ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تعمیر کارت گرافیک

mohammad2407
04-09-2013, 01:18
سلام دوستان عزیز من یک کارت گرافیک دارم که خیلی خوب داره کار میکنه فقط یک مشکل کوچیک داره اون هم این هست که وقتی سیستم روشن میکنم سیستم 4 تا بوق میزنه و من بعد از 4 تا بوق دکمه ریست کیس میزنم و بعد بوق سالم میزنه و به خوبی بالا میاد بدون کوچک ترین مشکلی

مشخصات کارت گرافیک :

NVIDIA GeForce 7300 GS

Memory size : 512

و اگر میشه یک مرکز تعمیرات تخصصی در تهران هم به من معرفی کنید که بتونه این کارت گرافیک 100 درصد درست کنه

ممنون

EXTREME
04-09-2013, 08:54
سلام دوستان عزیز من یک کارت گرافیک دارم که خیلی خوب داره کار میکنه فقط یک مشکل کوچیک داره اون هم این هست که وقتی سیستم روشن میکنم سیستم 4 تا بوق میزنه و من بعد از 4 تا بوق دکمه ریست کیس میزنم و بعد بوق سالم میزنه و به خوبی بالا میاد بدون کوچک ترین مشکلی

مشخصات کارت گرافیک :

NVIDIA GeForce 7300 GS

Memory size : 512

و اگر میشه یک مرکز تعمیرات تخصصی در تهران هم به من معرفی کنید که بتونه این کارت گرافیک 100 درصد درست کنه

ممنون

4تا بوق دقیقا به چه صورت است ؟ پشت سرهم است و بلند و کوتاه نیست ؟

mohammad2407
04-09-2013, 11:38
اولی رو بلند میزنه سه تای بعدی به صورت کوتاه سریع

مطمعا هستم کارت گرافیک مشکل داره چون عوض کردم درست شد

اگر نوع صدا براتون خیلی مهم هست براتون ضبط کنم اینجا بزارم

EXTREME
04-09-2013, 17:00
اولی رو بلند میزنه سه تای بعدی به صورت کوتاه سریع

مطمعا هستم کارت گرافیک مشکل داره چون عوض کردم درست شد

اگر نوع صدا براتون خیلی مهم هست براتون ضبط کنم اینجا بزارم

نه نیازی به ضبط صدا نیست این بوق مربوط به گرافیک است اسلات گرافیک رو هم تمیز کنید و اسلات خود گرافیک و یک خاک گیری کنید گرافیک رو درست نشد مشکل بیشتر میتونه از لحیم سردی قطعات روی برد باشه به نظر من یا بایوس گرافیک متاسفانه من تهران کسی رو نمیشناسم

mohammad2407
04-09-2013, 18:22
باشه چشم من با اسپری غیر روغنی اسلات نمیز میکنم و بعد کاملا خشک میکنم کارت گرافیک هم تمیز میکنم و بعد خبر میدم

فقط یک سوال درست میشه ؟

ارزش تعمیر داره ؟

ممنون

EXTREME
04-09-2013, 18:58
باشه چشم من با اسپری غیر روغنی اسلات نمیز میکنم و بعد کاملا خشک میکنم کارت گرافیک هم تمیز میکنم و بعد خبر میدم

فقط یک سوال درست میشه ؟

ارزش تعمیر داره ؟

ممنون

باید بپرسین ببینید چقدر هزینه تعمیر میشه

ishbili
17-10-2013, 22:21
یه سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید !! ایا صلاح میدونید من کارت کرافیکمو ریبال کنم یا کلا تعویض کنم؟؟؟ در صورت ریبال کردن میتونم بازم گیم کار کنم؟

EXTREME
17-10-2013, 23:16
یه سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید !! ایا صلاح میدونید من کارت کرافیکمو ریبال کنم یا کلا تعویض کنم؟؟؟ در صورت ریبال کردن میتونم بازم گیم کار کنم؟

برای ریبال کردن دستگاه ir و یا bga machin لازم دارین برای چیپ مورد نظر شابلون مخصوصشو لازم دارین و به ساچمه قلع یا خمیر قلع و روغن فلگ نیاز دارین همه این امکانات رو اگر دارین و روششو بلدین میتونید خودتون انجام بدین

ishbili
19-10-2013, 00:00
ممنون از راهنماییت !!! ولی من هیج سررشته ای از تعمیرات ندارم میخوام بدم بیرون ریبال کنم..سوالی که دارم اینه که اگر با ریبال درست بشه میتونم مثل قدیم با سیستمم بازی کنم نهایت روزی 2 ساعت؟؟؟ یا دیگه کلا باید بیخیال گیم بشم!!!؟؟

EXTREME
19-10-2013, 09:59
ممنون از راهنماییت !!! ولی من هیج سررشته ای از تعمیرات ندارم میخوام بدم بیرون ریبال کنم..سوالی که دارم اینه که اگر با ریبال درست بشه میتونم مثل قدیم با سیستمم بازی کنم نهایت روزی 2 ساعت؟؟؟ یا دیگه کلا باید بیخیال گیم بشم!!!؟؟

شما مشکل گرافکیتون چیه که میخواین ریوال کنید ؟

ishbili
19-10-2013, 10:35
در حال بازی کردن بودم که یهو صفحه شطرنجی شد و لپ تاپ هنگ کرد .با دکمه پاور خاموشش کردم.وقتی روشن کردم دیگه مانیتورروشن نشد! طوری که انگار اصلا برق تو مانیتور نمیاد

EXTREME
19-10-2013, 11:10
در حال بازی کردن بودم که یهو صفحه شطرنجی شد و لپ تاپ هنگ کرد .با دکمه پاور خاموشش کردم.وقتی روشن کردم دیگه مانیتورروشن نشد! طوری که انگار اصلا برق تو مانیتور نمیاد

میتونه از اون هم باشه باید ببرید پیش تعمیرکار ببینید نظرش چیه