PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست مشاوره Samsung NP350V5X-S03AE vs. IBM Lenovo IdeaPad Z500-G

asker
04-09-2013, 22:46
یا هو
دوستان سلام بنده بین خرید دو گزینه برای خرید مردد هستم لطفا کمک کنید
Samsung NP350V5X-S03AE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) vs. IBM Lenovo IdeaPad Z500-G ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اولا سی پی یو
Intel Core i7-3612QM (PGA) vs i7-3630QM ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Intel i7-3612QM vs Intel i7-3630QM in Processors (CPUs) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

امکانات و کارایی سی پی یو سامسونگ Intel 3630QM نسبت به Intel 3612QM بیشتره البته فراموش نشه مصرف انرژی سی پی یو سامسونگ ده وات بیشتر است

یه سوال از اساتید در Instruction Set 32 Intel 3630QM بیت ساپورت نمی شود یعنی نمی شه سیستم عامل 32 بیتی نصب کرد؟

حالا گرافیکNvidia GeForce GT 635M 2GB DDR3 compare AMD Radeon HD 7670M 2GB DDR3 GPU ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شکی نیست که Z500 بهتره
تا حالا اهل بازی نبودم چون سیستم خیلی قدیمی هست فکر نکن وقت زیادی برای بازی داشنه باشم به سنم نمی خوره اما بدم هم نمیاد.
فک نکنم بخوام تریدی مکس کار کنم اما محصولات ادوب حتما و ساختن فیلم های اموزشی

صفحه نمایش

z500
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سامسونگ
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مسئله دقیقا اینجاست مقایسه دو اپ تاپ برای همین بود سامسونگ زیر نور خورشید عملکرد بهتری داره اما لنوو z500 بدرد استفاده در فضای نمی خوره یعنی قید این یه مورد را باید کاملا زد(حتی اگه زیر نور خورشید نباشه) .این برای من سخته (اگه اشتباه می کنم تصحیح بفرمایید)

هارد سامسونگ 500 هست که قصد دارم به 1 ترا ارتقا بدم.اگه بشه 7200 دور در دقیقه(کار درستی هست از لحاظ سخت افزاری؟؟)
رم 4 که باز هم می خوام به 8 ارتقا بدم
البته نقل شده با این کانفیگ هم در بازار پیدا میشه

حالا خودم
دانشجوی مدیریتم رشته ی قبلیم هم برق قدرت پس صنمی با برنامه های گرافیکی بالا ندارم!اما ازرایانه خیلی خیلی استفاده می کنم!پس بهتره کیفیت ساخت برای استفاده مداوم مناسب باشه
علاقه ی زیادی به دانلود دارم پس هارد پایین به دردم نمی خوره
برنامه های که کار باهاشون صدرصد هست
گمز
لیندو
لینگو
متلب
افیس
اتوکد شاید
فیلم هم زیاد می بینم

حالا اگه کسی سامسونگ با مشخصات بهتر سراغ داره یا کلا لپ تاپ مناسب محیط های باز لطفا بگه

از سایر پیشنهادات کاملا استقبال می شه(مثل پیشنهاد لپ تاپ دیگر) کاملا استقبال می شه

اما قیمت سامسونگ حتی پس از ارتقا از z500 ارزونتر میشه
بودجه حدود 2700000
ممنون از همگی

Capital
05-09-2013, 00:57
دوست عزیز من خلاصه اگه بخوام جوابتون رو بدم اینه که من همیشه به دوستان دیگه گفتم که اول باید به کیفیت ساخت بعد به کانفیگ و زیبایی لپ تاپ نگاه کرد پس تو نگاه اول باید گفت سامسونگ جلوی لنوو حرفی برای گفتن نداره همچنین من Z500 رو دارم و باید بگم که جوابگوی نرم افزارهای سنگین و همچنین بازی های روز هست و اصلا هم طبق تعصب حرف نمیزنم و همیشه به دوستان دیگه هم گفتم که تو این رنج قیمت لنوو Z500 بهترینه.

