مشاهده نسخه کامل
: خرید لپ تاپ برای گیم تا 4 تومن
omid1380
04-09-2013, 23:27
سلام
لپ تاپ گیم می خواستم بین دو مدل گیج شدم:n04:اگه مدل بهتری دیدین بگین
asus n550jv
و سری های y500 lenovo
سلام
لپ تاپ گیم می خواستم بین دو مدل گیج شدم:n04:اگه مدل بهتری دیدین بگین
asus n550jv
و سری های y500 lenovo
دوست عزیز بین این دو مدل n550jv از Lenovo y500 قویتره چون اولا پردازنده مدل n550jv که مدلش 4700HQ هست از Y500 که مدلش 3630QM هست به مراتب قویتره همچنین پردازنده N550JV از نسل چهارم اینتل هست و از نظر کارت گرافیک باید بگم که N550JV با گرافیک G5 750M باز هم از Y500 قویتره و در اخر اینو هم بگم که اطمینان داشته باشین که تو این رنج قیمت یا N550JV یا Y510 بهترینند که از لحاظ سخت افزاری شبیه هم هستند و برای گیم هم کاملا مناسب هستند.
omid1380
05-09-2013, 07:24
اخه می گن کارت گرافیک lenovo اس ال ای هست البته کارت گرافیک دومش هم پیدا کردنش سخته
siliopro@emeil.ir
05-09-2013, 10:53
عزیزم با 4 تومن نمیتونی لپ تاپ گیم درست و حسابی پیدا کنی ، اگه لپ تاپ گیمینگ میخوای برو بالای 6 تومن.
الان قویترین لپ تاپ لنوو فقط Y510 و ایسوس N550jv اما y510 واسه گیم قویتره 3.600 T
Mohammad Yek110
05-09-2013, 12:03
سلام
y500 و n550 دو نسل متفاوت هستن .... مقایسشون درست نیست
y510 پیشنهاد میشه ....
اخه می گن کارت گرافیک lenovo اس ال ای هست البته کارت گرافیک دومش هم پیدا کردنش سخته
این مدلی که 3.600 هست قیمتش اس ال ای نیست. اس ال ای هم گرونتره و هم نمیشه پیداش کرد.
اینو بخر چیز خوبیه.HP Envy DV7 T7300 i7 16 750 2G Laptop
رم:16گیگ
هi7-3840
گرافیک:650-2گیگ
فول اچ دی
17 اینچ
windows 8 pro
hdd:750g 7200rpm
blueray
9cell
قیمت 3950تا4به بالا
omid1380
06-09-2013, 17:28
این مدلی که 3.600 هست قیمتش اس ال ای نیست. اس ال ای هم گرونتره و هم نمیشه پیداش کرد.
می دونم باید یک کارت جدا خرید برای لنوو وای 510
به نظرتون کارت اس ال ای 750 وارد ایران می شه؟
یا از جایی باید سفارش بدم؟
اصلا باید بگم چه مدلی می خوام؟مثلا gtx 750 میخوام؟
منظورم به همین زودی ها نیست
عزیزم با 4 تومن نمیتونی لپ تاپ گیم درست و حسابی پیدا کنی ، اگه لپ تاپ گیمینگ میخوای برو بالای 6 تومن.
دوست عزیز این حرف هم درست نیست که اصلا لپ تاپ تا 4 تومان درست و حسابی برای گیم پیدا نمیشه البته اگه انتظار برای اجرای حرفه ای بازی ها خیلی بالا باشه خوب درسته اون موقع باید یا دسکتاپ جمع کرد و یا اینکه لپ تاپ هایی مثل MSI GT70 - B پیدا کرد که قیمتش بالای 7 تومان هست و دارای گرافیک قدرتمند GeForce GTX 770M میباشد به نظر من اینجا حتما باید یه کیس عالی با قیمت پایینتر جمع کرد اما در کل در لپ تاپ ها تو رنج قیمت 4 تومان مدل های n550jv و y510 خیلی خوب هم جوابگو هستند دارای گرافیک خوب 750 هستند.
siliopro@emeil.ir
06-09-2013, 22:34
همین دو لپتاپی که میگین هم نمیتونن صرفا برای گیم باشن چون هیچ کدوم نمیتونن گیم های روز در بهترین شرایط اجرا کنن ، و اگه کسی بخواد از این دو صرفا برای گیم استفاده کنه 1 سال طول نمیکشه که فرسوده میشه ، به نظر من ادم باید هدفشو بفهمه و یه چیز درست و حسابی بگیره.
