PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین کارت گرافیک بین ۳ ملیون تا ۳/۵۰۰ ؟

Omidelf
06-09-2013, 11:46
سلام به همگی

خواستم بدونم بهترین کارت گرافیک برای گیمینگ تو قیمت ۳ ملیون تا ۳/۵۰۰ چی هستش ؟
و ایا با Core i7 950 و مادربورد Asrock Extreme 3 و 6 gb Ram و Power Green 1035 WATT جواب میده ؟
تو فکر خودم ATI 7990 یا GTX TiTan هستش که نمیدونم کدوم بهتره نظر شما چیه ؟

ممنون

ess_1362
06-09-2013, 13:06
در این رده قیمتی کارتهایی مثل 690 و 7990 قرار دارند که کارایی خوبی به شما می دهند
ولی توصیه من چینش دو کارت هست مثلا چینش دو عدد 770 یا 780 بصورت sli یا دو عدد 7970 بصورت CFX

Omidelf
06-09-2013, 13:10
در این رده قیمتی کارتهایی مثل 690 و 7990 قرار دارند که کارایی خوبی به شما می دهند
ولی توصیه من چینش دو کارت هست مثلا چینش دو عدد 770 یا 780 بصورت sli یا دو عدد 7970 بصورت CFX

اخه میخواستم یجور باشه که بعدا خواستم ارتقا بدم ضرر نکنم
اگه 7970 cf بگیرم بعدا دیگه نیمشه بهترش کرد ولی اگه 7990 یا Titan یا 690 بگیرم بعدا میتونم CrossFire/SLI بکنمش
نظرتون چیه ؟

بعد اینکه همه اینایی که گفتین رو با این سیستم من جواب میده ؟ یا بهتره مادربورد و CPU رو هم ارتقا بدم ؟

نکته ی دیگه اینه که من میخواستم حتما با قابلیت PhysX بازی رو انجام بدم , ایا با این سیستمی که دارم اگه Titan یا 690 بگیرم بدون مشکل میتونم استفاده کنم ؟ بعضی جاها خوندم باید CPU هم خیلی قوی باشه

white boy
06-09-2013, 15:46
به نظر من کارت 7990 از نظر قدرت و نسبته قیمت به کارایی از کارت titan بهتره .
مقایسه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

pharm
06-09-2013, 16:06
p
به نظر من کارت 7990 از نظر قدرت و نسبته قیمت به کارایی از کارت titan بهتره .
مقایسه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

خب 7990 دوتا کارته رو یه برد ولی titan تک gpu ه

به نظر من بهترین گزینه 690 ه تا 10 سال فک کنم بازی هارو روی الترا بتونی بازی کنی تازه با msaa :دی
البته 7990 خیلی قدرتمند تره از نظر عددی با این گرافیک ولی بخاطر phyzx تو بازی های 690 بهتر جواب میده

Omidelf
06-09-2013, 21:27
دوستان خیلی ممنون از جواب ها

فقط ۱. به نظرتون Computer من GTX 690 رو میکشه ؟ یعنی مشکلی ایجاد نمیشه اگه با MB Asrock x58 Extreme3 و Core i7 950 استفاده کرد اینو ؟ یا باید ارتقا بدم ؟

۲.من کیسم HAF922 هستش خنک کننده مخصوص گرافیک که لازم نیست ؟

۳.به نظرتون قیمت این کارت گرافیک ارزون تر میشه یا بیشتر در اینده ؟

۴.در حال حاضر کجا این کارت رو با گارانتی بهترین قیمت میدن ؟

۵.من خودم ۲ تا ATI 6870 دارم جایی رو میشناسین که با قیمت خوب بخرن ؟ اگه کاملا سالم باشن به نظرتون چقدر میخرن ؟

javad2015
06-09-2013, 22:00
سی پی یو کاملاً گلوگاه ایجاد میکنه و نمیتونید از تمام قدرتش بهره ببرید.ولی بازم با این ال خیلی قویتر از این حرفاست و فریم کافی رو میده.
میتونی تو فروم persian tools قسمت بازار چه بفروشیش.هر کدومش رو حدود 500 میخرن.

Omidelf
06-09-2013, 23:43
سی پی یو کاملاً گلوگاه ایجاد میکنه و نمیتونید از تمام قدرتش بهره ببرید.ولی بازم با این ال خیلی قویتر از این حرفاست و فریم کافی رو میده.
میتونی تو فروم persian tools قسمت بازار چه بفروشیش.هر کدومش رو حدود 500 میخرن.

