مشاهده نسخه کامل
: تفاوت نسخه های مختلف ویندوز 8 ؛ چطور میشه اروجینال تهبه کردش؟
تفاوت نسخه های مختلف ویندوز 8 ؛ چطور میشه اروجینال تهبه کردش؟
اصلا مایکروسافت تو ایران نایندگی داره؟اررس پول دادن داره براس؟
windows8:بدون ویژگی خاص وبرای کاربران عادی خانگی windows8pro:ویندوز 8 برای توسعه دهندگان ودارای امکانات بهتر وبیشتر
windows8 enterprise:نسخه سازمانی ویندوز 8(امکانات پرو+چند امکان جدید دیگر که به درد من وشما نمیخورد.
**از نصب ویندوز هایی که آخرشونNیا...دارن خود داری کنید مثلا windows 8 enterprise N مدیا پلیر نداره.
توصیه من:8pro whit media center
windows8:بدون ویژگی خاص وبرای کاربران عادی خانگی windows8pro:ویندوز 8 برای توسعه دهندگان ودارای امکانات بهتر وبیشتر
windows8 enterprise:نسخه سازمانی ویندوز 8(امکانات پرو+چند امکان جدید دیگر که به درد من وشما نمیخورد.
**از نصب ویندوز هایی که آخرشونNیا...دارن خود داری کنید مثلا windows 8 enterprise N مدیا پلیر نداره.
توصیه من:8pro whit media center
واینو یادم رفت بگم که بهتره کرک شده 8 رو استفاده کنی ومن فکر نمیکنم نمایندگی داشته باشه و به نظرم ارزش خرید برای ویندوز 8 نداره....
تفاوت نسخه های مختلف ویندوز 8 ؛ چطور میشه اروجینال تهبه کردش؟
اصلا مایکروسافت تو ایران نایندگی داره؟اررس پول دادن داره براس؟
ایران تحریمه با ip ایرانی مایکروسافت به شما اجازه خرید نمیده احتمالا با کریو و ------ فایر با داشتن یه مستر کارت یا ویزا کارت بتونی بخری اینارا هم میشه خرید یه ویندوز 8.1 تو سایت مایکروسافت 120 دلار زده با دلار3000 تومنی 360000 تومان میشه اگر فرهنگ دزدی از ایران یه مقدار کم بشه عالی برو بخر !
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.