مشاهده نسخه کامل
: خرید لپ تاپ تا 1.500.000 برای نرم افزار و ...
ELDORAMO
04-09-2013, 11:46
سلام دوستان
من قصد خرید لپ تاپ تا حدود 1.500.000 و 1.600.000 دارم
چیزایی که واسم مهمه:
1- برای استفاده های نرم افزاری میخوام، یعنی چندین نرم افزار رو همزمان بشه باز کرد و سرعتش پایین نیاد
2- درگاه usb 3 داشته باشه
3- سرعت و کارایی سیستم بالا باشه مدام منتظر لود شدن و قفل کردن نشم
چیزایی که اهمیت نداره:
1- قرار نیست با این سیستم بازی کنم پس گرافیکش اصلا اهمیت نداره و کم باشه
2- اینو قراره ببرم شرکت و کارای اونجا رو انجام بدم، پس هیچ چیز غیر از سرعت سیستم کارایی و استفاده نداره، مثل کیفیت تصویر، صدا و ...
بهترین گزینه های موجود رو میشه معرفی کنید؟
سلام دوستان
من قصد خرید لپ تاپ تا حدود 1.500.000 و 1.600.000 دارم
چیزایی که واسم مهمه:
1- برای استفاده های نرم افزاری میخوام، یعنی چندین نرم افزار رو همزمان بشه باز کرد و سرعتش پایین نیاد
2- درگاه usb 3 داشته باشه
3- سرعت و کارایی سیستم بالا باشه مدام منتظر لود شدن و قفل کردن نشم
چیزایی که اهمیت نداره:
1- قرار نیست با این سیستم بازی کنم پس گرافیکش اصلا اهمیت نداره و کم باشه
2- اینو قراره ببرم شرکت و کارای اونجا رو انجام بدم، پس هیچ چیز غیر از سرعت سیستم کارایی و استفاده نداره، مثل کیفیت تصویر، صدا و ...
بهترین گزینه های موجود رو میشه معرفی کنید؟
دوست عزیز حالا که همچین چیز میخواین پس باید دنبال چیزی باشین که پردازش خوبی داشته باشه پس چون شما هم بودجتون کمه بهترین انتخابتون Fujitsu LifeBook AH-532-F هست که دارای پردازنده 3230M هست که پردازنده خوبی در رنج قیمت خودش هست که هم کیفیت ساخت خوبی داره و هم گرافیک خوب البته این مدل حدود 250 تا 300 تومان بالاتر از بودجه شماست اما به نظر من هزینه بیشتر کنید چون شما که میخواین با نرم افزارهای مختلف کار کنید و همچنین چند نرم افزار رو در عین حال باز کنه و سرعتش هم پایین نیاد پس این بهترین چیزی هست که میتونین انتخاب کنید چون این رو هم در نظر داشته باشین که شما بودجتون برای خرید لپ تاپ کمه اما این مدل تو این رنج بهترینه همچنین این مدل از لحاظ پورت USB غنی هست و دارای 3 پورت USB 3.0 و 1 پورت USB 2.0 هست همچنین کانفیگش به صورت زیر هست:
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.4 کیلوگرم - ساخت آلمان
پردازنده: Intel 3230M Core i5 2.5GHz UpTo 3.1 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 500 GB 5400RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT 620M 1024 MB UpTo 1536 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS
ELDORAMO
05-09-2013, 08:11
گزینه های دیگه هم میشه معرفی کنید؟ ترجیحا قیمت بالای 1600000 نباشه، این پردازندش زیادی ضعیف نیست؟
این مدل چطوره؟
Fujitsu LifeBook AH-552
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گزینه های دیگه هم میشه معرفی کنید؟ ترجیحا قیمت بالای 1600000 نباشه، این پردازندش زیادی ضعیف نیست؟
این مدل چطوره؟
Fujitsu LifeBook AH-552
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز این مدلی که نام بردم کامل ترین کانفیگ رو تو این رنج قیمت داره و همچنین اینکه پردازندش هم از قیمت خودش یه سر و گردن بالاتره و یه مورد دیگه این هست که این لپ تاپی که خودتون نام بردین اولا اینکه پردازندش از مدلی که من نام بردم ضعیف تر هست و دوما هم اینکه این مدل از مدلی که من نام بردم دارای گرافیک ضعیف تری هست چون گرافیکش انبرد هست و نمیشه روش حساب باز کرد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.