مشاهده نسخه کامل
: n56 یا z500
gfgfgfgfg
05-09-2013, 18:39
سلام به همه ی دوستان . می خوام یه لپ تاپ مالتی مدیا بگیرم الان 2600000 تومن پول دارم که می تونم یه z500 که i7 باشه رو بگیرم. ولی به نظر شما بهتر نیست کمی دیگه صبر کنم و حدود 700 تومن بزارم رو پولم برم یه n56 بگیرم . من یه لپ تاپی می خوام که حدود 4 الی 5 سال واسم کار کنه . خلاصه خرکار باشه حالا نظرتون چیه ؟؟؟
سلام به همه ی دوستان . می خوام یه لپ تاپ مالتی مدیا بگیرم الان 2600000 تومن پول دارم که می تونم یه z500 که i7 باشه رو بگیرم. ولی به نظر شما بهتر نیست کمی دیگه صبر کنم و حدود 700 تومن بزارم رو پولم برم یه n56 بگیرم . من یه لپ تاپی می خوام که حدود 4 الی 5 سال واسم کار کنه . خلاصه خرکار باشه حالا نظرتون چیه ؟؟؟
دوست عزیز اگر منظورتون از n56 همون n56vb باشه که باید بگم که ارزششو داره که پول بیشتر بدین چون این مدل دارای صفحه فول اچ دی و دارای پورت های غنی تر و همچنین دارای cpu قویتری هست اما اگه میتونید بیشتر پول جور کنید و اگر میخواین که تا چندین سال لپ تاپ نگیرین با پول بیشتر برین سراغ n550jv که هم دارای پردازنده نسل چهارم و همچنین پردازندش دارای سرعت و قدرت خوبی هست و دارای گرافیک 750 هست که برای اجرای بازی ها هم خیلی خوب پاسخگوست همچنین دارای امکانات دیگه مثل صفحه نمایش لمسی و پورت های غنی و همچنین صفحه full hd و....
daniyele_68
06-09-2013, 15:17
به نظرم z500هم لپ تاپ خوبیه.من خودمم اول میخواستم بخرم ولی سری n ایسوس یه چیزه دیگست .تنها برتری z500 نسبت به n56vb بازیک بودنشه.یه کمم سبکتر.من خودم نظرم روی n46jv هست که به نظرم عالی هست
به نظرم z500هم لپ تاپ خوبیه.من خودمم اول میخواستم بخرم ولی سری n ایسوس یه چیزه دیگست .تنها برتری z500 نسبت به n56vb بازیک بودنشه.یه کمم سبکتر.من خودم نظرم روی n46jv هست که به نظرم عالی هستتایید میشه اما خوب اینو هم در نظر بگیرین که حدود قیمت n56vb به نسبت z500 حدود یک میلیون بیشتره پس خوب یقینا باید n56vb بهتر باشه که البته اینم در نظر داشته باشین این دو مدل دارای یک نوع کارت گرافیک و همچنین دارای سی پی یو های خوبی هستند ولی در کل در ابتدا n550jv و y510 بعد n46jv بعد n56vb و n46vz که البته گرافیک n46vz به نسبت n56vb بهتره اما خوب n56vb دارای صفحه فول اچ دی میباشد.
daniyele_68
07-09-2013, 03:07
تایید میشه اما خوب اینو هم در نظر بگیرین که حدود قیمت n56vb به نسبت z500 حدود یک میلیون بیشتره پس خوب یقینا باید n56vb بهتر باشه که البته اینم در نظر داشته باشین این دو مدل دارای یک نوع کارت گرافیک و همچنین دارای سی پی یو های خوبی هستند ولی در کل در ابتدا n550jv و y510 بعد n46jv بعد n56vb و n46vz که البته گرافیک n46vz به نسبت n56vb بهتره اما خوب n56vb دارای صفحه فول اچ دی میباشد.
