مشاهده نسخه کامل
: انتخاب بین NX720 و W804 و HX925(تفاوتها و قیمت)
با سلام خدمت دوستان
اینطور که به نظر میاد سری EX925 با کیفیت ترین مدل سونی براویا باشه
اما سری W804 هم محصول 2013 هست و امکانات خوبی داره و ظاهرا IPS هم هست
از طرفی سری NX720هم هست که مدل با امکنات و شکیلی هست
از نظر قیمت هم تقریبا در یک رنج هستند البته فکر کنم مدل 925 احتمالا 42 اینچ نداره ولی مطمئن نیستم
از دوستان میخوام این سه مدل رو دقیق معرفی کنید و بگید از نظر امکانات و کیفیت تصویر و همچنین قیمت کدام مدل رو توصیه میکنید
ممنون میشم در این مورد اطلاعات خودتون رو در اختیار دیگران بزارید
منتظر شما هستیم
با تشکر
چرا کسی جواب ما رو نمیده؟
منتظر کمک دوستان هستیم
matinpour
30-09-2013, 23:17
با سلام خدمت دوستان
اینطور که به نظر میاد سری EX925 با کیفیت ترین مدل سونی براویا باشه
اما سری W804 هم محصول 2013 هست و امکانات خوبی داره و ظاهرا IPS هم هست
از طرفی سری NX720هم هست که مدل با امکنات و شکیلی هست
از نظر قیمت هم تقریبا در یک رنج هستند البته فکر کنم مدل 925 احتمالا 42 اینچ نداره ولی مطمئن نیستم
از دوستان میخوام این سه مدل رو دقیق معرفی کنید و بگید از نظر امکانات و کیفیت تصویر و همچنین قیمت کدام مدل رو توصیه میکنید
ممنون میشم در این مورد اطلاعات خودتون رو در اختیار دیگران بزارید
منتظر شما هستیم
با تشکر
دوست عزیز
اگر سونی دوست داری این مدل W804 نسبت به آن مدلها بهتر است و مشگلاتش هم کمتر
سلام
من نمی دونم منظور دوستان از مشکلات چی اما از نظر من
اولا معلوم که HX 925 از همشون بهتره با گارانتی اون که گیر نمیاد بدونه گارانتی اون هم 4.5 میلیون حدودا
بعد اون از نظر من NX 720 از W804 بهتره البته روی این میشه بحث کرد شاید هر کسی نظر خودش رو داشته باشه اما منی که از نزدیک با هر دوش کار کردم به نظرم NX بهتره . الان 1 سال و نیمی هست NX ندیدم و هر دو این مدل های رو در کنار هم هیچ وقت نشده مقایسه کنم تا دقیق بشه گفت کدام بهتره اما قطعا NX خوشکل تره مخصوصا اگر استند زیر هم داشته باشه ولی در کل فکر نکنم جایی پیدا بشه حداقل من سراغ ندارم
W804 هم تی وی خوبی اما حداقل انتظارات من یکی رو براورده نمی کنه این مدل هم بدونه گارانتی حدود 3.700 و با گارانتی حدود 4.700 تو سایز 47 اینچ HX925 هم اصلا 40 اینچ نداره و 46 داره با 55 و 65
مرسی از دوستان که نظر دادن
صد در صد که من عاشق سونی هستم و همیشه هم از کیفیتش راضی هستم
الان مدلی از سونی سری اس رو دارم که به نظرم حتی از سری های جدید سامسونگ هم بهتره
اما در مورد مقایسه این سه مدل
فکر میکنم مدل NX قدیمی تر هست و به قول دوستمون با استند زیر واقعا شکیل هست
در مورد مدل 804 هم مدل جدیدی هست که امکانات خوبی داره از جمله اینکه اکثر فرمتها رو میگن نشون میده مثل MKV
از دوستان میخوام تا تفاوت این سه مدل رو بیشتر بگن
البته حساب 925 از بقیه جداست و قطعا مدل بهتری هست
ضمن اینکه از دوستان میخوام قیمت 42 اینچ این مدلها رو بگن چون قیمت 47 و 46 اون واقعا بالاست
با تشکر
bahram202
01-10-2013, 22:57
دوست عزیز 925 سایز 42 نداره
nx سایز 40 داره که بدون گارانتی حدود 3400
ولی 804 سایز 42 داره که بدون گارنتی حدود 2900 میشه پیدا کرد
من هم بین انتخاب اینها مرددم ولی با توجه به امکانات وقیمت وحتی
تصویر البته نه در حد 925 سونی w 804 را ترجیح میدم
DREAD KING
02-10-2013, 11:12
من خودم به تازگی یک W800 سفارش دادم که قرار بوده امروز به دستم برسه . قبلا هم میخواستم samsung es7770 بگیرم که بودجم نرسید ولی چند ماه بعد که سری های 2013 اومدن تصمیم گرفتم این مدل سونی رو بگیرم .
