مشاهده نسخه کامل
: لپ تاپ Acer E1-571 یا Lenovo G580
با سلام
دوستان میخوام یه لپ تاپ بگیرم نهایتا 1300-1350 باشه قیمتش
بین این دو مدل کدوم یکی بهتره ؟؟؟
Lenovo Essential G580
پردازنده:
Intel B960 Pentium 2.20 GHz - Cache 2 MB
حافظه:
4 GB DDR3
هارد دیسک:
500 GB 5400rpm
کارت گرافیک:
Nvidia GeForce 710M 1024 MB UpTo 2048 MB
صفحه نمایش:
15.6" - Bright LED
امکانات:
DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات:
باتری 6 سلولی - DOS
یا
Acer Aspire E1-571
پردازنده:
Intel 2348M Core i3 2.30 GHz - Cache 3 MB
حافظه:
4 GB DDR3
هارد دیسک:
500 GB 5400RPM
کارت گرافیک:
Intel HD Graphics 3000 - MB UpTo 900 MB
صفحه نمایش:
15.6" - Bright LED
امکانات:
DVD-RW - فاقد مودم - فاقد بلوتوث - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات:
باتری 6 سلولی - DOS
یا اگر مدل بهتری توی این رنج قیمت سراغ دارید که بهتر باشه لطفا معرفی کنید
با تشکر
با سلام
Lenovo Essential G580
پردازنده:
حافظه:
4 GB DDR3
هارد دیسک:
500 GB 5400rpm
کارت گرافیک:
صفحه نمایش:
15.6" - Bright LED
امکانات:
DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات:
باتری 6 سلولی - DOS
یا
Acer Aspire E1-571
پردازنده:
حافظه:
4 GB DDR3
هارد دیسک:
500 GB 5400RPM
کارت گرافیک:
صفحه نمایش:
15.6" - Bright LED
امکانات:
DVD-RW - فاقد مودم - فاقد بلوتوث - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات:
باتری 6 سلولی - DOS
با تشکر
دوست عزیز طرف این دو مدل نرین چون هم دارای گرافیک و هم دارای پردازنده ضعیف هستند اما اگه میخواین مدل بهتری بگیرین که همچنین دارای کیفیت ساخت خوبی باشه برین دنبال Fujitsu LifeBook AH-532-I که پردازندش نسبت به مدل اول بهتر اما با مدل دوم یکی هست اما از نظر کارت گرافیک کلا از دو مدل بالا قویتر هست که کانفیگش هم به صورت زیر هست و همچنین حدود 200 تومان از بودجه شما بالاتر هست اما ارزش خرید داره ولی اگه باز هم روی دو مدل بالا تاکید برای خرید دارید مدل Acer Aspire E1-571 نسبت به g580 بهتره چون دارای پردازنده بهتر و همچنین اینکه گرافیکشون تقریبا با هم برابر هست ولی من به شخصه از کیفیت ساخت ایسر راضی نیستم چون از تعمیرکارها در مورد این برند چیز خوبی نشنیدم و همچنین خودم باهاش کار کردم اما راضی نبودم البته تو مدل های جدیدش اینطور هست و شاید الان کیفیتش بهتر شده باشه.
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.1 کیلوگرم - ساخت آلمان
پردازنده: Intel 3110M Core i3 2.3 GHz - Cache 3 MB
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 500 GB 5400RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT620M 2048 MB UpTo 3072 MB
صفحه نمایش: 15.1" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS
دوست عزیز طرف این دو مدل نرین چون هم دارای گرافیک و هم دارای پردازنده ضعیف هستند
دوست عزیز
Intel HD Graphics 3000 قدرتش در چه حد هست؟ آیا میتونه pes2013 رو با کیفیت خوب و روان اجرا کنه؟ چون من از بازیها نهایتا همین رو نصب میکنم.
ممنون
دوست عزیز
Intel HD Graphics 3000 قدرتش در چه حد هست؟ آیا میتونه pes2013 رو با کیفیت خوب و روان اجرا کنه؟ چون من از بازیها نهایتا همین رو نصب میکنم.
ممنون
نه............
دوست عزیز
ممنون
دوست عزیز اگر بخوام در کل در مورد این مدل گرافیک های اینتل بگم یعنی مثل مدل های Intel HD 3000 , Intel HD 4000 و.... در کل این مدل ها انبرد هستند و برای اجرای کارهای عادی در کامپیوتر هستند و نمیشه روشون برای اجرای بازی ها حساب باز کرد و معمولا خیلی از لپ تاپ ها از یه گرافیک دیگه در کنار این گرافیک های انبرد هم استفاده میکنند تا مثلا اگر خواستین یه بازی اجرا کنید از گرافیک انبرد روی این گرافیک سوییچ بشه.
