مشاهده نسخه کامل
: بهترین IP ای که در این نسل متولد شد کدام بود؟
halflife g
03-09-2013, 23:05
بهترین IP ای که در نسل هفتم متولد شد کدام بوده است؟
نسل هفتم بازیهای رایانه ای هم با تمام خوبیها و بدیهایش و تمام نکات منفی و مثبتش رو به اتمام است و چند ماهی بیشتر از عمر این نسل باقی نمانده .ولی سوالی که همیشه در پایان نسل به ذهن بازیخورها میرسد این است که بهترین IP ای که در این نسل متولدشد کدام بوده؟بهترین دنیایی که خلق شد بهترین قهرمان و ضد قهرمانی که متولد شد بهترین لحظه ای که دهان بازیبازها را باز گذاشت کدام لحظه بود و ..... .
در این تاپیک هم سعی بر این بوده که با توجه به تجربه ای که اعضای انجمن ما از تجربه بازیهای این نسل داشته اند نظر اونها رو در مورد بهترین IP ای که این نسل متولد شد بدونیم و با هم به بحث و بررسی بپردازیم
گفتنی است که 30 بازی در این نظرسنجی شرکت داده شده اند که معیار انتخابشون یا میانگین امتیازشون یا جوایز و تاثیزگذاریشون بوده و البته IP هایی هم گردآوری شده اند که برای مخاطب ایرانی آشناتر هستند.در اخر هم ذکر این نکته ضروری هست که انتخابها چند گزینه ای هستند و اگر برای کسی چند بازی در یک سطح باشه قابلیت انتخاب همشون رو داره و بر اساس حروف الفبا چیده شدند:
1- ASSASSIN CREED SERIES
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-ALAN WAKE
3-BAYONNETTA
4-BATMAN SERIES
5-BIOSHOCK SERIES
6-BORDERLANDS SERIES
7-COMPANY OF HEROES SERIES
8-CRYSIS SERIES
9-DARKSIDERS SERIES
10-DARK SOULS
11-DEAD SPACE SERIES
12-DISHONORED
13-DRAGON AGE SERIES
14-GEARS OF WAR SERIES
15-HEAVY RAIN
16-INFAMOUS SERIES
17-JOURNEY
18-L.A NOIRE
19-THE LAST OF US
20-LEFT 4 DEAD
21-LIMBO
22-MASS EFFECT SERIES
23-METRO SERIES
24-MINECRAFT
25-PORTAL SERIES
26-SAINT ROW SERIES
27-STALKER SERIES
28-UNCHARTED SERIES
29-THE WALKING DEAD
30-THE WITCHER SERIES
.
مرسی بابت تاپیک .
من از بین اونایی که بازی کرده بودم رای دادم :
Assassins Creed با وجود ضعف داشتن بعضی از نسخه هاش ولی بازم به نظر من فوق العاده بود ، Alan Wake هم عاشق اتمسفرش بودم تا هر چیز دیگه ای !دی! روایت داستان جالب و درکل داستان عالی و موسیقیشم که تک بود ! Batman Arkham هم که لغت پیدا نمیکرد برا توصیف کردنش ،یک بازی کامل از هر جهت ! Bioshock هم که بیشتر از نسخه ی آخر خوشم اومد ،ایده های نو داشت و بعید میدونم کسی شکی تو شاهکار بودنش داشته باشه ....Dead Space هم به خاطر ریبوت سبک ترس درحالیکه RE رفته تو باغالیا و یه جورایی تنها یکه تاز این ژانر شد ،هرچند نسخه ی آخر گند زد !
