مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی در مورد لپ تاپ تا 2500 برای گیم و خانگی
با سلام دنبال لپ تاپی هستم تا 2500
مهمترین فاکتور ها برام:
برای گیم و طراحی زیبا
با سلام دنبال لپ تاپی هستم تا 2500
مهمترین فاکتور ها برام:
برای گیم و طراحی زیبا
دوست عزیز تو این رنج قیمت برندهایی مثل hp یا لنوو یا msi یا سامسونگ پیدا میشند که مدل این لپ تاپ ها LENOVO Z500 , HP G6-2286 , MSI CX61 , Samsung NP350V5X-S03AE هستند که از لحاظ زیبایی باید بگم بهترین Z500 میباشد چون واقعا طراحی زیبا و همچنین باریک میباشد و در مورد بازی ها هم باید یک کارت گرافیک مورد قبول داشته باشین که تو این مدل هایی که نام بردم Z500 و MSI CX-61 از مدل های دیگه یه سر و گردن بالاتر هستند و بقیه مدل ها هم دارای گرافیک 7670M هستند در کل این دو موردی که شما خواسته بودین به این ترتیب هستن.
ممنون از جواب یه سوال دیگه داشتم تو این رنج قیمت ایسوس چه مدلی داره و سوال بعدی اینکه فرقی core i5 و core i7 تو z500 چیه و به چه دردی بیشتر میخوره و کدوم واسه خرید به صلاح هست
gfgfgfgfg
06-09-2013, 23:30
ایسوس تو این رنج قیمت فقط سری k55vd و k46vd را دارد ه دارای سی پی یوی کم مصرف است و بدرد گیم اصلا نمی خوره . اگه ایسوس می خواهید باید برید سراغ سری n ایسوس که کیفیت بالایی دارند ولی قیمتشان بالای 3 میلیون است . و در خصوص سوال بعدی تفاوت اجرا کردن بازی ها در i5 فقط 4درصد کم تر از i7 است و زیاد باهم فرقی ندارند من که خودمو کشتم و حدود 30 الی 40 برنامه و 10 الی 20 بازی را باز کردم همزمان تونستم حدود 25 درصد از سی پی یو i7 کار بکشم . ولی برای گیم i5 بهتره . ودر کل z500 بهترین انتخاب تو این رنج قیمت است.
ایسوس تو این رنج قیمت فقط سری k55vd و k46vd را دارد ه دارای سی پی یوی کم مصرف است و بدرد گیم اصلا نمی خوره . اگه ایسوس می خواهید باید برید سراغ سری n ایسوس که کیفیت بالایی دارند ولی قیمتشان بالای 3 میلیون است . و در خصوص سوال بعدی تفاوت اجرا کردن بازی ها در i5 فقط 4درصد کم تر از i7 است و زیاد باهم فرقی ندارند من که خودمو کشتم و حدود 30 الی 40 برنامه و 10 الی 20 بازی را باز کردم همزمان تونستم حدود 25 درصد از سی پی یو i7 کار بکشم . ولی برای گیم i5 بهتره . ودر کل z500 بهترین انتخاب تو این رنج قیمت است.
البته تفاوت i7 و i5 فقط تو گیم نیست هر جور حساب کنی i7 هم از نظر قدرت و سرعت بالاتره هم مصرف باطری زیادی داره که باید طبق نیاز انتخاب کرد
ممنون از جواب یه سوال دیگه داشتم تو این رنج قیمت ایسوس چه مدلی داره و سوال بعدی اینکه فرقی core i5 و core i7 تو z500 چیه و به چه دردی بیشتر میخوره و کدوم واسه خرید به صلاح هست
دوست عزیز اگر بخوام براتون به زبان ساده بگم اینه که core i5 به نسبت core i7 برنامه ها و بازی ها رو دیرتر اجرا میکنه.اما اگه بخوام کلی بهتون بگم به پستی که قبلا نوشتم یه سر بزنید.اینم لینکش که راهنمای انتخاب cpu هست که مثلا یه cpu چهار هسته ای چیکار میکنه؟ و اگه هسته زیاد بشه یعنی چی؟و مطالب دیگه ای رو هم نوشتم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
alireza ziaee
08-09-2013, 23:53
این مدل ایسوس رو پیشنهاد میکنم،چون لپتاپ بسیار زیبا و پرقدرتیه ،اسلیمه با دی وی دی رایتر :
K46CB i5/6/1TR/GF 740 2G
دو سال گارانتی آواژنگ+کیف+موس
قیمتش هم حدودا 2400
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.