PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ياهو ثبت ايميل براي كاربران ايراني را مسدود كرد؟؟

Drug Man
04-09-2013, 23:01
دوستان این خبر صحت داره؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------------------------------------

شرکت یاهو امکان ثبت ای‌میل را برای کاربران ایرانی مسدود کرد.

به گزارش ایسنا، شرکت یاهو چندی پیش با افزایش فشار تحریم‌ها علیه ایران، نام ایران را از فهرست کشورهایش حذف کرده بود و کاربران ایرانی با انتخاب نام سایر کشورها در این درگاه ثبت نام می‌کردند اما تغییرات جدیدی که در سرویس میل این شرکت ایجاد شده برای ایجاد حساب کاربری در این سایت شماره موبایل از فرد گرفته می‌شود تا با تایید کد ارسال شده فرآیند ثبت نام تکمیل شود.

با توجه به نبود نام ایران در فهرست کشورهای یاهو امکان ارسال اس.ام.اس به کاربران ایرانی وجود ندارد و انتخاب نام کشورهای دیگر هم در این رابطه کمکی نمی‌کند.

بنابراین می‌توان گفت امکان ثبت نام در این سایت از کاربران ایران گرفته شده و این درحالیست که شرکت‌هایی مانند گوگل و اپل در حال کم کردن چنین تحریم‌هایی هستند.

کاربران ایرانی که قبلا در این سایت ثبت نام کرده‌اند مشکلی در ورود و استفاده از میل خود ندارند.

لینک خبر : ياهو ثبت ايميل براي كاربران ايراني را مسدود كرد - Tabnak.IR | تابناك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

nw_nk
05-09-2013, 00:03
آره
دیروز که اینطوری بود

Golbarg01
05-09-2013, 00:25
یک هفته ای هست اینجوریه

befermatooo
05-09-2013, 08:41
من که خیلی وقته از Mailfa ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])استفاده میکنم و ازش خیلی راضیم و وطنی هم هست و رایگان :n12:

اما امیدوارم روزی نشه که مجبورشیم از ایمیل ملی استفاده کنیم و برای حدود 50 مگ فضای ایمیل 5000 تومن بدیم !

سرویس های دیگه حدود 10 گیگ و بیشتر میدن و البت رایگان

M o h a m m @ d
05-09-2013, 10:43
5000 هزار بماند بعضی هم که کپی کارت ملی میخوان که براشون بفرستی تا بهت سرویس بدن:n15:

clau
05-09-2013, 12:09
خب تو جیمیل برای خودت اکانت درست کنی خیلی بهتره که امکاناتش هم از یاهو بیشتره

Arash4484
05-09-2013, 12:38
سرویسهای ایمیل مایکروسافت پرکاربردترین ای میل در جهان، از اونهایی است که در ایران خیلی مهجور مونده، البته حالا با تجمیع با اسکایپ کم کم داغ میشه...
دامینهای پرکاربرد این سرویس
Live.com
Outlook.com
Hotmail.com

پیشنهاد میکنم بجای یاهو پر از دردسر که از روز اول ایران ایمیل رو با اون شناخت از ده ها جایگزین جهانی استفاده کنید...

Drug Man
05-09-2013, 13:04
سرویسهای ایمیل مایکروسافت پرکاربردترین ای میل در جهان، از اونهایی است که در ایران خیلی مهجور مونده، البته حالا با تجمیع با اسکایپ کم کم داغ میشه...
Live.com
Outlook.com
Hotmail.com

پیشنهاد میکنم بجای یاهو پر از دردسر که از روز اول ایران ایمیل رو با اون شناخت از ده ها جایگزین جهانی استفاده کنید...

من بیشتر از مسنجرش استفاده میکردم
آیا مسنجری مث یاهو هست که رایگان باشه؟و تو ایران کاربرد داشته باشه

Ezel
05-09-2013, 13:07
سلام .

تنها مشکلی که در ساختن ایمیل یاهو وجود داره ، بخشی هست که شماره ی تلفن میخواد و از طرفی نام ایران در لیست کشورهای یاهو نیست چون یه اکتیویشن کد به شماره میفرسته تا تاییدیه ثبت یاهو آیدی باشه .

برای اینکه این مشکل حل بشه باید یه سایت دریافت اس ام اس آنلاین رایگان پیدا کنید ، که با یه سرچ توی گوگل خیلی راحت پیدا میشه .

بعدش هم یکی از شماره های موجود در سایت رو مینویسید و بعد از ارسال کد ، اینباکس اون شماره در سایت رو چک میکنید و کد تاییدیه رو وارد میکنید .

منتها باید دقت داشته باشید که پسورد رو اشتباه وارد نکنید چون دسترسی به این شماره ها شاید سخت باشه بعدا :دی

پ.ن 1 : ایرانی میتواند !