ولی در کل میگم شاید w800 تلویزیون خیلی ایده عالی نباشه این مسئله توی نقدهایی که بعضی از سایت ها هم کردن مشهوده . حتی به نظرم یکی از سایت ها گفته بود w670 کنتراست بهتری نسبت به این مدل داره که البته میدونین که w670 مدل پایین تریه و قاعدتا باید ضعیف تر باشه .
ولی به هر من تصمیم گرفتم یک تلویزیون با تکنولوژی سال 2013 رو بگیرم تا 2012 . احساس کردم یکم بی معنیه که برم یک مدل هم قیمت پارسالو بخرم . البته اینم دلیل نمیشه که مدل های امسال از پارسال لزوما بهتر باشن . مثلا سایت cnet یک جورایی hx850 رو به w900 ترجیح داده بود .
سایت techradar :
Although the 42W653A undoubtedly made a bold statement right off the bat with its aggressive price, big questions still hung over it as we started our tests based on our unhappy experience with Sony's step-up 47W805A.
Fortunately it answers most of these questions in very positive fashion, though, replacing the limited contrast performance of the 47W805A with a much more credible black level response that immediately makes pictures of all sorts – especially films – look vastly more immersive and realistic.
سایت cnet :
The good: The Sony W802A offers relatively deep black levels and good shadow detail for an LED-based LCD TV; has sleek, minimalist styling and a simple, clear interface; well-rounded feature set includes enhanced mobile connectivity options; introduces very little input lag in Game mode.
The bad: Somewhat expensive; color fidelity, uniformity and picture processing are a mixed bag.
The bottom line: The Sony W802A LED LCD delivers lots of style and features, but its picture quality is only decent at this price.
مرسی از دوستان
البته بعضی وقتها ممکنه یه مدل پایین تر از از نظر امکانات و قیمت به مدل بالاتر ارزش داشته باشه
در مورد 670 هم حق باشماست و بخاطر کمی کنتراست و سه بعدی بوده قیمت 670 به نسبت 804 حدود 700 تومنی بیشتر هست
امیدوارم در مورد سایر امکانات مدل جدید سونی بیشتر بحث بشه مثل قابلیت اتصالش به سایر محصولات سونی و یا پخش انواع فرمتها که در مدلهای قدیمی سونی یه ضعف فراوان بود و سایر موارد
یا همین مورد سیمولویو در بازیهای سه بعدی کنسولها
با تشکر
alborz1355
15-10-2013, 21:30
دوستان کسی از کیفیت تلویزیون سونی
w700 50 inch
که نمایندگی های سونی تو جمهوری به قیمت 4 تومن میدن اطلاعاتی داره؟
DREAD KING
16-10-2013, 00:25
دوستان کسی از کیفیت تلویزیون سونی
w700 50 inch
که نمایندگی های سونی تو جمهوری به قیمت 4 تومن میدن اطلاعاتی داره؟
من همینجا شنیده بودم که این مدل همون w800 هست بدون سه بعدی . حالا راست و دروغو نمیدونم . البته توی سایت سونی یک سری تفاوت های دیگه هم ذکر کرده که فکر نکنم خیلی تاثیر گذار باشه . سایز بندی هاشون هم فرق داره .
بنده w800 دارم . اگه سوالی دارید در خدمتم .
KEYANI_MEHDI
28-10-2013, 10:48
با سلام . من می خوام حدود دو 2600 برای خرید تلویزیون تو بانه یا جوانرود هزینه کنم و بین دو مدل hx750 , w804 . آیا می ارزه 300 بیشتر بدم برا w804 و آیا اینکه بدون عینک سه بعدی مدل hx750 که سه بعدیش اکتیوه نمایش و کیفیت بهتری در پخش داره یا مدا پسیو w804 ؟ ممنون میشم جواب بدین ...
mosicr77
28-10-2013, 14:03
با سلام . من می خوام حدود دو 2600 برای خرید تلویزیون تو بانه یا جوانرود هزینه کنم و بین دو مدل hx750 , w804 . آیا می ارزه 300 بیشتر بدم برا w804 و آیا اینکه بدون عینک سه بعدی مدل hx750 که سه بعدیش اکتیوه نمایش و کیفیت بهتری در پخش داره یا مدا پسیو w804 ؟ ممنون میشم جواب بدین ...