گلوگاه چی هست :دی ؟! یعنی به نظرتون cpu رو عوض کنم یا نه ؟

در مورد مادربورد نظرتون چیه ؟ GTX 690 روش راحت کار میکنه یا عوض کنم ؟

و به نظرتون قیمت این کارت در اینده کمتر میشه یا بیشتر ؟

ess_1362
07-09-2013, 08:02
مشکلی از لحاظ گلوگاه نخواهید داشت بخصوص اینکه شما پردازنده را تا 4 گیگاهرتز اور کردین و کاملا کافی خواهد بود

۲.من کیسم HAF922 هستش خنک کننده مخصوص گرافیک که لازم نیست ؟
نیازی نخواهد بود ولی اگر کیس جای فن وصل نشده داره اگر وصل کنید بهتر هست

۴.در حال حاضر کجا این کارت رو با گارانتی بهترین قیمت میدن ؟
در بازار های پایتخت گیر خواهد آمد

۵.من خودم ۲ تا ATI 6870 دارم جایی رو میشناسین که با قیمت خوب بخرن ؟ اگه کاملا سالم باشن به نظرتون چقدر میخرن ؟
همونطور که دوستان گفتند در فروم های همسایه که دارای بازارچه هستند می تونید این کارت را بفروشید
اگر هم مصر به استفاده از فیزیکس هستید می تونید با خرید یک کارت ارزان یا متوسط از انویدیا در کنار یک کارت قدرتمند از amd این کار را انجام بدین

camry
07-09-2013, 12:41
سلام دوست من

ترجیها سی پی یو رو ارتقا بدین

در رابطه با گرافیک هم اگر اینده نگرین سعی کنین dual gpu مثل 7990 یا 690 نگیرین چون اگر بخواین اینا رو هم cf یا sli کنین به مشکلات زیادی بر میخورین
مشکلات کارت های دوگانه رو توی نت سرچ کنین متوجه میشه

برای بهترین بازدهی دو تا تایتان یا 780 رو sli کنین تا هم از physic بتونین استفاده کنین هم مشکلات کارت های dual رو نداشته باشین

:n16:

Erfan.
07-09-2013, 13:01
بین مولتی-کارت ها، بهترین چینش ممکن 2 تا GTX 780 هست و بین تک-کارت ها، بین 7990، 690 و Titan باید یکی رو انتخاب کرد با توجه به قیمتشون(که من اطلاع ندارم)
CPU شما حتی با اورکلاک خیلی ایده آل نیست اما فکر نمیکنم مشکل خاصی ایجاد کنه.

Omidelf
07-09-2013, 13:02
اگر هم مصر به استفاده از فیزیکس هستید می تونید با خرید یک کارت ارزان یا متوسط از انویدیا در کنار یک کارت قدرتمند از amd این کار را انجام بدین

یعنی مثلا SLI یا CROSSFIRE بکنم ؟! مگه میشه ؟ من فکر کردم باید از یه شرکت باشن مگه میشه کارت انویدیا با ATI رو Crossfire بکنم ؟

سلام دوست من

ترجیها سی پی یو رو ارتقا بدین

در رابطه با گرافیک هم اگر اینده نگرین سعی کنین dual gpu مثل 7990 یا 690 نگیرین چون اگر بخواین اینا رو هم cf یا sli کنین به مشکلات زیادی بر میخورین
مشکلات کارت های دوگانه رو توی نت سرچ کنین متوجه میشه

برای بهترین بازدهی دو تا تایتان یا 780 رو sli کنین تا هم از physic بتونین استفاده کنین هم مشکلات کارت های dual رو نداشته باشین

:n16:

GTX 690 که Dual GPU نیستش !

بین مولتی-کارت ها، بهترین چینش ممکن 2 تا GTX 780 هست و بین تک-کارت ها، بین 7990، 690 و Titan باید یکی رو انتخاب کرد با توجه به قیمتشون(که من اطلاع ندارم)
CPU شما حتی با اورکلاک خیلی ایده آل نیست اما فکر نمیکنم مشکل خاصی ایجاد کنه.

