مشاهده نسخه کامل
: راهنمای خرید تلویزیون تا 2 میلیون تومان؟؟خواهشا زود جواب بدید؟؟
با سلام
یه تلویزیون میخوام بخرم و به راهنمایی شما نیاز دارم:
1-حداکثر سقف بودجه 2 میلیون که هر چقدر کمتر هم بشه بهتره!
2-سایز اون 40 یا 42 باشه!
3-راهنمایی کنیدکه led باشه یا پلاسما یا lcd??
4-ماندگاری زیاد و کیفیت پخش عالی از اولویت های اول منه و پخش فیلم و... رو میشه با دستگاههای دیگه جبران کرد
و 3d بودن و هوشمند بودن (اتصال به اینترنت)زیاد اهمیت نداره!
5-مارک زیاد مهم نیست!
سری جدید تلویزیونهای lg و سونی چطوره ؟؟انگار قیمت هاشون بدون گارانتی زیر 2 هستش؟؟
خواهشا به درستی راهنمایی کنید چون شاید تا چند سال دیگه نتونم تلویزیون رو عوض کنم؟؟
matinpour
07-09-2013, 15:37
با سلام
یه تلویزیون میخوام بخرم و به راهنمایی شما نیاز دارم:
1-حداکثر سقف بودجه 2 میلیون که هر چقدر کمتر هم بشه بهتره!
2-سایز اون 40 یا 42 باشه!
3-راهنمایی کنیدکه led باشه یا پلاسما یا lcd??
4-کیفیت و پشتیبانی از فرمتها در درجه اهمیت هستش و 3d بودن و هوشمند بودن (اتصال به اینترنت)زیاد اهمیت نداره!
5-مارک زیاد مهم نیست!
سری جدید تلویزیونهای lg و سونی چطوره ؟؟انگار قیمت هاشون بدون گارانتی زیر 2 هستش؟؟
خواهشا به درستی راهنمایی کنید چون شاید تا چند سال دیگه نتونم تلویزیون رو عوض کنم؟؟
دوست عزیز
برای اینکه فرمتها برایت مهم است سامسونگ بخرید که دچار مشگل زیر نویس و فرمتهای صوتی و تصویری نشوید. ازاین کمتر باید 32 اینچ بخرید
کد محصول : 40F5550
موجودی: لطفا با تلفن های 88206529 یا 88206530تماس بگیرید
قیمت: 2,100,000تومان
دوست عزیز
برای اینکه فرمتها برایت مهم است سامسونگ بخرید که دچار مشگل زیر نویس و فرمتهای صوتی و تصویری نشوید. ازاین کمتر باید 32 اینچ بخرید
کد محصول : 40F5550
موجودی: لطفا با تلفن های 88206529 یا 88206530تماس بگیرید
قیمت: 2,100,000تومان
ممنون از پاسخگویی شما!!
اینی که شما میگید بهتره یا 6920 سامسونگ؟؟
از مارک سونی یا ال جی سریهای جدید چی پیشنهاد میدید؟؟
ممنون از پاسخگویی شما!!
سلام منم وضعیت مشابه ای دارم و این مدل یعنی 40F5550 مد نظرمه!
این سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و چند تا ری ویو دیگه رو که دیدم.انگار کنتراست این مدل های جدید ال جی جالب نیست و motion blur دارن.
البته من هنوز بین این مدل و ال جی ln5420 دو دلم.
سونی خوب به نظر من lcd bx450 (البته مدل دقیقشو یادم نیست) که البته ال سی دی هستش.
matinpour
07-09-2013, 20:48
ممنون از پاسخگویی شما!!
دوست عزیز
این مدل هم خوب است د ر حقیقت از سری 5 به بالا سامسونگ همه شان خوب هستند و هرچه مدل بالاتر کیفیت آن بیشتر است.
ممنون از دوستانی که راهنمایی کردن!!
دوستان دیگه ای که تجربه کار با این مدل ها رو دارن نظری ندارن؟؟؟
با 2 میلیون من پلاسما می گرفتم سامسونگ یا ال جی خیلی فرق نداره مثلا می تونید 4850 رو سایز 43 اینچ بخرید 1.700 در ضمن مدل 6920 هم انتخاب خوبی اگر بشه پیدا کرد قیمت اون هم حدود 2.100 از مارک سونی با این پول چیز خوبی نمیشه پیدا کرد البته من هنوز W670 رو از نزدیک ندیدم اما تنها اتتخاب خوب تو سونی با این قیمت می تونه باشه . ال جی مدل 5420 اصلا انتخاب خوبی نیست وارزش 2.190 رو نداره
ممنون از همه دوستان!