L.A.NOIRE یک بازیه نو و Unique ! چیزی که هر IP یی باید داشته باشه رو داشت و صد در صد جزو بهتریناس ازین نظر . درآخر هم که Mass Effect ، شخصیت پردازی و داستانش هیچ وقت از یادم نمیره ! واقعا شاهکار بود و به نظر من باید جزو بهترینا باشه ....(مثل اون تاپیک RPG ،شپرد رو تنها بزارید دیگه نه من نه شماها !:n02:)
Leon-117
04-09-2013, 09:15
را های من : (اصلا نتونستم کنار بیام که به 2-3 تا عنوان رای بدم :دی )
Bioshock
Borderlands
Dishonored
dragon age
gears of war
portal
journey
و اینک همیخواستم به darksouls رای بدم که نمیدونم چرا اید مرفتم تیکش رو بزنم :| و نمیدونم چرا اشتباهی به Journey رای دادم چون اصلا بازیش نکردم :|
+
توی رای هام ملاکم IP های بودن که واقعا ازشون لذت بردم،به امتیاز و فروش و .... کاری ندارم کلا.
مثلا Borderlands به نظرم واقعا عالی بود،مخصوصا شماره دومش که به جز بازی عادی DLC های فوق العاده ای هم داشت.....
Dishonored و portal هم واثعا عالی بودن و بازی هایی بودن که انتظار نداشتم اونقدر خوب باشن.....
dragon age هم فقط بخاطر نسخه اولش بهش رای دادم............
+
توی این نسل از Mass effect اصلا خوشم نیومد و از نظر سنجی پرتش کنید بیرون :دی
+
Assassins creed هم ت انسخه دومش خوب بود بعدش خیلی بد شد وگرنه بهش رای میدادم........
توی این نسل از Mass effect اصلا خوشم نیومد و از نظر سنجی پرتش کنید بیرون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n02: بازم شروع کردیا ! بیچاره Mass Effect ...:n12:
و اینک همیخواستم به darksouls رای بدم که نمیدونم چرا اید مرفتم تیکش رو بزنم :| و نمیدونم چرا اشتباهی به Journey رای دادم چون اصلا بازیش نکردم :|
فک کردی بی احترامی به Mass Effect بی جواب میمونه ؟! عاق شپرد گرفتت! :n02:
+
Witcher جا موند یعنی یادم رفت رای بدم ....Witcher 2 واقعا عالی بود با وجود اینکه از داستان ناقصش اذیت شدم ولی به نظر من میتونه جزو بهترین IP ها قرار بگیره ...با درنظر گرفتن این که Witcher 3 خیلی پرعظمت تر از دو نسخه قبلی ظاهر میشه ....
little big planet رو من تو لیست نمیبینم!
halflife g
04-09-2013, 17:21
little big planet رو من تو لیست نمیبینم!
آخ آخ......متاسفانه محدود بودن تعداد نظرسنجي به ٣٠ عدد باعث شد اشتباه بكنم و اين بازي با اينكه عكسش رو هم آپلود كرده بودم نتونم اضافه كنم (حتما سعي مي كنم با مديرا صحبت كنم تا اگه شد جايگزيني كنيم)
+
بهرحال تا اون زمان اگه كسي بازي little big planet هم مد نظرش باشه لطف كنه اينجا بنويسه:n16: ......
.
در صورت جایگزینی با SAINT ROW تعویض بشه.
انتخاب زیاد سخت نیست با وجود چند عنوان فوق العاده
عنوان اول که چه شبها و روزهایی با هم سپری نکردیم : THE LAST OF US :n12:
(بقیه هم برن تو باقالیا) :دی
عنوان دوم UNCHARTED SERIES
عنوان سوم Little Big Planet
عنوان چهارم BIOSHOCK SERIES
عنوان پنجم JOURNEY
به نظرم نسل دست انحصاریهای PS3 بود .واقعآ هر جور قضاوت کنی یه سر و گردن از بقیه بالاتر بودن...
انتخاب زیاد سخت نیست با وجود چند عنوان فوق العاده
عنوان اول که چه شبها و روزهایی با هم سپری نکردیم : THE LAST OF US :n12:
(بقیه هم برن تو باقالیا) :دی
عنوان دوم UNCHARTED SERIES
عنوان سوم Little Big Planet
عنوان چهارم BIOSHOCK SERIES
عنوان پنجم JOURNEY
به نظرم نسل دست انحصاریهای PS3 بود .واقعآ هر جور قضاوت کنی یه سر و گردن از بقیه بالاتر بودن...
