مشاهده نسخه کامل
: مشکل نمایش صفحه سیاه توسط وبکم
alamdari86
04-09-2013, 11:24
سلام خدمت دوستان
بنده یه وبکم دارم که کاملا روی سیستم عامل (ویندوز 7) نصب میشه ، ولی وقتی که می خواد تصویر نشون بده با نرم افزار خودش فقط یه صفحه سیاه نشون میده هر کاریشم هم کردم درست نشد .( رو ویندوز تازه نصب شده هم امتحان کردم )
ولی جالب اینجاست که یه بار روی یه کامپیوتر با ویندوز xp امتحان کردم کار کرد و تصویر رو درست داد.
تصویرش هم این زیر موجود هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]از دوستان ممنون اگه راهنمایی کنند.
سلام خدمت دوستان
بنده یه وبکم دارم که کاملا روی سیستم عامل (ویندوز 7) نصب میشه ، ولی وقتی که می خواد تصویر نشون بده با نرم افزار خودش فقط یه صفحه سیاه نشون میده هر کاریشم هم کردم درست نشد .( رو ویندوز تازه نصب شده هم امتحان کردم )
ولی جالب اینجاست که یه بار روی یه کامپیوتر با ویندوز xp امتحان کردم کار کرد و تصویر رو درست داد.
تصویرش هم این زیر موجود هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]از دوستان ممنون اگه راهنمایی کنند.
چراغ وب کمتون روشن میشه ؟
یک عکس از دیوایس مینیجر هم بدین
alamdari86
04-09-2013, 22:04
چراغ وب کمتون روشن میشه ؟
یک عکس از دیوایس مینیجر هم بدین
بله چراغ وبکم موقع باز کردن نرم افزار وبکم و هر نرم افزاری که در ضمینه وبکم هست روشن میشه.
تصویر از دیوایس منیجر:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
بله چراغ وبکم موقع باز کردن نرم افزار وبکم و هر نرم افزاری که در ضمینه وبکم هست روشن میشه.
تصویر از دیوایس منیجر:
ممنون
شما با نرم افزار skype هم تست کنید با قسمت camera اش باز هم این مشکل است ؟
alamdari86
06-09-2013, 19:38
شما با نرم افزار skype هم تست کنید با قسمت camera اش باز هم این مشکل است ؟
با نرم افزار skype هم تست کردم بازم تصویر سیاه نشون میده و بعضی وقت ها هم سبز نشون میده ، تصویرش هم هست.
با نرم افزار skype هم تست کردم بازم تصویر سیاه نشون میده و بعضی وقت ها هم سبز نشون میده ، تصویرش هم هست.
وب کم رو روی یک سیستم دیگه تست کنید یا مشکل از وب کم است یا درایورش که باید آپدیتش کنید یا ویندوزتون مشکل داره
alamdari86
06-09-2013, 21:00
وب کم رو روی یک سیستم دیگه تست کنید یا مشکل از وب کم است یا درایورش که باید آپدیتش کنید یا ویندوزتون مشکل داره
خسته نباشی اینو که خودم می دونستم ، وبکم سالم هست رو یه سیستم دیگه امتحان کردم کار می کنه.
خسته نباشی اینو که خودم می دونستم ، وبکم سالم هست رو یه سیستم دیگه امتحان کردم کار می کنه.
اگه روی یک سیستم دیگه کار کرده پس سالمه فقط میمونه درایور و ویندوز برای سون درایور دانلود کردین براش ؟ با یک ویندوز سون دیگه هم تست کردین ؟
ویندوزتون چند بیتی است ؟
alamdari86
06-09-2013, 22:39
اگه روی یک سیستم دیگه کار کرده پس سالمه فقط میمونه درایور و ویندوز برای سون درایور دانلود کردین براش ؟ با یک ویندوز سون دیگه هم تست کردین ؟
ویندوزتون چند بیتی است ؟
نه روی ویندوز xp تست کردم ، 32 بیتی ، احتمال می دم که واسه ویندوز سون درایور نداره خیلی گشتم
پس بزارید منم بگردم ببینیم میتونم درایوری براش پیدا کنم یا نه مشکل شما از همون درایور است
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.