پ.ن 2 : ما که تحریم ها رو دور زدیم اینها دیگه به شوخی شبیهه ( مسدود کردن ایمیل و ... ) :n09:

Xo0oX
05-09-2013, 13:08
من که خیلی وقته از Mailfa ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])استفاده میکنم و ازش خیلی راضیم و وطنی هم هست و رایگان :n12:

اما امیدوارم روزی نشه که مجبورشیم از ایمیل ملی استفاده کنیم و برای حدود 50 مگ فضای ایمیل 5000 تومن بدیم !

سرویس های دیگه حدود 10 گیگ و بیشتر میدن و البت رایگان

امنیت اطلاعات و فایل هاتون چی ؟؟:n13:

Xo0oX
05-09-2013, 13:11
Live.com
Outlook.com
Hotmail.com

gmail شرکت گوگل فکر کنم بهتر باشه .

میل های مایکروسافت هم خیلی عالی هستن ولی من همیشه از gmail استفاده میکنم .مشکلی هم باهاش اصلا نداشتم.

Arash4484
05-09-2013, 14:03
من بیشتر از مسنجرش استفاده میکردم
آیا مسنجری مث یاهو هست که رایگان باشه؟و تو ایران کاربرد داشته باشه
مسنجر میکروسافت بی نظیر بود و امکان چت با یاهو رو هم داشت ولی بعد از اسکایپ این حالت از بین رفت(؟) و الان صوتی اسکایپ + چت MSN + چت فیس بوک
---
مسنجرهای درحد یاهو و با امکانات بیشتر هم رایگانند...

gmail شرکت گوگل فکر کنم بهتر باشه .
حساسیت روش زیادتره و گاهی میزنندش...

Drug Man
05-09-2013, 18:28
سلام .

تنها مشکلی که در ساختن ایمیل یاهو وجود داره ، بخشی هست که شماره ی تلفن میخواد و از طرفی نام ایران در لیست کشورهای یاهو نیست چون یه اکتیویشن کد به شماره میفرسته تا تاییدیه ثبت یاهو آیدی باشه .

برای اینکه این مشکل حل بشه باید یه سایت دریافت اس ام اس آنلاین رایگان پیدا کنید ، که با یه سرچ توی یاهو خیلی راحت پیدا میشه .

بعدش هم یکی از شماره های موجود در سایت رو مینویسید و بعد از ارسال کد ، اینباکس اون شماره در سایت رو چک میکنید و کد تاییدیه رو وارد میکنید .

منتها باید دقت داشته باشید که پسورد رو اشتباه وارد نکنید چون دسترسی به این شماره ها شاید سخت باشه بعدا :دی

پ.ن 1 : ایرانی میتواند !

پ.ن 2 : ما که تحریم ها رو دور زدیم اینها دیگه به شوخی شبیهه ( مسدود کردن ایمیل و ... ) :n09:

خوب میشه یه سایت اینجوری که گفتین معرفی کنین :n12:

Drug Man
05-09-2013, 18:29
مسنجر میکروسافت بی نظیر بود و امکان چت با یاهو رو هم داشت ولی بعد از اسکایپ این حالت از بین رفت(؟) و الان صوتی اسکایپ + چت MSN + چت فیس بوک
---
مسنجرهای درحد یاهو و با امکانات بیشتر هم رایگانند...

العان بقیه کاربرا کدوم سیستم مسنجر رو کار میکنن تو ایران؟

Arash4484
07-09-2013, 17:18
العان بقیه کاربرا کدوم سیستم مسنجر رو کار میکنن تو ایران؟
تحت پی سی تا جایی که میبینم:
یاهو-چت توکار فیسـبوک-اسکایپ-ooVoo
و...

mamad-vaker
07-09-2013, 17:32
سلام و علیک یا اله :n02:

یه سوال

الان من هر کاری کردن نمیشه رمز ایمیلو عوض کنم

اکانت جدید هم نمیشه ساخت هر چقد رمز میدم اون جای رمز قرمز میمونه سبز نمیشه :n13: چشه؟؟؟ از مدیریت یا هو هستش؟؟

aliagha2013
07-09-2013, 17:42

نیست که شما دیپلماتی میترسی بزنندش :n02:

Arash4484
07-09-2013, 22:49
نیست که شما دیپلماتی میترسی بزنندش :n02:

نه دیپلمات نیستم و علاقه ای هم به سیاسی کاری ندارم، در این حد کافیه بدونید من یک کاربرم که وقتی نتونم ایمیلهام رو چک کنم کارم لنگ میمونه، مثل چند صد میلیون نفر در دنیا ارتباط از طریق ایمیل برای من مهمه...

+برای کارهای سیاسی و علمی و...از چنین سرویسهای استفاده نمیکنند، اگر هم چنین کاری بکنند زیاد جالب نیست، معمول از سرویسها ومبادی دولتی و رسمی و دانشگاهی استفاده میشه.

Ezel
08-09-2013, 07:44
خوب میشه یه سایت اینجوری که گفتین معرفی کنین :n12:

=>

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته این موارد خارج از حیطه ی انجمن خبر هست ، لطفا برای پیگیری این مسائل از انجمن اینترنت استفاده کنید :n16: