شده از H60-L04ِ من با Tapatalk
دوست عزیز
این تایپیکو برنامه آن فقط برای سامسونگ کاربرد دارد.
برای ال جی شما از این سایت و قسمت time machine II استفاده کنید.

moh.at
16-07-2016, 14:54
سلام وقتی کارایی که گفتید رو انجام میدم اخطار this is not a xfs drive رو میده باید چی کنم؟

matinpour
16-07-2016, 18:30
سلام وقتی کارایی که گفتید رو انجام میدم اخطار this is not a xfs drive رو میده باید چی کنم؟

دوست عزیز
مدل تلویزیونتان چیست؟

Danesh77
02-08-2016, 13:04
سلام ،
قصد خرید یک تلویزیون سامسونگ 32 اینچ مدل 4850 دارم . میخواستم بدونم آیا امکان ضبط برنامه های تلویزونی از گیرنده دیجیتالش وجود داره یا خیر . البته ظاهرا امکانی که خود تلویزون داره ضبط صدا هست . میخوام بدونم اگر چنین امکانی نیست تلوزیونی مثل هایسنس یا اکسویژن بخرم که این امکان روش تعبیه شده .
پیشاپیش ممنون

matinpour
02-08-2016, 18:02
سلام ،
قصد خرید یک تلویزیون سامسونگ 32 اینچ مدل 4850 دارم . میخواستم بدونم آیا امکان ضبط برنامه های تلویزونی از گیرنده دیجیتالش وجود داره یا خیر . البته ظاهرا امکانی که خود تلویزون داره ضبط صدا هست . میخوام بدونم اگر چنین امکانی نیست تلوزیونی مثل هایسنس یا اکسویژن بخرم که این امکان روش تعبیه شده .
پیشاپیش ممنون
دوست عزیز
خیر این قابلیت را ندارد.

Danesh77
02-08-2016, 20:58
دوست عزیز
خیر این قابلیت را ندارد.

ممنون ، پس این روشی که در ابتدای بحث مطرح کردید مربوط به مدلهای خاصی از سامسونگ هست یا مدلهای هوشمند؟

matinpour
03-08-2016, 11:09
ممنون ، پس این روشی که در ابتدای بحث مطرح کردید مربوط به مدلهای خاصی از سامسونگ هست یا مدلهای هوشمند؟
دوست عزیز
بله این مربوط به مدلهای می شود که قابلیت ضبط را دارا باشد.

Danesh77
03-08-2016, 11:21
دوست عزیز
بله این مربوط به مدلهای می شود که قابلیت ضبط را دارا باشد.

تلویزیونی در سایز 32 میشناسید که این ویژگی رو داشته باشه بین مارکهای خوب. ؟

matinpour
03-08-2016, 16:10
تلویزیونی در سایز 32 میشناسید که این ویژگی رو داشته باشه بین مارکهای خوب. ؟
دوست عزیز
بهترین آن برای ال جی مدل 32LN5700B که بجز قابلیت ضبط که دارد بلکه ویژگیهای فراوانی دیگری نیز دارد. سایت زیر را ببینید.

Danesh77
04-08-2016, 13:42
دوست عزیز
بهترین آن برای ال جی مدل 32LN5700B که بجز قابلیت ضبط که دارد بلکه ویژگیهای فراوانی دیگری نیز دارد. سایت زیر را ببینید.

ممنون بخاطر پاسخ شما ولی در نمایندگی این تلویزیون رو ندیدم ضمن اینکه قابلیت سه بعدی و هوشمند بودن چندان برام مهم نیست. مهم کیفیت تصویر ، ساپورت فرمت های مختلف ویدئویی و امکان ضبط هست .

alireza4426
08-08-2016, 19:01
سلام
من نمی تونم با تلویزیون فلشمو فرمت کنم.

