مشاهده نسخه کامل
: عدم دسترسی به اطلاعات هارد Maxtro 80 G
سلام
من اخیرا برای اینکه اطلاعات کامپیوترم رو، روی هارد ذخیره کنم یک هارد 80 گیگ ماکستور را برداشتم و اطلاعات مهمم را روی آن گذاشتم ،
ولی حالا وقتی هارد را به کامپیوتر وصل می کنم پیام می دهد که برای استفاده از هارد باید هارد را فرمت کنید
اولی هم که اطلاعات را ریختم در موقع وصل کردن می بایست هارد را فرمت می کردم
هارد را از طریق SATA وصل کردم ، از طریق کابل USB هم وصل کردم و تست کردم باز نشناخت
لطفا راهنمایی کنید نمی دونم چیکار کنم ، هارد را پیش چند کامپیوتری هم بردم که هیچکدوم بلد نبودن
اگر کار به ریکاوری کشید :
EaseUS Partition Recovery ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])اگر هم نکشید که خدا رو شکر کنید!
سلام
بله 80 گیگ ماکستور بوده
قبلا استفاده کرده بودم-
یه نکته دیگر اینکه وینروز رو عوض کردم - ویندوزم هم بیشتر از 2 پارتیشن نداره ، یکی C برای ویندوز و یکی D برای اطلاعاتم
وقتی هم که هارد رو وصل کردم تا اطلاعات رو بریزم ، فرمتش کردم تا اینکه یه درایو شد و تونستم اطلاعات رو بریزم
نمی دونستم که مثل هارد های قابل هم نیست
فکر می کنید اگر با نرم افزار پارتیشن ها را ریکاوری کنم اطلاعاتم بر می گردد؟
یه سوال دیگه اینکه برای برگشت اطلاعات و استفاده از این نرم افزار باید هارد را به کامپیوتر وصل کنم بعد نرم افزار را اجرا کنم؟
خیلی ببخشید که طولانی شد...
سلام
بله 80 گیگ ماکستور بوده
قبلا استفاده کرده بودم-
یه نکته دیگر اینکه وینروز رو عوض کردم - ویندوزم هم بیشتر از 2 پارتیشن نداره ، یکی C برای ویندوز و یکی D برای اطلاعاتم
وقتی هم که هارد رو وصل کردم تا اطلاعات رو بریزم ، فرمتش کردم تا اینکه یه درایو شد و تونستم اطلاعات رو بریزم
یه سوال دیگه اینکه برای برگشت اطلاعات و استفاده از این نرم افزار باید هارد را به کامپیوتر وصل کنم بعد نرم افزار را اجرا کنم؟
فایل سیستم هارد به حالت raw رفته بهترین راه استفاده ازنرم افزار easesu data recovery است باید در مود compelete recovery هارد رو ریکاوری کنید که همه اطلاعات برگرده فقط برای ریکاوری نیاز به حجم اضافه دارین یعنی باید هارد رو به یک سیستم که هارد داره و فضای خالی داره بزنید و ریکاوری بکنید بریزین روی اون هارد سپس پاتیشن هاردی که raw شده رو دیلیت کنید دوباره ایجاد کنید و سپس فرمت سریع
علت بعدی این مشکل از ویروس است
کار با نرم افزار Ease us بسیار زمان بر است!
کار با نرم افزار Ease us بسیار زمان بر است!
این نرم افزار تو این نوع مشکلات امتحان خودشو پس داده و تقریبا همه اطلاعات رو برمیگردونه به نظر من استفاده ازش ارزش داره
این نرم افزار تو این نوع مشکلات امتحان خودشو پس داده و تقریبا همه اطلاعات رو برمیگردونه به نظر من استفاده ازش ارزش داره
سلام
اطلاع دارم که نرم افزار خوبی است اتفاقا مجبور شده ام امتحانش کنم! خواستم اینو بگم که استفاده از این نرم افزار حوصله میطلبد! ولی عملکردش عالی است! فکر کنم یه هارد80 یکروزی زمان ببرد!!!!
سلام
بله 80 گیگ ماکستور بوده
قبلا استفاده کرده بودم-
بار اول که وصل نمودید به سیستم وسیستم گفت فرمت کنید به چه فرمتی فرمت کردید؟
مگه هارد اینترنال هم با USbوصل میشه؟!
سلام
اطلاع دارم که نرم افزار خوبی است اتفاقا مجبور شده ام امتحانش کنم! خواستم اینو بگم که استفاده از این نرم افزار حوصله میطلبد! ولی عملکردش عالی است! فکر کنم یه هارد80 یکروزی زمان ببرد!!!!
نه یک روز طول نمیکشه کمتر زمان میبره
تبدیل ساتا به یو اس بی و ide به یو اس بی هست
به هیچ فرمتی فقط فقط وقتی می خواستم از دیسک استفاده کنم . (هارد روی با لیبل درایو E وصل شده) وقتی روی درایو E کلیک می کنم به جای اینکه بره توی هارد پیام می ده که دیسک فرمت نیست و باید فرمت بشه
2- بله هارد اینترنال رو هم می شه با کانورتور USB-IDE وصل کرد.
