مشاهده نسخه کامل
: N46 یا K45 ؟
ASUS N46VJ با گارانتی دیجیتال به قیمت 3,250
ASUS K45VD با گارانتی آوات به قیمت 2,910
براساس نیاز خودم و کانفیگ مورد نظر به مدلهای فوق رسیدم که در بازار اینجا موجود هست,شما کدوم مدل رو پیشنهاد میکنید؟ اگر مدلی در این رنج بهتر از مورد های بالا میشناسید (فقط ASUS) لطفا معرفی کنید شاید پیدا کردم.
3aman021
07-09-2013, 00:05
شک نکن n46jv خیلی سرتره!
ایسوس فقط با گارانتی سازگار یا الماس بخرین
و n46jv عالیه
ASUS N46VJ با گارانتی دیجیتال به قیمت 3,250
ASUS K45VD با گارانتی آوات به قیمت 2,910
براساس نیاز خودم و کانفیگ مورد نظر به مدلهای فوق رسیدم که در بازار اینجا موجود هست,شما کدوم مدل رو پیشنهاد میکنید؟ اگر مدلی در این رنج بهتر از مورد های بالا میشناسید (فقط ASUS) لطفا معرفی کنید شاید پیدا کردم.
دوست عزیز مدل n46jv با k45vd اصلا قابل مقایسه نیست چون مدل n46jv اولا از لحاظ پردازنده و قدرت پردازش بهتر هست و در مورد کارت گرافیک مخصوصا اگر اهل بازی هستید مدل n46jv خیلی بهتر هست و خیلی مزایای دیگه در کل این دو مدل قابل قیاس نیستند و اگر میخواین بگیرین سریع تا کمیاب نشده اقدام به خرید کنید.
همون N46JV با گارانتی سازگار به قیمت 3280 خریدم,ممنون از راهنمایی دوستان.
یه سوال,چرا کیبوردش حروف فارسی نداره؟ مگه لپ تاپ های سازگار همشون با حروف فارسی نیستن؟
یه سوال,چرا کیبوردش حروف فارسی نداره؟ مگه لپ تاپ های سازگار همشون با حروف فارسی نیستن؟
نه دوست عزیز بستگی به سفارش اون لپ تاپ داره که ایا اون لپ تاپ برای خاورمیانه و کشورهای حوزه خلیج فارس تولید شده یا برای اروپا یا .....مثلا اگر کشور امارات سفارش بده اون برند روی کیبردهاش حروف عربی هم قرار میده ولی در کل شما میتونید اگر روی کیبردها فقط زبان انگلیسی هست و جا داره با برچسب هایی که در بیرون میفروشن خیلی تمیز روی کیبردها قرار بدین همچنین خیلی مبارکتون باشه وشما میتونید به تاپیک این مدل هم سر بزنید و اگر مشکلی هم داشتین با دوستان دیگه در میان بگذارید اینم لینک کلوپ این مدل: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.