دوست عزیز اگر بخوام در کل در مورد این مدل گرافیک های اینتل بگم یعنی مثل مدل های Intel HD 3000 , Intel HD 4000 و.... در کل این مدل ها انبرد هستند و برای اجرای کارهای عادی در کامپیوتر هستند و نمیشه روشون برای اجرای بازی ها حساب باز کرد و معمولا خیلی از لپ تاپ ها از یه گرافیک دیگه در کنار این گرافیک های انبرد هم استفاده میکنند تا مثلا اگر خواستین یه بازی اجرا کنید از گرافیک انبرد روی این گرافیک سوییچ بشه.
من سیستمم گرافیگ آنبورد(intel G41) داره و قبل از اینکه براش کارت گرافیک بگیرم باهاش pes2012 رو تست کرده بودم. روی xp با تنظیمات متوسط میشد باهاش بازی کرد ولی توی سون باید حتما تنظیمات رو پایینتر میاوردم تا بشه باهاش بازی کرد.
خواستم بدونم در حد همین گرافیک آنبورد G41 هست یا نه؟
یه سوال دیگه هم داشتم اینکه میشه روی این لپ تاپ ها مثل pc، جداگانه کارت گرافیک نصب کرد؟ جا براش داره و همینطور گرافیک لپ تاپ براحتی گیر میاد؟
alireza ziaee
08-09-2013, 23:50
فوجیتسو لپتاپ پرفروشی نیست و کیفیت پایینتری نسبت به لنوو داره.خرابی هاش هم بیشتره.
در جایی که لپتاپ هایی مثل لنوو و ایسوس با گارانتی هایی مثل سازگار هست،فوجیتسو جایی نداره،حالا میخواد ساخت آلمان باشه!
اپل و سونی و ... در چین مونتاژ میشن،آیا کیفیت فوجیتسوی آلمانی بیشتره؟!!!
با سلام
Lenovo Essential G580
پردازنده:
حافظه:
4 GB DDR3
هارد دیسک:
500 GB 5400rpm
کارت گرافیک:
صفحه نمایش:
15.6" - Bright LED
امکانات:
سایر مشخصات:
باتری 6 سلولی - DOS
یا
Acer Aspire E1-571
پردازنده:
حافظه:
4 GB DDR3
هارد دیسک:
500 GB 5400RPM
کارت گرافیک:
صفحه نمایش:
15.6" - Bright LED
امکانات:
سایر مشخصات:
باتری 6 سلولی - DOS
با تشکر
شمتا چه انتظاری از لپ تاپ تون دارید..من یهe1 -571 خریدم چند روز پیش اگه سوالی داشتید پ خ کنید میام.
فوجیتسو لپتاپ پرفروشی نیست و کیفیت پایینتری نسبت به لنوو داره.خرابی هاش هم بیشتره.
در جایی که لپتاپ هایی مثل لنوو و ایسوس با گارانتی هایی مثل سازگار هست،فوجیتسو جایی نداره،حالا میخواد ساخت آلمان باشه!
دوست عزیز من فقط ازتون یه سوال میپرسم و اونم اینکه ایا تا به حال با فوجیتسو کار کردین؟ واگر اره که اگه میشه مدلش رو هم بگین تا من ازتون چند تا سوال در موردش بپرسم همچنین اینکه رو چه حسابی میگین که فوجیتسو خرابی داره و اگه میشه یه پست به من نشون بدین که همچین حرفی زده باشه که فوجیتسو خرابی داره و دراخر اینو بگم که من خودم نه این لپ تاپ رو دارم و نه تعصب خاصی روی این برند دارم من فقط میگم که به اشتباه کسی رو راهنمایی نکنید البته در اخر اینو بگم که این برند اگر هم میبینید که فروشش زیاد نیست چون تازه داره جا میوفته و همچنین اینکه تا مردم بهش اطمینان پیدا کنند حالا حالا ها جا داره.
oOomid.M
09-09-2013, 08:06
سلام
دلیل اینکه لپ تاپ های فوجیتسو نسبت به برند های دیگه قیمت پایین تری دارن چیسته ؟
سلام
دلیل اینکه لپ تاپ های فوجیتسو نسبت به برند های دیگه قیمت پایین تری دارن چیسته ؟
دوست عزیز اینو بدونید که برندهایی که میخوان اطمینان مشتری رو جذب کنند برای همین خوب باید محصولاتشون رو هم با کیفیت خوب و هم با قیمت های خوب در بین مردم پخش کنند و برای همین برند فوجیتسو یقینا میخواد همین کار رو انجام دهد مثلا خود فوجیتسو خودش میدونه که فروشش در برابر لنوو و ایسوس و سونی و.... کمتر هست و برای اینکه از این رقابت عقب نمونه مجبوره که قیمت ها رو پایین بیاره و همچنین کیفیت ساخت رو بالا ببره که حالا یا میتونه این رقابت رو ببره یا نمیتونه که اون به برندهای دیگه و خود فوجیتسو هم مربوط میشه ولی در اخر اینو هم بگم که اگر یه برندی مثلا مثل همین فوجیتسو اگر یه روزی فروشش زیاد بشه و از برندهای معروف هم جلو بزنه اطمینان داشته باشید که قیمت ها رو بالا میبره.