همین دو لپتاپی که میگین هم نمیتونن صرفا برای گیم باشن چون هیچ کدوم نمیتونن گیم های روز در بهترین شرایط اجرا کنن ، و اگه کسی بخواد از این دو صرفا برای گیم استفاده کنه 1 سال طول نمیکشه که فرسوده میشه ، به نظر من ادم باید هدفشو بفهمه و یه چیز درست و حسابی بگیره.خواهشا شعار ندین.اینارو یاد گرفتین و فقط شعار میدین.اخه دوست عزیز به جیب این بنده خداهایی که میان پست میزارن و راهنمایی میخوان هم یه نگاهی بندازین.الان به فرض مثال هدف من برای خرید یک ماشین و هدف دیگم سرعت خیلی بالاست پس چون حالا پول لازم برای خرید پورشه ندارم و ماشین های دیگه هم به سرعت اون نمیرسن.پس دیگه مثلا یه 206 سوار نشم چون به هدفم نمیرسم.ای بابا صداتون از جای گرم در میاد.اخه 3 تا 4 میلیون کجا و بالای 6 یا 7 میلیون کجا.داداش تفاوتش 2 , 3 میلیون به بالاست.امیدوارم در راهنمایی به دوستان دیگه به بودجه اونها هم نگاهی بندازین.
V i r u s e r
07-09-2013, 02:13
اولا که این طرز صحبت مناسب نیست
دوما که ایشون درست می گن.
الان 3 4 تومان پول زیادی نیست. مثل 1 میلیون و 500 تومان 2 سال پیشه. با این تفاوت که هنوز جا نیافتاده و مردم فکر می کنن که اندازه ی پول ماشینه.
ایشون که بودجه شون زیاد نیست بهشون دسکتاپ پیشنهاد میشه به دو دلیل:
- دسکتاپ ها عملا برای بازی و کار های پردازشی سنگین طراحی میشن.
- قیمتشون بسیار ارزون تره
اما به خاطر طرفدار های زیاد، شرکت های لپتاپ سازی برای این که توی بازار عقب نمونن یه سری لپتاپ هایی طراحی می کنن برای بازی. که این ها قیمت خیلی بالایی دارن و کم هم مشکل ندارن. از مشکلاتشون توان پردازشی ضعیف نسبت به دسکتاپ، دمای بالا، عمر کمتر قطعات و عدم قابلیت ارتقا اونهاست.
به هرحال زننده ی تاپیک به جوابشون رسیدن. اما من تو همین سایت میبینم بعضی ها تاپیک میزنن برای خرید لپتاپ واسه بازی. بعد می نویسن که باتریش مهم نیست تمام مدت تو خونه با برق شهری وصله :n08: این مثل این میمونه که یکی بره پیکان وانت بخره به جای بارکشی مسافرکشی کنه
به هر حال صاحب مال صاحب اختیار هست.
بقیه دوستان صرفا بخاطر کمک کردن می گن دسکتاپ بهتره با این بودجه
الان 3 4 تومان پول زیادی نیست. مثل 1 میلیون و 500 تومان 2 سال پیشه. با این تفاوت که هنوز جا نیافتاده و مردم فکر می کنن که اندازه ی پول ماشینه.
اما به خاطر طرفدار های زیاد، شرکت های لپتاپ سازی برای این که توی بازار عقب نمونن یه سری لپتاپ هایی طراحی می کنن برای بازی. که این ها قیمت خیلی بالایی دارن و کم هم مشکل ندارن. از مشکلاتشون توان پردازشی ضعیف نسبت به دسکتاپ، دمای بالا، عمر کمتر قطعات و عدم قابلیت ارتقا اونهاست.