میدونی سونی سیایستش باعث شده اینجوری بشه ،اینام میتونستن 5تا Uncharted بزنن مثل Ubisoft که الان افتاده رو خط سالیانه AC ! میتونست کش بده درکل عنواناشو ...ولی خب کش دادن نتیجش میشه به فنا رفتن Franchise ، واقعا نمیشه Franchise ایی از سونی نام برد که کش دادن و خرابش کردن!
البته این مسئله درابطه با BIOSHOCK هم صدق میکنه .
در صورت جایگزینی با SAINT ROW تعویض بشه.
آره بابا اینو شوتش کنید بیرون .
king_darkness
05-09-2013, 09:40
وقتی اسم تاپیک دیدم ناخداگاه دستم رفت سمت mass effect و بهش رای دادم :n02:
می خواستم به چند بازی دیگه مثله بایوشاک و ویچر رای بدم ولی به خاطر ارادت به کاپیتان منصرف شدم
بازی های دیگه ای هم می شد بهشون رای داد ولی خودشونو خراب کردن تو شماره های بعدی مثل dragon ages و Assassins Creed اگه فقط قسمت های اول این دو بازی در نظر بگیریم شاهکار بودن ولی شماره های بعدی رسما به لعنت خدا هم نمی ارزیدن
halflife g
05-09-2013, 10:19
به نظر من اتفاقا انتخاب بهترین یا بهترین ها واقعا سخته چون عناوین با کیفیتی که تا اخر نسل هم کیفیتشونو حفظ کردن خیلی زیاد :
برای من portal 2 بهترین ip نسل بود بخاطر گیم پلی دیوانه کننده و البته نوع روایتی که من همیشه از valve میخوام و دوستش دارم(سلیقم)
بعد از اون به نظرم gears of war و uncharted خیلی رو بازیهای این نسل تاثیر گذاشتن یعنی اکثر بازیهای بعد این بازیها یجورایی از اینا متاثر شدن و هر دو این بازیها هم کیفیتشونو تا اخر حفظ کردن......
bioshock مخصوصا شماره 1 اش هم به نظر من یه انقلاب تو این نسل بود و البته l4d هم بازی بود که coop انلاین و زامبی کشی رو وارد یه مرحله جدید کرد(یعنی تحولی تو این حوزه بود) و last of us هم از لحاظ روایت داستان به نظرم بهترین این نسل بود
بتمن هم عالی بود بایونتا هم عالی بود مس افکت هم عالی بود ماینکرافت و ............کلا زیادن و انتخاب سخت:n02:
میدونی سونی سیایستش باعث شده اینجوری بشه ،اینام میتونستن 5تا Uncharted بزنن مثل Ubisoft که الان افتاده رو خط سالیانه AC ! میتونست کش بده درکل عنواناشو ...ولی خب کش دادن نتیجش میشه به فنا رفتن Franchise ، واقعا نمیشه Franchise ایی از سونی نام برد که کش دادن و خرابش کردن!
البته این مسئله درابطه با BIOSHOCK هم صدق میکنه .
+
آره بابا اینو شوتش کنید بیرون .
سونی هم کش داد....مثلا 4 نسخه انچارتد یا اون همه god of war تو این نسل ولی سونی اومد یه فکر بکر کرد و اونم سرمایه گذاری بیشتر روی ip های جدید بود تا اون یکی ip هاش رو زیاد کش نده......چیزی که باید مثلا مایکروسافت یا یوبی واسه نسل بعد از سونی یاد بگیرن:n06:
+
بابا این saintrow درسته یکمی خیلی فان هست ولی هم تو متا و هم فروش از چند تا بازی این لیست بالاتر:n02:
.