alireza ziaee
13-09-2013, 00:07
بازار جهانی کامپیوتر به شدت و با سرعت در حال تغییر و تحوله.هر روز و هر ماه ،شرکت ها فناوری های جدیدشونو به بازار عرضه می کنن.شما ببینید سیستم عامل اندروید رو،چند وقته اومده توی بازار؟؟؟ با اینکه خیلی تازه کاره،آیا الان حرف اولو نمی زنه؟؟؟
همینطور که میدونید،شرکت هایی مثل ایسوس،لنوو،سونی،اپل و... در همه بخش ها،فناوری های ثبت شده به اسم خودشونو دارن.و دائما در حال ارایه فناوری های جدید هستن. من هم مثل شما تعصب خاصی ندارم روی برند خاصی،ولی به لحاظ فناوری و همچنین کیفیت،چه در بازار ایران،که فکر میکنم منظور شما از "تازه داره جا میوفته و همچنین اینکه تا مردم بهش اطمینان پیدا کنند حالا حالا ها جا داره"،همین بازار ایران باشه ، و چه در بازار جهانی ،فوجیتسو جز پرفروشترین ها نیست.
ملاک فروش بیشتر چه در ایران و چه در بازار جهانی،کیفیت و همچنین ارایه تکنولوژی های برتر نسبت به رقباست.موفق باشید
چرا باید کیفیت اپل و سونی پایین باشه با یکی دو تا محصول که نمیشه قضاوت کرد الان لنوو هم تو چین تولید میشه پس چرا بعد از اپل دومین تولید کننده لپ تاپ تو دنیاست؟شرکتی که تونسته اون همه برند معروف و پر سابقه رو پشت سر بگذاره قطعاً میتونه از اپل هم جلو بزنه
البته اینو بگم که فوجیتسو هنوز جز 10 برند برتر نیست
شده برندی که لپ تاپ هاش حتی تو خود امریکا هم تولید بشه دلیلی بر با کیفیت بودن و خدمات خوب جنس هاش نمیشه
بازار جهانی کامپیوتر به شدت و با سرعت در حال تغییر و تحوله.هر روز و هر ماه ،شرکت ها فناوری های جدیدشونو به بازار عرضه می کنن.شما ببینید سیستم عامل اندروید رو،چند وقته اومده توی بازار؟؟؟ با اینکه خیلی تازه کاره،آیا الان حرف اولو نمی زنه؟؟؟
همینطور که میدونید،شرکت هایی مثل ایسوس،لنوو،سونی،اپل و... در همه بخش ها،فناوری های ثبت شده به اسم خودشونو دارن.و دائما در حال ارایه فناوری های جدید هستن. من هم مثل شما تعصب خاصی ندارم روی برند خاصی،ولی به لحاظ فناوری و همچنین کیفیت،چه در بازار ایران،که فکر میکنم منظور شما از "تازه داره جا میوفته و همچنین اینکه تا مردم بهش اطمینان پیدا کنند حالا حالا ها جا داره"،همین بازار ایران باشه ، و چه در بازار جهانی ،فوجیتسو جز پرفروشترین ها نیست.
ملاک فروش بیشتر چه در ایران و چه در بازار جهانی،کیفیت و همچنین ارایه تکنولوژی های برتر نسبت به رقباست.موفق باشید
من که اصلا تعصب خاصی روی برند خاصی ندارم..
اصلا به نظر من برند یه چیزه سلیقه ای هست
چرا باید کیفیت اپل و سونی پایین باشه با یکی دو تا محصول که نمیشه قضاوت کرد الان لنوو هم تو چین تولید میشه پس چرا بعد از اپل دومین تولید کننده لپ تاپ تو دنیاست؟شرکتی که تونسته اون همه برند معروف و پر سابقه رو پشت سر بگذاره قطعاً میتونه از اپل هم جلو بزنه
البته اینو بگم که فوجیتسو هنوز جز 10 برند برتر نیست
شده برندی که لپ تاپ هاش حتی تو خود امریکا هم تولید بشه دلیلی بر با کیفیت بودن و خدمات خوب جنس هاش نمیشه
کاملا تایید میشه و ایشون درست میگن و همچنین در مورد دوستمون که در بالا میگن که برند یه چیز سلیقه ای هست باید بگم که کاملا اشتباه میکنید چون من همیشه اینو گفتم که ما باید برای خرید اول برند خوب رو انتخاب کنیم و بعد بریم سراغ کانفیگ و زیبایی چون یه وقت یه کسی مثلا از یه برندی که اصلا معتبر نیست خوشش میاد و سلیقش اون برند رو میپسنده اما به نظر شما ایشون تو خرید اشتباه نکرده؟ خوب معلومه که اشتباه میکنن.چون یقینا بعد از چند وقت به معایب و خرابی های اون برند پی میبره.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.