به هرحال زننده ی تاپیک به جوابشون رسیدن. اما من تو همین سایت میبینم بعضی ها تاپیک میزنن برای خرید لپتاپ واسه بازی. بعد می نویسن که باتریش مهم نیست تمام مدت تو خونه با برق شهری وصله :n08: این مثل این میمونه که یکی بره پیکان وانت بخره به جای بارکشی مسافرکشی کنه
شما هم صداتون از جای گرم در میاد فقط کافیه که یه سر به تاپیک های مختلف بزنید تا ببینید بیشتر مردم تو رنج قیمت 2 تا 3 تومان و یا شاید کمتر خرید میکنند بعد شما میگین که هنوز جا نیوفتاده که 3 یا 4 میلیون پولی نیست.دوستانی تو این انجمن هستند که به خاطر 200 یا 300 تومان هنوز صبر کردند تا قیمت ها پایین بیاد البته هر چی سنتون بره بالاتر به ارزش پول بیشتر پی میبرین که چون اون موقع به این موضوع پی میبرین که ادم به قیمت بالاتر نمیتونه عادت کنه بلکه به سطح درامدش میتونه عادت کنه.البته من از دوستانی که این پستو نوشتم معذرت میخوام چون واقعا جاش نبود که این جا این حرفو بزنم و برای این بود که من به این دوستان بگم که ما برای راهنمایی دوستان دیگه اومدیم نه اینکه بیایم و طرفمون رو نا امید کنیم و در کل باید بدونیم که برای هر بودجه ای بهترین رو انتخاب کنیم.با تشکر
omid1380
07-09-2013, 08:41
خب منم می دونم
ولی من دانشجو هستم و همیشه حرکت می کنم و از طرفی به بازی هم علاقه دارم
من که دسک تاپ به دردم نمی خوره باید لپ تاپ بگیرم
نه عزیز این واسه مسئولین و فروشنده ها جا نیوفتاده که در آمد مردم به یک سوم تقلیل یافته!!!4میلیون واسه مردم همون 4میلیونه نه یک نیم میلیون!مردم دیگه پول ندارن که خرید کنن بعد شما میای میگه هنوز واسه مردم جا نیوفتاده!!!!!شاید شما اینقدر پولدارت یا تو این دوره پولدار شدید که فکر میکنید مردم هم باید مثه شما فکر کنند!در ضمن فروشندها سر هر قطعه دارن از مردم حرم خوری میکنن قطعه ای مثه کارت گرافیک که قیمتش 200تا 300 دلاره دارن 2 تا 2/5 میلیون و کارتی که 600تا 700 دلار را دان 4 میلیون به بالا قالب مردم میکنن!
به نظر من لپ تاپ های ZenBook ایسوس چیز خیلی مناسبیه برای بازی. چون معمولا این لپ تاپ ها، (که مینی نوت بوک هم هستند) سی پی یوی بالای 2.5 گیگاهرتز دارن و معمولا دو یا (فکر کنم چهارهسته ای) اند. ولی هاردشون خیلی کمه. نسبت به سی پی یو و رم بالاشون!
به نظر من لپ تاپ های ZenBook ایسوس چیز خیلی مناسبیه برای بازی. چون معمولا این لپ تاپ ها، (که مینی نوت بوک هم هستند) سی پی یوی بالای 2.5 گیگاهرتز دارن و معمولا دو یا (فکر کنم چهارهسته ای) اند. ولی هاردشون خیلی کمه. نسبت به سی پی یو و رم بالاشون!
شرمنده دوست عزیز، اما zenbook ها و کلا لپ تاپ های با کارت آنبورد بازی هایرو اجرا کنن کار شاخی کردن چه برسه خوب یا بد!