اگه من ۲ تا GTX 780 رو SLI کنم بعدا میتونم ۳ تاش کنم یا ۴ تا ؟‌ کلا با این مادربودم میشه ؟‌ و اگه فرض کنیم بشه ارزش داره یا نه ؟

و به نظرتون CPU خوب چیه الان ؟ که کاملا با GTX 690 هماهنگ باشه

و اینکه مادربورد چی [ Asrock x58 extreme 3 ] ؟ اون رو هم عوض باید بکنم یا با کارت هایی مثل 690 هماهنگه ؟ اخه قدیمیه میترسم مشکل ایجاد کنه

Omidelf
07-09-2013, 18:03
دوستان چند سوال دیگه :

۱. ایا کارت
GAINWARD GTX 780 PhantoM ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])در ایران گیر میاد ؟

۲. بین کارت خودم [ ATI 6870 CROSSFIRE ] و Gtx 780 اختلاف زیاده ؟ یعنی اگه ۷۸۰ بگیرم ارزشش رو داره و Fps زیاد بالا میره یا نه ؟

۳. بین ۷۸۰ و ۶۹۰ با توجه به قیمتشون اختلاف زیاده ؟ و ایا ۷۸۰ جدید تر هست ؟

Erfan.
07-09-2013, 18:13
اگه من ۲ تا GTX 780 رو SLI کنم بعدا میتونم ۳ تاش کنم یا ۴ تا ؟‌ کلا با این مادربودم میشه ؟‌ و اگه فرض کنیم بشه ارزش داره یا نه ؟

کلا زیاد به این موارد فکر نکنید... زمانی برسه که 2 تا 780 جوابگوی نیاز شما نباشن، به اضافه کردنِ یک 780 فکر نمیکنید بلکه تعویضشون عاقلانه تر خواهد بود.

و به نظرتون CPU خوب چیه الان ؟ که کاملا با GTX 690 هماهنگ باشه

پزدازنده های بر پایه Ivy Bridge و Sandy Bridge رده های I5 به بالا مناسب هستند، I5 3570K یا I5 2500K گزینه های خوبی هستند.

و
اینکه مادربورد چی [ Asrock x58 extreme 3 ] ؟ اون رو هم عوض باید بکنم یا با کارت هایی مثل 690 هماهنگه ؟ اخه قدیمیه میترسم مشکل ایجاد کنه

مادربردتون در حالت Single-Card که هیچ مشکلی نداره، چون PCI Express 2.0 در حالت 16X کار میکنه.
اگه در حالت SLI یا CF هم این وضعیت (16X) حفظ بشه مشکلی نخواهید داشت (که ظاهرا این طور هست اما مطمئن نیستم)

ess_1362
07-09-2013, 19:12
یعنی مثلا SLI یا CROSSFIRE بکنم ؟! مگه میشه ؟ من فکر کردم باید از یه شرکت باشن مگه میشه کارت انویدیا با ATI رو Crossfire بکنم ؟

ببین شما می تونی یک کارت قدرتمند amd را در کنار یک کارت ضعیف و متوسط از انویدیا استفاده کنی و با استفاده از یک حک نرم افزاری قابلیت فیزیکس کارت انویدیا را بکار بگیری
نکته انحرافی این هست که قدرت کارت انویدیا به هیچ وجه تاثیری در سیستم شما نخواهد داشت و تنها تاثیر را در پردازش فیزیکس خواهد داشت
نکته دیگه ای که به نظرم میرسه این هست که فعلا خرید یک کارت 780 به راحتی مانیتوری با ابعاد 23 اینچ را به خوبی پوشش میده و خرید دوکارت تا مدت ها نیاز شما را بابت آپدیت گرافیک مرتفع می کنه و اگر روزی بازی بیاد که sli دو تا 780 از پس این بازی بر نیاد عاقلانه ترین کار تعویض کل پلتفرم و سیستم هست

Omidelf
07-09-2013, 20:05
ممنون از جوابا فقط اگه میشه جواب Post اخرم رو هم بدین

codec_pack
08-09-2013, 11:38
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بیا اینجا میتونی ببینی که 690 و 780 چقدر توی هرر بازی بهت fps میدن! 690 یه سر و گردن بالاتره!

چقدر میخوای هزینه کنی شما؟

camry
08-09-2013, 12:46
شما یک سی پی یو 4670 بگیرین به علاوه یک 780 از برند گیگا بگیرین بازدهی به شما میده که تا به حال تجربه نکردین