PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : core i3 یا core i5

murchehh
07-09-2013, 02:19
سلام دوستان:n01:
یه سوال برام پیش اومده...با توجه به اینکه سی پی یو های core i3 دو هسته ای هستند و دو هسته مجازی ایجاد می کنند ، ولی سی پی یو های core i5 چهار هسته حقیقی دارن (در کل هر کدوم میشن چهار هسته) ، در شرایط یکسان از لحاظ فرکانس کاری(البته اینم بگم که معمولا حافظه کش در i3 سه مگ و در i5 شش مگ هست) ، چه تفاوتی با هم دارند و خرید کدوم به صرفه تر هست...ممنون میشم راهنمایی کنید:n01:

Erfandotm
07-09-2013, 02:51
در مورد خریدش شما باید معلوم کنید که از سی پی یو چی انتظار دارید و برای چه کاری میخواید...

ممکنه نیاز شما رو i3 هم برطرف کنه

اما در مورد قدرت سی پی یو ها مسلما i5 برتری بیشتری نسبت به i3 داره

murchehh
07-09-2013, 12:10
در مورد خریدش شما باید معلوم کنید که از سی پی یو چی انتظار دارید و برای چه کاری میخواید...

خیلی ممنون دوستم از راهنمایی ،من در حالت کلی می خوام بدونم ...حالا شاید بعدا هم خواستم بخرم:n01:

در مورد قدرت سی پی یو ها مسلما i5 برتری بیشتری نسبت به i3 داره

با توجه به اینکه سی پی یو های core i3 دو هسته ای هستند و دو هسته مجازی ایجاد می کنند ، ولی سی پی یو های core i5 چهار هسته حقیقی دارن (در کل هر کدوم میشن چهار هسته)

می خواستم این رو بدونم که این دو سی پی یو که هر کدوم چهار هسته میشن ، با فرکانس یکسان چه تفاوت دیگه ای دارن که باعث برتری i5 میشه

(البته اینم بگم که معمولا حافظه کش در i3 سه مگ و در i5 شش مگ هست)

Ali*Reza
07-09-2013, 12:54
سلام.
تفاوت پردازنده هایی که مدنظرتون هست میتونه در فرکانس ، مقدار کش ، تعداد هسته واقعی و مجازی ، تکنولوژی ساخت و قابلیتها ( مثل Turbo Boost و یا Hyperthreading ) ، مصرف برق ، گرافیک داخلی پردازنده ویا . . . باشه.
ممکنه پردازنده های مختلف در کاربرد و کاربری های مختلف عملکردهای متفاوتی داشته باشن. پس بررسی و مقایسه دقیقتر موقعی صورت میگیره که کاربرد و نوع کاربری هم مشخص باشه.

Erfandotm
07-09-2013, 12:59
خب ببیینید در i5 به دلیل اینکه هسته های این پردازنده واقعی هستند قدرت این سی پی یو ها به نسبت هسته های مجازی i3 بیشتر هست
تفاوت های دیگری که باعث برتری i5 میشه مصرف برق و گرافیک داخل پردازنده Integrated Graphics هست
با این حساب باز هم برای مقایسه دقیق تر نیاز به بررسی های بیشتر هست و باید معلوم کنیم که قرار هست چه انتظاری از سی پی یو داشته باشیم

NOR-1
08-09-2013, 01:23
درسته i3 دو هسته ایه اما یک هسته حقیقی داره و i5 دو هسته حقیقی و i7 چهار هسته حقیقی
CPU های AMD تمام هسته ها حقیقی هستن و خیلی هم پر مصرف و البته قویتر اما نه برای لپ تاپ

javad2015
08-09-2013, 01:30
درسته i3 دو هسته ایه اما یک هسته حقیقی داره و i5 دو هسته حقیقی و i7 چهار هسته حقیقی
CPU های AMD تمام هسته ها حقیقی هستن و خیلی هم پر مصرف و البته قویتر اما نه برای لپ تاپ
این حرف اصلاً هیچ صحتی نداره...بهتره بیشتر تحقیق بکنید.

mansuor2
08-09-2013, 01:48
اگه واسه کارای معمولی می خوای صد درصد corei3 بگیر و بقیه پولتو واسه چیز دیگه بزار! من مال خودم corei5 هستش ولی با اینکه باهاش کار سه بعدی می کنم ولی خود سی پی یو اصلا کم نمیاره و فقط وقتی رندر می گیرم شاید هارد کم بیاره! کلا اینو بدون که لپ تاپ هرچی هم قوی بگیری اخرش ضعیفه و 99 درصد کاری که باهاش می کنی اینترنت و وبگردی و اینچیزاس!