سلا دوست عزیز
آره ارزش داره w804a بخری و به لطف پنل ساخت ال جی این تلویزیون و تکولوژی پسیو از نظر سه بعدی بهتره
ولی کیفیت sd و بدون 3 بعدی w804 به لطف موتور X-Reality™ PRO کیفیت بهتری داره نسبت به hx750 که از X-Reality™ معمولی استفاده میکنه
engamir720
05-01-2014, 20:30
من همینجا شنیده بودم که این مدل همون w800 هست بدون سه بعدی . حالا راست و دروغو نمیدونم . البته توی سایت سونی یک سری تفاوت های دیگه هم ذکر کرده که فکر نکنم خیلی تاثیر گذار باشه . سایز بندی هاشون هم فرق داره .
بنده w800 دارم . اگه سوالی دارید در خدمتم .
آیا این مدل زیر نویس srt فایلهای تصویری رو ساپورت میکنه؟
دوستان لطفا راهنمایی کنید
اگر بتونم HX925 سایز 55 و W904 سایز 55 رو با اختلاف فقط 1 میلیون بگیرم
با توجه به اینکه 925 ساخت 2011 هست ولی تنها فول ال ای دی سونی هست و خیلیا تو ایران ازش تعریف میکنن بخصوص از عمق رنگ مشکیش و تصویر زیباش
و 904 ساخت 2013 هست و رنگ آمیزی زیبا و تصویر واضحی داره ولی زاویه دیدش مناسب نیست که وقتی تو فروشگاه دیدم با کمی زاویه گرفتن از رو بروی تی وی تصویر کمی تار میشد، تو 804 که کنارش بود اینطور نبود ولی در کل تصویرش از 804 زیبا تر بود
من جایی 925 روشن رو ندیدم که بهتر بتونم مقایسه کنم
کدوم رو پیشنهاد میدین؟ کسی این تی وی ها رو داشته؟ کسی تصویرشون رو مقایسه کرده؟
برای من تصویر خیلی خیلی مهمه
ممنون از همه
engamir720
16-01-2014, 19:02
سلام من به تازگی w804 47 گرفتم باید بگم که از نظر کیفیت تصویر و رنگ بسیار تلوزیون خوبیه حتی به نظر من از سری 8 سامسونگ هم که برای بابام گرفتم بهتره مخصوصا توی تصاویر با کیفیت پایین هم به خوبی عمل میکنه که این مساله در بیشتر تلوزیونهای بازار رعایت نشده در حالی که تصاویر توی ایران زیاد کیفیت خوبی ندارند که این مدل به لطف موتور X-Reality™ PRO از پسش به خوبی بر میاد. تیونر بسیار قوی داره از نطر پخش 3d هم قابل قبوله. طراحی زیبایی داره صدای خوبی داره استریو رو به خوبی حس میکنید از جهت پخش فایلهای تصویری از طریق usb مثل سامسونگ وال جی نیست از اونا ضعیف تره با بعضی فایلها سازگاری نداره زیر نویس فارسی رو ساپورت نمیکنه ولی انگلیسی رو پخش میکنه اگه این مورد خیلی براتون مهمه سمت سونی نرید سامسونگ تو این مورد بهتر عمل میکنه ولی من که hard sub میکنم. فایلهای زیر رو من از طریق usb پخش کردم : mkv - mov - avi - mp4 - mpeg - mpeg 1 - wmv - avc
engamir720
16-01-2014, 22:21
سلام
من بدون گارانتی گرفتم 47 اینچ به قیمت 3450 کیفیت تصویر عالیه مخصوصا برای شبکه های ایران 3d پسیو داره من که راضیم ازش کیفیت تصویر از ال جی بهتره به نظر من. در مورد زیر نویس فونت فارسی رو ساپورت نمیکنه شاید تو آپدیت های بعدی سونی این مشکل حل بشه نحوه نمایش زیرنویس هم به صورت utf-8 هست با انگلیسی مشکلی نداره. رکورد روی فلش یا هارد نداره. امکاناتش رو رو هم که من فکر کنم به راحتی توی سایتها پیدا کنی.امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم.
mosicr77
17-01-2014, 00:29
سلام
من بدون گارانتی گرفتم 47 اینچ به قیمت 3450 کیفیت تصویر عالیه مخصوصا برای شبکه های ایران 3d پسیو داره من که راضیم ازش کیفیت تصویر از ال جی بهتره به نظر من. در مورد زیر نویس فونت فارسی رو ساپورت نمیکنه شاید تو آپدیت های بعدی سونی این مشکل حل بشه نحوه نمایش زیرنویس هم به صورت utf-8 هست با انگلیسی مشکلی نداره. رکورد روی فلش یا هارد نداره. امکاناتش رو رو هم که من فکر کنم به راحتی توی سایتها پیدا کنی.امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم.
