ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید از بازارچه های مرزی

aaaammmm87
07-09-2013, 18:46
سلام
می خوام از بازارچه های مرزی (بانه ،جوانرود ،خرمشهر ،مهران) کالا (ظرف و ظروف اشپزخانه)خرید کنم .برای اینکه گمرک بهم گیر نده و بصورت قانونی اجناسمو از گمرک رد کنم چقد باید عوارض گمرکی پرداخت کنم و تعرفه گمرکیش چطوری میشه ؟
اگه به عنوان بار مسافر کالا بخوام بیارم تا چه اندازه ای میتونم خرید انجام بدم و از گمرک عبورش بدم ؟
راههای دیگه ای که میشه خرید کرد چیه ؟

aaaammmm87
14-09-2013, 18:13
کسی نبود ما رو راهنمایی کنه ؟

SNOW PATROL
14-09-2013, 18:40
سلام
می خوام از بازارچه های مرزی (بانه ،جوانرود ،خرمشهر ،مهران) کالا (ظرف و ظروف اشپزخانه)خرید کنم .برای اینکه گمرک بهم گیر نده و بصورت قانونی اجناسمو از گمرک رد کنم چقد باید عوارض گمرکی پرداخت کنم و تعرفه گمرکیش چطوری میشه ؟
اگه به عنوان بار مسافر کالا بخوام بیارم تا چه اندازه ای میتونم خرید انجام بدم و از گمرک عبورش بدم ؟
راههای دیگه ای که میشه خرید کرد چیه ؟

دوست من شما در سال تا 80 دلار معافیت گمرکی دارید یعنی اگر مجموع خریدتون تا 80 دلار باشه و جنبه تجارتی نداشته باشه میتونید بدون پرداخت گمرکی اجناس رو وارد کشور کنید
حال شاید براتون سوال بشه که چجوری مشخص میشه ارزش کالای خریداری شده شما 80 دلار هست یا بیشتر ؟ کارمند ارزیاب گمرک اجناس شما رو مورد ارزیابی قرار میده و درصورتی که مشمول معافیت 80 دلاری بشید یک مهر بر رویه پاسپورت شما
میزنه که یعنی معافیت سالیانه شما استفاده شده پس نقش ارزیاب خیلی مهمه در مواردی دیده شده که حتی جنس 300-400 دلاری رو هم بدون تعرفه رد کردن -اما بر عکسش هم هست
جالا اومدیم و جنس غیر تجاری شما بیشتر از 80 دلار بود و گمرک اجازه عبور نداد در این صورت پاسپورت شما مهر معافیت میخوره اما تفاوت گمرکیش باید پرداخت کنید البته خودتون هم میتونید بگید نمیخوام از معافیت استفاده کنم و گمرکی رو کامل پرداخت کنید
اما اگر ارزیاب تشخیص داد که اجناس شما با هدف تجاری و اقتصادی ( مثلا 40 تا فلش درایو یا تعداد زیادی لباش و.... ) وارد کشور شده معافیت سالیانه به شما داده نمیشه و تمام تعرفه گمرکی رو باید پرداخت کنید تعرفه گمرکی هم برای هر موردی فرق میکنه
البته بشرطی که اجناس شما از نظر قانونی برای ورود به کشور مشکلی نداشته باشه و جزء اجناس ممنوعه نباشه مثل وسایل مخابراتی و ...
این تجربیات من بود درمورد گمرک فرودگاه.. زمینی هم همینه و فکر نکنم فرق چندانی بکنه

تا جایی که اطلاع دارم تعرفه گمرکی طروف اشپزخانه 45 درصده اما مطمئن نیستم