من زیاد تو مدل های مختلف 40 تا 42 اینچ گشتم واین مدل هایی رو که دوستان معرفی کردن چک کردم و واقعا یه کمی گیچ شدم که بالاخره کدوم مدل بهتره؟؟
در بین اونها مدلهای دیگری هم بود که اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم!!
مثلا از سونی مدل های:r470 یا r450 یا ex430
یا از ال جی مدلهای:ln5400 یا ln5700
یا از سامسونگ مدلهای:6920 یا es6800
لطفا دوستان چک کنن و ببینن که کدوم یک از این مدلها بهتره و بیشتر بکار من میخوره؟؟
آخه من در توانم نیست اگه تلویزیون بد از آب دربیاد بفروشم یا عوضش کنم و میخوام حداکثر چندین سال برام کار کنه و کیفیت در درجه اول در اولویت هستش؟؟
راستی این تلویزیونهای پلاسما چطوره؟؟جوابگو هستش؟؟
پیشاپیش ممنون از همه دوستان
ممنون از همه دوستان!
من زیاد تو مدل های مختلف 40 تا 42 اینچ گشتم واین مدل هایی رو که دوستان معرفی کردن چک کردم و واقعا یه کمی گیچ شدم که بالاخره کدوم مدل بهتره؟؟
در بین اونها مدلهای دیگری هم بود که اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم!!
مثلا از سونی مدل های:r470 یا r450 یا ex430
یا از ال جی مدلهای:ln5400 یا ln5700
یا از سامسونگ مدلهای:6920 یا es6800
لطفا دوستان چک کنن و ببینن که کدوم یک از این مدلها بهتره و بیشتر بکار من میخوره؟؟
آخه من در توانم نیست اگه تلویزیون بد از آب دربیاد بفروشم یا عوضش کنم و میخوام حداکثر چندین سال برام کار کنه و کیفیت در درجه اول در اولویت هستش؟؟
راستی این تلویزیونهای پلاسما چطوره؟؟جوابگو هستش؟؟
پیشاپیش ممنون از همه دوستان
به نظر من برای شما پلاسما مدل
43F4950 سامسونگ بهترین انتخاب هست . تو هر محدوده قیمتی تلویزیون های پلاسما کیفیت تصویر بهتری دارند . با این حال شما برو خودت تلویزیون رو از نزدیک ببین فقط دقت کن که تو نور زیاد مغازه ها تصویر پلاسما یکم تاریک تر از led و lcd هست ولی برعکس تو نور خونه خیلی طبیعی تره و اون جیغی led / lcd رو نداره . چند تا کلیپ هم قبلا دیدی رو فلش بریز با خودت ببر رو تی وی تست کن قبل خرید که از تصویرش مطمئن باشی
بازم سلام به دوستان
عزیزان تلویزیون lcd bx-450 سونی چطوره؟؟
الان فروش با تخفیف و دو سال گارانتی زده 1950000؟؟آیا ارزش خرید داره؟؟
بین f5550 سامسونگ که led هستش و این مدل سونی کدوم رو پیشنهاد میکنید؟؟
amir_t6262
08-09-2013, 21:35
بازم سلام به دوستانعزیزان تلویزیون lcd bx-450 سونی چطوره؟؟الان فروش با تخفیف و دو سال گارانتی زده 1950000؟؟آیا ارزش خرید داره؟؟بین f5550 سامسونگ که led هستش و این مدل سونی کدوم رو پیشنهاد میکنید؟؟با توجه به اینکه گفتی "پشتیبانی از فرمتها در درجه اهمیت هستش"، اصلا سراغ سونی نرو.
با توجه به اینکه گفتی "پشتیبانی از فرمتها در درجه اهمیت هستش"، اصلا سراغ سونی نرو.
حالا اگه این پشتیبانی از فرمتها رو(با توجه به اینکه یه دستگاه دیگه این کار رو انجام میده)حذف کنیم به نظر شما کدامیک از گزینه های
f5550 سامسونگ که led هستش و lcd bx-450 سونی به درد من میخوره؟؟
دوستان لطفا زودتر راهنماییهای خودتون رو بهم اعلام کنید!!آخه قصد خرید دارم و تقریبا تو 2 تا مدل سونیbx-450 که ال سی دی هست و سامسونگ f5550 که ال ای دی هست گیر کردم!