مبارک باشه داداش
behnam84
17-01-2014, 18:43
من هم قصد خرید 50w700 رو داشتم بعد از اینکه در کنار hx925 کیفیتشون رو مقایسه کردم کاملا از خریدش منصرف شدم بعد از تحقیق و جستجو زیاد متوجه شدم 925 اکثرا کارکرده و استوک اروپا هستند و هیچکدمشون ساعت کارکرشون صفر نیست اما یکی از فروشندگان بانه که اشناست (البته خودش تلویزیون سونی نداشت) بهم گفت اگه خوب بگردی بدون کارکرد میتونی پیدا کنی اما دیگه از خریدش منصرف شدم و 46w900 رو خریدم .به نظرم hx925 واقعا نهایت کیفیت و زیبایی رو باهم داره و عمق رنگ سیاه قابل مقایسه با پلاسماهای پاناسونیکه و انتخاب خود فروشندگان تلویزیون هست.(فروشندگان تلویزیون میخرن برای خودشون تو خونه)
در مورد w800 باید بگم زیاد توصیه نمیشه پنل IPS هست که زاویه دید بالایی داره و ساخت ال جی
و سه بعدی پسیو کیفیت سه بعدی خوبی داره ولی کیفیت دو بعدی کمتری نصبت به اکتیو داره .
تکنولوژی سه بعدی به نظر من اصلا کاربرد نداره شاید سالی یه بار بخواد ادم یه فیلم سه بعدی ببینه من خودم الان 3 ماه هست تلویزیون رو خریدم و قبلش هم CRT 21 inch داشتم و چند تا فیلم سه بعدی هم دارم که اصلا واسم جالب نیست باید اینم بگم دیدن 20 دقیقه فیلم سه بعدی باعٍث سردرد من میشه و فیلم سه بعدی که دانلود کردم الان دو بعدیش و گذاشتم دانلود شه چون سع بعدی رو نگاه نکردم.World War Z (2013) 3D BluRay 1080p
توصیه من اینه که اگه میتونید هزینه کنید واسه تلویزیون خسیس بازی در نیارید چون بعدا پشیمنون میشید بخصوص اگه مثل من زیاد تلویزیون نگاه میکنید من قبل از خرید تلویزیون خیلی خیلی توی نت تحقیق و جستجو کردم خیلی از سایت های خارجی رو هم بررسی کردم و کیفیت تلویزیون ها رو هم چندین بار در نمایندگی ها و فرو شگاه ها مقایسه کردم و بالاخره 46w900a رو خریدم و نهایت رضایت رو ازش دارم و اصلا از خریدم پشیمون نیستم و واقعا ارزش هر هزارتومنی رو که بهش دادم رو داره و یکی از بهترین خرید هایی که تا حالا کردم.
hx925 و w904 بهترین گزینه ای هست که میتونم توصیه کنم
من هم قصد خرید 50w700 رو داشتم بعد از اینکه در کنار hx925 کیفیتشون رو مقایسه کردم کاملا از خریدش منصرف شدم بعد از تحقیق و جستجو زیاد متوجه شدم 925 اکثرا کارکرده و استوک اروپا هستند و هیچکدمشون ساعت کارکرشون صفر نیست اما یکی از فروشندگان بانه که اشناست (البته خودش تلویزیون سونی نداشت) بهم گفت اگه خوب بگردی بدون کارکرد میتونی پیدا کنی اما دیگه از خریدش منصرف شدم و 46w900 رو خریدم .به نظرم hx925 واقعا نهایت کیفیت و زیبایی رو باهم داره و عمق رنگ سیاه قابل مقایسه با پلاسماهای پاناسونیکه و انتخاب خود فروشندگان تلویزیون هست.(فروشندگان تلویزیون میخرن برای خودشون تو خونه)
در مورد w800 باید بگم زیاد توصیه نمیشه پنل IPS هست که زاویه دید بالایی داره و ساخت ال جی
و سه بعدی پسیو کیفیت سه بعدی خوبی داره ولی کیفیت دو بعدی کمتری نصبت به اکتیو داره .
