مشاهده نسخه کامل
: 2 تا لب تاپ
سلام ودورد 2 تا لب تاپ میخوام :
1- برای یه پسر 14 ساله:
موارد استفاده به ترتیب الوییت: بازی - فیلم - موزیک خانگی... حدود قیمت 1600 تا 1900
2- یه دختر 14 ساله:
موارد استفاده خونگی(فیلم-بازی ساده - و...) حدود قیمت 1600 تا 2
سپاس
سلام ودورد 2 تا لب تاپ میخوام :
1- برای یه پسر 14 ساله:
موارد استفاده به ترتیب الوییت: بازی - فیلم - موزیک خانگی... حدود قیمت 1600 تا 1900
2- یه دختر 14 ساله:
موارد استفاده خونگی(فیلم-بازی ساده - و...) حدود قیمت 1600 تا 2
سپاس
من احتمال میدم که مورد اول بازی های سنگین تری انجام بدن پس اگه میتونین برای اقا پسر یه مقدار بیشتر هزینه کنید و مدل z500 رو بگیرین که حدود 200 تا 250 تومان گرونتر در میاد اما در عوض این مدل دارای گرافیک 740M هست که برای اجرای بازی ها بهتره.پس در کل مورد اول رو Z500 بگیرین و برای دختر خانم 4540 یا Samsung NP350V5X-S05AE یا HP Pavilion g6-2311ex رو بگیرین که البته من به شخصه به سامسونگ امتیازی نمیدم چون هنوز تو لپ تاپ هاش نتونسته حرفی برای گفتن داشته باشه و کیفیت ساخت خوبی هم نداره حتی اگه مبتدی هم باشین با در دست گرفتن لپ تاپ های سامسونگ میتونید بفهمین که از لحاظ ساخت ضعف داره پس برای دختر خانم از اون دو مدل hp یکی رو انتخاب کنید که البته 4540 حدود 150 نسبت به HP Pavilion g6-2311ex گرونتر هست رو بگیرین که تو این رنج قیمت قوی ترین لپ تاپ ها برای کارهایی که گفتین هست.
من احتمال میدم که مورد اول بازی های سنگین تری انجام بدن پس اگه میتونین برای اقا پسر یه مقدار بیشتر هزینه کنید و مدل z500 رو بگیرین.
درسته که برای سیستم بازی باید مبلغ بیشتری پرداخت بشه ولی حد مبلغ همین حدود هستش...
مدل پایین تر از لحاظ قیمیتی لطف کنید.
درسته که برای سیستم بازی باید مبلغ بیشتری پرداخت بشه ولی حد مبلغ همین حدود هستش...
مدل پایین تر از لحاظ قیمیتی لطف کنید.
پس برای اقا پسر همون 4540 رو از برند HP یا HP Pavilion g6-2311ex رو انتخاب کنید و برای دختر خانوم هم از گزینه هایی که نام بردم هر کدام که میبینید به دلتون بیشتر میشینه انتخاب کنید چون با مدل هایی که برای دختر خانوم ذکر کردم تماما از لحاظ سخت افزار جوابگو هستند که دیگه شما باید نسبت به بودجتون انتخاب کنید.
hossein6599
05-09-2013, 05:11
مدل پیشهادی من :
Lenovo ThinkPad EDGE E530
2,050,000 تومان
گارانتي الماس
لپ تاپی با کیفیت ساخت فوق العاده بالا با کیبرد بسیار عالی و همینطور سیستم خننک کندگی کم صدا و موثر به همراه گرافیک قدرتمند gt635m پردازنده i5 3210m با 4 گیگ رم و هارد 750
این لپ تاپ از سری
ThinkPad این به معنی کیفیت ساخت بالا و استفاده از مواد محکم و با کیفیت در ساخت اون هست و اصطلاحا بسیار سگ کار هست. من با توجه به نیاز شما قویا این لپ تاپ رو پیشنهاد میکنم پشیمون نمیشید
البته اینکه گفتید موزیک خانگی باید عرض کنم کیفیت اسپیکرهای این مدل چندان رضایت بخش نیست البته اکثر لپ تاپها همینطور هستند لذا اگر تاکید خاصی روی کیفیت اسپیکرها دارید این مدل شما رو راضی نمیکنه در این صورت با تاکید بر اولویت گیم به شما مدلی از lenovo z500 رو پیشنهاد میکنم با قیمت 1900000 تومان که همین گرافیک رو با پردازنده ضعیفتر و هارد کمتر داره اما دقت کنید کیفیت ساخت thinkpad رو نداره حتما باید کول پد مناسب خریداری بشه چون سیستم خنک کننده خیلی خوبی نداره و تایپ کردن با اون قابل مقایسه با
thinkpad نیست و از اون کمتره اما خب کیفیت اسپیکراش بهتره و کیبوردش نوردهی داره و ظاهر زیباتری داره.
اما من در هر صورت نظرم به
thinkpad هست.
hamid_IT63
14-09-2013, 11:05
سه مدل پیشنهادی دارم .
P243 ACER با کانفیگ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و قیمت 1,900,000 تومان .
P453 ACER با کانفیگ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و قیمت 2,100,000 تومان .
4540S HP با کانفیگ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.