cpu واسه بازی خیلی مهم نیست، شما i7 بزار کنار کارت گرافیک 610
سری زنبوک بیشتر به درد کارای عادی و قابلیت حمل بالا به درد میخوره
دیگه تهش بعضی سری های زنبوک هستن که 750 یا 650 دارن اما 2000 دلار قیمت دارن که میشه مثل مک بوک رتینا اپل و کسی واسه بازی سراغش نمیره
نه عزیز این واسه مسئولین و فروشنده ها جا نیوفتاده که در آمد مردم به یک سوم تقلیل یافته!!!4میلیون واسه مردم همون 4میلیونه نه یک نیم میلیون!مردم دیگه پول ندارن که خرید کنن بعد شما میای میگه هنوز واسه مردم جا نیوفتاده!!!!!شاید شما اینقدر پولدارت یا تو این دوره پولدار شدید که فکر میکنید مردم هم باید مثه شما فکر کنند!در ضمن فروشندها سر هر قطعه دارن از مردم حرم خوری میکنن قطعه ای مثه کارت گرافیک که قیمتش 200تا 300 دلاره دارن 2 تا 2/5 میلیون و کارتی که 600تا 700 دلار را دان 4 میلیون به بالا قالب مردم میکنن!
درآمد مردم 3 برابر نشده اما ارزش پول که 1/3 شده! چیز جدیدی هم نیست برادر من، چندین ساله افزایش قیمت بیشتر از افزایش درآمد هاست، حالا تو این دو سال با سرعت لامبورگینی بوده، اکثریت مردم چند کیلومتری عقب ترن اما این دلیل نمیشه که اوضاع واسشون صبر کنه که
علاوه بر این دلالان محترم اعم از وارد کنند ها و فروشنده ها دندون تیز تر از کوسه دارن و جای 3 برابر ، 4 برابر می فروشند
حالا مردم در "شرایط موجود" یا باید اپدیت بشن و با وضعیتی که دارن بسازن و یا وضع وجود تغییر کنه...!
وگرنه شما دو سال پیش با 4 تومن بهترین لپ تاپ گیم گیرت میومد، الان بدترینش هم گیرت نمیاد
خیلی از کسایی که چند سال پیش خریدن به ge70 می گفتن گیمینگ ضعیف!
Mohammad Yek110
07-09-2013, 17:25
مشکلی که هست اینه که توی انجمن هرکی میاد میگه بازی میکنم ، فک میکنن سه بعدی فول اچدی اولترا بازی میکنه ! و مثلا ایسوس سری g پیشنهاد میکنن بهش
چهار میلیون بنظرم کافیه اگه کیفیت خیلی بالای گرافیکی براتون مهم نیس و بالاتر از متوسط میخواین ( خیلی بالاتر از متوسط البته )
مشکلی که هست اینه که توی انجمن هرکی میاد میگه بازی میکنم ، فک میکنن سه بعدی فول اچدی اولترا بازی میکنه ! و مثلا ایسوس سری g پیشنهاد میکنن بهش
چهار میلیون بنظرم کافیه اگه کیفیت خیلی بالای گرافیکی براتون مهم نیس و بالاتر از متوسط میخواین ( خیلی بالاتر از متوسط البته )
آخه انتظارات بعضیا همین هم هست :دی
ما میگیم به اندازه توان لپتاپ ازش انتظار داشته باشند نه بیشتر و به بزرگی عدد قیمت توجه نکنن
مثلا نگن که چون لپ تاپه 4 میلیونی حتما باید همه بازی ها اولترا اجرا بشن
وگرنه یه لپ تاپ مولتی مدیای خوب تمام بازی هارو خوب اجرا میکنه!
شرمنده دوست عزیز، اما zenbook ها و کلا لپ تاپ های با کارت آنبورد بازی هایرو اجرا کنن کار شاخی کردن چه برسه خوب یا بد!
دیگه تهش بعضی سری های زنبوک هستن که 750 یا 650 دارن اما 2000 دلار قیمت دارن که میشه مثل مک بوک رتینا اپل و کسی واسه بازی سراغش نمیره
درآمد مردم 3 برابر نشده اما ارزش پول که 1/3 شده! چیز جدیدی هم نیست برادر من، چندین ساله افزایش قیمت بیشتر از افزایش درآمد هاست، حالا تو این دو سال با سرعت لامبورگینی بوده، اکثریت مردم چند کیلومتری عقب ترن اما این دلیل نمیشه که اوضاع واسشون صبر کنه که
علاوه بر این دلالان محترم اعم از وارد کنند ها و فروشنده ها دندون تیز تر از کوسه دارن و جای 3 برابر ، 4 برابر می فروشند
حالا مردم در "شرایط موجود" یا باید اپدیت بشن و با وضعیتی که دارن بسازن و یا وضع وجود تغییر کنه...!