تکنولوژی سه بعدی به نظر من اصلا کاربرد نداره شاید سالی یه بار بخواد ادم یه فیلم سه بعدی ببینه من خودم الان 3 ماه هست تلویزیون رو خریدم و قبلش هم CRT 21 inch داشتم و چند تا فیلم سه بعدی هم دارم که اصلا واسم جالب نیست باید اینم بگم دیدن 20 دقیقه فیلم سه بعدی باعٍث سردرد من میشه و فیلم سه بعدی که دانلود کردم الان دو بعدیش و گذاشتم دانلود شه چون سع بعدی رو نگاه نکردم.World War Z (2013) 3D BluRay 1080p
توصیه من اینه که اگه میتونید هزینه کنید واسه تلویزیون خسیس بازی در نیارید چون بعدا پشیمنون میشید بخصوص اگه مثل من زیاد تلویزیون نگاه میکنید من قبل از خرید تلویزیون خیلی خیلی توی نت تحقیق و جستجو کردم خیلی از سایت های خارجی رو هم بررسی کردم و کیفیت تلویزیون ها رو هم چندین بار در نمایندگی ها و فرو شگاه ها مقایسه کردم و بالاخره 46w900a رو خریدم و نهایت رضایت رو ازش دارم و اصلا از خریدم پشیمون نیستم و واقعا ارزش هر هزارتومنی رو که بهش دادم رو داره و یکی از بهترین خرید هایی که تا حالا کردم.
سلام دوست عزیز منم دقیقا مثل شما دنبال w904 و HX925 بودم و البته فیلیپس 8008
چون سایز 55 میخواستم 925 رو که به طرز عجیب و غیر معقولی گرونه نمیتونم بگیرم چون حدود 7 تومن از 46 اینچش گرونتره که اصلا منطقی نیست
من نتونستم جایی 925 روشن ببینم بنظرتون نسبت به 904 بهتر بود؟میشه توضیح بدید؟
در حال حاضر منم شاید 904 رو بگیرم میشه یه توضیح از مزایای این تی وی که دارید بدید از لحاظ رنگ آمیزی و عمق مشکی و صدا و سه بعدی و کلودینگ و اینچیزا چطوره؟
راستی شما 900 گرفتین یا 904؟ تفاوتشون دقیقا نمیدونید چیه؟
یه سوال دیگه تصویر 904 رو نسبت به 804 مقایسه کردین؟
ممنون از لطفتون
behnam84
18-01-2014, 11:33
دوست عزیز تفاوت این تلویزیون ها رو زمانی که کنار هم روشن باشه میشه به وضوح دید حتی من اینقدر تعجب کرده بودم از تفاوت w700 و hx925 که از فروشنده پرسیدم سورس این ویدیو ها یکی هست که گفت اره!
من خودم توی بانه اشنا داشتم که بعضی از راهنمایی هام رو از اون گرفتم ولی اون خودش بیشتر تو کار کولر بود و تلویزیون مارک سونی نداشت به پیشنهاد اون 46w900a گرفتم که از بابت کیفیت تصویرش بگم بهترین کیفیت و وضوح و رنگی هست که من تا حالا دیدم عمق رنگ سیاه هم واقعا منو شوکه کرد قبلش فیلم ها رو توی مانیتور IPS 226 نگاه میکردم که همیشه از ضعف این مانیتور در رنگ سیاه رنج میکشیدم.
w900 کمی گرون به نظر میرسه اما ارزشش رو کاملا داره و واقعا تلویزیون بی نظیریه تنها ضعف هایی که داره پخش فرمت های مختلف و زیرنویس فارسیه که خرچنگ غورباقه میندازه و صداش هم متوسطه اما از لحاظ کیفیت تصویر بی نظیره.
hx925 رو چندین جا روشن در کنار مدل ها و مارک های دیگه دیدم که واقعا فوق العاده است و تنها رقیب w904a همین تلویزیون هست البته به خاطر قدیمی بودن و ساپورت نکردن فرمت های ویدیویی از خریدش منصرف شدم البته بین خرید این دو مدل دو دل مونده بودم و واقعا نمیدونستم کدوم رو بخرم
تفاوت w900a و w904a چیزی نیست فقط برای مناطق خاص جغرافیایی کد گذاری شده و عملا هیچ تفاوتی ندارند از فروشندگانی که تو بانه هر دو مدل رو داشتن هم خیلی سوال کردم و چیزی نداشتن بگن
راجب تفاوت بین w904a و w800 باید بگم اصلا قابل مقایسه نیستن و از قیمتشون هم کاملا مشخصه من hx925 رو چند جا کنار w804 دیدم که w804 هیچ حرفی واسه گفتن نداشت و اصلا این مقایسه درست نیست واین تلویزیون رو باید با محصولاتی که تکنولوژی پسیو دارن مقایسه کرد.
