ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : محققان می‌گویند: افراد کم‌خواب چهره مشخصی دارند



wichidika
05-09-2013, 17:35
محققان می‌گویند: افراد کم‌خواب چهره مشخصی دارند






[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تحقیقی جدید حاکی از آن است که کم خوابی با تاثیر بر حالت چشم، دهان و پوست حالات چهره را تغییر داده و شخص را پکر نشان می‌دهد.

به گزارش سرویس پژوهشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه اصفهان، نتایج تحقیق پژوهشگران موسسه کارولینسکای سوئد نشان می‌دهد چهره افراد کم خواب با نشانه‌هایی مانند پلک‌های افتاده، چشم‌های متورم و قرمز و حلقه‌های تیره رنگ دور چشم قابل شناسایی است.

به گفته محققان کمبود خواب با رنگ پریده بودن، چین و چروک ریز صورت در نواحی مانند دور دهان مرتبط بوده و چهره شخص به‌طور کلی غمگین‌تر به نظر خواهد رسید.

محققان می‌گویند درک حالت چهره یکی از مهارت‌های ادراکی بصری در انسان است که توسط آن افراد از لحاظ خصیصه‌هایی نظیر اعتماد، پرخاشگری و لیاقت مورد قضاوت قرار می‌گیرند.

پژوهشگران معتقدند که چهره اطلاعات زیادی را در رابطه با تعاملات روزمره افراد مختلف به ما می‌دهد، در نتیجه با حالات چهره متفاوت، رفتارهای مختلفی را از جانب دیگران نیز تجربه خواهیم کرد.

این پژوهش در مجله "Sleep" منتشر شده است.

انتهای پیام