PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین مانیتور 120Hz به بالا و موجود در ایران چیه ؟ زیر ۹۰۰ هزار تومان

Omidelf
07-09-2013, 16:23
سلام دوستان
من دنبال یک مانیتور خوب برای گیمینگ هستم که Refresh Rate اون ۱۲۰hz یا بالاتر باشه و در بازار ایران موجود باشه و بالای ۲۱ اینچ باشه و ۱۰۸۰p باشه
اگه چند تارو هم میشناسین همرو بگین لطفا

مثل این دو تا :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

البته اگر بالای ۹۰۰ هم بود اشکالی نداره بنویسین ولی دیگه بالا ۱/۵۰۰ رو ننویسین :دی

ممنون

Omidelf
09-09-2013, 22:04
یعنی واقعا هیچ کی اینجا خبر نداره ؟! عجب

ENZO 000
10-09-2013, 00:56
سلام دوست عزیز. مشکل اینجاس که بازار مانیتور تو ایران داغون شده و حتی شرکت الجی هم هیچ محصولی تولید نداره فعلا و بازار با قیمتای سرسام اور محصولات سامسونگ داره میچرخه که ازین موقعیت سو استفاده کرده . چه برسه به مانیتورای با کیفیت تر مثل ایسوس که کلا خیلی وقته واردات نداریم . من خودمم هنوز بعد از 6 ماه نتونستم یه مانیتور ایسوس پیدا کنم تا یک میلیون ولی پیدا نشد ک نشد پولمم قاقالیلی خریدم و الان همونم ندارم . امیدوارم درست بشه بازار خیلیها گیر مانیتور هستن تو این کشور

persiantoolsbaz
16-09-2013, 13:11
مانیتور D2342P LG پیشنهاد منه . توی بازار هم موجوده . خودم هفته قبل برای یکی از آشناها خریدم . سه بعدی هست و توی تصاویر سریع و اکشن کم نمیاره و گزینه خوبیه . کیفیت تصویر خوبی داره . Full HD هست و ورودی HDMI و DVI داره . عینکهای سبک و ارزون قیمتی داره . تکنولوژیش پسیو هست و دیدن تصاویرش سرگیجه و حالت تهوع نمیاره .