ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چطوری به درایو C در سون حجم اضافه کنم ؟

panther99
03-09-2013, 13:03
دوستان من هاردم 2 تا درایو داره . و تو C ویندوز نصبه . ( سون ) یه مقدار از اونیکی درایو جدا کردم و الان بصورت Unlocated هست که 5 گیگه و میخوام این 5 گیگ رو به C اضافه کنم . فعلا به هیچ عنوان نتونستم . نه تو خود ویندوز میشه ( اون گزینه Extend برای c غیر فعاله ) و نه با هیچ برنامه دیگه ای . با یه نرم افزار بنام Mini Toll Partition Wizard امتحان کردم ولی فقط به درایوی که ازش این 5 گیگ رو جدا کردم میتونم اضافه کنم و نه به c .
فقط اگه ممکنه راه حلشو زود بهم بگید چون بدجور کارم گیره . ممنون

panther99
03-09-2013, 15:14
لطفا یه نفر جواب بده . کمک فوری نیاز دارم .

EXTREME
03-09-2013, 15:14
دوستان من هاردم 2 تا درایو داره . و تو C ویندوز نصبه . ( سون ) یه مقدار از اونیکی درایو جدا کردم و الان بصورت Unlocated هست که 5 گیگه و میخوام این 5 گیگ رو به C اضافه کنم . فعلا به هیچ عنوان نتونستم . نه تو خود ویندوز میشه ( اون گزینه Extend برای c غیر فعاله ) و نه با هیچ برنامه دیگه ای . با یه نرم افزار بنام Mini Toll Partition Wizard امتحان کردم ولی فقط به درایوی که ازش این 5 گیگ رو جدا کردم میتونم اضافه کنم و نه به c .
فقط اگه ممکنه راه حلشو زود بهم بگید چون بدجور کارم گیره . ممنون
اون پارتیشن باید کنار درایو C باشه اون پارتیشن رو ایجاد کنید و از نوع primary کنید ببینید میتونید با paragon partion مرجش کنید یا نه

panther99
03-09-2013, 15:15
برای اینکه کنار c باشه چی کار کنم ؟؟؟ الان کنار اونیکی پارتیشنه !

EXTREME
03-09-2013, 16:27
برای اینکه کنار c باشه چی کار کنم ؟؟؟ الان کنار اونیکی پارتیشنه !

الان پارتیشن رو بسازین یک برچسب بهش بدین برچس پارتیشن ها رو طوری عوض کنید که اون پارتیشن بیاد قبل اون پرایمری کنید بعد با c مرج کنید منتها قبلش بدون اینکه برچسب عوض کنید ببینید مرج میشه یا نه

panther99
03-09-2013, 17:23
همه این کارا که گفتید رو انجام دادم اما نشد که نشد !!!!! از چه نرم افزاری استفاده کنم ؟؟؟؟؟؟؟

EXTREME
03-09-2013, 18:27
همه این کارا که گفتید رو انجام دادم اما نشد که نشد !!!!! از چه نرم افزاری استفاده کنم ؟؟؟؟؟؟؟
با نرم افزار paragon partion تست کردین ؟

یک عکس از disk managment تون میدین

vissoto
04-09-2013, 17:02
سلام از نرم افزار EASEUS Partition Master 9.1.0 Home Edition استفاده کنید
درایو دوومتان را 5 گیگ به سمت راستmove کنید! drag نمایید!:n02:

absineh
04-09-2013, 22:01
باسلام خدمت استادم
من هم همین مشکل دارم وقتی نرم افزارپاراگون یا نرم افزارهای دیگه نصب میکنیدمیخوام درایوcرا باکناری resize یا مرجش کنم درایوسی برای اینکارغیرفعال وانتخاب نمیشه .

vissoto
05-09-2013, 09:03
بببینید شما اول باید درایو شماره 2 را 5 گیک به سمت راست بکشید نه اینکه reaize کنید مگر نمیگویید پس از درایو 2 پنج گیگ فضای خالی دارید
خب موس را بر روی وسط درایو 2 قرار دهید کلیک کنید موس را نگه دارید وبه سمت راست بکشید تا درایو 2 move شود !!!!!!!!!!!!!!!!!! انگه 5گیگ شما به بتدای درایو 2 و انتهای درایوcمنتقل شده است حال درایو c را از کناره سمت راست ان 5 گیگ به راست افزایش حجم دهید !!!

EXTREME
05-09-2013, 09:27
باسلام خدمت استادم
من هم همین مشکل دارم وقتی نرم افزارپاراگون یا نرم افزارهای دیگه نصب میکنیدمیخوام درایوcرا باکناری resize یا مرجش کنم درایوسی برای اینکارغیرفعال وانتخاب نمیشه .

شما با تغییر برچسب طوری که اون پارتیشن بیفته پارتیشن قبل میتونید راحت اینکارو انجام بدین

vissoto
05-09-2013, 10:21
WARNING
نرم افزار پاراگون خطرناکه!!:n02:

EXTREME
05-09-2013, 10:49
اگه تو کار کردن باهاش دقت کنید مشکلی پیش نمیاد من همیشه از این نرم افزار استفاده میکنم

vissoto
05-09-2013, 11:58
CANCEL نداره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!اگر کنسل کنید با درایوتان هم خداحافظی کنید!!

EXTREME
05-09-2013, 14:37
CANCEL نداره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!اگر کنسل کنید با درایوتان هم خداحافظی کنید!!

شما تا زمانی تغییرات رو apply نکنید مشکلی پیش نمیاد و تغییری هم ایجاد نمیشه