مشاهده نسخه کامل
: چطوری به درایو C در سون حجم اضافه کنم ؟
panther99
03-09-2013, 13:03
دوستان من هاردم 2 تا درایو داره . و تو C ویندوز نصبه . ( سون ) یه مقدار از اونیکی درایو جدا کردم و الان بصورت Unlocated هست که 5 گیگه و میخوام این 5 گیگ رو به C اضافه کنم . فعلا به هیچ عنوان نتونستم . نه تو خود ویندوز میشه ( اون گزینه Extend برای c غیر فعاله ) و نه با هیچ برنامه دیگه ای . با یه نرم افزار بنام Mini Toll Partition Wizard امتحان کردم ولی فقط به درایوی که ازش این 5 گیگ رو جدا کردم میتونم اضافه کنم و نه به c .
فقط اگه ممکنه راه حلشو زود بهم بگید چون بدجور کارم گیره . ممنون
panther99
03-09-2013, 15:14
لطفا یه نفر جواب بده . کمک فوری نیاز دارم .
دوستان من هاردم 2 تا درایو داره . و تو C ویندوز نصبه . ( سون ) یه مقدار از اونیکی درایو جدا کردم و الان بصورت Unlocated هست که 5 گیگه و میخوام این 5 گیگ رو به C اضافه کنم . فعلا به هیچ عنوان نتونستم . نه تو خود ویندوز میشه ( اون گزینه Extend برای c غیر فعاله ) و نه با هیچ برنامه دیگه ای . با یه نرم افزار بنام Mini Toll Partition Wizard امتحان کردم ولی فقط به درایوی که ازش این 5 گیگ رو جدا کردم میتونم اضافه کنم و نه به c .
فقط اگه ممکنه راه حلشو زود بهم بگید چون بدجور کارم گیره . ممنون
اون پارتیشن باید کنار درایو C باشه اون پارتیشن رو ایجاد کنید و از نوع primary کنید ببینید میتونید با paragon partion مرجش کنید یا نه
panther99
03-09-2013, 15:15
برای اینکه کنار c باشه چی کار کنم ؟؟؟ الان کنار اونیکی پارتیشنه !
برای اینکه کنار c باشه چی کار کنم ؟؟؟ الان کنار اونیکی پارتیشنه !
الان پارتیشن رو بسازین یک برچسب بهش بدین برچس پارتیشن ها رو طوری عوض کنید که اون پارتیشن بیاد قبل اون پرایمری کنید بعد با c مرج کنید منتها قبلش بدون اینکه برچسب عوض کنید ببینید مرج میشه یا نه
panther99
03-09-2013, 17:23
همه این کارا که گفتید رو انجام دادم اما نشد که نشد !!!!! از چه نرم افزاری استفاده کنم ؟؟؟؟؟؟؟
همه این کارا که گفتید رو انجام دادم اما نشد که نشد !!!!! از چه نرم افزاری استفاده کنم ؟؟؟؟؟؟؟
با نرم افزار paragon partion تست کردین ؟
یک عکس از disk managment تون میدین
سلام از نرم افزار EASEUS Partition Master 9.1.0 Home Edition استفاده کنید
درایو دوومتان را 5 گیگ به سمت راستmove کنید! drag نمایید!:n02:
باسلام خدمت استادم
من هم همین مشکل دارم وقتی نرم افزارپاراگون یا نرم افزارهای دیگه نصب میکنیدمیخوام درایوcرا باکناری resize یا مرجش کنم درایوسی برای اینکارغیرفعال وانتخاب نمیشه .
بببینید شما اول باید درایو شماره 2 را 5 گیک به سمت راست بکشید نه اینکه reaize کنید مگر نمیگویید پس از درایو 2 پنج گیگ فضای خالی دارید
خب موس را بر روی وسط درایو 2 قرار دهید کلیک کنید موس را نگه دارید وبه سمت راست بکشید تا درایو 2 move شود !!!!!!!!!!!!!!!!!! انگه 5گیگ شما به بتدای درایو 2 و انتهای درایوcمنتقل شده است حال درایو c را از کناره سمت راست ان 5 گیگ به راست افزایش حجم دهید !!!
باسلام خدمت استادم
من هم همین مشکل دارم وقتی نرم افزارپاراگون یا نرم افزارهای دیگه نصب میکنیدمیخوام درایوcرا باکناری resize یا مرجش کنم درایوسی برای اینکارغیرفعال وانتخاب نمیشه .
شما با تغییر برچسب طوری که اون پارتیشن بیفته پارتیشن قبل میتونید راحت اینکارو انجام بدین
WARNING
نرم افزار پاراگون خطرناکه!!:n02:
اگه تو کار کردن باهاش دقت کنید مشکلی پیش نمیاد من همیشه از این نرم افزار استفاده میکنم
CANCEL نداره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!اگر کنسل کنید با درایوتان هم خداحافظی کنید!!
CANCEL نداره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!اگر کنسل کنید با درایوتان هم خداحافظی کنید!!
شما تا زمانی تغییرات رو apply نکنید مشکلی پیش نمیاد و تغییری هم ایجاد نمیشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.