بازم خودتون باید برید کیفیت ها رو ببینید و بعد تصمیم بگیرید و اصلا هم عجله نکنید من از روزی که پول نقدا دستم بود 2 هفته بعد خرید رو انجام دادم تا بتونم با دقت تصمیم بگیرم و بعدا پشیمون نشم چون خیلی وقت هابعد از خریدهایی که قبلا داشتم پشیمون میشدم اما اینبار اینطور نشد.
شما کاربردتون رو بگید بیشتر واسه چه کاری میخواهید تلویزیون رو تا بشه بهتر راهنمایتون کرد
دوست عزیز تفاوت این تلویزیون ها رو زمانی که کنار هم روشن باشه میشه به وضوح دید حتی من اینقدر تعجب کرده بودم از تفاوت w700 و hx925 که از فروشنده پرسیدم سورس این ویدیو ها یکی هست که گفت اره!
من خودم توی بانه اشنا داشتم که بعضی از راهنمایی هام رو از اون گرفتم ولی اون خودش بیشتر تو کار کولر بود و تلویزیون مارک سونی نداشت به پیشنهاد اون 46w900a گرفتم که از بابت کیفیت تصویرش بگم بهترین کیفیت و وضوح و رنگی هست که من تا حالا دیدم عمق رنگ سیاه هم واقعا منو شوکه کرد قبلش فیلم ها رو توی مانیتور IPS 226 نگاه میکردم که همیشه از ضعف این مانیتور در رنگ سیاه رنج میکشیدم.
w900 کمی گرون به نظر میرسه اما ارزشش رو کاملا داره و واقعا تلویزیون بی نظیریه تنها ضعف هایی که داره پخش فرمت های مختلف و زیرنویس فارسیه که خرچنگ غورباقه میندازه و صداش هم متوسطه اما از لحاظ کیفیت تصویر بی نظیره.
hx925 رو چندین جا روشن در کنار مدل ها و مارک های دیگه دیدم که واقعا فوق العاده است و تنها رقیب w904a همین تلویزیون هست البته به خاطر قدیمی بودن و ساپورت نکردن فرمت های ویدیویی از خریدش منصرف شدم البته بین خرید این دو مدل دو دل مونده بودم و واقعا نمیدونستم کدوم رو بخرم
تفاوت w900a و w904a چیزی نیست فقط برای مناطق خاص جغرافیایی کد گذاری شده و عملا هیچ تفاوتی ندارند از فروشندگانی که تو بانه هر دو مدل رو داشتن هم خیلی سوال کردم و چیزی نداشتن بگن
راجب تفاوت بین w904a و w800 باید بگم اصلا قابل مقایسه نیستن و از قیمتشون هم کاملا مشخصه من hx925 رو چند جا کنار w804 دیدم که w804 هیچ حرفی واسه گفتن نداشت و اصلا این مقایسه درست نیست واین تلویزیون رو باید با محصولاتی که تکنولوژی پسیو دارن مقایسه کرد.
بازم خودتون باید برید کیفیت ها رو ببینید و بعد تصمیم بگیرید و اصلا هم عجله نکنید من از روزی که پول نقدا دستم بود 2 هفته بعد خرید رو انجام دادم تا بتونم با دقت تصمیم بگیرم و بعدا پشیمون نشم چون خیلی وقت هابعد از خریدهایی که قبلا داشتم پشیمون میشدم اما اینبار اینطور نشد.