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

zadis
08-08-2016, 21:55
سلام من تلویزیون lg 43 lx 310 c خریدم ولی هر چی دکمه قرمز رنگ را میزنم چیزی ضبط نمیشه اصلا امکان ضبط داره؟ این کاری که گفتید رو انجام دادم ولی گزینه Drive 0 و Drive 1 نمیاد نمیدونم چیکار کنم

matinpour
08-08-2016, 22:28
سلام من تلویزیون lg 43 lx 310 c خریدم ولی هر چی دکمه قرمز رنگ را میزنم چیزی ضبط نمیشه اصلا امکان ضبط داره؟ این کاری که گفتید رو انجام دادم ولی گزینه Drive 0 و Drive 1 نمیاد نمیدونم چیکار کنم
دوست عزیز
این کار برای تلویزیونهای سامسونگ کاربرد دارد.

Danesh77
08-08-2016, 23:12
تلوزیونهای هوشمند سامسونگ این امکان رو داره ؟ مثلا این دو مدل : LED 40 j5200 و J6920

matinpour
09-08-2016, 12:08
تلوزیونهای هوشمند سامسونگ این امکان رو داره ؟ مثلا این دو مدل : LED 40 j5200 و J6920

دوست عزیز
این دو مدلی که شما ذکر کردید هردو یکی است .j5200 نام گذاری اصلی و J6920 نام گذاری ایرانی آن است.
و قابلیت ضبط را هم ندارند.

Danesh77
17-08-2016, 13:28
سلام ،در کاتالوگ این چند مدل ال جی شامل LF55 LF56 LF51 که در سایت ال جی هست نوشته امکان ضبط وجود داره بستگی به مدل و روی کنترلش هم دکمه ریکورد هست . میخوام بدونم مدلهایی که در ایران اومده این قابلیت رو داره یا خیر . البته اینها مدلهایی هست که واراداتیه.
ممنون

tv show
17-08-2016, 13:55
بابا این ماله سامسونگه من هر کاری می کنم نمی تونم فیلم رو از روی ال جی ضبط کنم! جان من یه راه حل بدید.:n34::n03:

matinpour
17-08-2016, 21:58
بابا این ماله سامسونگه من هر کاری می کنم نمی تونم فیلم رو از روی ال جی ضبط کنم! جان من یه راه حل بدید.:n34::n03:
دوست عزیز
شما از این سایت استفاده کنید. و تمامی موارد time machine را مطالعه کنید.

zadis
20-08-2016, 20:42
این نوشته نشون نمیده که تلویزیون ما امکان ضبط داره؟ lg43lx310c

You can play images and videos from and record TV programs to external storage devices. Immediate recording and reserved recording options are available.

matinpour
20-08-2016, 21:50
این نوشته نشون نمیده که تلویزیون ما امکان ضبط داره؟ lg43lx310c

You can play images and videos from and record TV programs to external storage devices. Immediate recording and reserved recording options are available.

دوست عزیز
بله این نوشته به شما می گویید که شما می توانید تصاویر و فیلم ها را از برنامه های تلویزیونی ضبط و در دستگاه های ذخیره سازی خارجی ذخیره کند. ضبط فوری و گزینه های ضبط محفوظ و در دسترس هستند.

zadis
20-08-2016, 23:04
دوست عزیز
بله این نوشته به شما می گویید که شما می توانید تصاویر و فیلم ها را از برنامه های تلویزیونی ضبط و در دستگاه های ذخیره سازی خارجی ذخیره کند. ضبط فوری و گزینه های ضبط محفوظ و در دسترس هستند.

پس چرا هرکاری میکنم ضبط نمیکنه حتی هارد بهش وصل کردم ولی بازم ضبط نکرد

zadis
21-08-2016, 01:06
گزینه rec رو نداره پس امکان ضبطش بعیده

ali.1575
18-09-2016, 15:05
سلام تلویزیون من سامسونگ بانه مدل ua46c6200 هست این مدل قابلیت فعال کردن ضبط روی فلش رو داره یا نه؟

matinpour
18-09-2016, 16:45
سلام تلویزیون من سامسونگ بانه مدل ua46c6200 هست این مدل قابلیت فعال کردن ضبط روی فلش رو داره یا نه؟
دوست عزیز
اگر تلویزیونتان قابلیت ضبط را دارا باشد از پست اول می توانید برای این منظور استفاده کنید. و اگر ندارد در منوی مخفی ببینید می تواند آن را فعال کنید.