بازم اگه مدل بهتری تو رنج قیمت 2 میلیون سراغ دارید معرفی کنید؟؟
ضمنا بگم که تنها اولویت من ماندگاری طولانی و کیفیت پخش خوب میباشد!
ممنون از همه دوستان....
matinpour
10-09-2013, 08:42
دوستان لطفا زودتر راهنماییهای خودتون رو بهم اعلام کنید!!آخه قصد خرید دارم و تقریبا تو 2 تا مدل سونیbx-450 که ال سی دی هست و سامسونگ f5550 که ال ای دی هست گیر کردم!
بازم اگه مدل بهتری تو رنج قیمت 2 میلیون سراغ دارید معرفی کنید؟؟
ضمنا بگم که تنها اولویت من ماندگاری طولانی و کیفیت پخش خوب میباشد!
ممنون از همه دوستان....
دوست عزیز
باید ببینی که چه امکاناتی و چه انتظاری از تلویزیون داری مثلا : اگر اهل فیلم هستی و نیاز به زیر نویس فارسی داری سامسونگ بخر و غیره...
دوست عزیز همونطور که نوشتم برای من فقط
ماندگاری طولانی و کیفیت پخش خوب
مهمه و نه چیز دیگه !
فقط لطفا زودتریه راهنمایی کامل از اون دو مدل و مدلهای احتمالی که فکر میکنید به درد من میخوره انجام بدید؟؟
ممنون
درباره tcl هم یه تحقیقی بکن.مثلا 5300.تو ریویو های خارجی بد نگفتن.نمی دونم از نزدیک چطوره؟
دوستان لطفا کمک و راهنمایی؟؟؟؟؟؟؟؟
amir_t6262
11-09-2013, 11:30
نظر من این است که SONY ارزان قیمت نخر. نمیدانم دوستان موافق هستند یا نه.
سلام به همه دوستان
دوستان با توجه به اولویت کیفیت و ماندگاری کدامیک از دو دستگاه زیر برای من مناسبه؟؟
فقط خواهشا زود وبا دلیل بگید؟؟
سامسونگ f5550
سونی bx-450
هردودستگاه 40 اینچ میباشد.
اگه دنبال کیفیت تصویر هستی پلاسما بگیر تو هر رنج قیمتی از LED بهتره ... با بودجه شما این مدلو پیشنهاد می کنم :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصویر پلاسما ها تو نور زیاد مغازه به اندازه led جذاب به نظر نمیاد ولی تو نور خونه خیلی بهتره
چی شد دوستان
کدوم مدل بهتره؟؟؟
میخوام برم بخرم!!!
دوست عزیز اگه گارانتی برات مهم نیست می تونید یه lg مدل ln575 خرید کنید هم تمام امکانتی که مد نظر شما رو داره و یک حسن دیگه که داره داخلش یه ----- اچ دی هم داره و قیمت هم حدود 2200 هستش که نسبت به امکانات و تصویری که ارائه می ده قیمتش فوق العاده است
samira_googleOne
09-10-2013, 14:45
دوست عزیز همونطور که نوشتم برای من فقط
ماندگاری طولانی و کیفیت پخش خوب
مهمه و نه چیز دیگه !
فقط لطفا زودتریه راهنمایی کامل از اون دو مدل و مدلهای احتمالی که فکر میکنید به درد من میخوره انجام بدید؟؟
ممنون
اگه دوام و کیفیت میخوای برو سراغ تلویزیونهای ژاپنی چون پنلهای مرغوبشون روی کیفیت تصویرشون تاثیر مستقیم داره. من 40 اینچ le430x sharp رو بهت پیشنهاد میکنم که کیفیت تصویر خوبی داره. انواع فرمتها رو با usb پخش میکنه .
دوست عزیز اگه گارانتی برات مهم نیست می تونید یه lg مدل ln575 خرید کنید هم تمام امکانتی که مد نظر شما رو داره و یک حسن دیگه که داره داخلش یه ----- اچ دی هم داره و قیمت هم حدود 2200 هستش که نسبت به امکانات و تصویری که ارائه می ده قیمتش فوق العاده است
سلام مدل ln575 چرا گارانتی نمی کنند اگه مشکلی پیش امد خدمات پس از فروش گلدیران تعمیر مکنه
مشابه این چه مدل و مارکی هست ؟
دوست عزیز
باید ببینی که چه امکاناتی و چه انتظاری از تلویزیون داری مثلا : اگر اهل فیلم هستی و نیاز به زیر نویس فارسی داری سامسونگ بخر و غیره...