شما کاربردتون رو بگید بیشتر واسه چه کاری میخواهید تلویزیون رو تا بشه بهتر راهنمایتون کرد
دوست عزیز سپاس فراوان بخاطر توضیح مفصل و کاملتون
بیشتر از هرچیز تصویر عالی و کم نقص برام مهمه من یبار تی وی پلاسما سه بعدی پاناسونیک که همه تعریف میکردن رو گرفتم و راضی نبودم تو تصاویری که سفید زیاد بود مشکل داشت و سفید نشت میکرد تو تصاویر مشکی سایه روشن زیاد مشخص نبود مگر کنتراست رو کم میکردی اونموقع تصویر بد میشد ولی روشنایی و رنگ آمیزی و شفافیت عالی بود
من 904 رو کنار 804 دیدم رنگ آمیزیش زیباتر و تصویر واضح تر بود ولی یکم زاویه دیدش به نظرم مشکل داشت وقتی کاملا روبرو قرار میگرفتی تا یکم زاویه میگرفتی کمی تصویر تار میشد نه خیلی. این مشکل تو 804 نبود
از نظر ساپورت زیرنویس و اینچیزا با سینما خانگی یا ر س ی ور حلش میکنم
شما که هم 925 و هم 904 رو دیدید فقط از لحاظ تصویر کدوم واقعا بهتر بود؟ با توجه به اینکه وقتی من دفعه اول 904 رو دیدم زیاد تفاوتی با804 نداشت ولی وقتی بار دوم دیدم رنگ آمیزی 904 واقعا یه چیز دیگه بود با توجه به رنگ آمیزی 904 بازم فکر میکنید که 925 ممکنه تصویرش بهتر باشه؟
تصویر تی وی فیلیپس رو دیدین که بتونید مقایسه کنید؟
من عجله ای ندارم بخصوص که یک سری تحریما رو بر میدارن قیمتا ممکنه بیاد پایین
بازم ممنون از لطفتون
behnam84
18-01-2014, 18:33
دوست عزیز w804 از تکنولوژی IPS ال جی بهرمنده که زاویه دید خیلی بالایی داره ولی ایراد بزرگ IPS اینکه در تصاویر سریع و اکشن کم میاره توی فروشگاه ها هم تلویزیون های IPS رو اگه نگاه کنید فیلم های تبلیغاتی میزارن که زیاد سریع نباشه و اکثرا تصاویر اروم و ثابت پخش میکنند.
من کیفیت 904 رو با 925 توی یه جا ندیدم چه توی بانه چه توی نمایندگی اما به نظرم 925 بهتر باشه یه کم اما اگه قرار باشه 925 بخری قبلش به فروشنده بگو واست ساعت کارکرش رو نشون بده صفر باشه و تست کن پیکسل سوخته نداشته باشه باید برای خرید 925 دقت بیشتری نشون بدی اما 925 واقعا زیباست و ظاهر بی نظیری داره و 30 وات هست که صدای بهتری هم نصبت به 904 داره و فول ال ای دی هم هست که 904 فول ال ای دی نیست.
من میخواستم 925 بخرم اما اخرین لحظه پیش خودم فکر کردم گفتم این قدر پول بدم واسه تکنولوژی سال 2011 و فرمت ها رو هم که ساپورت نمیکنه هارد یا فلش اگه NTFS فرمت شده باشه رو نمیشناسه و بعد دیگه اخرین لحظه دیگه 46w900a گرفتم که بر خلاف چیزهایی که توی سایت سونی نوشته فرمت های زیادی رو ساپورت نمیکنه و همچنان سونی با فرمت ها مشکل داره.
زیرنویس هم که اصلا درست نشون نداد اما زیاد باهاش ور نرفتم چون ر س یو ر من اکثر فرمت ها رو پخش میکنه و زیر نویس رو هم بدون ایراد و اندازه مناسب پخش میکنه اما من باهاش حال نکردم یه کابل HDMI از قبل داشتم مستقیم زدم پشت کارت گرافیک و km player رو باز کردم هر فونتی که دلم خواست و اندازه مناسب زیرنویس فیلم ها رو نگاه کردم. تجربه من اینه که خوندن زیرنویس در هنگام نگاه کردن فیلم سخته اگه فیلم یه نمه اکشن باشه که دیگه بدتر باید زیرنویس خوانا و اندازه مناسب باشه و فقط هم با کامپیتر میشه هر بلایی خواستی سر زیرنویس بیاری تا مناسب باشه و لذت فیلم دیدن رو نگیر ... هیچ پلیری بهتر از کامپیتر نیست و نیاز ادم و کامل بر طرف نمیکنه از روی تجربه اینو میگم.
اصلا ساپورت فرمت و زیرنویس نمیشه زیاد با این دو تا تلویزیون راحت بود هر چیزی که میزاری یه بامبولی در میاره و پخش نمیکنه فقط mp4 و avi رو تقریبا هر چی گذاشتم پخش کرد mkv رو بعضی ها رو باز میکنه ولی نه همه رو.
در مورد تلویزیون فلیپس توی بانه خیلی تعریف میکردن اما من هیچ اطلاعاتی ندارم
امیدوارم تونسته باشم کمی بهتون کمک کنم باز هم اگه سوالی داشتین در خدمتون هستم
دوست عزیز w804 از تکنولوژی IPS ال جی بهرمنده که زاویه دید خیلی بالایی داره ولی ایراد بزرگ IPS اینکه در تصاویر سریع و اکشن کم میاره توی فروشگاه ها هم تلویزیون های IPS رو اگه نگاه کنید فیلم های تبلیغاتی میزارن که زیاد سریع نباشه و اکثرا تصاویر اروم و ثابت پخش میکنند.
