مشاهده نسخه کامل
: درخواست راهنمایی برای استفاده از ویندوز 8.1
ghasem13
04-09-2013, 13:05
سلام دوستان
امروز ویندوز 8.1 رو ویندوز سون نصب کردم ( نسخه پرو هست )
بعد نصب به چند تا مشکل برخوردم
1- بعد نصب ویندوز هشت جنیون ویندوز هفتم پریده و میگه دوباره ویندوز رو اکتیو کنید ! ( اگه ویندوز هشت رو جنیون کنم این مشکل هم حل میشه ؟)
2-اینترنت شو چه طوری باید تنظیم کنم ؟ ( بالاخره کنترل پنل رو پیدا کردم و به روش قدیم کانکشن ساختم و این مشکل حل شد ! )
3- موقع نصب اون شماره سریالی که گفته شده رو وارد کردم ولی بعد نصب متوجه شدم که هنوز اکتیو نشده ( چه طوری باید جنیون کنم ؟ )
ghasem13
04-09-2013, 18:20
این ویندوز رو میشه با روش اسکایپ فعال کرد ؟ کسی امتحان نکرده ؟
Galaxy-S3
04-09-2013, 18:21
8.1 با روش اسکایپ اکتیو میشه!
ghasem13
09-09-2013, 23:28
کسی می دونه این تنظیمات رو تو ویندوز 8.1 از کجا می تونم اعمال کنم ؟ ( مربوط به کانکشن اینترنته ) برا دانلود شبانه میخوام تنظیم کنم که اگه دیسکانکت شد خودش دوباره وصل شه . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این ویندوز رو میشه با روش اسکایپ فعال کرد ؟ کسی امتحان نکرده ؟
8.1 با روش اسکایپ اکتیو میشه!
بله دوستان
بعد از امتحان چند روش بالاخره دیشب تونستم نسخه 8.1 ویندوز رو با استفاده از تماس اسکایپی با پشتیبانی مایکروسافت در بریتانیا فعالش کنم به صورت کامل. با وجود دردسرهاش و چند بار نتیجه ناموفق، سرانجام شیرینی داشت.
سلام دوستان
امروز ویندوز 8.1 رو ویندوز سون نصب کردم ( نسخه پرو هست )
بعد نصب به چند تا مشکل برخوردم
1- بعد نصب ویندوز هشت جنیون ویندوز هفتم پریده و میگه دوباره ویندوز رو اکتیو کنید ! ( اگه ویندوز هشت رو جنیون کنم این مشکل هم حل میشه ؟)
2-اینترنت شو چه طوری باید تنظیم کنم ؟ ( بالاخره کنترل پنل رو پیدا کردم و به روش قدیم کانکشن ساختم و این مشکل حل شد ! )
3- موقع نصب اون شماره سریالی که گفته شده رو وارد کردم ولی بعد نصب متوجه شدم که هنوز اکتیو نشده ( چه طوری باید جنیون کنم ؟ )
1-ویندوز7 رو از نو اکتیو کنید. کرک 8 به7 ربطی نداره اما 8 کرک7 رو از بین میبره.
3-اون شماره سریال نصب بوده که وارد کردید.از طریق اسکایپ اکتیو کنید یه سری هم به تاپیک کرک و سریال ویندوز8 بزنید چند تا اکتیو کد گزاشتم که به cmd وارد کنید active by telephone ظاهر میشه که میتونید از اسکایپ اکتیو کنید.
ghasem13
10-09-2013, 22:11
ممنون چند روز پیش از طریق اسکایپ اکتیو کردم در مورد پست چهارم کسی نظری نداره ؟ (وصل شدن خودکار به اینترنت بعد از دیسکانکت شدن )
KING iMAN
12-09-2013, 16:26
من ویندوز 8.1 دانلود کردم و میخوام نصب کنم.میشه لطفاً تفاوتهاش رو با 8 بگین؟من الان 7 دارم.
در ضمن لطفاً نحوه ی کامل فعال کردنش با اسکایپ رو به منم توضیح بدین.
D o l f i n
12-09-2013, 17:54
این سوال رو میخواستم تو تاپیک دیگه ای بپرسم که با اجازه استارتر اینجا مبپرسم
مگه قرار نبود 8.1 تو مهر عرضه بشه چرا الان همه جا دارن 8.1 نسخه نهایی رو دارن میفروشن ؟
در ضمن لطفاً نحوه ی کامل فعال کردنش با اسکایپ رو به منم توضیح بدین.
کتاب آموزش اکتیو کردن از طریق اسکایپ:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ghasem13
15-09-2013, 08:20
این سوال رو میخواستم تو تاپیک دیگه ای بپرسم که با اجازه استارتر اینجا مبپرسم
مگه قرار نبود 8.1 تو مهر عرضه بشه چرا الان همه جا دارن 8.1 نسخه نهایی رو دارن میفروشن ؟
این نسخه ای که منتشر شده نسخه نهایی نیست و هنوز با خیلی از درایورها و نرم افزار های مشکل ناسازگاری داره
این نسخه اسمش RTM هست و در اصل برای شرکت های سخت افزاری ساخته شده تا بتونن درایورهاش شونو با این ویندوز هماهنگ کنن
و توصیه میکنم اگه میخوای از ورژن فعلی استفاده کنی حتما یه ویندوز سون هم در کنارش داشته باشی
SMAEIL2000
15-09-2013, 10:08
البته این نسخه پیش نهایی میباشد و تغییرات بسیار جزیی در بعضی از قسمتها ( شاید ) داشته باشه ... و شاید هم مثل ویندوز 8 همین نسخه بصورت فاینال فروخته و اکتیو بشه ( به احتمال زیاد )
زمان عرضه ارتی ام با نسخه فاینال حدود 2 ماه میباشد که زمانی کمی برای تغییر و پکیج کردن و کارهای فروش میباشد شامل ( بسته بندی - چاپ - تبلیغات - سفارشی سازی و ..... ) و به احتمال زیاد همین نسخه فاینال میباشد
farshin.rezaei
16-09-2013, 14:20
سلام
اساتید سریال بدید اکتیو کنیم
با سریال های موجود اکتیو نمیشه
اگه سریال جدید باشه ممنون میشم!
SMAEIL2000
16-09-2013, 14:48
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
farshin.rezaei
16-09-2013, 23:37
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نا امیدم کردی با این لینک گذاشتنت.
SMAEIL2000
17-09-2013, 08:33
---------- نا امید نشو سیاست سایته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
SMAEIL2000
17-09-2013, 08:33
نمیذاره آدرس بذارم سایت سافت 98 دات . ای ار
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.