amin 2010
05-09-2013, 11:26
اول اين كه تاپيك مثله همه تاپيكاي مراد عالي :n12:
فقط مرادي LBP رو بزار جا INFAMOUS به نظرم ، SR باز خوبه ، اين infamous تو ليست زياديه چون اين اگه باشه prototype هم بايد باشه كه البته هيچ كدومشون هم در سطحي نيستن تو 30 تا باشن :n16:
من حواسم نبود به Batman راي ندادم الان عذاب وجدان گرفتم :n28:
vahidgame
05-09-2013, 18:21
مرسی مراد بابت این تاپیک
لیست رو که نگاه می کنم بازی های تاپ زیادی دیده میشن و انتخاب سخته
ولی در هر صورت سری هایی رو انتخاب کردم که حداقل به یه شماره از اونا عشق داشتم و واقعا عالی بودن که ترتیب خاصی هم ندارن:
Bioshock: این سری فراموش نشدینه. توی این نسل بدون شک بهترین IP جدید برام بود که توی همه شماره حتی شماره دو هم یه شوتر کم نظیر بودش. جزو معدود بازی هایی هست که دو شماره از اون برام در حد 9.5-10و ابرشاهکار بودن. کلا این سری دیوانه کننده ست!
Batman: دو شماره از بتمن که توی این نسل منتشر شد جزو بهترین بازی هایی هست که توی عمرم انجام دادم و امیدوارم این شماره ای که امسال میاد اونو خراب نکنه. بتمن توی این سری حتی از فیلمای اونم دوس داشتنی بود!
Portal: کلا Valve توی هر نسل یه سورپرایز داره که توی این نسل سورپرایزش این بازی بودش که میشه اونو جزو یکی از بهترین و خلاقانه ترین بازی های تاریخ قرار داد
Dragon Age: یکی از بازی هایی که موقع انتشارش برای ما شب و روز نذاشته بود. هر چند شماره دومش در حد شماره یک نبود ولی چون ادامه داره ، میشه باز به این سری امید داشت. در ضمن توی بهترین بازی های نسل هم شماره یک این سری رو ممکنه به عنوان بهترین بازی نسل انتخاب کنم که با چند تا بازی به خصوص اون سه تا بازی بالا برام رقابت سختی داره...
Assassin Creed: هر چند با دو قسمت آخر من اصلا کنار نیومدم و نمی دونم سرنوشت این سری چی میشه ولی نمیشه از سه قسمت اول گذشت که یکی از به یادماندنی ترین بازی ها بودن و فضای اون با آهنگای غمگینی توی اون وجود داره برام فراموش ناشدنیه...
Mass Effect: پایانش توی این نسل می تونست یکمی بهتر باشه ولی این سری در کل خیلی عالی بود و دنیایی فوق العاده داشت و در کل هر چه قدر هم علی اونو ترول کنه باز نمیشه فرمانده شپرد و یارانش رو فراموش کرد :دی
بقیه بازی ها هم همون طور که گفتم عالی بودن
ولی به خصوص اونایی که یه شماره ای بودن رو دیگه اشاره نکردم مثل Limbo و Dishonored که عالی بودن ولی خب تعداد دیگه خیلی بالا میشد
یه سری ها هم که باید بعدا تجربه کنم و یا اینکه بیشتر بازی کنم تا به این لیستم اضافه بشن
کلا توی انتخابم برای این نظرسنجی بیشتر اون عشقه مهم بودش :دی
Turok-71
05-09-2013, 18:39
مرسی مراد:n12:
به مراد گفتم که جای سری MW خالیه و بنظرم باس تو لیست میبود و بطور قطع رای اولم بود!
اما به تفکیک سبک آرامو میگم،چون هرکدوم از بازیا تو سبکشون قوی بودن و انقلابای رنگی ایجاد کردن!
GEARS OF WAR SERIES
سبک: TPS
استفاده از مکانیزم RE4 به بهترین شکل ممکن! بسط دادن ایده های ناب TPSـی تو دنیای گیم مثه بنگ و حشیش!
لحظات داستانی ماندگار و شخصیت های دوست داشتنی کافی بودن که یه سری هیولا تولید شه و ماکرو خوب چاقش کرد!
فقط امیدوارم با رفتن کلیفی بی به سری در نسل بعدی لطمه ای وارد نشه.
کاندیدهای بعدی TPS
Spec Ops: The Line
Vanquish
BAYONNETTA
سبک: HnS
کامیا....چی به ذهنت میرسه! خالق سری DMC! ایده های فوق العادهی HnSـی که تو نسخه اول DMC پایه گذاری شد و بعدها به سبکی متفاوت و هاردکور پسند تبدیل شد و به صنعت گیم جهت داد.کامیا اون ایده ها رو با شخصیتی مونث ادامه داد و با تلفیق ایده های نو بازی قوی بایونتا رو ساخت!بهترین IP جدید این نسل بود تو سبک مورد علاقه ی من.