آموزش فعال سازی pvr
باید هتل مد را در منوی مخفی دستکاری کرد که به طور کامل براتون توضیح میدم
ابتدا وقتی که فلش به تلویزیون وصل است و تلویزیون روشن است کد زیر را بزنید:
mute-1-1-9 را به ترتیب از سمت چپ وارد کنید بعد از باز شدن منویی شبیه منوی مخفی از اولین حالت که هتل مد نام دارد. hotel mode را روی on قرار داده و تلویزیون را خاموش کنید
سپس تلویزیون را روشن کرده و از همان کد بالا وقتی وارد منوی هتل مد شدید گزینه clone tv to usb را انتخاب کنید
سپس تلویزیون را خاموش کنید
در حالت خاموش کد زیر را بزنید info-menu-mute-power وتلویزیون روشن میشود حالا وارد option شوید وسپس hotel mode شوید و clone tv to usb را انتخاب کنید
حالا تلویزیون شما دارای منو های مخفی بیشتری شده که میتوانید asia option و سپس pvr خود را فعال کنید

ali.1575
19-09-2016, 14:22
تلویزیون من در حالت عادی که دکمه ضبط رو میزنم عکس العملی ندارد.از طریق mute 1 1 9 هم منویی باز نمیشود.
ازطریق منو مخفی و با کنترل سرویس دست ساز به شکل زیر وارد شدم:
control hotel option hotel mode on روشن کردم و گزینه clon tv to usb رو زدم که تا 100 درصد رفت
بعد در گزینه asia option گزینه هایی مثل ttx china hd nt conversion mono last memory unbalance و چند تا دیگه بود ولی گزینه pvr رو پیدا نکردم

matinpour
19-09-2016, 15:11
تلویزیون من در حالت عادی که دکمه ضبط رو میزنم عکس العملی ندارد.از طریق mute 1 1 9 هم منویی باز نمیشود.
ازطریق منو مخفی و با کنترل سرویس دست ساز به شکل زیر وارد شدم:
control hotel option hotel mode on روشن کردم و گزینه clon tv to usb رو زدم که تا 100 درصد رفت
بعد در گزینه asia option گزینه هایی مثل ttx china hd nt conversion mono last memory unbalance و چند تا دیگه بود ولی گزینه pvr رو پیدا نکردم
دوست عزیز
در منو مخفی و در قسمت option--->suboption ببینید این گزینه pvr support است؟ آن را on کنید.

اگر این موارد نبود به این معنی است که تلویزیون شما این قابلیت را ندارد.

ali.1575
20-09-2016, 00:30
بله control_sub option_pvr support هست و on کردم ولی باز هم از ضبط کردن خبری نیست ؟امکان داره با وجود این گزینه ها باز هم قابلیت ضبط نداشته باشه؟

matinpour
20-09-2016, 10:02
بله control_sub option_pvr support هست و on کردم ولی باز هم از ضبط کردن خبری نیست ؟امکان داره با وجود این گزینه ها باز هم قابلیت ضبط نداشته باشه؟
دوست عزیز
بله ممکن است سخت افزاری آن موجود نباشد.

zahrazkd
17-10-2016, 12:29
با سلام
من بعد از اینکه روی ADJUST USB کلیک میکنم پیغام Not XFS برام میاره و فرمت نمیشه. باید چیکار کنم؟ با دو تا فلشم امتجان کردم.
ضمنا تلویزیونمون هم LG هست و با نلویزیون هم هیچ پیغام فرمتی نمیاره و فقط فلشو باز میکنه و امکان ضبط نیست

matinpour
17-10-2016, 19:32
با سلام
من بعد از اینکه روی ADJUST USB کلیک میکنم پیغام Not XFS برام میاره و فرمت نمیشه. باید چیکار کنم؟ با دو تا فلشم امتجان کردم.
ضمنا تلویزیونمون هم LG هست و با نلویزیون هم هیچ پیغام فرمتی نمیاره و فقط فلشو باز میکنه و امکان ضبط نیست
دوست عزیز
این تایپیک مخصوص تلویزیونهای سامسونگ است و برای ال جی کاربرد ندارد.