وگرنه شما دو سال پیش با 4 تومن بهترین لپ تاپ گیم گیرت میومد، الان بدترینش هم گیرت نمیاد
آقا تشکر که بهم گفتی.:n26:
من چند جای دیگه هم این رو گفته بودم، پس از این به بعد اصلاح می کنم و درستشو می گم.
ممنون:n01:
آقا تشکر که بهم گفتی.:n26:
من چند جای دیگه هم این رو گفته بودم، پس از این به بعد اصلاح می کنم و درستشو می گم.
ممنون:n01:
واقعا ادم لذت میبره که بعضی از دوستان مثل همین دوست خوبمون MO-SA اشتباهشو پذیرفت.خیلی ممنون.البته ایشون تو انجمن تبلت خوب کار میکنند.اما در کل بعضی ها هر چی هم میخوای متقاعدشون کنی که اقا جون داری اشتباه میکنی. ولی اگه خود خدا هم بیاد رو زمین باز هم میگن اینی که من میگم بهترینه.من فقط حرفم اینه که دوستانی که در مورد انتخاب سخت افزارها و در مورد کیفیت ساخت و طراحی سخت افزارها و قدرتشون و همچنین لپ تاپ ها علم و اگاهی ندارن خواهشا به کسی مشاوره ندن تا دوستان دیگه رو هم گمراه نکنند.با تشکر.
من که نگفتم درآمد مردم 3برابر شده!!!!من گفتم درآمدی که مردم داشتن به یک سوم قبل رسیده یعنی ارزش درآمد حال حاظرشان به اندازه یک سوم درآمد قبلشونه!لطفا یکمی بادقت کامنت را بخوانید.
omid1380
07-09-2013, 23:29
من با مشخصات زیر راحتم
بازی های سنگین
جزئیات گرافیکی حد اقل
رزولوشن استاندارد یا اچ دی
فریم در ثانیه 10
لطفا بگید که با این انتظارت در لپ تاپ وای 510 لنوو با اس ال ای و بی اس ال ای تا چه سالی بازی ها رو اجرا می کنه
من با مشخصات زیر راحتم
بازی های سنگین
جزئیات گرافیکی حد اقل
رزولوشن استاندارد یا اچ دی
فریم در ثانیه 10
لطفا بگید که با این انتظارت در لپ تاپ وای 510 لنوو با اس ال ای و بی اس ال ای تا چه سالی بازی ها رو اجرا می کنه
تا چه سالی ربطی نداره باید ببینی حداقل مشخصات سیستمی بازی چقدره فقط cpu و کارت گرافیک مهمه بقیه خیلی مهم نیست یا مثل رم و هارد میتونی ارتقا بدی
omid1380
08-09-2013, 09:34
تا چه سالی ربطی نداره باید ببینی حداقل مشخصات سیستمی بازی چقدره فقط cpu و کارت گرافیک مهمه بقیه خیلی مهم نیست یا مثل رم و هارد میتونی ارتقا بدی
راستی وقتی این لپ تاپ کارت گرافیک 750 رو با اس ال ای ساپورت می کنه بعدا اگه کارت های قویتر بیاد اونارو هم با اس ال ای ساپورت می کنه؟
راستی وقتی این لپ تاپ کارت گرافیک 750 رو با اس ال ای ساپورت می کنه بعدا اگه کارت های قویتر بیاد اونارو هم با اس ال ای ساپورت می کنه؟
نه فقط 750 ساپورت میکنه
omid1380
09-09-2013, 19:07
جایی یا سایتی را سراغ دارید که کارت 750 سازگار با لپ تاپ y510 را داشته باشه
omid1380
11-09-2013, 13:20
اوضاع داغونه
y510 دیروز یه جا گیر آوردم امروز کلا نه اونجا نه هیچ جای دیگه نداشت:n19::n19::n19::n19::n19::n19::n14::n14: :n14::n14:
خواهشا اگه جایی سراغ دارید بگید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.