ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دمای بالای 5850

amir.7
04-09-2013, 20:09
سلام

دوستان یه کارت 5850 هست که دماش با نرم افزار فارمارک تا 88 درجه میره ، برا پایین آوردنش چه کارهایی باید انجام داد کسی میتونه راهنمایی کنه

اصلا این دما غیر طبیعیه یا نه ؟

ممنون میشم از راهنمایی دوستان

EXTREME
04-09-2013, 21:16
سلام

دوستان یه کارت 5850 هست که دماش با نرم افزار فارمارک تا 88 درجه میره ، برا پایین آوردنش چه کارهایی باید انجام داد کسی میتونه راهنمایی کنه

اصلا این دما غیر طبیعیه یا نه ؟

ممنون میشم از راهنمایی دوستان

بعد از چند دقیقه تست به این دما میرسید ؟ اگه بعد از 10 دقیقه یا 5 دقیقه باشه زیاد بالا نیست ولی برای پایین آوردن دما میتونید دور فن رو دستی با نرم افزار msi after burner زیاد کنید گرافیک رو خاک گیری کنید یک خمیر حرارتی به gpu بزنید و تهویه کیس رو بهتر کنید و دمای محیط رو کاهش بدین اینطوری دمای گرافیک هم کمتر میشه

amir.7
04-09-2013, 23:57
سلام

ممنون ازتوجهتون

آره بعد از همین زمان به این دما میرسه پس خیلی جای نگرانی نیست

دور فن میخوام اتومات باشه تا در زمان بیکاری مصرف کمتری داشته باشه و اما در مورد گردگیری با توجه به شکل خاص این رده از کارتها

میتونم که قابش رو دربیارم و کاملا خاکش رو بگیرم ، اگه بدونم میشه انجامش میدم

خمیرسیلیکون خوب هم دارم و تهویه کیس هم بدک نیست ( مگنوم 2 گرین )

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0_600.jpg

ess_1362
05-09-2013, 07:27
به نظرم دماش کاملا طبیعی و نرمال هست
تا 90 یا 95 هم مشکلی نداره البته توی گیم هیچوقت به این دما ها نمیرسه و نهایت بین 75 تا 80 می مونه
اگر خیلی وسواس دارید می تونید فن را باز کنید و خمیر حرارتی قبلی را با الکل صنعتی پاک کنید(هم روی چیپ و هم روی سینک) و خمیر خوب تهیه کنید و پس از زدن و چیپ و سینک دوباره ببندید ولی فکر نمی کنم تاثیر زیادی داشته باشه

EXTREME
05-09-2013, 09:14
سلام

ممنون ازتوجهتون

آره بعد از همین زمان به این دما میرسه پس خیلی جای نگرانی نیست

دور فن میخوام اتومات باشه تا در زمان بیکاری مصرف کمتری داشته باشه و اما در مورد گردگیری با توجه به شکل خاص این رده از کارتها

میتونم که قابش رو دربیارم و کاملا خاکش رو بگیرم ، اگه بدونم میشه انجامش میدم

خمیرسیلیکون خوب هم دارم و تهویه کیس هم بدک نیست ( مگنوم 2 گرین )

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0_600.jpg

قاب رو هم میشه برداشت فقط باید دقت کنید
این گرافیک مدل مرجع است و با توجه به خنک کننده ای که داره دماش نسبتا بالا است و طبیعیه ولی میتونید با کارهایی که گفتم دمای پایین تری هم داشته باشید