asker
05-09-2013, 11:27
ممنون از راهنماییتون.مشکل اینجاست که هیج جا پیدا نکردم که از کیفیت ساخت پایین سامسونگ گفته باشه!تصورم اینه که کیفیت ساخت هر دو بالا باشه

asker
06-09-2013, 13:11
دوستان نظرتون در مورد
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیه؟

di gi kala .ir

Capital
06-09-2013, 15:43
ممنون از راهنماییتون.مشکل اینجاست که هیج جا پیدا نکردم که از کیفیت ساخت پایین سامسونگ گفته باشه!تصورم اینه که کیفیت ساخت هر دو بالا باشه
خوب اگر به حرف من اطمینان ندارید با یه سرچ تو گوگل میتونید بفهمید که رتبه لنوو تو چند سال پیاپی نسبت به سامسونگ چطور بوده چون لنوو بعد اپل تو این رتبه تو رده دوم قرار داره البته نظرتون قابل احترامه ولی من خواستم شما رو راهنمایی کنم امیدوارم یک انتخاب خوب داشته باشین.

asker
06-09-2013, 16:30
من حرف شما را اصلا رد نکردم دوست عزیز!نظر های مختلفی هست در مورد رتبه بندی! بنده اونی که به نظر شما نزدیک تر هست می گذارم

خوب برای بنده نواوری معنایی نداره چون اخرین نفری هستم که تکنولوژی نو را می خرم(پولش نیست)-همین جوری که الان نمی تونم لنوو کرین بگیرم
پس اگر از گزینه ها حذفش کنی میاد پشت سر لنوو!پس فاصله ی فاحشی نداره!در ضمن طبق این لیست مقداری پولی که شما می دید لنوو سخت افزاره بهتری میده در صورتی که در ایران عکس این قضیه هست!!سامسونگ به صرفه تر هست
در کل نمی شه بگیم در کل همه ی لپ تاپ های یک مدل از همه ی لپ تاپ های مدل دیگه بالاتر هست
تنها و تنها مشکل بنده با z500 صفحه نمایش بسیار براق اون هست بیرون ار اتاق هیچ کاربردی نداره اینه ی تمام عیاره!حتا وقتی پرده ی اتاقتون را روشن کنید به زحمت مطالب مطالب صفحه لپ تاپو می بینید!شما برای این مشکل راهی می دونید؟
علاقه دارم لپ تاپ با صفحه ی مات یا نیمه مات بگیرم که روشنایی بالایی داشته باشد و قیمیت معقول اما پیدا نمی کنم
شما صفحه نمایش این مدل ایسر را با زد 500 مقایسه کنید!

ببینید هیچ حرفی در برابرش نداره لنوو در نظر داشته باشید مدل فوق ضد انعکاس نور هست (البته تا حالا ایران یافت نشد)
این هم لنوو شما

تاچ پد ، کیبورد ، کیفیت بدنه z500 بهتر از این مدله اما سخت افزار و صفحه ی نمایش هرگز

Capital
06-09-2013, 21:13
دوست عزیز من الان این دو مدل رو با هم مقایسه میکنم.اول میرم سراغ پردازنده که مدل پردازنده سامسونگ با مدل 3630QM از 3612QM که متعلق به Z500 هست قویتره و همچنین باید در مورد گرافیک باید بگم که گرافیک مدل Z500 که 740M هست از سامسونگ قویتره و در مورد رم باید بگم که رم Z500 از رم سامسونگ بالاتره همچنین از لحاظ هارد باید بگم که هارد Z500 دو برابر هارد سامسونگ هست و همچنین از نظر زیبایی هم دیگه معلومه چون واقعا Z500 زیباتره و همچنین از لحاظ کیفیت ساخت و اطمینان به برند هم LENOVO بالاتره و همچنین در مورد پورت ها هم سامسونگ یک پورت USB 3.0 بیشتر از لنوو داره و در مورد باتری باید بگم که تقریبا جفتشون تو تلت عادی از 3.5 تا 4 ساعت شارژ نگه میدارند و در اخر اینو بگم که اگر به پردازنده قوی احتیاج دارید سامسونگ دارای پردازنده خوبی از نسل سوم اینتل هست که دارای تکنولوژی Hyper threading هست که در کل دارای 8 هسته مجازی میشن که سرعت کارها رو بالاتر ه میبره امیدوارم کمکتون کرده باشم.و سلام نامه تمام.