بله کاملا حق با شماست.واسه کسی ک 14 اینچ بودن مشکل حساب نشه n46jv واقعا نسبت ب قیمتش فوق العادس هم گرافیک هم سی پی یو عالین در حد n550jv. البته ای کاش باریکتر بود.n550 فوق العادست ولی نه برای کسی که عجله داره چون گرونه.باید صبر داشت واسه خریدش
بله کاملا حق با شماست.واسه کسی ک 14 اینچ بودن مشکل حساب نشه n46jv واقعا نسبت ب قیمتش فوق العادس هم گرافیک هم سی پی یو عالین در حد n550jv. البته ای کاش باریکتر بود.n550 فوق العادست ولی نه برای کسی که عجله داره چون گرونه.باید صبر داشت واسه خریدش
دوست عزیز گرون بودنش به خاطر کمیاب شدنش هست الان این مدل دقیقا مثل N56VZ شده که اگه یادتون باشه N56VZ قیمتش خوب بود اما زمانی که کمیاب شد فروشنده هایی که از قبل تو انبارشون داشتن تا تونستن قیمت رو بالا بردن و همچنین من اینطور که متوجه شدم و سوال کردم N550JV حدود 20 روز دیگه وارد میشه یعنی اوایل مهر ماه ولی اگه نمیتونین صبر کنید که N46JV عالیه.
Amir_051
09-09-2013, 14:41
دوستان یک چندتا سوال داشتم...
1)سی پی یو N56VB با N46JV تفاوتشون خیلی زیاده؟؟؟؟در چه حد هست و خیلی زیاد محسوسه؟؟؟؟
2)در کجاها خودشو نشون میده؟؟؟مثلا در بازی ها ، تفاوتشون خیلی زیاده؟؟؟
آخه درسته N46jv سی پی یوش نسل 4 هست و N56VB نسل 3...اما به جز سی پی یو ، N56VB از همه نظر سرتره که خب قیمتشون هم گویای این مطلب هست (N56VB صفحه اش FHD هست ، 15 اینچه ، کیبوردش numpad داره ، چهار عدد پورت usb3 داره ...... گرافیکشون هم ان46 750 هست و ان 56 740 اما فکر نمیکنم خیلی زیاد تفاوت داشته باشن گرافیکاشون)
و در پایان میخوام اینو بپرسم که با این تفاسیر ، به نظر شما سی پی یو نسل چهارم N46jv ارزشش بیشتره یا مزایا و امکاناتی N56vb داره و شما اگه قصد خرید داشتید کدومو میخرید؟؟؟
چون من تو همین هفته میخوام لپ تاپ بخرم و N550 به دلیل اینکه اولا گیر نمیاد ثانیا گرونه ، نمیتونم بخرمش...حالا باید بین این دوتا مدل انتخاب کنم...خواهشمندم راهنمایی کنید...چون شاید این سوال ، سوال خیلی از دوستان دیگه مثل من باشه
daniyele_68
09-09-2013, 19:41
دوستان یک چندتا سوال داشتم...
