ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نشان ندادن اطلاعات هارد اکسترنال

samaneheydarian
06-09-2013, 23:14
سلام دوستان
به مشکل بزرگی برخوردم . لطفا کمکم کنید
من یه هارد اکسترنال 500 سیگیت دارم که همین 2 ساعت پیش وقتی بازش کردم دیدم فایلاشو نشون نمیده
در صورتی که حجمش پره و نشون میده که 240 مگ اطلاعات داره و تو دیوایس منسجر هم نشونش میده و از طریق سرچ هم اطلاعاتشو میاره ولی وقتی بازش میکنم خالیه
چجوری میتونم بیارمش؟
در واقع وقتی بازش میکردم یه فولدر به اسم خودم بود و بقیه فولدر ها داخل اون فولدر بود که الان اون فولدر اصلی نیست
از طریق سرچ فولدراش میاد
اسکن هم کردم باز فرقی نکرد
در واقع آیکونش تو my computer میاد و تو device manager هم برچسب زده شده و اطلاعاتش هم از طریق search میاد ولی توشو که باز میکنم میزنه empty
اطلاعات مهمی توش دارم لطفا سریعا بهم کمک کنید.لطفا.......
ممنون
:n03:

vissoto
07-09-2013, 01:04
از folder option قسمت ویو تیک نشان دادن فایلهای هایدن را بزنید و3 تیک زیر ان را بردارید
حالا هارد خود را باز کنید و در سرچ هیچیزی ننویسید واینتر را بزنید با انبوهی از فابلهای exeروبرو شدید؟
اگر فایلهایتان را میبینید کپیشان کنید

vissoto
07-09-2013, 01:05
هارد شما ویروسی است!

EXTREME
07-09-2013, 09:17
سلام دوستان
به مشکل بزرگی برخوردم . لطفا کمکم کنید
من یه هارد اکسترنال 500 سیگیت دارم که همین 2 ساعت پیش وقتی بازش کردم دیدم فایلاشو نشون نمیده
در صورتی که حجمش پره و نشون میده که 240 مگ اطلاعات داره و تو دیوایس منسجر هم نشونش میده و از طریق سرچ هم اطلاعاتشو میاره ولی وقتی بازش میکنم خالیه
چجوری میتونم بیارمش؟
در واقع وقتی بازش میکردم یه فولدر به اسم خودم بود و بقیه فولدر ها داخل اون فولدر بود که الان اون فولدر اصلی نیست
از طریق سرچ فولدراش میاد
اسکن هم کردم باز فرقی نکرد
در واقع آیکونش تو my computer میاد و تو device manager هم برچسب زده شده و اطلاعاتش هم از طریق search میاد ولی توشو که باز میکنم میزنه empty
اطلاعات مهمی توش دارم لطفا سریعا بهم کمک کنید.لطفا.......
ممنون
:n03:

لطفا تاپیک تکراری نزنید تو بخش مشکلات هارد جواب شما داده شده است تاپیک بسته شد