hesammiri
17-01-2017, 17:35
اقا واسه من اصلا فرمت نمیکنه لطفا کمک کنین

matinpour
17-01-2017, 20:41
اقا واسه من اصلا فرمت نمیکنه لطفا کمک کنین
.
دوست عزیز
مدل تلویزیونتان چیست؟

ناصریا1800
06-02-2017, 04:10
من هر کاری میکنم فلشم رو این برنامه چارتیشن بندی نمیکنه پیام میده nat xfs با چند تا فلش هم امتحان کردم میشه لطفا راهنمایی کنید

مهرداد442
21-02-2017, 22:08
با سلام .
من طبق مراحل انجام دادم ولی بعد از فرمت توسط تلویزیون و اتصال به کامپیوتر و اجرای برنامه متاسفانه شناخته نشد . حالا مشکل اینه که هارد من هم دیگه توسط کامپیوتر شناخته نمیشه . مدل تلویزیون ال جی 50LB58200G و هارد هم یک ترا WD کیباشد . دوستان راه حلی دارند؟

matinpour
22-02-2017, 12:06
با سلام .
من طبق مراحل انجام دادم ولی بعد از فرمت توسط تلویزیون و اتصال به کامپیوتر و اجرای برنامه متاسفانه شناخته نشد . حالا مشکل اینه که هارد من هم دیگه توسط کامپیوتر شناخته نمیشه . مدل تلویزیون ال جی 50LB58200G و هارد هم یک ترا WD کیباشد . دوستان راه حلی دارند؟

دوست عزیز
این تایپیک مخصوص تلویزیونهای سامسونگ است و برای ال جی کاربرد ندارد.

bushido
24-03-2017, 12:25
برای تلویزون های الجی باید چیکار کرد
اصلا تلویزیون فلشرو فرمت نمیکنه همچین گزینه ای نداره

omidomid6464
26-03-2017, 09:51
سلام،
فایلی رو که برا دانلود گذاشتین من نمیتونم دانلود کنم،
اگه میشه لطفاً برام ایمیلش کنید......،،،

ممنون.....،،،

mardomaneazad
31-03-2017, 10:54
سلام
مدل ua40eh6030 قابلیت ضبط کردن داره یا نه؟

matinpour
31-03-2017, 15:42
سلام
مدل ua40eh6030 قابلیت ضبط کردن داره یا نه؟
.
دوست عزیز
معمولا سیستم شما باید این قابلیت را دارا باشد . وبرای این منظور شما باید یک فلش مموری به تلویزیونتان متصل کرده و روی کانالهای دیجیتال تلویزیونتان بروید و سپس از روی کنترول معمولی تلویزیونتان دکمه ضبط را فشار دهید . اگر فلش مموری تان نیاز به فرمت داشته باشد تلویزیون از شما درخواست فرمت کرده و بعد از فرمت می توانید برنامه های کانالهای دیجیتال تلویزیونتان را ضبط کنید.

mardomaneazad
31-03-2017, 23:24
ممنون از جوابتون
من وقتی فلش را به تی وی میزنم و دکمه ضبط میزنم پیام " موجود نیست "میاد . پس من چگونه امیدوار باشم که تی وی من این قابلیت را داره.

matinpour
01-04-2017, 13:25
ممنون از جوابتون
من وقتی فلش را به تی وی میزنم و دکمه ضبط میزنم پیام " موجود نیست "میاد . پس من چگونه امیدوار باشم که تی وی من این قابلیت را داره.
.
دوست عزیز
ممکن است نیاز باشد از روی منوی مخفی آن را فعال کنید . به این منظور از شخصی که به این امور وارد است کمک بگیرید.
و اگر خودتان به این امور وارد هستید باید از کنترول مخصوص سرویس کار منوهای مخفی را بطور کامل باز و از منوی suboption آیتم pvr support را on کنید.