کاندیدی هم نداره این سبک و بازی های قوی ادامه های سری های گذشته بودن.
Left 4 Dead
سبک: ترس
نسخه اولو با رفیقم یه شب شروع کردیم و تا صبح تمومش کردیم،شب خیلی خوبی بود و زامبی های جذابی داشت،مرسی Turtle Rock Studios شب خوبی بود...
Split/Second
سبک: Racing
بازم ایده های خلاقانه و raceهای دیوانه وار خیابانی برام کافیه که بهترین IP نسل تو این سبک برام بشه،هنوزم گاهی اوقات co-op با بچه ها بازی میکنیم اینو.
سایر
IPهای دیگه ای هم بودن که ایده های جالب،اتمسفر قوی داشتن و درکل سرگرم کننده بودن مثل:
Enslaved: Odyssey to the West
سری Prototype
X-Men Origins: Wolverine
Masterpiece
07-09-2013, 21:38
dark souls
mass effect
dragon age
dishonored
manchester fan
14-09-2013, 16:15
به ترتیب
the last of us:n12:
portal series
uncharted series
batman series
Gears of war series
روایت داستان و حس و خالی که tlou منتقل میکرد بینظیر بود
هیچ وقت فکر نمیکردم یه بازی بعد از پایانش بتونه انقدر ذهنت درگیر کنه
تقریبا به همشون رای دادم :|
+
Little Big Plannet
هیچ وقت نشد بتمن رو IP جدید بدونم وگرنه بهش رای میدادم : دی
mohammad varaste
30-09-2013, 21:58
portal:n12:
هیچ وقت نشد بتمن رو IP جدید بدونم وگرنه بهش رای میدادم : دی
واجب بود یه جوکر برم برات :n02: ، میدونم از نظر اقتباسی بودنو این حرفا حس میکنی این مدلی ! ولی خب اولین بار هست که پا به دنیای گیم گذاشته .....گناه نابخشودنی کردی!:n05:
واجب بود یه جوکر برم برات :n02: ، میدونم از نظر اقتباسی بودنو این حرفا حس میکنی این مدلی ! ولی خب اولین بار هست که پا به دنیای گیم گذاشته .....گناه نابخشودنی کردی!:n05:
من وقتی 15 سالم بود داشتم بتمن بازی می کردم ، یعنی 11 سال پیش : دی
حضور بتمن در دنیای گیم به سال 1986 برمیگرده.
آقا منظور از IP چیه اینجا؟ مخفف چیه و به چی اشاره داره؟
بعد چه چیزی نسل بازیها رو متمایز میکنه؟ چطور شد که ما الان در نسل هفتم هستیم؟
پس IGI و رزیدنت 3 کوجا شودن؟
آقا منظور از IP چیه اینجا؟ مخفف چیه و به چی اشاره داره؟
بعد چه چیزی نسل بازیها رو متمایز میکنه؟ چطور شد که ما الان در نسل هفتم هستیم؟
پس IGI و رزیدنت 3 کوجا شودن؟
M O H A MM A D
26-10-2013, 13:23
به نظر من minecraft با تمام سادگیش:n09:
Dark Soul
27-10-2013, 11:52
من به مس افکت ،واکینگ دد و ویچر رای دادم .
بعد از تموم کردن مس افکت یه احساس لذت همراه با شگفتی داشتم که هیچوقت دیگه تجربه اش نکردم . وجود سیارات و موجودات دیگه با شکل ، رفتار و بسیاری موارد دیگه که چندان دور از ذهنم نیست .
واکینگ دد هم که نیاز به گفتن نداره .
ویچر هم بازی فوق العاده ای هست که هر دفعه پیشرفت چشمگیری داشت .
*
بازیهایی مثل اساسین و دد اسپیس هم به نظرم نسخه های بعدیشون اعتبار اولیشون را کم کردن .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.