تو پخش فیلم و زیر نویس ال جی از سامسونگ چه چیزی کمتره داره؟
دوست عزیز
این مدل هم خوب است د ر حقیقت از سری 5 به بالا سامسونگ همه شان خوب هستند و هرچه مدل بالاتر کیفیت آن بیشتر است.
با سلام و احترام
ببخشید ولی در سطح یک ناظر بهتره یکم علمی و عملی تر جواب دوستان رو بدید
این حرف شما بالکل رد شدنی هست
در هر سری محصولات در چند سبد و با کیفیت و امکانات متفاوت به بازار ارائه میشه
و هر چه مدل بالاتر لزوما بر برتری نیست ، باید فاکتورهای مورد نیاز مخاطب را در محصولات بررسی و گزینه مطلوب را معرفی کرد
سلام به همه دوستان
دوستان با توجه به اولویت کیفیت و ماندگاری کدامیک از دو دستگاه زیر برای من مناسبه؟؟
فقط خواهشا زود وبا دلیل بگید؟؟
سامسونگ f5550
سامسونگ
EH6920
سونی bx-450
هردودستگاه 40 اینچ میباشد.
سلام
اول به شما دوست عزیزم توصیه میکنم با بررسی علمی و عملی به خرید بپردازید
متاسفانه گویا در این قسمت مثل سابق دوستان پاسخگو و با تجربه حضور ندارند
و نظرات ذکر شده سایر دوستان بیشتر سلیقه ای و بدور از آگاهی است
فی المثل یکی از دوستان که چندین ساله سنگ یک برند رو میزنه روی شارپی اصرار میکنه که بنا بر فرضیات ایشون پنلش ژاپنیه ، ما که تا بحال ندیدیم ژاپن پنل بزنه بده مادیران ، مادیران مونتاژ کنه و در آخر ; سر نخریدن محصولش هم دعوا باشه
الآن ایفون آمریکا توسط چینی ها تولید و عرضه میشه ، در بهترین ححالت تحت لیسانس آن کمپانی ساخته میشه
بگذریم ..
در مورد تلویزیون باید با تو جه به نیاز هاتون و هزینه خرید کنید
توصیه اول هیچگاه برند روی برند تکیه نکیند
sony bx450
برای بررسی میتوانیم به ریویو های موجود د در نت مراجعه میکنیم
من مختصرا دیدم ، رفرش ریت fhdn 60hz زیاد تصویر خوبی رو به همراه نخواهد داشت بالاخص در تصاویر تند و سریع
قیمت 46 اینج بدون گارانتی رسمی زیر 2 میلیون
_______-
Samsung 6920
این مدل پنل به مراتب قوی تر یعنی 100 هرتز با قابلیت انطباق 200 هرتز بوده
نسبت به گزینه های دیگر قطور تر هستش اما ال ای دی بسیار مناسبی از لحاظ تصویر و عملکرد هستش
اگر تو بازار موجود باشه 40 اینج زیر 2 میلیون و 46 حوالی 2500
مشابه eh6920 با ان تفاوت که 3 بعدی و طبعا عینک هم همراشه ، قطر کمتر ، قیمت هم حوالی 2250
اگه تا 2500 تونسی 46eh6920 یا 40F6450 شاید پیدا کردن eh6920 با توجه به حضور سری F و مدت زمان زیادی که از عرضه محصول میگذره سخت باشه
40F6450 انطباق 400 هرتز ، سه بعدی ، 2 هسته ای ، ریموت تاچ و عملکرد میکروفن ، دانگل wifi داخلی و .....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] kala.com/Product/DKP-22468/Samsung-40F6450/%D8%AA%D9%84%D9%88%DB%8C%D8%B2%DB%8C%D9%88%D9%86-
%D8%B3%D8%A7%D9%85%D8%B3%D9%88%D9%86%DA%AF-40F6450 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در آخر هم توصیه میکنم اگه میتونید یک ویدئو روی فلش بریزید و به تماشای ویدئو در گزینه هاتون بنگرید ، چشماتون با خودتون صادق اند لااقل ..!
AKBAR132
30-11-2013, 13:33
Sony 42W670
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.