mardomaneazad
02-04-2017, 07:33
در منوی مخفی آیتم pvr support را ندیدم . آیا استفاده از کنترول دست ساز اون آیتم زا اضاف میکنه یا اینکه روشن وفعال میکنه؟

matinpour
02-04-2017, 11:19
در منوی مخفی آیتم pvr support را ندیدم . آیا استفاده از کنترول دست ساز اون آیتم زا اضاف میکنه یا اینکه روشن وفعال میکنه؟
.
دوست عزیز
بله اگر از کنترول دست ساز استفاده کنید . آیتمهای بیشتری باز می شود

علی قاسمی تهرانی
28-04-2017, 10:27
سلام تلوزیون من ال جی،،وقتی با فلش میخوام فیلم ضبط کنم این اخطار میده،،،برای استفاده از LG Time Machine دستگاه USB HDD را به درگاه USB متصل کنید

matinpour
28-04-2017, 11:53
سلام تلوزیون من ال جی،،وقتی با فلش میخوام فیلم ضبط کنم این اخطار میده،،،برای استفاده از LG Time Machine دستگاه USB HDD را به درگاه USB متصل کنید
دوست عزیز
این برنامه برای سامسونگ کاربرد دارد و شما باید از هارد اکسترنال و یا فلش به حافظه و دور بالا استفاده کنید.

sherzad2
23-05-2017, 12:36
سلام
من smart tv ساموسنگ مدل UA46H5303ARXZN دارم هر چی روی کنترل رکورد میزنم میگه موجود نیست جایی هم برای فرمت پیدا نکردم

میشه لطفا منو راهنمایی کنید

sherzad2
28-05-2017, 15:18
سلام
من smart tv ساموسنگ مدل UA46H5303ARXZN دارم هر چی روی کنترل رکورد میزنم میگه موجود نیست جایی هم برای فرمت پیدا نکردم

میشه لطفا منو راهنمایی کنید

کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟

matinpour
28-05-2017, 20:19
کسی از میتونه منو راهنمایی کنه؟
دوست عزیز
ممکن در سری مدل شما این ویژه گی موجود نباشد.

sherzad2
28-05-2017, 23:21
دوست عزیز
ممکن در سری مدل شما این ویژه گی موجود نباشد.

چطوری بفهمم موجوده یا نه ؟
دکمش رو کنترل هست وقتی میزنم میگه موجود نیس

sepahanden
11-06-2017, 10:13
ببخشید یه سوال داشتم
چطور میشه از تلویزیون هایی که درگاه usb دارند برنامه تلویزیونی را ذخیره کرد؟؟

matinpour
11-06-2017, 12:44
ببخشید یه سوال داشتم
چطور میشه از تلویزیون هایی که درگاه usb دارند برنامه تلویزیونی را ذخیره کرد؟؟
دوست عزیز
اگر هارد دارید به تلویزیون وصل و روی کانالهای دیجیتال رفته و هر برنامه ای که می خواهید از روی کنترول دکمه ضبط را زده و بعد از فرمت کردن بوسیله تلویزیون برنامه را ضبط کنید و اگر فلش دارید از پست اول فلش مموری را آماده کرده و بعد اقدام به ضبط برنامه کنید

Mireloman
15-12-2018, 19:38
سلام چرا این فایل ضمیمه که گذاشتید دانلود نمیشه؟ خیلی نیاز دارم لطفا درستش کنید

hosseinbeigi10
29-02-2020, 18:56
سلام خسته نباشید من هر چی روی لینک میزنم به صفحه دانلود نمیره میشه بگید باید چیکار کنم ؟ممنون

matinpour
04-03-2020, 15:40
سلام چرا این فایل ضمیمه که گذاشتید دانلود نمیشه؟ خیلی نیاز دارم لطفا درستش کنید
دوست عزیز
لینک مشگلی ندارد.
فايل هاي ضميمه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] enable pvr with any USB.zip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (9.7

ممکن است از ابزار دانلود تان باشد من از internet download manager استفاده میکنم و مشگلی هم ندارم.