مشاهده نسخه کامل
: مشکل bitlocker status:not encryptable در بالا آوردن رم
دوستان من چندین رم (micro sd) سالم امتحان کردم درست کار میکردن بعد اما بعد مدت زمانی که رم ها رو میزدیم کارا راه میفتاد یکی از رم ها رو زدیم نه حجم رو نشون میداد و نه هیچ چیز دیگه ای! روی درایو رم کلیک میکنیم مینویسه Format Disk تو نوار هم این پیغام هست: bitlocker status:not encryptable من به هر دری زدم نتونستم کاری کنم! حالا هر چی رم میزنیم این پیام میاد... لطفاً کمک کنید. رم ها سالم هستن.
دوستان من چندین رم (micro sd) سالم امتحان کردم درست کار میکردن بعد اما بعد مدت زمانی که رم ها رو میزدیم کارا راه میفتاد یکی از رم ها رو زدیم نه حجم رو نشون میداد و نه هیچ چیز دیگه ای! روی درایو رم کلیک میکنیم مینویسه Format Disk تو نوار هم این پیغام هست: bitlocker status:not encryptable من به هر دری زدم نتونستم کاری کنم! حالا هر چی رم میزنیم این پیام میاد... لطفاً کمک کنید. رم ها سالم هستن.
micro sd هارو به سیستم زدین از disk managment عکس بدین
اگه اطلاعات مهمی توش دارین با crad recovery اطلاعات رو ریکاوری کنید اگه اطلاعات مهمی ندارین با نرم افزار sd formatter ببینید میتونید فرمتش کنید یا نه
اینم عکس از disk managment
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکس از disk managment
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
unlocated شده خوب کارهایی که گفتم انجام دادین ؟
unlocated شده خوب کارهایی که گفتم انجام دادین ؟
بله انجام دادم اما نتیجه ای نگرفتم!! مسئله به نظر پیچیده تر از این حرفا میاد؛ واقعاً به شدت ذهنم رو مشغول کرده. کمک کنید...
بله انجام دادم اما نتیجه ای نگرفتم!! مسئله به نظر پیچیده تر از این حرفا میاد؛ واقعاً به شدت ذهنم رو مشغول کرده. کمک کنید...
در این محیط هم نمیتونید پارتیشن رو ایجاد کنید یا با نرم افزارهای مدیریت پارتیشن هم نمیشه ؟
در این محیط هم نمیتونید پارتیشن رو ایجاد کنید یا با نرم افزارهای مدیریت پارتیشن هم نمیشه ؟
خیر! ببینید فلش با هر مارک و حجمی و اندازه ای که میزنم به راحتی میاد بالا... فقط تنها رم با استفاده از رم ریدر نمیاد! پیغام میده فرمت دیسک... هر کاری بگین کردم درست نشده! واقعاً دیگه نمیدونم!!! این پیام هم پایین my computer میاد: bitlocker status:not encryptable.
من سر این مشکل واقعا پیر شدم؛ بالاخره مشکل حل شد... دیگه رفتم رم ریدر رو باز کردم دیدم یکی از پلاتین ها رفته تو و اصلا روی رم نمیخوابه، درستش کردم الآن قشنگ رم رو میخونه. برای اونایی هم که مشکل Format Disk دارن که هر کاری میکنن این ارور میاد و نمیخوان اطلاعاتشون هم از دست بره برنامه find and mount رو پیشنهاد میکنم که میتونن از این لینک: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنند. برای شادی روح بنده یک صلوات بفرستید. ممنون.
یا حق
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.