طبق دستورات EXTREME جلو بروید!
البته باز هم صبر کنید تا اساتید دیگر این بخش راهنمایی کنند!
فایل سیستم هارد به حالت raw رفته بهترین راه استفاده ازنرم افزار easesu data recovery است باید در مود compelete recovery هارد رو ریکاوری کنید که همه اطلاعات برگرده فقط برای ریکاوری نیاز به حجم اضافه دارین یعنی باید هارد رو به یک سیستم که هارد داره و فضای خالی داره بزنید و ریکاوری بکنید بریزین روی اون هارد سپس پاتیشن هاردی که raw شده رو دیلیت کنید دوباره ایجاد کنید و سپس فرمت سریع
علت بعدی این مشکل از ویروس است
سلام، بنده نرم افزار را دانلود کردم فکر کنم باید از قسمت Partsion Recovery استفاده کنم یا Complete Recovery ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همانطور که می بینید این نرم افزار فقط 2گیگ ریکاور میکنه!!!!
باید گزینهcompelet ر ا بزنید
ببینید میتوانید نسخه کرک شده ان را یابید یا نه! یا در dvdهی نرم افزاری نسخه کامل ان را بیابید یا خیر!
منتظر راهنمایی EXtreme بمانید!
ata.royalfalcon
08-09-2013, 09:45
سلام، بنده نرم افزار را دانلود کردم فکر کنم باید از قسمت Partsion Recovery استفاده کنم یا Complete Recovery ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همانطوريكه قبلاً هم گفته شد در مود complete recovery بايد انجام بشه . ضمناً نسخه اي كه دانلود كرديد free هست كه تا 2 گيگابايت ريكاوري ميكنه (در قسمت بالاي برنامه نوشته شده) . در نتيجه نسخه Professional را دانلود و اكتيو (كرك) كنيد .
سلام نرم افزار کرک شده بگیرید
گزینه complete recovery مخصوص پارتیشن های raw است قبل از فرمت ریکاوری کنید بعد فرمت کنید
خیلی ممنون از راهنمایی ، رفتم این کار رو انجام بدم
سلام
خیلی ممنون فایلهام برگشت ولی نه همشون بعضی فایل ها هستند که پسوند ندارند ، از کجا بفهمیم که پسوند این فایل ها چیست . من خودم با Notepad++ بازشون کردم و چند تا را فهمیدم که چیست
ولی می خواستم بدونم راه کلی هست که بشود فهمید که مثلا فایل ای که پسوند ندارد ، قبلا دارای چه پسوندی بوده است
مثلا فایلی را که ریکاوری کردم به این اسم است:
FILE001
سلام
در صورتی که از ریکاوری خود رضایت ندارید از کپی کردن فایل بر روی هارد 80 خود خودداری کنید تا ااحتمال ریکاوری بعدی کم نشود
شما به طور کلی چه فایلهایی داشتید؟ عکس ؟فیلم؟ پسونهای مشهور را امتحان کنید اگر باز شد درست بوده!
شما به طور کلی چه فایلهایی داشتید؟ عکس ؟فیلم؟ پسونهای مشهور را امتحان کنید اگر باز شد درست بوده!
فایل عکس ، فیلم ، آفیس ، نرم افزار و فایل های RAR دارای پسورد.
از بین این فایل ها فقط فایل های عکس و چند تا فیلم و فایل های آفیس ریکاوری شدند و هیچ کدام از فایل های RAR که خیلی هم برای من مهم بودند بازیابی نشدند....
نرم افزار بهتری وجود دارد؟؟
اگر کرک نرم افزار easeus partition recovery 5.6.1 را هم بگذارید ممنون می شم خودم هر چی سرچ کردم تو اینترنت فیلتر بود یا نتونستم دانلود کنم
خب همچنان از ریختن فایل بر روی هارد 80 پرهیز کنید!
البته بعید میدانم کرک این نرم افزار در نت پیداشود شما باید کمی خرج کنید وبسته ای معتبر از نرم افزارهای ریکاوری خریداری نمایید
منتظر راهنمایی Extreme بمانید
Active File Recovery Enterprise v8
یاActive File Recovery v9.5
سلام
خیلی ممنون از VIssoto برای معرفی نرم افزار Active File Recovery v9.5
دانلود کردم و چند تا از فایل های RAR رو ریکاوری کردم .
چند سوال در مورد این نرم افزار داشتم:
این نرم افزار تا اونجایی که من بررسی کردم به غیر از ریکاوری هارد را هم از نظر سخت افزاری بررسی می کند و بد سکتور ها را نشان می دهد.
یه سوال داشتم: فکر می کنید هارد خراب می شه اگه هر چند ماه اونو اسکن کنیم برای بدسکتور؟
نرم افزار دانلود شده همراه با کرک رو هم قرار دادم تا بقیه بچه ها هم استفاده کنند.
لینک دانلود نرم افزار Active File Recovery v9.5 همراه کرک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.