1)سی پی یو N56VB با N46JV تفاوتشون خیلی زیاده؟؟؟؟در چه حد هست و خیلی زیاد محسوسه؟؟؟؟
2)در کجاها خودشو نشون میده؟؟؟مثلا در بازی ها ، تفاوتشون خیلی زیاده؟؟؟
آخه درسته N46jv سی پی یوش نسل 4 هست و N56VB نسل 3...اما به جز سی پی یو ، N56VB از همه نظر سرتره که خب قیمتشون هم گویای این مطلب هست (N56VB صفحه اش FHD هست ، 15 اینچه ، کیبوردش numpad داره ، چهار عدد پورت usb3 داره ...... گرافیکشون هم ان46 750 هست و ان 56 740 اما فکر نمیکنم خیلی زیاد تفاوت داشته باشن گرافیکاشون)
و در پایان میخوام اینو بپرسم که با این تفاسیر ، به نظر شما سی پی یو نسل چهارم N46jv ارزشش بیشتره یا مزایا و امکاناتی N56vb داره و شما اگه قصد خرید داشتید کدومو میخرید؟؟؟
چون من تو همین هفته میخوام لپ تاپ بخرم و N550 به دلیل اینکه اولا گیر نمیاد ثانیا گرونه ، نمیتونم بخرمش...حالا باید بین این دوتا مدل انتخاب کنم...خواهشمندم راهنمایی کنید...چون شاید این سوال ، سوال خیلی از دوستان دیگه مثل من باشه
دوست عزیز تفاوت cpu در این سطح برای ما اصلا محسوس نیست.این cpu ها قوی تر از اینن تا تو کارای روزانه ما کم بیارن.ولی تو گرافیک این طور نیست چون بازیهای روز واسه گرافیک لپ تاپ ها مشکل ایجاد میکنن و چه بهتر گرافیک بالا تر باشه .750 از 740 میانگین 15 .20 درصدی سریع تره .البته تو بازیهای مختلف متفاوته.حالا اساتید نظر بدن بهتره.تازه چون رزولیشن صفحه n46jv کمتره فشار کمتری به کارت گرافیک میاد.اینم میشه گفت که چون n56vb بزرگتره کولینگ بهتری داشته باشه.در کل بستگی به طرف داره یکی اصلا با 14 اینچ کنار نمیاد یا رزولیشن براش خیلی مهمه.ولی در کل زیاد با هم فرق ندارن بستگی به کاربرد خریدار داره.من خودم میخوام n46jv بخرم چون با امکانات خوب قیمت بهتری داره ولی اگه با 200.300 بیشتر مشکل ندارید فکر کنم از خرید n56vb پشیمون نشید
wildfire.m
09-09-2013, 20:50
الان از n56 فقط vb وجود داره تو بازار؟
دیگه vz و... نمیاد؟
چه قیمت هست؟
daniyele_68
09-09-2013, 21:14
[QUOTE=wildfire.m;7867708]الان از n56 فقط vb وجود داره تو بازار؟
دیگه vz و... نمیاد؟
چه قیمت هست؟[/QUO
n56vzفکر نکنم پیدا شه.همیشه کمیافت بود و گرون.با وجود n56vb اصلا سراغ n56vz نرید.فرقش تفاوت جزیی تو کارت گرافیکه.واسه n56vz .650واسه n56jv 740
الان از n56 فقط vb وجود داره تو بازار؟
دیگه vz و... نمیاد؟
چه قیمت هست؟
دوست عزیز اینکه n56vz هست یا نه معلوم نمیکنه و همه چیز به وارد کردن ربط داره که ایا این لپ تاپ بعده ها وارد میشه یا نه؟اما در کل این دوستمون درست میگه الان تو بازار به هیچ عنوان دیگه پیدا نمیشه.
Amir_051
11-09-2013, 14:24
N56VZ دیگه اصلا فکر نمیکنم بیاد...چون تا وقتی که N56VB هست ، دیگه کی میره سراغ VZ ؟؟ چون اگه بیاد مسلما اختلاف قیمت زیادی بین این دوتا نخواهد بود و بنابراین خریدار فقط میره سراغ VB...واسه همینه که VZ دیگه نمیاد اصلا
N56VZ دیگه اصلا فکر نمیکنم بیاد...چون تا وقتی که N56VB هست ، دیگه کی میره سراغ VZ ؟؟ چون اگه بیاد مسلما اختلاف قیمت زیادی بین این دوتا نخواهد بود و بنابراین خریدار فقط میره سراغ VB...واسه همینه که VZ دیگه نمیاد اصلا
دوست عزیز هیچ معلوم نیست چون بعضی ها شاید برای گیم اونو انتخاب کنند که دارای گرافیک به نسبت قویتری هست.اما در کل منم فکر نمیکنم VZ دیگه وارد شه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.