من کیفیت 904 رو با 925 توی یه جا ندیدم چه توی بانه چه توی نمایندگی اما به نظرم 925 بهتر باشه یه کم اما اگه قرار باشه 925 بخری قبلش به فروشنده بگو واست ساعت کارکرش رو نشون بده صفر باشه و تست کن پیکسل سوخته نداشته باشه باید برای خرید 925 دقت بیشتری نشون بدی اما 925 واقعا زیباست و ظاهر بی نظیری داره و 30 وات هست که صدای بهتری هم نصبت به 904 داره و فول ال ای دی هم هست که 904 فول ال ای دی نیست.
من میخواستم 925 بخرم اما اخرین لحظه پیش خودم فکر کردم گفتم این قدر پول بدم واسه تکنولوژی سال 2011 و فرمت ها رو هم که ساپورت نمیکنه هارد یا فلش اگه NTFS فرمت شده باشه رو نمیشناسه و بعد دیگه اخرین لحظه دیگه 46w900a گرفتم که بر خلاف چیزهایی که توی سایت سونی نوشته فرمت های زیادی رو ساپورت نمیکنه و همچنان سونی با فرمت ها مشکل داره.
زیرنویس هم که اصلا درست نشون نداد اما زیاد باهاش ور نرفتم چون ر س یو ر من اکثر فرمت ها رو پخش میکنه و زیر نویس رو هم بدون ایراد و اندازه مناسب پخش میکنه اما من باهاش حال نکردم یه کابل HDMI از قبل داشتم مستقیم زدم پشت کارت گرافیک و km player رو باز کردم هر فونتی که دلم خواست و اندازه مناسب زیرنویس فیلم ها رو نگاه کردم. تجربه من اینه که خوندن زیرنویس در هنگام نگاه کردن فیلم سخته اگه فیلم یه نمه اکشن باشه که دیگه بدتر باید زیرنویس خوانا و اندازه مناسب باشه و فقط هم با کامپیتر میشه هر بلایی خواستی سر زیرنویس بیاری تا مناسب باشه و لذت فیلم دیدن رو نگیر ... هیچ پلیری بهتر از کامپیتر نیست و نیاز ادم و کامل بر طرف نمیکنه از روی تجربه اینو میگم.
اصلا ساپورت فرمت و زیرنویس نمیشه زیاد با این دو تا تلویزیون راحت بود هر چیزی که میزاری یه بامبولی در میاره و پخش نمیکنه فقط mp4 و avi رو تقریبا هر چی گذاشتم پخش کرد mkv رو بعضی ها رو باز میکنه ولی نه همه رو.
در مورد تلویزیون فلیپس توی بانه خیلی تعریف میکردن اما من هیچ اطلاعاتی ندارم
امیدوارم تونسته باشم کمی بهتون کمک کنم باز هم اگه سوالی داشتین در خدمتون هستم
باز هم سپاس فراوان از لطفتون البته 925 سایز 46 یه پایه ریلی داره که زیاد مناسب نیست سایز 55 پایه داره که بیخودی گرونه اون موردی هم که درباره 804 میفرمایید رو منم دیدم. فیلیپسم با زیر نویس فارسی مشکل داره و بالاترین مدلش که تو ایران هست 8008 هست که منوهای تنبلی داره و از لحاظ اسمارت بودن خیلی ضعیفه تصویرش بد نیست ولی کلودینگش 3 ستاره از 5 ستاره داره و بعضیا ناراضین پشتیبانیم نداره سری 9000 خیلی خوبه که تو ایران نیست دیگه. ولی مبارکتون باشه واقعا رنگ آمیزی خوب و فکر میکنم متفاوتی داره که شاید از لحاظ نوع رنگ آمیزی بهتر از 925 باشه
موفق باشید
سلام دوست عزیز چطور میشه ساعت کارکرد تلویزیون رو مشخص کرد ؟ از کدام قسمت منوی تلویزیون میشه پیداش کرد ممنون میشم پله به پله بگید
yousefkillzone
07-07-2014, 01:43
دوستان سلام من hx925 دارم حدود ۲ سال پیش خریدم الان ۳۵۰۰ مشتری داره بنظر شما ارزش داره بفروشم و w904 بخرم برام فقط کیفیت مهمه اصلا ساپورت فرمتها مهم نیست تو این دو سال شاید روزی ۲ ساعت روشن بوده خونه ۲تا lcd دارم تو hx925 فقط فیلم دیدم و گیم بازی کردم لطفا راهنمای کنید ممنون میشم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.